Студопедия — Теми курсових робіт
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Теми курсових робіт






1. Організація роботи служби прийому та розміщення та шляхи її вдосконалення. (на прикладі готельного підприємства)

2. Організація роботи персоналу служби прийому та розміщення у відповідності до класу та типу засобу розміщення та шляхи її вдосконалення. (на прикладі готельного підприємства)

3. Організація процесу реєстрації та розміщення гостей в засобах розміщення та шляхи його вдосконалення. (на прикладі готельного підприємства)

4. Організація процесу бронювання місць та номерів в готелі та шляхи його вдосконалення.

5. Основні групи готельних приміщень та оцінка їх використання їх в засобі розміщення (на прикладі готельного підприємства).

6. Організація надання клінінгових послуг в засобі розміщення та шляхи її вдосконалення (на прикладі готельного підприємства).

7. Організація надання послуг харчування в номерах готелю та шляхи її вдосконалення (на прикладі готельного підприємства).

8. Організація надання додаткових послуг в засобах розміщення України у відповідності до класу готелю та шляхи її вдосконалення (на прикладі готельного підприємства).

9. Організація надання комунально-побутових послуг в засобах розміщення України та шляхи її вдосконалення (на прикладі готельного підприємства).

10. Інтер'єр готелю як складова комфортних умов проживання туристів та шляхи його вдосконалення (на прикладі готельного підприємства).

11. Сучасний стан та перспективи розвитку підприємств готельного господарства Карпатського регіону.

12. Національні готельні ланцюги України та тенденції їх розвитку.

13. Особливості обслуговування споживачів в бізнес-готелях України та шляхи його вдосконалення (на прикладі готельного підприємства).

14. Організація надання анімаційних послуг в готельно-туристичних комплексах та шляхи їх вдосконалення (на прикладі готельного підприємства).

15. Організація надання послуг в санаторно-курортних комплексах України та шляхи її вдосконалення (на прикладі готельного підприємства).

16. Організація надання послуг в засобах розміщення Карпатського регіону для туристів, що займаються гірськими видами туризму та шляхи її вдосконалення (на прикладі готельного підприємства).

17. Організація надання послуг в курортних засобах розміщення Карпатського регіону та шляхи її вдосконалення (на прикладі готельного підприємства).

18. Організація надання послуг в хостелах України та шляхи її вдосконалення (на прикладі готельного підприємства).

19. Організація надання послуг в мотелях України та шляхи її вдосконалення (на прикладі готельного підприємства).

20. Організація надання послуг в засобах розміщення України для туристів, що займаються активними видами туризму та шляхи її вдосконалення (на прикладі готельного підприємства).

21. Організація надання додаткових послуг в __ *готелях України та шляхи її вдосконалення (на прикладі готельного підприємства).

22. Організація обслуговування іноземних туристів в готелях України різних типів та категорій та шляхи її вдосконалення (на прикладі готельного підприємства).

23. Організації роботи обслуговуючих господарств в підприємствах індустрії гостинності та шляхи її вдосконалення (на прикладі готельного підприємства).

24. Забезпечення безпеки мешканців та персоналу готельного підприємства в сучасних умовах та шляхи її вдосконалення (на прикладі готельного підприємства).

25. Організації надання SPA - послуг в бізнес-готелях України та шляхи її вдосконалення (на прикладі готельного підприємства).

 

Додаток 2

Взірець плану курсової роботи

НОВІТНІ МЕТОДИ БРОНЮВАННЯ ПОСЛУГ У ГОТЕЛІ

ПЛАН

 

ВСТУП………………………………………………………………………………4

 

РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ БРОНЮВАННЯ ОСНОВНИХ І ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ У ГОТЕЛЯХ УКРАЇНИ

1.1. Основні етапи бронювання та типи броні…………………………………5

1.2. Традиційні методи бронювання готельних послуг………………………..8

1.3. Особливості бронювання послуг для груп………………………………..12

РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОГРЕСИВНИХ МЕТОДІВ БРОНЮВАННЯ ОСНОВНИХ ТА ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ У ГОТЕЛІ

2.1. Характеристика готелю «………*»………………………………………15

2.2. Новітні джерела бронювання готельних послуг готелю «………*»……18

2.3. Інноваційні технології в бронюванні готельних послуг………………..21

РОЗДІЛ 3. ПРОПОЗИЦІЇ З УДОСКОНАЛЕННЯ БРОНЮВАННЯ ПОСЛУГ У ГОТЕЛІ «…………..*»(ЗА ЗАВДАННЯМ)

3.1. Оптимізація представлення готелю у глобальній мережі. ……………….23

3.2. Напрями удосконалення діяльності з бронювання готельних послуг на підприємстві та ефекти від впровадження запропонованих інновацій….26

 

ВИСНОВКИ ………………………………………………………………………28

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ………………………………………..30

ДОДАТКИ

 







Дата добавления: 2015-10-18; просмотров: 1537. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Важнейшие способы обработки и анализа рядов динамики Не во всех случаях эмпирические данные рядов динамики позволяют определить тенденцию изменения явления во времени...

ТЕОРЕТИЧЕСКАЯ МЕХАНИКА Статика является частью теоретической механики, изучающей условия, при ко­торых тело находится под действием заданной системы сил...

Теория усилителей. Схема Основная масса современных аналоговых и аналого-цифровых электронных устройств выполняется на специализированных микросхемах...

Логические цифровые микросхемы Более сложные элементы цифровой схемотехники (триггеры, мультиплексоры, декодеры и т.д.) не имеют...

МЕТОДИКА ИЗУЧЕНИЯ МОРФЕМНОГО СОСТАВА СЛОВА В НАЧАЛЬНЫХ КЛАССАХ В практике речевого общения широко известен следующий факт: как взрослые...

СИНТАКСИЧЕСКАЯ РАБОТА В СИСТЕМЕ РАЗВИТИЯ РЕЧИ УЧАЩИХСЯ В языке различаются уровни — уровень слова (лексический), уровень словосочетания и предложения (синтаксический) и уровень Словосочетание в этом смысле может рассматриваться как переходное звено от лексического уровня к синтаксическому...

Плейотропное действие генов. Примеры. Плейотропное действие генов - это зависимость нескольких признаков от одного гена, то есть множественное действие одного гена...

РЕВМАТИЧЕСКИЕ БОЛЕЗНИ Ревматические болезни(или диффузные болезни соединительно ткани(ДБСТ))— это группа заболеваний, характеризующихся первичным системным поражением соединительной ткани в связи с нарушением иммунного гомеостаза...

Решение Постоянные издержки (FC) не зависят от изменения объёма производства, существуют постоянно...

ТРАНСПОРТНАЯ ИММОБИЛИЗАЦИЯ   Под транспортной иммобилизацией понимают мероприятия, направленные на обеспечение покоя в поврежденном участке тела и близлежащих к нему суставах на период перевозки пострадавшего в лечебное учреждение...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.009 сек.) русская версия | украинская версия