Студопедия — Приложение 1. С уважением, Директор ТЦ «Курья» Хохлова Елена Ильинична
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Приложение 1. С уважением, Директор ТЦ «Курья» Хохлова Елена Ильинична

С уважением, Директор ТЦ «Курья» Хохлова Елена Ильинична. 293-80-37, 89024718037.

Та

Пан П'єр Нувіон (Pierre NOUVION)

Увійдуть до складу журі першого конкурсу, організованого Міжнародним культурним фондом UART та присвяченого пошуку й відкриттю нового покоління українських талантів у світі мистецтва

 

Катя Толедано, П'єр Дюмонтей, Жерар Рансінан, Дід'є Кжентовскі, Родольф Гомберг, галерея Теддо Ропа, Алексі Мабій, П'єр Нувіон увійдуть до складу журі першого конкурсу, організованого Міжнародним культурним фондом UART, метою якого є пошук українських талантів у сфері мистецтва (художників, скульпторів, фотографів, які проживають на території України або за її межами).

Для першого конкурсу, який відбудеться в Парижі, Фонд UART обрав компетентне та незалежне журі до складу якого увійдуть впливові особистості у світі сучасного мистецтва. Це журі відбере кращі роботи українських авторів, що беруть участь у конкурсі. Журі також обере переможця, який отримає головний приз - стипендію на навчання в Школі образотворчих мистецтв у Парижі або в іншому навчальному закладі на вибір.

Щоб залучити найбільшу кількість молодих художників до участі в конкурсі та відкрити майбутні арт-таланти, Фонд UART задіяв школи мистецтв, університети, національні музеї, а також арт-галереї України. Велика інформаційна кампанія стартуватиме в українській пресі та соціальних мережах. Особливе значення має запуск сайту конкурсу www.grant-uart.com, завдяки якому молоді художники зможуть, починаючи з 1-го червня і по 15-те серпня 2013 року, подати заявку на участь і надіслати свої роботи. 20 серпня дані заявки та інформація про конкурсантів буде передана Фонду UART в Парижі.

12 вересня журі конкурсу зустрінеться в Парижі для вивчення досьє кандидатів, отриманих фондом UART, після чого будуть обрані 5 номінантів, яких запросять 10 жовтня представити свої роботи у Парижі.

 

Переможець буде обраний того ж дня, і йому вручать стипендію на навчання в Школі образотворчих мистецтв в Парижі (або в іншому навчальному закладі на його вибір).

Метою Фонду UART, заснованого 3 роки тому українськими та міжнародними представниками світу мистецтва та літератури, є підтримка українських авторів, вже відомих у всьому світі, а також сучасних художників, відкриття нових імен творчої сфери просування історичної та культурної спадщини, якою так багата Україна.

Фонд UART, який активно пропагує українське мистецтво за кордоном, в лютому 2013 року став партнером музею Лувр, зробивши свій внесок в організацію експозиції Іоанна Георга Пінзеля, видатного українського скульптора епохи бароко XVIII століття.Крім того, музей Лувр виділив Фонду простір для проведення виставок українських авторів. UART також співпрацює з французькими та українськими музеями. У Франції Фонд організував експозиції близько п'ятнадцяти українських художників, в тому числі, Дар'ї Скорубської, праправнучки Василя Кандинського.З 1 червня по 24 листопада 2013 Фонд UART братиме участь у 55-ій Венеціанській бієнале, представляючи талановитого українського скульптора та художника Оксану Мась в рамках проекту Glasstress.

З метою активного висвітлення розвитку України у сфері культури та мистецтва Фонд UART створив у Парижі та великих європейських столицях «Коло друзів України», що складається з представників світу мистецтва та літератури. Ці спільноти збираються двічі на рік для обрання українських художників, роботи яких будуть представлені на виставках за кордоном.

СКЛАД ЖУРІ

Ø Катя ТОЛЕДАНО (Katia TOLEDANO)

Катя ТОЛЕДАНО, дружина Сідні Толедано (Sydney Toledano), Голови правління будинку моди Christian Dior Couture, відома своїм інтересом до сучасного мистецтва.

