Студопедия — Глава 1. 1) Створюємо 3 папки,у яких буде знаходитись по 4 файли з розширеннями:.txt,.jpg,.mp3
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Глава 1. 1) Створюємо 3 папки,у яких буде знаходитись по 4 файли з розширеннями:.txt,.jpg,.mp3






1) Створюємо 3 папки,у яких буде знаходитись по 4 файли з розширеннями:.txt,.jpg,.mp3. Помістимо папки у папку іменовану моїм прізвищем.

2) Створюємо архів з файлів формату.txt було 543кб,в архіві стало 152кб:стиснулось на 72%.

 

3) При архівації форматів.mp3 було 32.3Мб,стало 31.9Мб;при.jpg було 11.00Мб,стало 3.52Мб.При архівації форматів.mp3 стиснулось на 1%,при.jpg-на 68%. Отже, збереження форматів.mp3 є оптимальним в не архівному виді.

4) Створюємо архів з усіма вище форматами,застосувавши до нього функцію SFX і розбиваємо його на блоки по 1Мб.

5) Створюємо архів з текстових документів і встановлюємо пароль-власне прізвище. Створюємо два таких архіви:один з максимальним стисненням, другий - з максимальною швидкодією та додавання архівних коментарів. Перший - стиснення на 72%,другий-на 73%.

6) Робимо тест створених архівів, протестовані, помилок не виявлено, а також створюємо архів в Режимі роботі майстра.

7) Перетворюємо архіви в інші архіви(за розширенням) і порівнюємо їхні стиснення:один займав 101кб,перетворений у архів з форматом.7z - вийшло 109кб; другий-124кб. у формат.zip, вийшло-104кб.

8) Здійснюємо процедуру розархівування:для цього відкриваємо WinRar і натискаємо «Извлечь» - там можна вказати місце розархівування давного архіву.

9) Створюємо звіт по архіву Skrypka.rar

10) Запускаємо тест швидкодії та надійності апаратури.

Отже, архівування – стиснення інформації і зберігання її в такому вигляді певний час.

Для архівації інформації є спеціальні програми, вони дозволяють не тільки зекономити місце на дисках, а й об’єднати групи спільно використовуваних файлів в один архівний файл.

Архівний файл являє собою набір з одного або декількох файлів, які в стиснутому вигляді поміщаються в єдиний файл, з якого при необхідності можна перейти в початковий стан.

• Name – ім’я архівованого файла;

• Type – тип файла;

• Modified – дата і час створення;

• Size – розмір файла (байт) до архівації;

• Ratio – ступінь стиснення файла (%);

• Packed – розмір файла (байт) в архіві;

• Path – шлях до файла (якщо архівовано папки, що містять підпапки).

Для виконання операцій з архівами є команди меню програми, вони продубльовані „гарячими клавішами”, а також „мишиними діями” (перетягування, клацання); розглянемо деякі, на наш погляд, найзручніші з них.

Створення нового архіву.

 

 

Для створення нового архіву достатньо вибрати потрібні файли (папки) і скористатись командами контекстного меню (після інсталяції програми вона додає свої пункти в контекстне меню). Так, для папки Doc’s – Add to Doc’s.zip – створення архівного файла Doc’s.zip; Add to Zip file… – створення архіву із зазначенням його назви, місця знаходження, ступеня стиснення, інших параметрів.

Розархівація. Для архівного файлу зміст контекстного меню інший. Так, у нашому прикладі (файл Doc’s.zip) – це команди Extract to folder C:\Doc’s – розархівація за місцем знаходження архіву в папку Doc’s; та Extract to… – розархівація із зазначенням параметрів розархівації.

Розархівація окремих файлів здійснюється перетягуванням лівою кнопкою миші файлів з архіву в потрібну папку (при цьому здійснюється копіювання файлів з архіву), при перетягуванні файлів у вікно архіватора їх можна додати в архів.

Перегляд файлів в архіві можна здійснити, скориставшись кнопкою панелі інструментів View або двічі клацнувши потрібний файл мишею.

Знищення файлів, що містяться в архіві, здійснюється при натисканні клавіші Delete.

Сортування файлів виконується при клацанні мишею потрібного критерія сортування (name, size, ratio тощо), сортування може здійснюватись як у прямому, так і зворотному напрямі.

Останню версію програми можна знайти за адресою виробника www.winzip.com.

Програма WinRar

WinRAR – розробка українського автора Євгенія Рошала. RAR існує вже багато років і широко відомий не тільки в нас у країні, але й у світі. WinRAR – це вдосконалена версія архіватора, що має зручну графічну оболонку.

WinRAR уміє створювати не тільки архіви власного формату (файли з розширенням rar), але і zip. А „діставати” файли може з архівів arj, cab, lzh, tar, gz, ace, uue. Причому для роботи з cab, arj і lzh-архівами не потрібна навіть наявність цих архіваторів на вашому комп’ютері; у WinRAR для цього є убудований модуль.

За ступенем стискання файлів WinRAR перевершує WinZIP і навіть ARJ. Крім того, в останніх версіях з’явився спеціальний алгоритм для роботи з мультимедійними файлами: звуковими і графічними.

У WinRar є трохи властивих тільки йому можливостей. Наприклад, він може додавати в архів деякі надлишкові дані – інформацію для відновлення, за допомогою якої зможе полагодити ушкоджений при пересиланні по мережі або через збій дискети архів.

