Студопедия — Христа. Заблужденье. Я не в праве оспаривать его
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Христа. Заблужденье. Я не в праве оспаривать его






1. Прийом заяв і документів, вступні екзамени, конкурс фізичних або творчих здібностей, конкурсний відбір та зарахування на навчання вступників на основі повної загальної середньої освіти за ступенем бакалавр, проводиться в такі строки:

 

Етапи вступної кампанії   Денна форма навчання Навчання без відриву від виробництва(заочна форма навчання)
Вступники на основі освіти
Повної загальної середньої Повної загальної середньої
Початок прийому заяв та документів 10 липня 2015 р. 24 липня 2015 р.
Закінчення прийому заяв та документів від осіб, які мають проходити творчий конкурс та складати вступні екзамени 24 липня 2015 р. до 18.00   8 серпня 2015 р.
Строки проведення конкурсу фізичних або творчих здібностей 25 липня -1 серпня 2015 р. 10-15 серпня 2015 р.
Строки складання вступних екзаменів 25 липня – 1 серпня 2015 р. 10-15 серпня 2015 р.
Термін оприлюднення рейтингових списків вступників 02 серпня 2015 р. не пізніше 12-00 17 серпня 2015 р. не пізніше 12-00
Виконання вимог до зарахування 05 серпня 2015 р. не пізніше 18-00 19 серпня 2015 р. не пізніше 18-00
Оприлюднення оновленого списку рекомендованих до зарахування 07 серпня 2015 р. не пізніше 12-00 20 серпня 2015 р. не пізніше 15-00
Терміни зарахування вступників За державним замовленням – 08 серпня 2015 р. не пізніше 12-00; За кошти фізичних та юридичних осіб – після зарахування на місця державного замовлення відповідного напряму – не пізніше 14 серпня 2015 р. За державним замовленням – 21 серпня 2015 р. не пізніше 12-00; За кошти фізичних та юридичних осіб – після зарахування на місця державного замовлення відповідного напряму – не пізніше 29 серпня 2015 р.

 

2. Прийом заяв і документів, фахові вступні випробування, конкурсний відбір та зарахування на навчання вступників на основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста за спорідненим напрямом підготовки чи на основі базової або повної вищої освіти за іншим напрямом підготовки для здобуття ступеня бакалавра на другий (третій) курс (з нормативним терміном навчання на вакантні місця у межах ліцензованого обсягу), за ступенем бакалавр, проводиться в такі строки:

 

Етапи вступної кампанії Денна форма навчання Навчання без відриву від виробництва(заочна форма навчання)
Вступники на основі освіти
Повної загальної середньої – молодший спеціаліст; базової або повної вищої Повної загальної середньої – молодший спеціаліст; базової або повної вищої
Початок прийому заяв та документів 10 липня 2015 р. 24 липня 2015 р.
Закінчення прийому заяв та документів від осіб, які мають проходити творчий конкурс та складати вступні екзамени 24 липня 2015 р. о18.00   8 серпня 2015 р о 16.00
Строки проведення фахових вступних випробувань 25 липня – 29 липня 2015 р. 10-15 серпня 2015 р.
Строки оголошення результатів фахових вступних випробувань 30-31 липня 2015 р. 17-18 серпня 2015 р.
Термін оприлюднення рейтингових списків вступників (окремо на 2 та 3 курси) 02 серпня 2015 р. не пізніше 12-00 19 серпня 2015 р. не пізніше 12-00
Терміни зарахування вступників За державним замовленням – 8 серпня 2015 р. не пізніше 12-00; За кошти фізичних та юридичних осіб – після зарахування на місця державного замовлення відповідного напряму – не пізніше 14 серпня 2015 р. За державним замовленням – 21 серпня 2015 р. не пізніше 12-00; За кошти фізичних та юридичних осіб – після зарахування на місця державного замовлення відповідного напряму – не пізніше 29 серпня 2015 р.