Невтомний посол доброї волі численних благодійних асоціацій, вона завжди надає їм щиру підтримку, приймаючи участь та організовуючи різноманітні Благодійні аукціони, спрямовані на допомогу іншим: чи йдеться про Фундацію Клода Помпіду, мета якої є допомагати інвалідам та літнім людям, або про асоціації Sidaction або Amfar, які спрямовують свої зусилля на боротьбу зі СНІДОМ, надання допомоги хворим СНІДОМ та наукові дослідження, пов’язані з розробкою нових методик лікування, або про організацію «Рятувальники без Кордонів», яка направляє рятувальників по всьому світу, не зважаючи уваги на громадянство, колір шкіри або релігійні погляди.

Захоплюючись сучасним мистецтвом, вона відвідує майже всі Міжнародні салони та виставки у різних куточках світу. Її здатність знаходити та відкривати майбутні молоді таланти, її чудове знання світу мистецтва та його тенденцій, її бездоганний смак, а також її здатність слухати та її легендарне співчуття, пов’язане з численними підтримками благодійних організацій, відомі всім.

 

Ø П’єр ДЮМОНТЕЙ (Galerie DUMONTEIL)

Починаючи зі свого відкриття у 1982 у Парижі, галерея П’єра ДЮМОНТЕЙ (Pierre DUMONTEIL) здобула міжнародну репутацію. Галерея має свої представництва у Нью-Йорку та Шанхаї. В цих 3-х галереях представлені твори найбільш видатних скульпторів-анімалістів кінця XIX та XX століття. П’єр Дюмонтей є прихильником величі та таланту тих митців, які працюють в анімалістичному жанрі, а саме, Бугатті (Bugatti), Гійо (Guyot), Помпона (Pompon) та Артуса (Artus).

На протязі більш ніж 15 років, і, як завжди, орієнтована на анімалістичний жанр, галерея Дюмонтей постійно відкриває та промотує ключових сучасних художників та скульпторів-анімалістів таких як, В. Кепінг (W. Keping), Д.Давіо (D. Daviau), Ж.М. Фіорі (J.M. Fiori), та Ж. Овчарек (J. Owczarek), П.Бінц (P. Bintz), П. Вуатюр’є (P. Voituriez), М.Корда (M. Corda), та Гельмут Коллер (Helmut Koller). Відданий друг Діего Джакометті (Diego Giacometti), П’єр Дюмонтей завжди активно захищав та відкривав бачення Образу Людини та колоніальної теми завдяки творам таких митців, як Е.А. Бурдель (E.A. Bourdelle), Бушар (H. Bouchard), К. Саррабезоль (C. Sarrabezolles), А.А. Кенко (А. A. Quinquaud), скульптор-етнограф XX-го століття, Л.Жілбер (L. Gibert), Р.Боян (R. Boyan), або Ж.Кулон (G. Coulon).

 

Протягом останніх п’яти років галерея Дюмонтей поповнювалась різноманітними художніми творами сучасних художників та скульпторів таких як Н’ютон (Newton), Джин Бо (Jin Bo), який працює у напрямку фотографічної ілюзії, Дюран (Duran), Ж.С. Мейнар (J.C. Meynard) та його Фрактальні сходи (Installations Fractales), а також митців з Азії, Індії, та Середнього Сходу.

Галерея приймає участь у головних міжнародних виставках в Пальм Біч, Маями, Нью Йорку, Лондоні, Брюселі, Маастрихті, Москві, Абу Дабі, Дубаї, Шанхаї, а також у Парижі, зокрема у престижній Бієналє, яка традиційно проходить у Гран-Пале.

 

 

Ø Жерар РАНСІНАН (Gé rard RANCINAN)

Всесвітньо відомий фотограф, Жерар РАНСІНАН, не припиняє фотографувати своїх сучасників та розшифровувати поведінку та розвиток наших суспільств.

У віці 15 років, охоплений пристрастю до фотографії, він стає учнем при фотолабораторії журналу Sud-Ouest у Бордо. Після трьох років праці у фотолабораторії, у віці 18 років, він стає самим молодим фотожурналістом у Франції. Компанія Sygma помітила його у 1973 та запропонувала приєднатися до команди своєї прес-агенції у Парижі. Він висвітлюватиме «гарячі новини» по всьому світу: землетруси, події у Польщі, війну у Ливані, заколоти в Англії, а також найвидатніші події у світі спорту. Йому цікаво робити фотографії деяких зйомок художніх фільмів, як «Тридцять сім і два зранку» (37°2 le matin) Жан-Жака Бенекса (Jean- Jacques Beineix) або «Останній Імператор» (Le Dernier Empereur) Бернардо Бертолуччі (Bernardo Bertolucci), і робить також репортажі про зірок шоу-бізнесу, моди та кіно.

