Студопедия — Вересень 2012 Жовтень 2012
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Вересень 2012 Жовтень 2012







Листопад 2012 Грудень 2012


Січень 2013 Лютий 2013


Березень 2013 Квітень 2013


Травень 2013 Загальна кількість студентів за

Рр.


Усього: 45 студентів

Кількість факультетів та ВНЗ: 10 факультетів та 1 ВНЗ


ХОРЕОГРАФІЧНА СТУДІЯ «D.A.L.S.» (керівник Василенко І.С.)

На початку нового 2012 – 2013 навчального року до складу студії були прийняті нові учасники студії, з якими до початку основної роботи хореографічного колективу був проведений інструктаж про правила поведінки та умови участі в студії. За перший квартал навчального року були поставлені та виконані такі завдання як:

- вивчення нових хореографічних напрямків;

- постанова нових хореографічних номерів;

- вдосконалення хореографічних навиків учасників студії;

- підготовка до виступів на заходах ЗНУ та на міському рівні.

Хореографічна студія приймала участь у таких заходах як: «1 вересня» (площа біля спорткомплексу ЗНУ), Святковий концерт присвячений «Звільнення Запоріжжя» (парк Гагаріна), музичні перерви присвячені «Звільнення Запоріжжя» та «Людям зі слабким зором» (площа перед другим корпусом ЗНУ), «День відчинених дверей» (Актова зала ЗНУ), «Абітурієнт 2013» (Козак Палац), «День студента» (Мерія).

На наступний квартал планується збільшення складу студії, удосконалення у студентів пластики та ритмічних навиків,залучення всіх учасників до вивчення нових хореографічних напрямків, постановка та вивчення нових танців. Прагнемо вдосконалити хореографічні навички для подальшого розвитку хореографічної студії на вищий рівень та брати участь в різноманітних конкурсних програмах та фестивалях.

В другому кварталі хореографічна студія приймала участь у таких заходах як: «Містер ЗНУ» (БК «Дроб’язко» або корпус ЗНУ №8), Благодійний концерт (БК Орбіта), «День студента» (Мерія), «Місс ЗНУ» БК «Дроб’язко» або корпус ЗНУ №8).

Творча робота хореографічної студії почалась з серпня місяця 2012 року, з підготовки до виступу присвяченому першому вересня. Колектив був зібраний після літніх канікул у повному складі для роботи над новими хореографічними постановками та закріплення вже існуючих танцювальних постановок. Першого вересня були представлені нові хореографічні номери, такі як:«Muse», «Квітка душа» та підтанцьовка під вокальну композицію «Вище неба». На композиції «Muse» та «Вище неба», які були представлені у цьому виступі, костюми були придбанні з особистих коштів студії.

 

 

Мал. 1. Хореографічна композиція «Muse».

Склад учасників: Черкасова А., Ткач Д., Мінакова А., Копиловський М., Осипенко Н., Гончар І.

 

 


Мал. 2. Підтанцьовка під вокальну композицію «Вище неба»

Склад учасників: вокаліст Білик М., танцюристи Мінакова А., Копиловський М.


Мал. 3. Хореографічна композиція «Квітка душа»

Склад учасників: Василенко І.С., Мінакова А., Черкасова А., Осипенко Н., Атамас Є.

 

З початку навчального року знову було оголошено та розпочато набір у хореографічну студію «D.A.L.S.». Через соціальної мережі Інтернет були запрошені всі бажаючі придбати або розвинути свої танцювальні здібності, таким чином склад колективу було змінено.

У жовтні місяці хореографічна студія «D.A.L.S.» прийняла участь у музичний перерві присвяченої визволенню міста Запоріжжя від німецько-фашистських загарбників та представила нову хореографічну постанову «Спасибо ребята». Костюми на дану композицію були надані ДК «Шевченко» за проханням художнього керівника ЦКМР Бондаренко А.В.


Мал. 4. Хореографічна композиція «Спасибо ребята»

Склад учасників: Мінакова А., Черкасова А., Осипенко Н., Копиловський М., Гончар І., Пронякін В.