 

3. Прийом заяв і документів, фахові вступні випробування, конкурсний відбір та зарахування на навчання вступників на основі базової або повної вищої освіти за ступенем магістр, проводиться в такі строки:

Етапи вступної кампанії Денна форма навчання Навчання без відриву від виробництва (заочна форма навчання)
Вступники на основі освіти
Базова або повнавища Базова або повна вища
Початок прийому заяв та документів 06 липня 2015 р. 10 серпня 2015 р.
Закінчення прийому заяв та документів від осіб, які мають складати вступні екзамени 16 липня 2015 р. 22 серпня 2015 р.
Строки проведення вступних екзаменів та додаткових випробувань 17-23 липня 2015 р. 25-31 серпня 2015 р.
Строки оголошення результатів фахових вступних випробувань 18-24 липня 2015 р. 26 серпня – 1 вересня 2015 р.
Термін оприлюднення рейтингових списків вступників 27 липня 2015 р. не пізніше 15-00 3 вересня 2015 р. не пізніше 15-00
Терміни зарахування вступників За державним замовленням – 29 липня 2015 р. За кошти фізичних та юридичних осіб – після зарахування на місця державного замовлення відповідного напряму (спеціальності) – не пізніше 28 серпня 2015 р. За державним замовленням – 5 вересня 2015 р. За кошти фізичних та юридичних осіб – після зарахування на місця державного замовлення відповідного напряму (спеціальності) – не пізніше 14 вересня 2015 р.

 

У літературі правовідносини прийнято поділяти на регулятивні та охоронювальні. У регулятивних правовідносинах встановлені строки – це строки здійснення суб’єктивних прав і виконання обов’язків, в охоронювальних вони є строками захисту цивільних прав. До них належать строки: а) гарантійні; б) оперативного захисту; в) претензійні; г) позовної давності; д) процесуальні.

В абсолютних цивільних правовідносинах діє принцип безстроковості суб’єктивних прав, що належать управомоченій особі. Наприклад, право власності не обмежене для власника будь-яким строком. Особисті немайнові права (право на ім’я, таємницю особистого життя тощо), невіддільні від особи їх носія, безстрокові й довічні.

Більшість строків, що встановлюється у регулятивних цивільних правовідносинах, дає можливість управомоченій особі здійснювати закладеш у суб'єктивному праві можливості і задовольнити свої інтереси у межах відведеного на це часу. Так само виконання обов'язків у цих відносинах, що здійснюється зобов'язаною особою у встановлений строк, свідчить про звичайне, нормальне протікання суспільних процесів. Закінчення строку, передбаченого для здійснення права та виконання обов'язку, за загальним правилом, не тягне за собою автоматичного припинення цього права або обов'язку, оскільки зберігається можливість їхнього примусового здійснення і захисту протягом певних строків в оперативному, претензійному або позовному порядку.

Строк оперативного захисту. При оперативному захисті законодавча практика, наука цивільного права дозволяє захищати порушене суб'єктивне право власними односторонніми діями, без звернення до юрисдикційного органу. Це, зокрема, має місце при застосуванні оперативно-господарчих санкцій.

Так, при порушенні зобов'язань контрагентом потерпіла сторона може відповідно на це відреагувати: скасувати знижки з ціни, які надавалися: відмовитися від оплати неякісної продукції, яку поставник поставив; відмовитися від поставки продукції, строк поставки якої прострочений, і нарешті, в односторонньому порядку (як передбачено Положенням про поставку продукції виробничо-технічного призначення) розірвати договір.

Але застосування заходів оперативного впливу повинно бути пов'язане з необхідністю дотримання сторонами певного порядку й строків, що встановлюються законом чи договором. Так, при односторонньому розірванні договору поставки (наприклад, якщо поставши поставляє неякісну продукцію) відповідно до Положення про поставку необхідно, щоб недобросовісна сторона договору була письмово повідомлена про це за місяць.

Присікальні строки. У законі передбачається, що в деяких правовідносинах нездійснення права або невиконання обов'язку у певний строк призводить до припинення цього права або обов'язку. Такі строки називаються присікальними (преклюзивними) Це також строки здійснення суб'єктивних цивільних прав, і вони, як і строки позовної давності, мають на меті усунення невизначеності у правовідносинах. Хоча законодавець не користується терміном "присікальні строки", він широко вживається у цивільно-правовій науці.