 

Згодом він стає допитливим свідком перетворення нашого людства і буде невпинно захоплюватися, знову винаходити місце людині у суспільстві.

 

Через свої портрети відомих людей (Фіделя Кастро (Fidel Castro), Папи Іоана Поля II (Pape Jean Paul II), Франсуа Міттерана (Franç ois Mitterrand), Моніки Белуччі (Monica Bellucci), Тайгера Вудса (Tiger Woods), Ясера Арафата (Yasser Arafat), Біла Гейтса (Bill Gates...) та свої масштабні фотографічні " саги", він розповідає про видатних людей та видатні зміни наших суспільств, які регулярно публікуються на обкладинках журналів Paris Match, Life Magazine, Stern, або у журналі Sunday Times Magazine.

 

З 1970 року його роботи привели його до регулярної співпраці з іншими відомими фотографами і літераторами, такими як Франсуа Дюкасс (Franç ois Ducasse) і Мішель Дьозед (Michel Dieuzaide), або письменником П'єром Вейєте (Pierre Veilletet). Він об’єднує свої ​ ​ «великі проекти» з письменниками, журналістами, науковцями, соціологами, антропологами та філософами, як, наприклад, з Керолайн Годріо (Caroline Gaudriault), з якою він знову звертається до історії мистецтва у Палаці Токіо, або з журналістом -репортером Вірджинією Люк (Virgine Luc), для якої він робив фотографії до її відомих інтерв'ю, або з урбаністичним есеїстом Полем Віріліо (Paul Virilio).

 

90-ті роки стають поворотними у творчості Жерара Рансінана. Він прямує у світ мистецтва зі своєю експозицією Urban Jungel, що демонструється під час виставки Espace Cardin у Парижі у 2000 р. У 2008 р. під час продажу на аукціоні Hô tel Drouot його роботи «l’É tude Million» Жерар Рансінан стає одним із самих рейтингових фотографів французького сучасного мистецтва.

 

У травні 2012 року після рекордного продажу у Лондоні фотографії " Batman Girls", міжнародний аукціонний дім Філіп де Пюрі (Philip de Pury) підтвердив котирування Рансінана закордоном. Нещодавно, у січні 2013 року, Міністр закордонних справ Франції Лоран Фабіус (Laurent Fabius) запросив Жерара Рансінана виставити на одній із виставок у Парижі (Quai d'Orsay) фотографію " Batman Boys" (300 x180 см).

 

У якості «Фоторепортера» Жерар Рансінан 4 рази був обраний лауреатом та займав перше місце у конкурсі «World Press Photo» у 1983, 1986 та двічі у 1988 рр.

 

У 2004 р. він отримує премію " Picture of the Year International" від престижного конкурсу Award POY, Школи журналістики Міссурі, США.

 

Починаючи з 2007 року, Жерар Рансінан виставляє свої роботи в найвідоміших міжнародних музеях (Музеї Сучасного Мистецтва у Барселоні (Musé e d'Art Contemporain de Barcelone), на Трієналє у Мілані (Triennale de Milan), у Токійському Палаці у Парижі (Palais de Tokyo à Paris), в Опера Галері у Лондоні (Opera Gallery de Londres). Його твори знаходяться у престижних приватних колекціях сучасного мистецтва. У галереях Opera Gallery його твори представлені по всьому світу.

 

Ø Дід’є КЖЕНТОВСКІ (Galerie KREO)

Дід’є КЖЕНТОВСКІ, народився у 1954 році у Парижі. Спочатку, протягом майже п’ятнадцяти років, був бізнес-партнером Жан-Клода Кіллі в сімейній компанії KILLY з виробництва одягу для горнолижників – світового лідеру у цьому напрямку.

 

Пристрасний колекціонер сучасного мистецтва й дизайну, у 1992 році Дід’є заснував зі своєю дружиною Клеманс агенцію Кreo, а згодом галерею Кreo у 1999 році.

