Студопедия — Формування звітів
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Формування звітів






 

В типову конфігурацію включено набір стандартних звітів. Стандартні звіти – це цілісна система, яка дозволяє формувати одні звіти на підставі інших, деталізуючи дані звіту. Вони призначені для отримання даних за підсумками по бухгалтерських проводках в різних розрізах.

«Оборотно-сальдовая ведомость» містить для кожного рахунку інформацію про залишки на початок та кінець періоду, а також обороти по дебету та кредиту за встановлений період.

«Шахматка» містить обороти між звітами за деякий обраний період, часто використовується бухгалтерами, оскільки дає уявлення про рух коштів та зобов’язань підприємства.

«Оборотно-сальдовая ведомость по счету» використовується для рахунків, по яких ведеться аналітичний облік, при цьому здійснюється відокремлення залишків від оборотів по конкретних об’єктах аналітичного обліку (субконто).

«Анализ счета» містить обороти рахунку з іншими рахунками за обраний період, а також сальдо на початок та кінець періоду.

«Анализ счета по датам» дозволяє отримати обороти по рахунку на кожну дату певного періоду, що дає можливість аналізувати зміни у часі засобів або зобов’язань підприємства, для перевірки відповідності введених даних тим, що вказані в банківських виписках тощо.

«Анализ счета по субконто» містить підсумкові суми кореспонденцій даного рахунку з іншими рахунками за вказаний період, а також залишки по рахунку на початок та кінець періоду в розрізі об’єктів аналітичного обліку. Цей звіт можна сформувати тільки для рахунків, по яких ведеться аналітичний облік.

«Главная книга» використовується для виведення оборотів та залишків рахунку за кожен місяць.

«Анализ субконто» дозволяє для кожного субконто обраного виду отримати обороти по всіх рахунках, в яких використовується це субконто, а також розгорнуте та згорнуте сальдо.

«Карточка субконто» збирає всі операції з конкретним об’єктом аналітичного обліку в хронологічній послідовності із зазначенням реквізитів проводок, залишків по субконто після кожної операції, на початок та кінець періоду.

«Карточка счета» включає всі проводки, в яких задіяний даний рахунок, крім того, наводиться залишок на початок та кінець періоду, обороти за період та залишки після кожної проводки.

«Обороты между субконто» використовується для аналізу оборотів між одним або всіма субконто одного виду, та одним або всіма субконто іншого виду.

«Отчет по проводкам» представляє собою вибірку із журналу проводок за деякими заданими критеріями.

«Сводные проводки» містить кореспонденцію рахунків за деякий період часу.

«Журнал-ордер по субконто» застосовується для рахунків, на яких ведеться аналітичний облік по субконто, для отримання по кожному виду субконто, дебетових та кредитових оборотів, а також розгорнутого та згорнутого сальдо на початок та кінець обраного періоду.

«Расширенный анализ субконто» містить для кожного виду субконто дебетові та кредитові обороти по субконто, також розгорнуте та згорнуте сальдо на початок та кінець обраного періоду.

«Диаграмма» призначений для надання даних бухгалтерських підсумків в графічному вигляді.

Спеціалізовані звіти створюються, як правило, у конкретній конфігурації безпосередньо для даної організації й вирішують більш вузькі завдання. Спеціалізовані звіти звичайно орієнтовані на конкретний розділ обліку й специфічне настроювання рахунків і аналітики в даній конфігурації.

Спеціалізовані звіти включають:

«Курсы валют»

Звіт «Курсы валют» призначений для надання значень курсів валют за зазначений період. Він формується на підставі значень реквізитів «Курс НБУ» і «Курс УМВБ» довідника «Валюты».

«Кассовая книга»

Для формування звіту по касових операціях у типовій конфігурації призначений звіт «Кассовая книга». Відзначимо, що даний звіт формується на підставі проведень із рахунком 30 «Каса».

«Книга продаж»

Для формування книги продажів у типовій конфігурації передбачений звіт «Книга продаж». Звіт формується на підставі виписаних і проведених документів «Налоговая накладная», «Приложение № 2» і «Приложение № 1», а також «Розничных накладных».