На відміну від строків позовної давності присікальні строки - це строки існування прав та обов'язків, на них не поширюються загальні правила щодо зупинення, перерви чи поновлення строків позовної давності.

Закінчення строку позовної давності позбавляє сторону захисту суб'єктивного цивільного права в примусовому порядку через суд, але це не виключає можливості, що відповідач, незважаючи на закінчення строків позовної давності, добровільно виконає покладені на нього обов'язки. Закінчення ж присікального строку припиняє існування самого права, оскільки присікальні строки, за загальним правилом, не можуть бути продовженими, поновленими, зупиненими.

Присікальні строки передбачені різними статтями ЦК.

Так, до присікальних строків можна віднести 6-місячний строк для збереження загублених речей, після чого їх власник втрачає на них право; строки пред'явлення претензій до органів транспорту, по закінченню яких позивач позбавляється права звернутися за судовим захистом, оскільки в цих випадках господарський суд на підставі п. З ст. 80 ПІК України припиняє провадження по справі, та деякі інші строки.

В літературі пропонують розрізняти такі присікальні строки: 1) строки, протягом яких виконання обов'язку веде до припинення суб'єктивного права; 2) строки, протягом яких невиконання обов'язку є перешкодою для виникнення суб'єктивного права; 3) строки, протягом яких нездійснення права тягне його припинення взагалі.

Особливість присікальних строків полягає у тому, що вони, визначаючи рамки суб'єктивного права (обов'язку) у часі, входять до його змісту як внутрішньо властива межа існування. Закінчення присікального строку тягне за собою припинення суб'єктивного права або обов'язку, але це не можна визнати достроковим припиненням. Про дострокове припинення права або виконання обов'язку можна говорити лише тоді, коли воно настало до закінчення строку. Припинення ж права або обов'язку, обмежених присікальним строком, відбувається після закінчення строку. Але присікальний характер того чи іншого строку має прямо випливати із змісту відповідної норми закону або умов укладеної угоди.

Гарантійні строки. Суб'єктивне цивільне право підлягає захистові. Порушене право реалізується вже у межах охоронювальних правовідносин. До них належать гарантійні зобов'язання якості продукції, робіт і та послуг. Вони дійсні протягом певних строків (гарантійні строки). Суть гарантійного строку продукції полягає в тому, що при виявленні у товарах (роботах, послугах) відступів від умов договору про якість покупець (замовник) на свій вибір може вимагати від виготовлювача: а) заміни товару; б) відповідного зменшення винагороди; в) безоплатного усунення недоліків; г) розірвання договору з відшкодуванням покупцеві збитків. Конкретні гарантійні строки встановлюються у стандартах, технічних умовах, правилах про договори підряду на капітальне будівництво та інших підзаконних актах. Сторони можуть встановити гарантійні строки у договорі, якщо вони не визначені в нормативному порядку, а також встановити триваліші гарантійні строки, ніж це передбачено нормативно-технічною документацією.

Претензійні строки. Важливу роль у захисті прав та інтересів учасників цивільних правовідносин відіграють претензійні строки. Претензійні строки — це встановлений законом строк, протягом якого сторона, право якої порушено, зобов'язана перед тим, як звернутися з позовом до господарського суду, направити порушникові претензію Суть претензійного порядку вирішення цивільно-правового спору полягає у тому, що особа, право якої порушене, звертається з претензією до зобов'язаної особи про добровільне задоволення вимог управомоченого: про визнання права, відновлення становища, яке існувало до порушення права, передачу речі, відшкодування збитків тощо. Претензійне врегулювання спорів між учасниками цивільно-правових зв'язків, основане на добровільній і взаємній повазі інтересів сторін, — найдоцільніший спосіб усунення відхилень від нормального розвитку цивільного обороту. Чинне законодавство не обмежує потерпілу сторону часом звернення з претензією, окрім випадків, передбачених у транспортному законодавстві. Щодо загальних строків розгляду претензій, то вони встановлені у ст. 7 ПІК України. Претензія підлягає розглядові протягом одного місяця від дня її отримання.

