Студопедия — Д О Р У Ч Е Н Н Я
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Д О Р У Ч Е Н Н Я






про отримання копій обвинувального акта, цивільного позову та реєстру матеріалів досудового розслідування

 

Я, Вторушин В.М., являючись захисником Клясова Я.І. в кримінальному провадженні № 08210119 від 20.03.2013, відповідно до ст. 293 КПК України отримав копію обвинувального акта на 2 арк., копію цивільного позову на 2 арк., копію реєстру матеріалів досудового розслідування на 1 арк.

Підпис 21 квітня 2013 року

ВИТЯГ

з Єдиного реєстру досудових розслідувань

1. Номер кримінального провадження 01-0000
2. Дата внесення відомостей про заяву, повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань 19.11.2012
3. Правова кваліфікація кримінального правопорушення ч.1 ст. 309 КК України
4. Прізвище, ім’я, по батькові потерпілого, заявника (найменування юридичної особи та код ЄДРПОУ)  
5. Короткий виклад обставин, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення 19.11.2012, близько 13.20 біля будинку № 12 по вул. Скісній в м. Одесі, затримано гр. Мішіна М.В., у якого вилучено паперовий пакунок з сухою подрібненою речовиною рослинного походження світло-зеленого кольору
6. Прізвище, ім’я, по батькові особи та дата народження особи, яку повідомлено про підозру Мішін Михайло Васильович, 29.12.1981 р.н.
7. Орган досудового розслідування СВ Приморського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області
8. Прізвище, ім’я, по батькові слідчого, який здійснює досудове розслідування Поліщук О.В.

 

Підпис реєстратора

 

 

РЕЗОЛЮЦІЯ: Начальникові Приморського РВ ОМУ

З пропозиціями згоден. ГУМВС України в Одеській області

Направити до СВ для прийняття полковнику міліції

рішення про внесення в ЄРДР Іванову І.І.

(підпис начальника РВ)

РАПОРТ

про виявлення кримінального правопорушення

Доповідаю Вам про те, що 19.11.2012, мною, спільно з о/у ВКР Приморського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області лейтенантом міліції Петровим К.Н., в ході проведення оперативно-розшукових заходів направлених на виявлення та документування осіб, які займаються незаконними операціями з наркотичними засобами, приблизно о 13.20, біля будинку № 12 по вул. Скісній в м. Одесі, був затриманий гр. Мішін Михайло Васильович, 29.12.1981 р.н., уродженець м. Одеси, громадянин України, освіта середня, не працює, раніше не судимий (з його слів), одружений, мешкає: м. Одеса, вул. Пушкінська, 12, кв. 56, який проходячи повз зазначеного будинку весь час озирався по сторонам і своєї поведінкою викликав у нас підозру. При поверхневому огляді в правій зовнішній кишені куртки було виявлено паперовий пакунок з подрібненою речовиною рослинного походження, світло-зеленого кольору. Як пояснив гр. Мішін М.В., в паперовому пакунку знаходиться наркотичний засіб - канабіс, який він придбав для особистого вживання у незнайомого чоловіка в парку «Дюковський» в м. Одесі. На місце затримання Мішіна М.В. була викликала слідчо-оперативна група і в ході огляду в присутності понятих паперовий пакунок з подрібненою речовиною рослинного походження, світло-зеленого кольору було вилучено, поміщено до поліетиленового пакету і опечатано згідно вимог чинного законодавства.

Після цього Мішін М.В. був доставлений в Приморський РВ для дачі письмових пояснень.

Прошу Вашого дозволу зареєструвати рапорт в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, а вилучену речовину направити на дослідження до експертного підрозділу.

У разі підтвердження, що вилучена речовина є наркотичною речовиною, в кількості достатній для притягнення до кримінальної відповідальності, направити матеріали першому заступнику-начальникові СВ для внесення до ЄРДР.

