Студопедия — Облікова документація з контролю успішності
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Облікова документація з контролю успішності






6.4.1. Для обліку і документального оформлення результатів модульних та підсумкових контролів використовують:

- модульно-залікову відомість;

- модульно-заліковий листок;

- індивідуальний навчальний план студента;

- додаток до диплома.

6.4.2. Модульно-залікова відомість (далі відомість) розрахована на піврічний термін навчання (непарну та парну четверті).

Відомість (див. додаток Г) містить: назву навчального закладу; номер відомості; назву факультету; інформацію про навчальний рік і курс навчання; номер четверті (четвертей), на протязі яких діє; шифр навчальної групи; назву навчальної дисципліни; посаду, прізвище та ініціали викладача (викладачів), який здійснював модульний контроль; таблицю оцінок; номери та назви залікових модулів відповідно до робочої програми навчальної дисципліни, вивчення яких припадає на період дії відомості; підпис провідного викладача, який закрив відомість; таблицю відповідності оцінок внутрішньої, національної та ECTS шкали (для довідки).

Результати контрольних заходів проставляють у відомість, де у графі «обсяг» вказують загальний обсяг модуля в академічних годинах згідно з робочою програмою навчальної дисципліни.

Результати перездач модулів представляють у колонках «П» (модулі останньої четверті перездають окремо в порядку ліквідації академічної заборгованості, що визначається рішенням ректорату).

Відомість знаходиться у лектора і подається в деканат після кожної четверті для електронного обліку результатів модульного контролю. Після контрольних заходів останньої четверті викладання дисципліни або по закінченню навчального року в колонці «СБ» проставляють підсумковий середньовиважений бал і відповідні оцінки за шкалами національною, що прийнята як внутрішньою в агроуніверситеті, та ECTS. Відомість підписують всі викладачі, що здійснюють модульний контроль і зберігають в деканаті, як звітний документ.

6.4.3. Виготовлення модульно-залікових відомостей забезпечують деканати відповідних факультетів.

6.4.4. Відомість видають лектору навчальної дисципліни у відповідному деканаті на першому навчальному тижні четверті, з якої починають вивчення дисципліни, або на першому тижні чергової непарної четверті, якщо вивчення дисципліни триває.

6.4.5. Лектор навчальної дисципліни (або інший викладач за дорученням лектора) по мірі складання студентами чергових модульних заходів вносить до відповідних колонок оцінки залікових модулів. Якщо студент був відсутнім на модульному контрольному заході, у відповідну клітинку («3») відомості проставляють «0», що прирівнюється до незадовільної оцінки.

Протягом четверті викладачі призначають терміни повторного складання залікових модулів для студентів, які за будь-яких причин не склали їх. Результати першої спроби перездачі залікового модуля викладач проставляє в клітинку «П» відомості.

6.4.6. Після 10-го тижня непарної четверті, якщо вивчення дисципліни триватиме, лектор не пізніше першого понеділка наступної четверті здає відомість до відповідного деканату для здійснення поточного обліку.

Деканат повертає відомість викладачеві протягом одного тижня.

6.4.7. Результати контролю успішності кожного студента засвідчуються підписом лектора навчальної дисципліни.

6.4.8. Після заповнення відомості вона має бути оформлена лектором в дату закінчення терміну її дії. Дата закриття відомості враховується стипендіальною комісією факультету для призначення стипендії.

Закриту відомість лектор передає до деканату не пізніше 10-ої години понеділка, що настає після 10-го тижня четверті.

6.4.9. Після закриття модульно-залікової відомості подальші спроби складання модульних контрольних заходів студенти здійснюють з дозволу декана факультету, який виписує для цього студентові персональний модульно-заліковий листок (див. додаток Д), який містить: назву навчального закладу, назву факультету; шифр навчальної групи; інформацію про рік навчання (курс); прізвище та ініціали студента; номер індивідуального навчального плану студента; назву кафедри, на якій вивчалась дисципліна; назву навчальної дисципліни; інформацію про навчальний рік і номер четверті; номери залікових модулів, підлягають перездачі; таблицю оцінок; посаду, прізвище та ініціали провідного викладача (лектора); підпис декана; підпис викладача, який здійснював контроль; дату проведення контрольних заходів.