ЦК України містить кілька норм щодо порядку і строків пред'явлення претензій: а) у зв'язку з недоліками проданої речі; б) у зв'язку з недоліками у роботі, виконаній за договором побутового замовлення; в) з перевезень; г) щодо претензій кредиторів спадкодавця.

За загальним правилом, пред'явлення претензій не обов'язкове за спорами, у яких обома учасниками (або хоч одним з них) є фізична особа (крім відносин з перевезень і надання послуг зв'язку. За деякими вимогами, зокрема тими, що виникають з перевезення, операцій з надання послуг зв'язку, відносин з іноземного страхування тощо, діють певні строки і порядок пред'явлення та розгляду претензій.

Строки набувальної давності - це строки, впродовж яких особа, що не є власником майна, але добросовісно, відкрито і безперервно володіє цим майном, може стати його власником.

Даний інститут відомий законодавцю багатьох країн. Так, ЦК Російської Федерації встановлено два види строків набувальної давності: право власності виникає на боці без титульного володільця, якщо він володів нерухомим майном протягом 1 5 років; рухомим майном — протягом 5 років (ст. 234). В новому ЦКУ стаття 344 "Набувальна давність" регулює дане питання, зокрема, в ч. 1 сказано, що особа, яка добросовісно заволоділа чужим майном і продовжує відкрито, безперервно володіти нерухомим майном протягом десяти років або рухомим майном - протягом п'яти років набуває право власності на це майно (надувальна давність), якщо інше не встановлено кодексом. Набуття права власності на земельну ділянку за надувальною давністю регулюється законом. Також, сказано, що право власності на нерухоме майно, що підлягає державній реєстрації, виникає за надувальною давністю з моменту державної реєстрації. В частині 4 даної статті закріплюється загальне правило, за яким, право власності за набувальною давністю на нерухоме майно, транспортні засоби, цінні папери набувається за рішенням суду.

 

 

Часть

Каждый шаг с трудом давался;

Стон с дыханием сливался.

Старый рыцарь в склеп спускался;

Холод в теле разливался...

*******

Безнадежно билась с мраком

Пламя тоненькой свечи;

Ощущались черти рядом-

Мира темного жильцы.

*******

На это долго он решался,

Сто лет с рождения прошло,

Простой кончины не дождался;

Само решение пришло.

*******

Он в покое лишь нуждался,

Надоело жить ему,

На голом камне распластался,

Погрузился он во тьму.

*******

Часом больше, часом меньше

Рыцарь начал замерзать,

Почему-то душу эту

Не хотело небо брать.

*******

По сосудам кровь бежала,

Крысы рыскали вокруг,

Сердце старое дрожало,

Но пошло за сотый круг.

*******

И очнулся старец древний,

Откровение поняв,

Путь он выбрал здесь неверный,

Решенье Бога не приняв...

 

 

Часть

Нечестивцы, банда скверных,

Веселилась в кабаке.

Много душ, вполне невинных,

Она сгубила на земле.

*******

Смех и шутки раздавались,

Грубый юмор – он в цене;

Над девчонкой издевались,

Топя разумное в вине.

*******

За минуту все случилось,

Громко латами звеня,

Нечто страшное явилось,

Мечом разбойников разя.

*******

Странный образ и кошмарный,

Словно дьявол в плоти,

Он стоял, вполне реальный,

С крестом кровавым на груди.

*******

Ноги больше не держали,

С громким звуком он упал;

Люди даже не дышали-

Страх сознание сковал.

*******

Лишь девчонка подбежала-

Перед ней был человек-

Шлем с усилием сорвала,

Еще видавший прошлый век.

*******

Вот ужасное создание;

На лице почти что мох!

Жизнь была ему проклятьем,

Хорошо, что он издох.

 

P.S.

Час для рыцаря пробил,

Ангел послан был за ним;

Свои грехи он искупил,

Тот, кто брал Иерусалим.