 

О / у ВКР Приморського РВ ОМУ

ГУМВС України в Одеській області

лейтенант міліції Л.С. Васюков

19.11.2012

 

Передано першому заступнику начальника – начальнику СВ

майору міліції О.В.Шило

Оперативний черговий _______________________

19.11.2012

 

Слідчому СВ Приморського РВ ОМУ

ГУМВС України в Одеській області

лейтенанту міліції Поліщуку О.В.

Д О Р У Ч Е Н Н Я

про проведення досудового розслідування

м. Одеса 19.11.2012

 

Відповідно до вимог ст. ст. 39, ст. 214 КПК України доручаю внести відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, провести досудове розслідування у кримінальному провадженні за рапортом о/у ВКР Приморського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області Васюкова Л.С., згідно якого 19.11.2012 був затриманий гр. Мішін М.В. в якого було виявлено та вилучено речовину схожу на наркотичну, яку він незаконно зберігав для особистого вживання.

Вимагаю вжити заходів щодо всебічно, повного і неупередженого дослідження всіх обставин кримінального провадження, надати їм належну правову оцінку та прийняти законні процесуальні рішення у передбачені кримінальним процесуальним законодавством строки.

 

Додаток:зібрані за рапортом матеріали на 6 арк., вилучена речовина.

 

 

Перший заступник начальника – начальник СВ

Приморського РВ ОМУ

ГУМВС України в Одеській області

майор міліції О.В.Шило

 

 

Прокуророві Приморського району м. Одеси

старшому раднику юстиції

Іванову І.І.

 

 

П О В І Д О М Л Е Н Н Я

про початок досудового розслідування

Місто Одеса 19.11.2012

 

 

Повідомляю, що 19.11.2012 мною, за дорученням першого заступника начальника – начальника СВ Приморського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області майора міліції Шила О.В. від 19.11.2012 розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні № 01-0000 на підставі рапорту ВКР Приморського РВ, згідно якого 19.11.2012 близько в 13.20 біля будинку № 12, по вул. Скісній в м. Одесі, співробітниками міліції був затриманий гр. Мішін М.В., у якого під час поверхневого огляду було виявлено та вилучено паперовий пакунок з сухою подрібненою речовиною рослинного походження світло-зеленого кольору.

Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення: ч. 1 ст. 309 КК України.

Відомості про кримінальне правопорушення, передбачені ч. 5 ст. 214 КПК України, відповідно до вимог ч. ч. 1, 4 ст. 214 КПК України внесено Поліщук О.В. слідчим СВ Приморського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області до Єдиного реєстру досудових розслідувань 19.11.2012 за № 01-0000.

 

Слідчий СВ Приморського РВ ОМУ

ГУМВС України в Одеській області

лейтенант міліції О.В. Поліщук

 

«П О Г О Д Ж Е Н О» Начальник Приморського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області полковник міліції І.І. Іванов   19.11.2012   «П О Г О Д Ж Е Н О» Перший заступник начальника – начальник СВ Приморського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області майор міліції О.В. Шило   19.11.2012    

П Л А Н

слідчих (розшукових) дій у кримінальному провадженні № 01-0000

В провадженні слідчого відділу Приморського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області знаходяться матеріали кримінального провадження, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 01-0000 від 19.11.2012 відносно Мішіна М.В. за ст. 309 ч. 1 КК України.

В ході досудового розслідування встановлено, що 19.11.2012, приблизно в 13.20. знаходячись біля будинку № 12 по вул. Скісній в м. Одесі, співробітниками міліції був затриманий гр. Мішін М.В., у якого під час поверхневого огляду було виявлено та вилучено паперовий пакунок з сухою подрібненою речовиною рослинного походження світло-зеленого кольору.