 

Галерея Кreo, яка знаходиться сьогодні за адресою 31, рю Дофін, Сен-Жермен де пре, експонує твори найбільш відомих сучасних дизайнерів: Ронана& Ервана Буруллек (Ronan & Erwan Bouroullec), П’єра Шарпена (Pierre Charpin), Константина Грчика (Konstantin Grcic), Хелли Йонгеріус (Hella Jongerius), Джаспера Моррісона (Jasper Morrison), Марка Ньюсона (Marc Newson), Мартіна Сзекелі (Martin Szekely)...

 

Вона працює як " науково-дослідна лабораторія", вільний простір для творчих експериментів дизайнерів. В галереї представлений широкий вибір вінтажних світильників, серед яких шедеври Джино Сарфатті (Gino Sarfatti).

 

Дід’є Кжентовскі колекціонує світильники протягом майже тридцяти років. Книга про його колекцію " The Complete Designers lights", опублікована видавництвом JRP Ringier, вважається довідником з цього питання.

Дід’є є експертом в сфері Дизайну та Сучасного мистецтва, членом Французької Асоціації Експертів (UFE) та Асесором Погоджувальної та Експертної Митної Комісії.

 

Він регулярно приймає участь в організації виставок при міжнародних установах, а також різноманітних конференцій (Musé e d'Indianapolis, Musé e de St Etienne, Musé e des Beaux-Arts de Genè ve, Ecole des Arts Dé coratifs, Université de Lacambre à Bruxelles,.).

 

З 2012 року він є Членом наукового комітету з питань видачі Дипломів державного зразку про вищу освіту з прикладного мистецтва за фахом «дизайн».

 

Він є членом екзаменаційної комісії з видачі дипломів Вищих учбових закладів (серед яких Паризька Школа декоративних мистецтв та Кантональна Школа Мистецтв у Лозані) та різноманітних конкурсів (Паризький Гран прі з дизайну (Grand Prix du Design de la Ville de Paris) – Премія «Творець року» для Паризького Салону меблів (Prix du Cré ateur de l'anné e pour la Salon du Meuble de Paris) – Гран прі з дизайну «Design Prys» музею Бойманса у Роттердамі (Grand Prix de Design «Design Prys» du Boijmans Museum, Rotterdam) – Гран прі з дизайну «Дизайн Парад» м.Йєр, Франція (Grand Prix de design «Design Parade» de la Villa Noailles, Hyè res, France...).

 

Він є Кавалером Ордену Мистецтв і Словесності Французької Республіки.

 

Ø Родольф ВОН ГОМБЕРГ (Rodolphe VON GOMBERGH)

Родольф ВОН ГОМБЕРГ, нетипова фігура у світі сучасного мистецтва: він є водночас і художником і визнаним вченим. Народився у 1951 році. Родольф обирає навчання на медичному факультеті. У 1993 році він розробляє систему, яка об’єднує ультразвук та 3D зображення, що дозволяє бачити немовля в 3D зображенні під час ультразвукового обстеження.

«Разом з УЗД, я відразу уявив собі творчу роботу навколо кольорових знімків плоду в утробі його матері». Картинка його захоплює. Відтоді народжується ця пристрасть.

Поєднуючи свої знання анатомії та фізіології з мистецтвом, він створює Virtuel Life Art (VLA). Його концепція фокусується як на людині, так і на її оточенні: будь то тварини, рослини, або навіть промислові об’єкти.

Починаючи з 1995 року, коли відбувся його перший вернісаж у Парижі,, художник постійно експонує свої роботи. У 1996 році, в Центрі Жоржа Помпіду його виставка «До народження…. або перша знайома оселя»

(«Avant de naitre...ou le premier domicile connu») дозволяє візуально спостерігати поведінку плода під час внутрішньоутробного розвитку. Наукова ультразвукова ехографія відтепер набуває артистичного розміру.

«Внутрішнє життя Будди» («La vie inté rieure des Bouddhas»), представлена в музеї Гіме (Guimet) у 2005 році, розгадує таємниці та розкриває незриме внутрішнє життя статуй, на рівні будистського світогляду. Таким чином виявляється нескінченість паралельних світів. Внутрішня подорож є можливою та виявляється багатою на захоплюючі та несподівані відкриття.