 

день рождения еврея

Вот и снова День Рожденья

Неожиданно пришел;

Опять готовить литр варенья

И картошки аж котел.

*******

И встречать, с улыбкой доброй,

Кого решился я позвать;

О разлуке, столь не скорой,

Остается лишь мечтать.

*******

Принимать в подарок вещи,

Способных пыль лишь собирать;

Обменять бы их на деньги,

Никто не хочет покупать.

*******

Слушать кучу пожеланий

В параллельный мир попасть;

Пожалуй, выглядит реальней,

В бегах гепарда перегнать.

*******

Смотреть, как быстро уминают

Запасы на зиму мои;

Они меня же убивают,

Съедая эти сухари.

*******

И еще потом движенья

Под эту жуткую попсу,

От нее ведь ощущенье,

Что хвост отрезали коту.

*******

А к черту эти посиделки!

Зачем гостей мне принимать?!

Ведь не выгодные сделки

Всегда готов я разорвать.

 

P.S.

Вот и снова День Рожденья

Неожиданно пришел;

Опять готовить грамм варенья,

А вот картошки не нашел...

 

 

P.S. от автора: к еврейскому народу

отношусь с большим уважением;

хороший народ; с юмором, надеюсь.

Замечу, написал я все от первого лица.

 

жертва

Все как обычно,

Но что-то не то-

Слишком серьезно

И мыслей полно-

Сердце спокойно;

Коснулся меня...

И тут же пронзило

Море огня.

Ты сделаешь это;

Мы верим в тебя.

Плыви же на небо...

Прости ты меня.

Да, что же такое,

Уйти бы на дно,

Здесь дело простое,

Ведь это легко.

Они же считают

Дельфины умны

И нас же бросают

Под эти винты.

Прошу успокойся,

Плыви же туда...

Ты боли не бойся,

Все смоет вода...

На повод не тянет

Его болтовня,

Но что-то толкает

Сквозь холод меня.

Тень возникает,

Плохое суля,

Звук отражает

Бок корабля.

Крейсер на дне;

Решенье нашлось.

Прошло все вполне...

Без жертв обошлось.

 

3 диалога

Диалог

- Мысли я читаю, доктор. Телепат, так сказать.

- И...

- Давно.

- И...

- Легко.

- А...

- Не знаю даже.

- Может...

- А как же!

- Вы...

- Богат.

- Как...

- Легко, сказал же.

- И...

- Устал.

- Я...

- Избавьте!

- Ну...

- Не понял.

- Ну...

- Еще раз.

- Ну, миллион за лечение.

- Ой, спасибо, доктор, все прошло.

Диалог

- Парень, курка, наверное, теплая?

- Теплая...

- И шапочка, кажись, норковая.

- Ну, норковая.

- И часики непростые...

- Командирские.

- Ты, наверное, знаешь, что у меня в руках?

- Ножик, вроде.

- И даже, наверное, знаешь для чего он у меня?

- Ну, наверное, по той же причине, зачем у меня пистолет?!

- Ну, правильно... для самообороны... А то ходят тут всякие.

Диалог

- Легкость бытия определяет сознание.

- Чего?

- Темнота мышления идет от мрака воспитания.

- Чего сказал?

- Глупость – это суть узости кругозора.

- Ты чего сказал, умник?

- Ученый – это служитель света, а дурак поклонник тьмы!

- Кто дурак? Сам дурак!

- Я дурак! Ах, ты олигофрен недомороженный,

пигмей марсианский, амеба недокормленная,

гибрид осла с бараном... Понял?!

- Понял... Ухожу.

 

 

божья правда

Снова дрожь, а он спокоен;

Снова пот, а он молчит.

Я этим страхом просто болен,

А он как статуя стоит.

*******

Я смотрю, ни капли боли;

Я горю, он чуть не спит.

Мол, удача на дуэли

Всегда к сильнейшему бежит.

*******

Я бы рад, куда деваться!

Лучше драка, не к лицу.

То, что с ним жена резвилась,

Не прощу я подлецу.

