Студопедия — Підсумковий контроль
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Підсумковий контроль






 

Особливістю КМС ОНП є відсутність у навчальному плані виділеного сесійного часу для проведення підсумкового контролю з навчальних дисциплін. Тому підсумковий контроль, як правило, не потребує окремих контрольних заходів, а базується на результатах модульного контролю.

6.2.1. Формою підсумкового контролю навчальних дисциплін може бути диференційований залік чи іспит.

6.2.2. Кількість диференційованих заліків з навчальної дисципліни визначають тривалістю її вивчення, що передбачена навчальним планом.

Диференційовані заліки з навчальної дисципліни проводять:

- по закінченні останньої четверті вивчення дисципліни;

- після кожної парної четверті, якщо дисципліну вивчають протягом кількох четвертей.

6.2.3. Для отримання диференційованого заліку студент має скласти усі без винятку залікові модулі відповідної дисципліни, що призначають на семестр, в якому проводять диференційований залік.

6.2.4. Диференційований залік викладач проставляє за результатами складання залікових модулів, то не передбачає проведення додаткових контрольних заходів і присутності студента.

6.2.5. Оцінку диференційованого заліку визначають як середнє арифметичне оцінок з усіх залікових модулів цієї дисципліни, що припадають на півріччя, в якому проводять диференційований залік (див. п. 6.2.3.), з округленням до найближчого цілого числа, наприклад (див.табл.6.1.).

6.2.6. Для дисциплін, з яких передбачений модуль на виконання курсового проекту (роботи), оцінку диференційованого заліку визначають без урахування оцінки зазначеного модуля.

Курсовий проект (роботу) оцінюють окремо і результати проставляють у відомість здачі курсових проектів (робіт).

6.2.7. Підсумкову оцінку з навчальної дисципліни, що вносять в Додаток до диплома, визначають як середнє арифметичне оцінок усіх залікових модулів цієї дисципліни за винятком оцінки курсового проекту (роботи), що проставляють окремо.

6.2.8. Оцінку диференційованого заліку або курсового проекту (роботи) вносить лектор до модульно-залікової відомості, порядок ведення якої визначений у п.6.4. Положення.

6.2.9. По закінчені вивчення навчальної дисципліни за умов отримання з неї усіх передбачених програмою диференційованих заліків студенту одноразово надають змогу за власним бажанням підвищити підсумкову оцінку з відповідної дисципліни шляхом складання іспиту.

Про свій намір складати іспит з дисципліни студент повинен повідомити лектора до початку 10-го тижня четверті, в якій завершують вивчення дисципліни.

За наявності студентів, які мають намір складати іспит, лектор зобов’язаний провести його протягом 10-го тижня останньої четверті вивчення дисципліни. Складають іспит, як правило, в призначений лектором час, що передбачений для відповідної дисципліни розкладом занять.

6.2.10. Іспит повинен охоплювати навчальний матеріал усієї дисципліни, і складають його студенти тільки у письмовій формі.

6.2.11. Оцінку за іспит вносить викладач (лектор) який проводив іспит в модульно-залікову відомість, порядок проведення якої визначений у п.6.4. Положення.

6.2.12. Оцінку за іспит вважають остаточною і вносять у Додаток до диплома, навіть якщо вона менша за підсумкову оцінку, що визначена згідно п.6.2.7.

6.2.13. У разі отримання на іспиті незадовільної оцінки студенту за згодою деканату дозволяють дві додаткові спроби для перездачі: перша – викладачеві, який викладав матеріал і проводив іспит; друга, за умови невдалої першої спроби, – комісії, що створена завідувачем відповідної кафедри. Перездача заборгованості здійснюється за розкладом та процедурою, що визначається кафедрою, протягом наступної четверті, а для дисциплін, що завершуються в даній четверті протягом двох тижнів наступної четверті навчального року.

6.2.14. Перескладання іспиту з метою підвищення отриманої позитивної оцінки не дозволяється.

6.2.15. Порядок оцінювання практики здійснюється після закінчення практики. Студенти звітують про виконання програми та індивідуальних завдань, як правило, у формі письмового звіту, підписаного і оціненого безпосередньо керівником практики від установи, підприємства. Цей звіт разом із іншими документами (щоденником проходження практики, характеристикою від керівника практики в установі, на підприємстві тощо) подається студентом на рецензування керівнику практики від навчального закладу.

Залік за результатами практики приймається у студентів в останні дні її проходження комісією в установах, на підприємствах або у вищому навчальному закладі протягом перших десяти днів нового семестру. Студент, який отримав від комісії негативну оцінку з практики, відраховується з вищого навчального закладу.







Дата добавления: 2015-03-11; просмотров: 470. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Шрифт зодчего Шрифт зодчего состоит из прописных (заглавных), строчных букв и цифр...

Картограммы и картодиаграммы Картограммы и картодиаграммы применяются для изображения географической характеристики изучаемых явлений...

Практические расчеты на срез и смятие При изучении темы обратите внимание на основные расчетные предпосылки и условности расчета...

Функция спроса населения на данный товар Функция спроса населения на данный товар: Qd=7-Р. Функция предложения: Qs= -5+2Р,где...

Педагогическая структура процесса социализации Характеризуя социализацию как педагогический процессе, следует рассмотреть ее основные компоненты: цель, содержание, средства, функции субъекта и объекта...

Типовые ситуационные задачи. Задача 1. Больной К., 38 лет, шахтер по профессии, во время планового медицинского осмотра предъявил жалобы на появление одышки при значительной физической   Задача 1. Больной К., 38 лет, шахтер по профессии, во время планового медицинского осмотра предъявил жалобы на появление одышки при значительной физической нагрузке. Из медицинской книжки установлено, что он страдает врожденным пороком сердца....

Типовые ситуационные задачи. Задача 1.У больного А., 20 лет, с детства отмечается повышенное АД, уровень которого в настоящее время составляет 180-200/110-120 мм рт Задача 1.У больного А., 20 лет, с детства отмечается повышенное АД, уровень которого в настоящее время составляет 180-200/110-120 мм рт. ст. Влияние психоэмоциональных факторов отсутствует. Колебаний АД практически нет. Головной боли нет. Нормализовать...

Приложение Г: Особенности заполнение справки формы ву-45   После выполнения полного опробования тормозов, а так же после сокращенного, если предварительно на станции было произведено полное опробование тормозов состава от стационарной установки с автоматической регистрацией параметров или без...

Измерение следующих дефектов: ползун, выщербина, неравномерный прокат, равномерный прокат, кольцевая выработка, откол обода колеса, тонкий гребень, протёртость средней части оси Величину проката определяют с помощью вертикального движка 2 сухаря 3 шаблона 1 по кругу катания...

Неисправности автосцепки, с которыми запрещается постановка вагонов в поезд. Причины саморасцепов ЗАПРЕЩАЕТСЯ: постановка в поезда и следование в них вагонов, у которых автосцепное устройство имеет хотя бы одну из следующих неисправностей: - трещину в корпусе автосцепки, излом деталей механизма...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.01 сек.) русская версия | украинская версия