Студопедия — Примірні технічні та технологічні вимоги до обмундирування працівників системи екстреної медичної допомоги України
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Примірні технічні та технологічні вимоги до обмундирування працівників системи екстреної медичної допомоги України






№ п/п Найменування Характеристика
  Куртка утеплена Мод. 17-19-408-09 (чоловіча) Куртка утеплена Мод. 17-19-408А-09 (жіноча) код червоного кольору 18-0764 код темно-синього кольору 19-3920 Основний колір - червоний, оздоблювальні деталі темно-синього кольору. Куртка виготовляється зі змішаної тканини, підкладка з тканини типу фліc темно-синього кольору, на синтепоні. Куртка прямого силуету з потайною застібкою на роз'ємну тасьму типу «блискавка» і пластрон на 5 кнопок. Застібка переходить на кінці коміра. Комір стояче-відкладний. Капюшонпритачений до нижньої частиникоміру, зі швом посередині. По передньому краю оброблений прохід для шнура. Шнур з фіксаторами і закріплений. На підкладці з одного боку оброблена кишеня в рамку. Рамка кишені прострочена краєвою строчкою. Кишеня на застібці тасьмою типу «блискавка». Рукава втачні двошовні. Підкладка рукавів темно-синього кольору, тканина - нейлон на синтепоні. По краю настрочений регулятор ширини рукава темно-синього кольору на застібці (липучка) або на кнопках. Пілочки складаються з двох частин-кокетки (темно-синього кольору) та нижньої (основного червоного кольору). На нижніх частинах пілочки розташовані накладні кишені-книжки з клапанами, що застібаються на текстильну застібку (липучка) або кнопку. На верхніх частинах пілочок - накладні кишені «книжка» з клапанами, що застібається на застібку (липучку) або на кнопку. Спинка на кокетці. На спині – світло-відбивний напис «Екстрена медична допомога», або «Медицина катастроф», або «Невідкладна медична допомога», нанесений термодруком. На лівій нагрудній кишені пришитий шеврон. Під кокеткою спинки розміщені складки для об’єму. Світло-відбивні стрічки шириною 50 мм розміщені: на обох рукавах в два ряди з проміжком 5 см; знизу куртки від нижньої частини куртки 30 см по периметру куртки. Низ рукавів та низ куртки підігнутий та прострочений оздоблювальною строчкою. Утеплювач куртки синтепон. Куртка виготовляється у відповідності до «Основами промышленной технологии поузловой обработки верхней одежды» (М. Легкая индустрия, 1976г.)» та «Типовой технологической документацией по изготовлению курток спортивно-бытовых» (ЦНИИТЗИЛегпром, 1983г.).
2. Блуза /жакет (Куртка літня) Мод.17-19-409-09 (чоловіча) Блуза /жакет (Куртка літня) Мод.17-19-409А-09 (жіноча) код червоного кольору 18-1763 код темно-синього кольору 19-3921   Зі змішаної тканини, червоного кольору, без підкладки, із застібкою «блискавка» та пластрон на 5 «липучок». Кокетки полочок та спинки, нижня частина коміра-стійки, підклапани та хлястики для регулювання рукавів темно-синього кольору. Під кокеткою спинки складки для об’єму. Нижня частина спинки без шва, на спинці світло-відбивний напис «Швидка медична допомога», або «Медицина катастроф», або «Невідкладна медична допомога». Рукава довгі, двошовні, підгортаються -система сафарі. Світловідбивні стрічки шириною 50 мм розміщені: на обох рукавах в верхній третині в два ряди, від притачної частини рукавів відступити 15 см з проміжком 5 см; знизу куртки від нижньої частини 30 см від низу виробу і по периметру. Кишені 4: дві нижні червоного кольору накладні типу «книжка» з клапанами, що застібаються на текстильну застібку (липучка) або кнопку, та дві нагрудних накладних, червоного кольору, ліва з прозорим віконцем для беджі. Довжина куртки до середини стегна.
  Жилет Мод.17-19-411-09 (чоловічий) код червоного кольору 18-1763     З тканини червоного кольору, без підкладки. Пілочки із верхньої і нижньої частин. На верхній частині лівої пілочки нагрудна накладна кишеня «книжка» з клапаном, на яку настрочена накладна кишеня з клапаном і застібкою липучка. На нижніх частинах пілочок настрочені накладні кишені типу «книжка» з входом з боку. Над нижніми накладними кишенями «книжка» знаходяться розрізні кишені із застібкою блискавка. Спинка без шва, на спинці світло-відбивний напис «Швидка медична допомога», або «Медицина катастроф», або «Невідкладна медична допомога». Низ пілочок спереду округлої форми. На верхніх частинах пілочок та на спинці зверху по одній світло-відбивній стрічці.
  Жилет Мод.17-19-411А-09 (жіночий) код червоного кольору 18-1763   З тканини червоного кольору, без підкладки. Пілочки із верхньої і нижньої частин. На верхній частині лівої пілочки нагрудна накладна кишеня «книжка» з клапаном, на яку настрочена накладна кишеня з клапаном і застібкою липучка. На нижніх частинах пілочок настрочені накладні кишені типу «книжка» із входом з боку. Над нижніми накладними кишенями «книжка» знаходяться розрізні кишені із застібкою блискавка. Спинка без шва, на спинці світло-відбивний напис «Екстрена медична допомога», або «Медицина катастроф», або «Невідкладна медична допомога». Низ пілочок спереду округлої форми. В бокових швах знизу розрізи. На верхніх частинах пілочок та на спинці зверху по одній світло-відбивній стрічці.