*******

Я стреляю, птичку жалко!

Вот конфуз, аж гусь убит.

Ведь, казалось бы, негромко,

Но слышно всем, как он острит

*******

Его черед, зараза медлит;

Укрыться бы, да вот куда?

Я сердцем чувствую - пристрелит;

Где правда Божьего суда!?

*******

Дождь пошел, хоть слезы скроет;

Я устал...Я жду.......Стреляй!!!

Когда ж Земля меня укроет;

Покой мне нужен, а не Рай.

*******

Глаза закрыл, боюсь я крови;

Громкий звук и с ног я сбит.

Душа томилась вот в неволи,

Теперь свободно в высь летит.

*******

А может вниз, не знаю точно.

Правда есть! Она пришла

В виде молнии обычной,

Что сквозь обидчика прошла.

 

 

эго

Я не хуже чем другие;

Я даже лучше в сотни раз;

Я пишу стихи крутые;

Я бью, не целясь, прямо в глаз.

Я красивый, словно лебедь;

Я мудрее, чем удав;

Я так же нужен, как и мебель;

Я всегда один лишь прав.

Я создатель всех империй;

Я для вас всех эталон;

Я источник для желаний;

Я сильнее, чем бизон.

********

Я ведь хуже, чем другие;

Я чуть лучше, чем червяк;

Я пишу стихи дурные;

Я в этой жизни лишь сорняк.

Я умен, как сто баранов;

Я прячу зеркало в сундук;

Я достоин тараканов;

Я химический продукт.

Я всегдашний неудачник;

Я находка для пройдох;

Я раздавленный кузнечик;

Я утром съеденный горох.

********

Я живу, как все другие;

Я не знаю мир иной;

Я пишу стихи простые;

Я расту лишь над собой.

Я не глупый и не гений;

Я красивый для себя;

Я имею сто сомнений;

Я живу, весь мир любя.

Я, конечно, уникален;

Я далек от всех калек;

Я жалею тех, кто беден;

Я обычный человек.

 

P.S.

Мы тут посовещались, и решили,

что-то Димка намудрил...

А... а, можно я скажу?

Нет.

 

 

божья душа

В сухую кору проникла слеза,

И, стоны услышав, опала листва.

Ворвалось в сознанье – она умерла –

Из леса не вышла божья душа.

**********

На шее следы от рук маньяка,

На теле порезы от кромки ножа.

Как сбитая птица – дочь лесника –

Рыдает отец, внутри пустота.

**********

И с шелестом листьев новость летит,

И ветер разносит, что кто-то убит.

Воздух прозрачен, но грустью горчит;

Лесник, словно волк, сквозь чащу бежит.

**********

Желающий крови жертву нашел,

В густую дубраву он с нею пришел.

В вершители судеб себя он возвел,

И в дебри греха его дьявол завел.

**********

Жаждущий мести зло прибавляет,

Черная ночь насилье рождает;

Он долго смотрел, как она убегает,

Он спас ее, но она не узнает.

**********

Очнулся убийца, деревья стеной,

Услышал он голос, нарочно хриплой:

«Ты можешь бороться, пока что живой»

И тут же раздался во тьме жуткий вой.

**********

На рыхлую землю упала слеза,

И вскоре цветы родила она.

Лес приютил дочь лесника,

В нем возродилась божья душа.

 

 

талант

Струна у скрипки порвалась,

И был раздавлен инструмент;

Злость стихией пронеслась,

В сумасшедший дом клиент.

******

Потом столь черная тоска,

Что нет желания дышать;

Бьется мысль – всего одна –

Я хочу, как бог играть.

******

Он явился, прям из ада,

Всем известный бизнесмен,

Чтоб сказать: «мечта реальна,

Но душа нужна... в обмен»

******

И случилось: деньги, слава,

Куча женщин и талант;

О цене себе ни слова,

Все лишь здесь и он атлант.

******

В собор, однажды, пригласили;

Долго думал, но пошел,

Ведь друзья его шутили,

Что с небес он вниз сошел.