 

У Європейському Домі Фотографії він експонує виставку «Прозорі жінки» («Femmes transparentes»), яка досліджує жіноче тіло як простір для відкриття. Поступово покриваючи та відкриваючи її таємничу красу, він залучає усі можливі засоби, від здивування до спокуси, пропонуючи таким чином дуже сучасну інтерпретацію жіночої наготи.

У 2010 році, він вирішує сканувати яблуко. Дивне дослідження всесвіту або фокусні відстані постійно змінюються, а кути зору розширюються. Плід представляє собою цінну коштовність, чудову корону надзвичайної витонченості: техніка знову поступається поезії у картині «Trans-apparence», представленій у Європейському домі фотографії. Вже більше ніж 20 років Родольф вон Гомберг створює картини де перевагу має прозорість. Плоди його, спочатку наукових, а потім художніх досліджень, привели його до проникнення у паралельні всесвіти, де він знайшов нескінченно малу, нескінченно приховану величину, яку він розкриває у своїх творах.

 

Художник, що має світове визнання, експонував свої роботи в Базелі, Брюселі, Гановері, Берліні, Шанхаї, Нью Йорку. Його роботи знаходяться також у відомих приватних колекціях, таких як пана Франсуа Піно (Franç ois Pinault), пана Гі Бенжаміна (Guy Benjamin), пані Ольги Бізенті-Шарріол (Olga Bisenti-Charriol), пана Атмана Шерифа (Athmane Ché rif), The Core Club, пана та пані Шарля Корнубера (Charles Cornubert), пані Одрі Дана (Audrey Dana), пана та пані Марк Діваріс (Marc Divaris), пана Моріса Гозлана (Monsieur Maurice Gozlan), пана Марка Гроссмана (Monsieur Marc Grossman), пана Леслі Ф.Грунберга (Leslie F.Grunberg), пана та пані Дід’є Кунстлінгера (Didier Kunstlinger), пана та пані Робера Лаваісієра (Robert Lavayssié re), пані Сіска Нумен (Siska Noomen) та пані Марі Сентін (Madame Marie Saintin).

 

Ø Бенедікт БУРРУС (Galerie Thaddaeus ROPAC)

Бенедікт БУРРУС (Bé né dicte BURRUS) – куратор виставок в галереї
Thaddaeus Ropac. Галерея спеціалізується на сучасному європейському та північно-американському мистецтві. Вона представляє всесвітньо відомих художників, але також і молодих авторів. Галерея спочатку відкрилась у Зальцбурзі, у 1983, потім у 1990 році у Парижі, у 2012 році галерея Thaddaeus Ropac переїжджає до міста Пантін, у колишню котельню XIX-го століття, з великим простором де є можливість представляти монументальні твори.

 

В галереях Thaddaeus Ropac широко представлене американське мистецтво Pop Art: малюнки Енді Уорхола (Andy Warhol), які ніколи не експонувались за часи його життя, скульптури Тома Сакса (Tom Sachs), який застосовує у своїй творчості сучасні ікони, висловлюючи свої роздуми щодо суспільства та американської культури, «повторювання» Елен Стюртерван, харизматичної художниці, яка ставить під сумнів істину та сенс речей відновлюючи, створюючи заново, та використовуючи ще раз роботи Уорхола (Warhol), Дюшампа (Duchamp), або Стелли (Stella) та ще Алекса Каца (Alex Katz), американського художника, який продовжує фігуративні традиції поп-арта.

Європейські напрямки сучасного мистецтва займають головне місце в програмі галереї: сучасна англійська скульптура, представлена творами Тоні Крегга (Tony Cragg), Річарда Дікона (Richard Deacon) або Ентоні Гормлі (Antony Gormley), який воскрешає та оживлює образ людини у своїх скульптурах через глибоке вивчення тіла, як простору пам’яті та трансформації, Ервін Вурм (Erwin Wurm), австрійський скульптор, який висловлює свої думки перетворюючи банальні об’єкти в скульптури, які мають абсурдний вигляд, провокуючи сміх, Сільві Фльорі (Sylvie Fleury), Жільбер & Жорж (Gilbert & George). Роботи скульпторів німецької школи, Ансельма Кіфера (Anselm Kiefer), Йозефа Бойса (Joseph Beuys) та Георга Базеліца (Georg Baselitz), постійно оновлюються галереєю.