З метою всебічного, повного та неупередженого розслідування по даному кримінальному провадженню необхідно провести наступні заходи:

1. Призначити експертизу по вилученій у підозрюваного Мішіна М.В. речовині

2. Внести клопотання слідчому судді для обрання запобіжного заходу відносно підозрюваного Мішіна М.В.;

3. Повідомити підозрюваному Мішіну М.В. про підозру у вчиненні кримінального правопорушення;

4. Допитати підозрюваного Мішіна М.В. з приводу обставин його затримання та незаконного придбання ним наркотичного засобу;

5. Встановити свідків та очевидців вказаного кримінального правопорушення та допитати їх;

6. Перевірити підозрюваного Мішіна М.В. на причетність до інших кримінальних правопорушень;

7. Встановити місце знаходження особи, яка 19.11.2012, знаходячись в парку «Дюковський», розташованому по вул. Дюковській, 1 в м. Одесі, незаконно збула Мішіну М.В. наркотичний засіб. У разі встановлення такої особи, вирішити питання про притягнення її до кримінальної відповідальності за ст. 307 КК;

8. У разі необхідності провести слідчі (розшукові) та інші дії, спрямовані на виявлення інтини у кримінальному провадженні.

 

Слідчі дії та оперативно-розшукові заходи по висунутих версіях:

 

По слідчій версії № 1 Підозрюваний придбав наркотичний засіб у раніше знайомої йому особи

 

Питання і обставини, що підлягають з’ясуванню Слідчі, розшукові та інші дії, за допомогою яких з’ясовуються питання   Термін   Виконавець Позначка про виконання, результат
         
Анкетні дані особи та місце її знаходження Допит підозрюваного До 21.11.2012 слідчий  
         

 

По слідчій версії № 2 Підозрюваний придбав наркотичний засіб у раніше незнайомої йому особи

 

 

Питання і обставини, що підлягають з’ясуванню Слідчі, розшукові та інші дії, за допомогою яких з’ясовуються питання   Термін   Виконавець Позначка про виконання, результат
         
Анкетні дані особи та місце її знаходження Допит підозрюваного До 21.11.2012 слідчий  
Встановлення свідків та очевидців Доручення оперативному працівнику/кам До 29.11.2012 Оперуповноважений ВКР/БНОН  
         
         

 

Слідчий СВ Приморського РВ ОМУ

ГУМВС України в Одеській області

лейтенант міліції О.В. Поліщук

19.11.2012

 

 







Дата добавления: 2015-08-27; просмотров: 696. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Композиция из абстрактных геометрических фигур Данная композиция состоит из линий, штриховки, абстрактных геометрических форм...

Важнейшие способы обработки и анализа рядов динамики Не во всех случаях эмпирические данные рядов динамики позволяют определить тенденцию изменения явления во времени...

ТЕОРЕТИЧЕСКАЯ МЕХАНИКА Статика является частью теоретической механики, изучающей условия, при ко­торых тело находится под действием заданной системы сил...

Теория усилителей. Схема Основная масса современных аналоговых и аналого-цифровых электронных устройств выполняется на специализированных микросхемах...

Роль органов чувств в ориентировке слепых Процесс ориентации протекает на основе совместной, интегративной деятельности сохранных анализаторов, каждый из которых при определенных объективных условиях может выступать как ведущий...

Лечебно-охранительный режим, его элементы и значение.   Терапевтическое воздействие на пациента подразумевает не только использование всех видов лечения, но и применение лечебно-охранительного режима – соблюдение условий поведения, способствующих выздоровлению...

Тема: Кинематика поступательного и вращательного движения. 1. Твердое тело начинает вращаться вокруг оси Z с угловой скоростью, проекция которой изменяется со временем 1. Твердое тело начинает вращаться вокруг оси Z с угловой скоростью...

Объект, субъект, предмет, цели и задачи управления персоналом Социальная система организации делится на две основные подсистемы: управляющую и управляемую...

Законы Генри, Дальтона, Сеченова. Применение этих законов при лечении кессонной болезни, лечении в барокамере и исследовании электролитного состава крови Закон Генри: Количество газа, растворенного при данной температуре в определенном объеме жидкости, при равновесии прямо пропорциональны давлению газа...

Ганглиоблокаторы. Классификация. Механизм действия. Фармакодинамика. Применение.Побочные эфффекты Никотинчувствительные холинорецепторы (н-холинорецепторы) в основном локализованы на постсинаптических мембранах в синапсах скелетной мускулатуры...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.01 сек.) русская версия | украинская версия