 

WinRar може створювати так званий неперервний архів (solid archive), у якому ступінь стиску вищий, ніж у звичайному, у середньому на 15-50 відсотків. У цьому випадку всі файли, що архівуються, розглядаються як один довгий файл і відповідним чином обробляються. Цей метод найбільш ефективний при стисканні великого числа дрібних файлів. Також програма дає можливість перевіряти файли в архіві на наявність комп’ютерних вірусів без їх розархівації (використовується встановлений в системі антивірус).

Для архівованих файлів виводяться атрибути:

• имя – ім’я архівованого файла;

• размер – розмір файла до архівації;

• сжат – упакований розмір;

• тип – тип файла;

• изменен – дата і час створення файла;

• CRC32 – контрольна сума, за допомогою якої можна визначити, чи однакові упаковані в архіві файли, не розпаковуючи їх.

Робота з архівом WinRar аналогічна до програми WinZip, причому російськомовний інтерфейс значно спрощує „спілкування” з програмою. Останню версію програми можна знайти за адресою розробника

Пролог

 

Большинство мужчин не понимают, что требуется больше, чем огромный член и жесткий, глубокий трах, чтобы заставить женщину кончить. Она достигает кульминации разумом, так же сильно, как и телом. Нам парням легко. Не имеет значение, сжимающая ли это рука, или влажный, пустой рот, или скольжение во влажную и горячую киску. Дайте нам трение и скорость, и мы кончим всякий раз.

Но женский оргазм — это искусство. Он требует ловкости. А я мастер мирового класса, чтобы заставить женщину кончить.

Как много раз вы были там, так близко к краю, не в состоянии отпустить и сдаться удовольствию? Как много ночей вы желали отключить свой мозг и потерять себя в скольжении влажной кожи и потребностях его твердого, толкающегося члена?

Секрет в том, что вы не должны отключать его. Ваше воображение — самая мощная эрогенная зона. Более чувствительная, чем эти тугие, изнывающие соски. Доставляющая больше удовольствия, чем эти ритмичные неспешные поглаживания, напротив вашего пульсирующего клитора.

Фантазия. Соблазнение. Ваши самые потаенные, самые темные желания. Все это заперто и жаждет быть разбуженным. Быть опробованным в жизни, стать реальным с твердой плотью, стучащей кровью и шепотом грязных слов, что заставляют ваши бедра сжиматься, ваш желудок скрутиться, а вашу гладкую, нуждающуюся киску, изнывать от потребности быть наполненной.

Что бы вы сделали, если бы никто не смотрел? Как бы вы хотели, если бы могли воплотить в жизнь любую фантазию?

Сейчас я обещаю, что возьму вас туда. Найду ваши тайные желание, воплощу эти грешные мечты в жизнь. И когда вы будете умолять меня, ваше тело будет изнывать желанием, так близко к краю, что вы не сможете говорить, или думать, или даже дышать, потому что вы будете нуждаться в моем члене, так сильно толкающемся глубоко внутрь вас…

Тогда вы поймете, что, на самом деле, значит потерять самообладание. Телом и разумом.

Самая волнующая, чувственная поездка в вашей жизни.

Вы готовы поиграть?

 

Глава 1







Дата добавления: 2015-03-11; просмотров: 403. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Важнейшие способы обработки и анализа рядов динамики Не во всех случаях эмпирические данные рядов динамики позволяют определить тенденцию изменения явления во времени...

ТЕОРЕТИЧЕСКАЯ МЕХАНИКА Статика является частью теоретической механики, изучающей условия, при ко­торых тело находится под действием заданной системы сил...

Теория усилителей. Схема Основная масса современных аналоговых и аналого-цифровых электронных устройств выполняется на специализированных микросхемах...

Логические цифровые микросхемы Более сложные элементы цифровой схемотехники (триггеры, мультиплексоры, декодеры и т.д.) не имеют...

Броматометрия и бромометрия Броматометрический метод основан на окислении вос­становителей броматом калия в кислой среде...

Метод Фольгарда (роданометрия или тиоцианатометрия) Метод Фольгарда основан на применении в качестве осадителя титрованного раствора, содержащего роданид-ионы SCN...

Потенциометрия. Потенциометрическое определение рН растворов Потенциометрия - это электрохимический метод иссле­дования и анализа веществ, основанный на зависимости равновесного электродного потенциала Е от активности (концентрации) определяемого вещества в исследуемом рас­творе...

Эндоскопическая диагностика язвенной болезни желудка, гастрита, опухоли Хронический гастрит - понятие клинико-анатомическое, характеризующееся определенными патоморфологическими изменениями слизистой оболочки желудка - неспецифическим воспалительным процессом...

Признаки классификации безопасности Можно выделить следующие признаки классификации безопасности. 1. По признаку масштабности принято различать следующие относительно самостоятельные геополитические уровни и виды безопасности. 1.1. Международная безопасность (глобальная и...

Прием и регистрация больных Пути госпитализации больных в стационар могут быть различны. В цен­тральное приемное отделение больные могут быть доставлены: 1) машиной скорой медицинской помощи в случае возникновения остро­го или обострения хронического заболевания...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.012 сек.) русская версия | украинская версия