  Штани утеплені Мод.17-19-412-09 (чоловічі) Штани утеплені Мод.17-19-412А-09 (жіночі) код червоного кольору 18-0764 код темно-синього кольору 19-3920 З тканини змішаної червоного кольору, оздоблювальні деталі темно-синього кольору, утеплені синтепоном, підкладка - фліс, з високим поясом 8,5см з 5 шльовками для протягування паска, з застібкою блискавка, на поясі - 2 гудзики і 2 петлі. На передніх половинках штанів профільовані коліна. Передні половинки з підрізними бочками, які утворюють бокові кишені. На середній третині стегна накладні кишені -книжки з клапанами, що застібаються на текстильну застібку (липучка) або кнопку. На правій кишені настрочена кишеня для сотового телефону. На нижніх частинах штанин дві горизонтальні охоплювальні світло -відбивні стрічки шириною 50мм.
  Штани літні Мод. 17-19-413-09 (чоловічі) Мод. 17-19-413А-09 (жіночі) код червоного кольору 18-1763 код темно-синього кольору 19-3921 З тканини змішаної червоного кольору, оздоблювальні строчки темно-синього кольору, на поясі з 5 шльовками для протягування паска, з застібкою блискавка, на поясі - 1 гудзик і 1 петля. На передніх половинках штанів профільовані коліна. Передні половинки з підрізними бочками, які утворюють бокові кишені. На середній третині стегна накладні кишені -книжки з клапанами, що застібаються на текстильну застібку (липучка) або кнопку. На правій кишені настрочена ще одна кишеня для сотового телефону. На нижніх частинах штанин дві горизонтальні світло - відбивні стрічки шириною 50мм.
  Футболка (теніска) трикотажна Мод. 17-19-414-09 (чоловіча) Мод.17-19-414А-09 (жіноча) Колір: червоний. Модель РОLО. Тканина: пресове полотно (трикотаж) 38 клас в’язання, щільність 220 гр. Комірець фанговий, відкладний. Застібка прорізна планка на три пластмасові ґудзики, діаметр 15мм, 4-х ударний, червоного матового кольору. Модель навипуск, з двома боковими прорізами довжиною 5см. Рукав короткий.
  Сорочка трикотажна Мод.17-19-415-09 (чоловіча) Мод.17-19-415А-09 (жіноча) Колір: червоний. Модель РОLО. Тканина: пресове полотно (трикотаж) 38 клас в’язання, щільність 220 гр. Комірець фанговий, відкладний. Застібка прорізна планка на три пластмасові ґудзики, діаметр 15мм, 4-х ударний, червоного матового кольору. Модель навипуск, з двома боковими прорізами довжиною 5 см. Рукав довгий.
  Шапка зимова Мод.17-19-416-09 (чоловіча) Мод.17-19-416А-09 (жіноча) Колір: червоно-синій, куполоподібної форми. Пошита з тканини фліс.
  Шеврон нарукавний. (не пришивається) Малюнок 1 Шеврон розташовується у верхній третині лівого рукава куртки та піджаку.
  Шеврон нагрудний. (не пришивається) Розробляється та затверджується місцевим органом управління охорони здоров¢я. Розмір 90х50 мм, нашивається на куртці та піджаку зліва на рівні лінії грудей.
  Напівчоботи утеплені чоловічі ОСТ 17-317-74 Напівчоботи хромові, виготовлені з натуральної шкіри товщиною 1,4 мм, чорного кольору, клеєбортового методу кріплення з боковою прошивкою. Підошва формована, зносостійка, товщиною 10-12 мм (виготовлена згідно ТУ 23267384-01-99 та ГОСТ 261677-84). Конструкція заготовки - берці з цільною настроченою союзкою. Підкладка з штучного хутра під союзку та під берці з шкіряною кишенею для розміщення задника. Застібка типу «блискавка». Вкладна устілка - картон взуттєвий, устілковий з настроченим штучним хутром. Основна устілка - шкіркартон з супінатором. Підносок виготовлений з термопластичного матеріалу товщиною 1,0 мм. Задник з термопластичного матеріалу товщиною 1,6 мм.
  Туфлі чоловічі ОСТ 17-317-74 ГОСТ 447-91 Туфлі хромові, виготовлені з натуральної шкіри товщиною 1,4 мм, чорного кольору, клейового методу кріплення, прошивні, на формованій підошві товщиною 8 –10 мм, висота каблука – 20 мм. З обох боків потайні гумові вставки, туфлі на шнурівці. Підкладка під союзку з тканини, під берцями та задником зі шкіри. Устілка вкладна шкіряна. Задник виготовлений з термопластичного матеріалу товщиною 2,0 мм. Підносок – виготовлений з термопластичного матеріалу товщиною 1,0 мм. Основна устілка – шкіркартон типу «тексон» з супінатором.
14 14 Напівчоботи утеплені жіночі ОСТ 17-317-74 ТУ 23267384-01-99 та ГОСТ 261677-84   Напівчоботи хромові, виготовлені з натуральної шкіри товщиною 1,4 мм, чорного кольору, клеєбортового методу кріплення з боковою прошивкою. Підошва формована, зносостійка, товщиною 10-12 мм. Конструкція заготовки - берці з цільною настроченою союзкою. Підкладка з штучного хутра під союзку та під берці з шкіряною кишенею для розміщення задника. Застібка типу «блискавка». Вкладна устілка - картон взуттєвий, устілковий з настроченим штучним хутром. Основна устілка - шкіркартон з супінатором.   Підносок виготовлений з термопластичного матеріалу товщиною 1,0 мм. задник з термопластичного матеріалу товщиною 1,6 мм.
  Туфлі жіночі ОСТ 17-317-74 ГОСТ 447-91.   Туфлі жіночі з хрому, виготовлені з натуральної шкіри товщиною 1,4 мм, чорного кольору, клеєвого методу кріплення, прошивні, на формованій підошві товщиною 8-10 мм, висота каблука 20 мм. Конструкція заготовки: напівчеревики типу «мокасин» з настроченими берцями на шнурках і відрізним задником, з м'яким кантом. Союзка розрізана з накладною «мокасиновою» вставкою та точним швом по центру носочної частини. Підкладка шкіряна. Устілка вкладна-шкіряна. Задник виготовлений з термопластичного матеріалу товщиною 1,6 мм. Підносок виготовлений з термопластичного матеріалу товщиною 1 мм. Основна устілка – шкіркартон типу «тексон» з супінатором.
  Бандана мод.17-19-417-09 Виготовляється зі змішаної тканини червоного кольору, стінки верхньої частини різані, лобна частина цільнокрійна з кінцями - зав’язками.
  Кашкет мод.17-19-168-03 Денце, стінки зі змішаної тканини червоного кольору, козирок з тканини темно-синього кольору, спереду на лобній частині кашкету напис «Екстрена медична допомога», або «медицина катастроф», або «невідкладна медична допомога».
       

