Студопедия — Розміщення Web-сайту в мережі Інтернет та його редагування
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Розміщення Web-сайту в мережі Інтернет та його редагування






Створений сайт почне «діяти», якщо розмістити його на Web-сервері. Після цього відвідувачі зможуть «заходити» на наш сайт і знайомитися з поданими на ньому матеріалами. Для передачі файлів на Web-сервер існує кілька можливостей.

Розглянемо найпростіший спосіб розміщення сайту - на одному з безкоштовних Web-серверів, наприклад, www.boom.ru. На цьому сервері користувачеві дається зручний інтерфейс для операцій розміщення і редагування сайту, а також до 50 Мбайт вільного простору на диску.

При передачі файлів на безкоштовний сервер використовується протокол HTTP, тобто протокол, за допомогою якого здійснюється звичайний обмін файлами в WWW. Розглянемо послідовність дій при розміщенні Web-сайту.

· Підключіться до Інтернету і завантажте початкову сторінку www.boom.ru.

· Клацніть по посиланню Регистрируйтесь и начинайте создание сайта. На наступній сторінці натисніть кнопку Начать регистрацию, після чого завантажиться сторінка для введення ваших даних.

· Введіть ім'я свого сайту, наприклад, " kurrob" (адреса сайту тоді матиме вигляд: www. kurrob.boom.ru). Наберіть також пароль і підтвердіть його в нижньому полі. У поле E-mail введіть свою електронну поштову адресу. На цю адресу ви надалі одержите лист із підтвердженням реєстрації. У розділі Дополнительная информация о пользователе наберіть своє прізвище й ім'я, а також псевдонім. У нижній частині сторінки є шестизначний номер. Уведіть наведений номер - він служитиме для захисту від автоматичних реєстрацій. Після заповнення полів натисніть кнопку Отправить.

· Уведені дані будуть відправлені на сервер. Якщо ім'я вашого сайту не збігається з яким-небудь існуючим ім'ям, з'явиться новий діалог, у якому потрібно буде ще раз ввести ім'я сайту, пароль і E-mail. Після цього натисніть кнопку Далее. Якщо ж уведене вами їм я вже існує, то вам запропонують повторно ввести дані на вихідній сторінці. Після успішної реєстрації з'явиться сторінка з вітанням і з адресою вашого сайту.

· Праворуч, у верхній частині сторінки виберіть посилання Управление файлами, після чого з'явиться екран для вибору файлів, що завантажуються. Натисніть верхню кнопку Browse (Огляд) і в наступному стандартному діалозі знайдіть і вкажіть перший файл, що завантажується. Аналогічно за допомогою другої кнопки задайте другий файл для завантаження і т.д. Після визначення усіх файлів натисніть кнопку Загрузить.

· Почекайте, поки завантажаться файли і з'явиться сторінка вмісту каталогу, на якій буде розміщений список файлів, скопійованих на сервер. Установіть прапорець ліворуч від імені файла index.html і натисніть кнопку С делать главной.

· На сторінці вмісту є додаткові кнопки вибору файлів - це на випадок, коли на сервер потрібно передати більше шести файлів, і ці файли не помістилися на першу сторінку завантаження.

· Створіть окрему папку для файлів зображень, наприклад, img. Для цього натисніть кнопку С оздать і в наступному діалозі установіть перемикач Что создать... каталог. Натисніть кнопку Создать.

· На наступній сторінці, аналогічній, ви побачите піктограму папки img. Клацніть двічі по ній мишею, що приведе до відкриття сторінки задання вмісту папки. Задайте потрібні файли і натисніть кнопку Загрузить.

Задані вами файли будуть скопійовані на диск Web-серверу. Для редагування вмісту папок вашого сайту на сервері, можна використати кнопки на сторінці вмісту. Наприклад, для видалення якого-небудь файлу слід поставити поруч з ним прапорець і натиснути кнопку Удалить. Далі треба підтвердити видалення в наступному діалозі. Для переміщення файла слід клацнути на кнопці Переместить і у діалоговому вікні визначити папку для переміщення. Для перевірки роботи створеного сайту в Інтернет слід у вікні броузера набрати адресу створеного сайту і уважно переглянути всі Web- сторінки, перевірити всі можливі переходи між ними.