 

Також хореографічна студія «D.A.L.S.» була запрошена для участі в міському заході присвяченої визволенню міста Запоріжжя від німецько-фашистських загарбників у парку Гагаріна та представила хореографічні номери, такі як: «Спасибо ребята», «Ятраночка» та «Ніжно».


Мал. 5. Хореографічна композиція «Ніжно»

Склад учасників: Мінакова А., Черкасова А., Осипенко Н., Бевз Б.

 

 


Мал. 6. Хореографічна композиція «Ятраночка»

Склад учасників: Василенко І.С., Гончар І., Верченков Д.


Мал. 7. Хореографічна композиція «Спасибо ребята»

Склад учасників: Мінакова А., Черкасова А., Осипенко Н., Копиловський М., Гончар І., Пронякін В.

21 жовтня 2012 року відбувся день відкритих дверей ЗНУ у якому також взяла участь хореографічна студія «D.A.L.S.» з композицією «Ятраночка».

 


Мал. 8. Хореографічна композиція «Ятраночка»

Склад учасників: Василенко І.С., Гончар І., Ткач Д.

26 жовтня 2012 була проведена музична перерва присвячена людям зі слабким зором проведений фондом «Світлозір», якому був присвячений танок «Ніжно».


Мал. 9. Хореографічна композиція «Ніжно»

Склад учасників: Мінакова А., Черкасова А., Осипенко Н., Бевз Б.

 

8 листопада у «Козак палац» відбувся ярмарок «Абітурієнт 2013» на якій була запрошена хореографічна студія «D.A.L.S.» з композицією «Ніжно»

 

 

Мал. 10. Хореографічна композиція «Ніжно»

Склад учасників: Мінакова А., Черкасова А., Осипенко Н., Бевз Б.

 

16 листопада в міській мерії пройшла зустріч студентів з представниками міської влади і був проведений концертний вступ в якому приймала участь хореографічна студія «D.A.L.S.»


Мал. 11. Хореографічна композиція

Склад учасників: Осипенко Н., Щедурських О.

 

20 грудня у БК «Дробязко» відбувався «Містер ЗНУ» в якому хореографічна студія «D.A.L.S.» допомагала одному з учасників, а саме Лющанському І. у постановці номеру-таланту в вокальній композиції «Ненавижу».

 


Мал. 12. Хореографічна композиція «Ненавижу»

Склад учасників: Мінакова А., Черкасова А., Осипенко Н., Розумовіч Л.

 

22 грудня хореографічна студія «D.A.L.S.» була запрошена для участі в благодійному концерті для дітей сиріт БК «Орбіта» та демонструвала композиції «Скоморохи» та «Зайці».

25 січня був проведений міській захід присвячений дню студента, який проводився у нічному клубі «Тетянин день». На заході були представлені хореографічні композиції, такі як: «Ніжно», «Muse» та «Ненавіжу»

 

 


Мал. 13. Хореографічна композиція «Проснись и пой»

Склад учасників: Мінакова А., Черкасова А., Бевз Б., Розумовіч Л.


Мал. 14. Хореографічна композиція «Ніжно»

Склад учасників: Мінакова А., Черкасова А., Бевз Б., Розумовіч Л.

 

 


Мал. 15. Хореографічна композиція «Ненавижу»

Склад учасників: Мінакова А., Черкасова А., Осипенко Н., Розумовіч Л.

 

15 березня у сквері Олександрівський відбулося свято Масляна, де була показана композиція під пісню «Ой говорила чиста вода»

 

 

 


Мал. 16. Хореографічна композиція «Ой говорила чиста вода»

Склад учасників: Василенко І.С., Мінакова А., Черкасова А., Осипенко Н.,Розумовіч Л., Полякова В.

 

25 квітня у ЗНУ відбувся 5 фестиваль української пісні на якому були показані хореографічні композиції, такі як: «Приветствие», «Большой гопак».

 


Мал. 17. Хореографічна композиція «Приветствие»

Склад учасників: Василенко І.С., Пилипенко Ю., Яблонський О.,Молодецька О., Полякова Г., Верченков Д., Ткач Д., Гончар І.


Мал. 18. Хореографічна композиція «Большой гопак»

Склад учасників: Василенко І.С., Пилипенко Ю., Черкасова А., Яблонський О., Молодецька О., Полякова Г., Короленко Г., Телевний К., Верченков Д., Ткач Д., Копиловський М., Гончар І.