Постійний учасник подій у світі сучасного мистецтва, галерея Thaddaeus Ropac співпрацює з найвідомішими міжнародними музеями та кожного року приймає участь у великих міжнародних салонах (ArtBasel у Базелі, Майамі та Гонконгу; Frieze у Лондоні та Нью-Йорку, FIAC).

Ø Алексі МАБІЙ (Alexis MABILLE)

Алексі МАБІЙ, один з художніх геніїв французької моди, відомий своїми колекціями От Кутюр та Прет-а-Порте. Але його творчість не обмежується модою. Він створює та оновлює лінії коштовних прикрас, та цікавиться також декором.

Постійний член секції От Кутюр з 2012 року, під час свого дефіле осінь-зима 2013 він демонструє своє бачення жінки, як уразливої хижачки. Він знову створює та повертає до життя графічні силуети «working girl» 80-х років.

Перш ніж запустити свої особисті колекції, Алексі Мабій працював під керівництвом Еді Слімана (Hedi Slimane), для якого він створив колекцію коштовностей чоловічої лінії Dior Homme.

У вересні 2010 року він створює для Крістофа де Кенетена (Christophe de Qué netain) унікальний набір стільців, презентованих на Бієнале Антикваріату, та декорації різдвяних вітрин BHV у 2012 р. Він визнаний одним з найвидатніших французьких стилістів з авангардним баченням майбутнього світу.

 

 

Ø П’єр НУВІОН (Pierre NOUVION)

П’єр НУВІОН, 49 років, колекціонер творів сучасного мистецтва. Проживає у Монако. Керуючий Грімальді Форума (Grimaldi forum), адміністратор та президент наукового комітету нового національного музею Монако (NMNM), він захоплюється сучасним мистецтвом ще з раннього дитинства. Перші твори мистецтва для своєї колекції починає купувати у 17 років.

У 1994 – 1995 рр. відкриває галерею у Монако, але дуже швидко розуміє, що більш схильний купувати ніж продавати твори мистецтва для своєї галереї. Він вирішує зайнятися покупками творів мистецтва для родинної колекції Nouvion-Rey. Ця колекція є однією з найбільших колекцій сучасного мистецтва у Монако, що містить серед інших робіт твори Пола Маккартні (Paul McCarthy), Брауна (Brown), Георга Базеліца (Georg Bazelitz), Роба Прюітта (Rob Pruitt), Мауріціо Кателлана (Maurizio Catellan), Роберта Індіани (Robert Indiana), Адама Мак Евена (Adam Mc Ewen), Тоні Крегга (Tony Cragg), П’єра Ле Тана (Pierre Le Tan), Ненсі (Nancy), відомого також як Нен Голдін (Nan Goldin), Жільбера& Жоржа (Gilbert& Georges), Джеремі Деллера (Jeremy Deller), Мишеля Блази (Michel Blazy), Бертрана Лав’є (Bertrand Lavier), Карстена Хьоллера (Carsten Holler), Хернена Баса (Hernan Bas), Уго Рондиноне (Ugo Rondinone), Сільві Фльорі (Sylvie Fleury), П’єра& Жіля (Pierre& Gilles).

 

 

Приложение 1

Лечебный факультет 4 курс / лекции / 1 поток (гр.401-414) 2012-2013 уч.г. /весенний семестр/