Після того як ви розмістили свій сайт на Web-сервері, ви можете до нього звертатися для редагування вмісту (додавати, видаляти, обновляти файли). Якщо ви користуєтеся безкоштовним хостингом, то змінювати файловий склад можна за допомогою передбаченого для цього інтерфейсу.

Після зміни файлового складу сайту не відключайтеся від Інтернету, а завантажте програму броузера і зайдіть на сайт, що редагується. Перегляньте уважно, як позначилися внесені вами зміни на зовнішньому вигляді і роботі Web-сайту.

Після розміщення сайта на сервері його необхідно “розкрутити”, тобто досягти якнайбільшої відвідуваності користувачами. Цей процес, як правило передбачає використання банерної реклами, розміщення інформації про сайт на пошукових серверах та участь у різноманітних рейтингах.

Реєстрація сайта в пошукових системах є однією з найважливіших частин процесу “розкрути”, оскільки майже всі користувачі для пошуку деякої інформації спочатку звертаються саме до пошукових серверів. Процедура реєстрації для кожного серверу різна. Перехід на сторінку реєстрації сайта здійснюється за допомогою гіперпосилання на головній сторінці пошукового сервера, яке в україномовних пошукових системах може бути “ Додати сайт ”, “ Додати URL ”. Потім заповнюється форма, у якій рзміщується інформація про зміст сайта, його адреси, дані про організацію, яка підтримує цей сайт.

Після створення сайту, розміщення його на сервері, “розкрутки” настає процес підтримки, що передбачає постійне оновлення й актуалізацію поданої інформації.







Дата добавления: 2014-11-10; просмотров: 684. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Важнейшие способы обработки и анализа рядов динамики Не во всех случаях эмпирические данные рядов динамики позволяют определить тенденцию изменения явления во времени...

ТЕОРЕТИЧЕСКАЯ МЕХАНИКА Статика является частью теоретической механики, изучающей условия, при ко­торых тело находится под действием заданной системы сил...

Теория усилителей. Схема Основная масса современных аналоговых и аналого-цифровых электронных устройств выполняется на специализированных микросхемах...

Логические цифровые микросхемы Более сложные элементы цифровой схемотехники (триггеры, мультиплексоры, декодеры и т.д.) не имеют...

Билет №7 (1 вопрос) Язык как средство общения и форма существования национальной культуры. Русский литературный язык как нормированная и обработанная форма общенародного языка Важнейшая функция языка - коммуникативная функция, т.е. функция общения Язык представлен в двух своих разновидностях...

Патристика и схоластика как этап в средневековой философии Основной задачей теологии является толкование Священного писания, доказательство существования Бога и формулировка догматов Церкви...

Основные симптомы при заболеваниях органов кровообращения При болезнях органов кровообращения больные могут предъявлять различные жалобы: боли в области сердца и за грудиной, одышка, сердцебиение, перебои в сердце, удушье, отеки, цианоз головная боль, увеличение печени, слабость...

Демографияда "Демографиялық жарылыс" дегеніміз не? Демография (грекше демос — халық) — халықтың құрылымын...

Субъективные признаки контрабанды огнестрельного оружия или его основных частей   Переходя к рассмотрению субъективной стороны контрабанды, остановимся на теоретическом понятии субъективной стороны состава преступления...

ЛЕЧЕБНО-ПРОФИЛАКТИЧЕСКОЙ ПОМОЩИ НАСЕЛЕНИЮ В УСЛОВИЯХ ОМС 001. Основными путями развития поликлинической помощи взрослому населению в новых экономических условиях являются все...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.009 сек.) русская версия | украинская версия