 

9 травня в парку «Кремлівский» відбувся святковий концерт присвячений дню перемоги, були представлені композиції, такі як: «Спасибо ребята», «Вище неба» та «Пионеры».

 


Мал. 19. Хореографічна композиція «Спасибо ребята»

Склад учасників: Копіловський М., Мінакова А., Черкасова А.,Пронякін В., Осипенко Н., Гончар І.

 

 


Мал. 20. Хореографічна композиція «Вище неба»

Склад учасників: Копіловський М., Мінакова А.

 

 


Мал. 21. Хореографічна композиція «Пионеры»

Склад учасників: Гончар І., Черкасова А., Осипенко Н., Розумовіч Л.,Пронякін В., Копіловський М.

22 травня на випускному вокальної студії «Кантилена» ЦКМР були представлені два танці під пісенні композиції «Вище неба» та «Ангел».


Мал. 22. Хореографічна композиція «Вище неба»

Склад учасників: Мінакова А., Копиловський М.


Мал. 23. Хореографічна композиція «Ангел»

Склад учасників: Осипенко Н., Гончар І.

 

23 травня хореографічна студія «D.A.L.S.» була запрошена для виступу на конференції біологічного факультету з хореографічною композицією «Ятраночка»

25 травня хореографічна студія «D.A.L.S.» була на виїзному заході, присвяченому річниці Нестору Івановичу Махно. Була проведена конференція, після чого був проведена концертна програма за участю народної групи студії і були представлені такі номери як: «Приветствие», «Ятраночка».

Таким чином можемо зробити висновок, що за цей рік хореографічна студія «D.A.L.S.» дуже виросла в професійному напрямку та вийшла на рівень не лише загальноуніверситетських заходів, але й міських, що є показником плідної та творчої роботи. В наступному учбовому році плануємо розширити склад студії завдяки залученню нових студентів але не тільки студентів ЗНУ.

Хочеться висловити величезну подяку ЦКМР в обличчі директора ЦКМР Янько Ю.Ю. а також художнього керівника ЦКМР Бондаренко А. В. за вагомий внесок в розвиток студії, а ще найкращому костюмеру Хворовій С. П. за вчасне забезпечення костюмами, а також за нові костюми, які шила самотужки та й ще за свій кошт.

Для поліпшення якості роботи на наступний навчальний рік необхідно: організація звітного концерту хореографічної студії «D.A.L.S.», придбання для хореографічної студії «D.A.L.S.» нової шафи для особистих речей у хореографічну залу гуртожитку №3 та відшліфувати в ній підлогу.


УЧАСНИКИ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ СТУДІЇ «D.A.L.S.»







Дата добавления: 2015-08-29; просмотров: 382. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Расчетные и графические задания Равновесный объем - это объем, определяемый равенством спроса и предложения...

Кардиналистский и ординалистский подходы Кардиналистский (количественный подход) к анализу полезности основан на представлении о возможности измерения различных благ в условных единицах полезности...

Обзор компонентов Multisim Компоненты – это основа любой схемы, это все элементы, из которых она состоит. Multisim оперирует с двумя категориями...

Композиция из абстрактных геометрических фигур Данная композиция состоит из линий, штриховки, абстрактных геометрических форм...

Алгоритм выполнения манипуляции Приемы наружного акушерского исследования. Приемы Леопольда – Левицкого. Цель...

ИГРЫ НА ТАКТИЛЬНОЕ ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ Методические рекомендации по проведению игр на тактильное взаимодействие...

Реформы П.А.Столыпина Сегодня уже никто не сомневается в том, что экономическая политика П...

Виды и жанры театрализованных представлений   Проживание бронируется и оплачивается слушателями самостоятельно...

Что происходит при встрече с близнецовым пламенем   Если встреча с родственной душой может произойти достаточно спокойно – то встреча с близнецовым пламенем всегда подобна вспышке...

Реостаты и резисторы силовой цепи. Реостаты и резисторы силовой цепи. Резисторы и реостаты предназначены для ограничения тока в электрических цепях. В зависимости от назначения различают пусковые...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.011 сек.) русская версия | украинская версия