6.4.10. Під час видачі модульно-залікового листа секретар деканату вписує до таблиці усі наявні на момент видачі модульні оцінки за винятком тих, що підлягають перездачі.

6.4.11. Викладач, на ім’я якого виписаний модульно-заліковий листок проставляє до нього модульні оцінки, що отриманні студентом при повторному складанні модульних контрольних заходів і, за умови їх позитивного результату, виставляє оцінку диференційованого заліку.

6.4.12. Модульно-заліковий листок викладач повертає в деканат в день останнього модуля чи іспиту. Передача листка через студента заборонена.

6.4.13. До індивідуального навчального плану студента лектором вносяться оцінки курсових проектів (робіт) та диференційованих заліків або оцінки за іспит (якщо іспити складалися), що засвідчуються його власним підписом (див. розд.5. Положення). Модульні оцінки до індивідуального навчального плану не вносять.

6.4.14. Додаток до диплома про вищу освіту повинен містити інформацію, що визначається відповідними нормативними актами МОН України.

6.4.15. У додаток до диплома мають бути внесенні підсумкові оцінки з усіх нормативних, вибіркових та додаткових навчальних дисциплін, що були зараховані студенту під час отримання вищої освіти в базовому та інших навчальних закладах, а також окремо оцінки усіх виконаних курсових проектів (робіт) та практик.

Підсумкові оцінки визначають відповідно до вимог п.п. 6.2.7. та 6.2.12. Положення.

 

Курс генетики ділиться на три модулі.

Перший модуль.

Він включає такі шість розділів:

1 Введення в клітинну біологію.

2 Загальна морфологія і хімічний склад клітини.

3 Методи дослідження клітини.

4 Центральна догма молекулярної біології.

5 Клітинне ядро.

6 Плазматична мембрана.

 

Другий модуль.

Він включає такі шість розділів:

1 Вакуолярна система клітини.

2 Мітохондрії і пластиди.

3 Опорно-рухова система клітини.

4 Мітоз. Життевий цикл клітини.

5 Мейоз. Стадії і різновиди мейозу.

6 Диференціювання та патологія клітини.

 

В модулі входять як запитання по темам, так і задачі та тести по цім темам, які потрібно вирішати.

 







Дата добавления: 2015-03-11; просмотров: 533. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Аальтернативная стоимость. Кривая производственных возможностей В экономике Буридании есть 100 ед. труда с производительностью 4 м ткани или 2 кг мяса...

Вычисление основной дактилоскопической формулы Вычислением основной дактоформулы обычно занимается следователь. Для этого все десять пальцев разбиваются на пять пар...

Расчетные и графические задания Равновесный объем - это объем, определяемый равенством спроса и предложения...

Кардиналистский и ординалистский подходы Кардиналистский (количественный подход) к анализу полезности основан на представлении о возможности измерения различных благ в условных единицах полезности...

Гидравлический расчёт трубопроводов Пример 3.4. Вентиляционная труба d=0,1м (100 мм) имеет длину l=100 м. Определить давление, которое должен развивать вентилятор, если расход воздуха, подаваемый по трубе, . Давление на выходе . Местных сопротивлений по пути не имеется. Температура...

Огоньки» в основной период В основной период смены могут проводиться три вида «огоньков»: «огонек-анализ», тематический «огонек» и «конфликтный» огонек...

Упражнение Джеффа. Это список вопросов или утверждений, отвечая на которые участник может раскрыть свой внутренний мир перед другими участниками и узнать о других участниках больше...

Потенциометрия. Потенциометрическое определение рН растворов Потенциометрия - это электрохимический метод иссле­дования и анализа веществ, основанный на зависимости равновесного электродного потенциала Е от активности (концентрации) определяемого вещества в исследуемом рас­творе...

Гальванического элемента При контакте двух любых фаз на границе их раздела возникает двойной электрический слой (ДЭС), состоящий из равных по величине, но противоположных по знаку электрических зарядов...

Сущность, виды и функции маркетинга персонала Перснал-маркетинг является новым понятием. В мировой практике маркетинга и управления персоналом он выделился в отдельное направление лишь в начале 90-х гг.XX века...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.011 сек.) русская версия | украинская версия