******

И вот лучом он освещенный;

Внизу толпа, что собралась.

Он Всевышнему угодный!!!

Но... струна вдруг порвалась.

******

В страшной, вязкой тишине

Звук раздался чистый, звонкий;

Где-то там, на высоте,

Превращался в снег мелодий.

******

В темноте, среди народа,

Играл на скрипке музыкант;

В звучанье слышалась природа –

Подарен Богом был талант.

 

заблужденье

Шансов нет, одна отрада.

Перед небом я ведь чист;

Мне спасения не надо,

Вот такой я пофигист.

******

И уже готовят гвозди,

Бревна точат для креста;

Представленья жаждут гости,

Все взволнованы с утра.

******

А они уж постарались,

Чтобы было побольней;

Курсу в точности держались,

С каждым разом все сильней.

******

Я же слышу, кто-то плачет,

К ней я жалость изгоню,

Иль предатель там кудахчет,

Ему страшнее, признаю.

******

Ох... и солнышко сияет,

Явно бог навеселе;

Народ в дорогу провожает,

Жаль места мало на горе.

******

Вот начала завершенье,

Что за вид... но кто такой?

Не уж то тот, на ком решенье...

Он явно дружит с головой.

******

С интересом, болью, злостью –

Здесь эмоции просты –

А он терзается сомненьем,

Но все мосты уж сожжены.

******

И вот, удобно распластавшись,

Готов к свершенью на все сто,

Но этот – смелости набравшись –

Сказал помиловать... За что?!!!

 

P.S. от автора: Стихотворение не про

Христа. Заблужденье. Я не в праве оспаривать его







Дата добавления: 2015-08-30; просмотров: 334. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Вычисление основной дактилоскопической формулы Вычислением основной дактоформулы обычно занимается следователь. Для этого все десять пальцев разбиваются на пять пар...

Расчетные и графические задания Равновесный объем - это объем, определяемый равенством спроса и предложения...

Кардиналистский и ординалистский подходы Кардиналистский (количественный подход) к анализу полезности основан на представлении о возможности измерения различных благ в условных единицах полезности...

Обзор компонентов Multisim Компоненты – это основа любой схемы, это все элементы, из которых она состоит. Multisim оперирует с двумя категориями...

Правила наложения мягкой бинтовой повязки 1. Во время наложения повязки больному (раненому) следует придать удобное положение: он должен удобно сидеть или лежать...

ТЕХНИКА ПОСЕВА, МЕТОДЫ ВЫДЕЛЕНИЯ ЧИСТЫХ КУЛЬТУР И КУЛЬТУРАЛЬНЫЕ СВОЙСТВА МИКРООРГАНИЗМОВ. ОПРЕДЕЛЕНИЕ КОЛИЧЕСТВА БАКТЕРИЙ Цель занятия. Освоить технику посева микроорганизмов на плотные и жидкие питательные среды и методы выделения чис­тых бактериальных культур. Ознакомить студентов с основными культуральными характеристиками микроорганизмов и методами определения...

САНИТАРНО-МИКРОБИОЛОГИЧЕСКОЕ ИССЛЕДОВАНИЕ ВОДЫ, ВОЗДУХА И ПОЧВЫ Цель занятия.Ознакомить студентов с основными методами и показателями...

Сущность, виды и функции маркетинга персонала Перснал-маркетинг является новым понятием. В мировой практике маркетинга и управления персоналом он выделился в отдельное направление лишь в начале 90-х гг.XX века...

Разработка товарной и ценовой стратегии фирмы на российском рынке хлебопродуктов В начале 1994 г. английская фирма МОНО совместно с бельгийской ПЮРАТОС приняла решение о начале совместного проекта на российском рынке. Эти фирмы ведут деятельность в сопредельных сферах производства хлебопродуктов. МОНО – крупнейший в Великобритании...

ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЦЕНТРА ТЯЖЕСТИ ПЛОСКОЙ ФИГУРЫ Сила, с которой тело притягивается к Земле, называется силой тяжести...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.012 сек.) русская версия | украинская версия