«Книга приобретения»

Для формування книги придбання в типовій конфігурації служить звіт «Книга приобретения». Він формується на підставі проведених документів «Запись книги приобретений».

«Реестр налоговых накладных»

Для формування реєстру виданих і отриманих податкових накладних у типовій конфігурації передбачений звіт «Реестр налоговых накладных». Звіт формується на підставі виписаних і проведених документів «Налоговая накладная», «Приложение № 2» і «Запись книги приобретений».

«Книга доходов и расходов»

Звіт призначений для формування Книги доходів і видатків суб’єкта малого підприємництва – юридичної особи, що використовує спрощену систему оподаткування. Звіт формується на підставі проведених документів «Расходный ордер», «Приходный ордер», а також «Банковская выписка».

У комплект постачання «1С: Бухгалтерії 7.7 для України» входить набір так званих регламентованих звітів. Цим терміном позначаються форми бухгалтерської і податкової звітності, а також звіти, призначені для надання в різні фонди.

Набір регламентованих звітів щокварталу обновляється фірмою «1C» і поширюється серед зареєстрованих користувачів програми фірмою «1C» безкоштовно.

Для зручності роботи з такими звітами в програмі існує спеціальний діалог, що дозволяє відкривати потрібний звіт для його формування, а також легко додавати нові комплекти форм звітності.

Для виклику режиму роботи з регламентованими звітами виконується команда «Отчёты» – Регламентированные отчёты».

 

 

5 Облік господарських операцій в програмі
«1С: Предприятие»

 

5.1 Комп’ютеризація обліку наявності та руху виробничих запасів.

5.2 Комп’ютеризація обліку наявності та руху необоротних активів.

5.3 Комп’ютеризація обліку грошових коштів і розрахунків.

5.4 Облік витрат на виробництво.

 







Дата добавления: 2015-08-17; просмотров: 652. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Важнейшие способы обработки и анализа рядов динамики Не во всех случаях эмпирические данные рядов динамики позволяют определить тенденцию изменения явления во времени...

ТЕОРЕТИЧЕСКАЯ МЕХАНИКА Статика является частью теоретической механики, изучающей условия, при ко­торых тело находится под действием заданной системы сил...

Теория усилителей. Схема Основная масса современных аналоговых и аналого-цифровых электронных устройств выполняется на специализированных микросхемах...

Логические цифровые микросхемы Более сложные элементы цифровой схемотехники (триггеры, мультиплексоры, декодеры и т.д.) не имеют...

Медицинская документация родильного дома Учетные формы родильного дома № 111/у Индивидуальная карта беременной и родильницы № 113/у Обменная карта родильного дома...

Основные разделы работы участкового врача-педиатра Ведущей фигурой в организации внебольничной помощи детям является участковый врач-педиатр детской городской поликлиники...

Ученые, внесшие большой вклад в развитие науки биологии Краткая история развития биологии. Чарльз Дарвин (1809 -1882)- основной труд « О происхождении видов путем естественного отбора или Сохранение благоприятствующих пород в борьбе за жизнь»...

Типовые ситуационные задачи. Задача 1. Больной К., 38 лет, шахтер по профессии, во время планового медицинского осмотра предъявил жалобы на появление одышки при значительной физической   Задача 1. Больной К., 38 лет, шахтер по профессии, во время планового медицинского осмотра предъявил жалобы на появление одышки при значительной физической нагрузке. Из медицинской книжки установлено, что он страдает врожденным пороком сердца....

Типовые ситуационные задачи. Задача 1.У больного А., 20 лет, с детства отмечается повышенное АД, уровень которого в настоящее время составляет 180-200/110-120 мм рт Задача 1.У больного А., 20 лет, с детства отмечается повышенное АД, уровень которого в настоящее время составляет 180-200/110-120 мм рт. ст. Влияние психоэмоциональных факторов отсутствует. Колебаний АД практически нет. Головной боли нет. Нормализовать...

Эндоскопическая диагностика язвенной болезни желудка, гастрита, опухоли Хронический гастрит - понятие клинико-анатомическое, характеризующееся определенными патоморфологическими изменениями слизистой оболочки желудка - неспецифическим воспалительным процессом...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.03 сек.) русская версия | украинская версия