Понедельник Вторник Среда Четверг Пятница Суббота
1ч. 2ч. 3ч. 1ч. 2ч. 3ч. 1ч. 2ч. 3ч. 1ч. 2ч. 3ч. 1ч. 2ч. 3ч. 1ч. 2ч. 3ч.
          09.02 5 ауд Эм
11.02 окб 2 Н 12.02 бсмп Хф 13.02 орд Ак 14.02 окб 2 Л Хс 15.02 гкб 7 К 16.02 гкб 7 К
18.02 окб 2 Н У 19.02 2дб а Пед 20.02 бсмп Хф Вб 21.02 гл.б Оф 22.02 орд Ак 23.02
25.02 окб 2 Л У 26.02 гл.б. Оф 27.02 бсмп Хф 28.02 окб 2 У 01.03 бсмп Хф 02.03 гкб 7 К
04.03 окб 2 Н У 05.03 орд Ак 06.032 дб а Пед 07.03 орд Ак 08.03 09.03 орд Ак
11.03 окб2 Н 12.03 бсмп Вб 13.03 гкб 7 К 14.03 цма Эм 15.03 орд Ак 16.03 бсмп Вб
18.03 2 дб а Пед 19.03 орд Ак 20.03 окб 2 Л 21.03 бсмп Вб 22.03 окб 2 Л 23.03 бсмп Хф
25.03 окб 2 Л Хс 26.03 бсмп Вб 27.03 окб 2 Хс 28.03 2 дб а Пед 29.03 орд Ак 30.03 бсмп Вб
01.04 гл.б Оф 02.04 2дб а Пед 03.04 2 дб а Пед 04.04 гкб 7 К 05.04 5ауд Эм 06.04 бсмп Вб
08.04 окб2 Н 09.04 окб 1 Нх 10.04 орд Ак 11.04 2 дб а Пед 12.04 окб1 Нх 13.04 окб 2 Хс
15.04 окб 2 Н 16.04 гл.б Оф 17.04 2 дб а Пед 18.04 гл.б. Оф 19.04 5 ауд Эм 20.04 гкб 7 К
22.04 окб 2 Н 23.04 бсмп Вб 24.04 2 дб а Пед 25.04 окб2 Хс 26.04 бсмп Вб 27.04 окб 1 Нх
29.04 орд Ак 30.04   01.05   02.05   03.05 04.05
                                   

Часы лекций: 13.40–15.20

15.30-17.10

 

Семинарские занятия по Эм – вторник 16.00-17.40

Гр.401-402, 403-404 (12.02, 19.02, 26.02, 05.03, 12.03)

Гр.405-406, 407-408 (19.03, 26.03, 02.04, 09.04, 16.04)

Семинарские занятия по Эм – пятница 16.00-17.40

Гр.409-410, 411-412 (15.02, 22.02, 01.03, 15.03, 22.03)

Гр.413-414 (29.03, 05.04, 12.04, 19.04, 26.04)




<== предыдущая лекция | следующая лекция ==>
КОММЕРЧЕСКОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ | Учебно-методическое обеспечение самостоятельной работы студентов на производственной практике

Дата добавления: 2014-12-06; просмотров: 1831. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Композиция из абстрактных геометрических фигур Данная композиция состоит из линий, штриховки, абстрактных геометрических форм...

Важнейшие способы обработки и анализа рядов динамики Не во всех случаях эмпирические данные рядов динамики позволяют определить тенденцию изменения явления во времени...

ТЕОРЕТИЧЕСКАЯ МЕХАНИКА Статика является частью теоретической механики, изучающей условия, при ко­торых тело находится под действием заданной системы сил...

Теория усилителей. Схема Основная масса современных аналоговых и аналого-цифровых электронных устройств выполняется на специализированных микросхемах...

Функциональные обязанности медсестры отделения реанимации · Медсестра отделения реанимации обязана осуществлять лечебно-профилактический и гигиенический уход за пациентами...

Определение трудоемкости работ и затрат машинного времени На основании ведомости объемов работ по объекту и норм времени ГЭСН составляется ведомость подсчёта трудоёмкости, затрат машинного времени, потребности в конструкциях, изделиях и материалах (табл...

Гидравлический расчёт трубопроводов Пример 3.4. Вентиляционная труба d=0,1м (100 мм) имеет длину l=100 м. Определить давление, которое должен развивать вентилятор, если расход воздуха, подаваемый по трубе, . Давление на выходе . Местных сопротивлений по пути не имеется. Температура...

Менадиона натрия бисульфит (Викасол) Групповая принадлежность •Синтетический аналог витамина K, жирорастворимый, коагулянт...

Разновидности сальников для насосов и правильный уход за ними   Сальники, используемые в насосном оборудовании, служат для герметизации пространства образованного кожухом и рабочим валом, выходящим через корпус наружу...

Дренирование желчных протоков Показаниями к дренированию желчных протоков являются декомпрессия на фоне внутрипротоковой гипертензии, интраоперационная холангиография, контроль за динамикой восстановления пассажа желчи в 12-перстную кишку...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.01 сек.) русская версия | украинская версия