 







Дата добавления: 2015-06-12; просмотров: 463. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Шрифт зодчего Шрифт зодчего состоит из прописных (заглавных), строчных букв и цифр...

Картограммы и картодиаграммы Картограммы и картодиаграммы применяются для изображения географической характеристики изучаемых явлений...

Практические расчеты на срез и смятие При изучении темы обратите внимание на основные расчетные предпосылки и условности расчета...

Функция спроса населения на данный товар Функция спроса населения на данный товар: Qd=7-Р. Функция предложения: Qs= -5+2Р,где...

Измерение следующих дефектов: ползун, выщербина, неравномерный прокат, равномерный прокат, кольцевая выработка, откол обода колеса, тонкий гребень, протёртость средней части оси Величину проката определяют с помощью вертикального движка 2 сухаря 3 шаблона 1 по кругу катания...

Неисправности автосцепки, с которыми запрещается постановка вагонов в поезд. Причины саморасцепов ЗАПРЕЩАЕТСЯ: постановка в поезда и следование в них вагонов, у которых автосцепное устройство имеет хотя бы одну из следующих неисправностей: - трещину в корпусе автосцепки, излом деталей механизма...

Понятие метода в психологии. Классификация методов психологии и их характеристика Метод – это путь, способ познания, посредством которого познается предмет науки (С...

Методы анализа финансово-хозяйственной деятельности предприятия   Содержанием анализа финансово-хозяйственной деятельности предприятия является глубокое и всестороннее изучение экономической информации о функционировании анализируемого субъекта хозяйствования с целью принятия оптимальных управленческих...

Образование соседних чисел Фрагмент: Программная задача: показать образование числа 4 и числа 3 друг из друга...

Шрифт зодчего Шрифт зодчего состоит из прописных (заглавных), строчных букв и цифр...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.014 сек.) русская версия | украинская версия