Студопедия — Федеральное агентство по образованию и науке РФ
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Федеральное агентство по образованию и науке РФ






1.Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: „Народні казки. "Про правду і кривду". Тематика народних казок, їхні різновиди. Побудова казки" (5 клас).

2.Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Мудра дівчина". Народне уявлення про добро і зло в казці" (5 клас).

3.Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Літературні казки. І.Франки. Дитинство письменника. І.Франко – казкар. "Фарбований Лис" (5 клас).

4.Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "І.Франко. "Фарбований Лис". Зміст казки, головні персонажі, другорядні" (5 клас).

5.Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "І.Франко "Фарбований Лис". Образ Лиса, риси його характеру" (5 клас).

6.Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "В.Королів-Старий. Короткі відомості про письменника і його фантастичні казки. "Потерчата" (5 клас).

7.Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Потерчата". Образи фантастичних істот, створених уявою автора на основі українського фольклору" (5 клас).

8.Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "В.Королів-Старий "Хуха-Муховинка". Аналіз зовнішності (портрета) казкових істот" (5 клас).

9.Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Загадки. Загадка як вид усної народної творчості. Види загадок. Художні засоби в них" (5 клас).

10. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Прислів'я та приказки. Народне уявлення про довколишній світ та його оцінка в прислів'ях і приказках" (5 клас).

11. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Т.Шевченко. Розповідь про поета, його дитинство. "За сонцем хмаронька пливе", "Садок вишневий коло хати". Картини довколишнього світу, природи у поезіях Т.Шевченка" (5 клас).

12. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Є.Гуцало. Основні відомості про письменника. "Лось". Вічне протистояння добра і зла" (5 клас).

13. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Є.Гуцало "Лось". Співчуття, милосердя – шлях до перемоги добра. Образи хлопчиків, їхня невідступність у захисті гуманних переконань" (5 клас).

14. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Календарно-обрядові пісні. Веснянки. "Ой весна, весна – днем красна", "Ой кувала зозуленька", "Кривий танець" (6 клас).

15. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Пісні літературного походження. "Ще не вмерла Україна" П.Чубинського, М.Вербицького – національний гімн нашої держави" (6 клас).

16. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Пісні літературного походження. "Молитва" О.Кониського. Легенда про дівчину-Україну, яку Господь обдарував піснею. "На долині туман" В.Діденка – пісня, що стала народною" (6 клас).

17. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Леся Українка. Дитинство поетеси, роль родини у її вихованні. "Мрії", "Як дитиною, бувало…". Неповторний світ дитинства в цих поезіях" (6 клас).

18. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: Леся Українка "Тиша морська". Образ мужньої, сильної духом дівчинки, її життєрадісний погляд на світ, вільнолюбство, впевненість, розвинена уява" (6 клас).

19. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "М.Вороний. Коротко про письменника. "Євшан-зілля". Поема про необхідність повернення людині історичної пам'яті, усвідомлення своєї національної приналежності" (6 клас).

20. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "В.Винниченко. Цікава історія з життя письменника. "Федько-халамидник". Художня розповідь про дивовижного хлопчика Федька, його життя і пригоди, стосунки з однолітками" (6 клас).

21. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "В.Винниченко "Федько-халамидник". Щедрий на добро внутрішній світ героя. Федько як особистість" (6 клас).

22. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "О.Довженко. Видатний український кінорежисер і письменник. "Зачарована Десна" (фрагменти)" (6 клас).

23. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "О.Довженко "Великий і чарівний світ дитинства в "Зачарованій Десні", опис вражень малого Сашка" (6 клас).

24. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Гумористичні твори. Л.Глібов. Визначний український байкар, поет. "Щука". Викривальна і повчальна спрямованість байки письменника" (6 клас).

25. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "С.Руданський. Коротко про письменника. "Пан та Іван в дорозі", "Козак і король", "Запорожці у короля". Висміювання моральних вад, негативних рис характеру, авторська симпатія до простої людини, до її розуму, кмітливості, почуття гумору, вміння відстояти свою гідність" (6 клас).

26. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Стрілецькі пісні. "Ой у лузі червона калина похилилася" С.Чарнецького і Г.Труха, "Гей, видно село" Л.Лепкого. Патріотичні мотиви, героїчний, стверджувальний пафос пісень" (6 клас).

27. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: І.Я.Франко "Захар Беркут". Змалювання героїчної боротьби русичів проти монголо-татрських нападників. Образи Захара Беркута і Тугара Вовка (7 клас).

28. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Тарас Шевченко. "Тополя" – одна із ранніх балад поета. Романтична ідея незнищенності справжнього кохання, краси, вірності". (7 клас).

29. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Тарас Шевченко "Заповіт" – твір, що єднає минуле, теперішнє і майбутнє. Історія його написання. Ідея єднання з рідною землею. Мрія про щасливе майбутнє свого народу, віра в нього" (7 клас).

30. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Михайло Стельмах "Гуси-лебеді летять". Автобіографічна повість. Образ чутливого до краси хлопчика Михайлика. Символ образу гусей-лебедів" (7 клас).

31. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Григір Тютюнник "Климко". Ідея самопожертви. Морально-етичні уроки доброти, чуйності, турботи про рідних. Образ Климка" (7 клас).

32. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: " Василь Симоненко "Лебеді материнства", "Ти знаєш, що ти – людина?". Громадянські, патріотичні мотиви, романтичний пафосйого лірики (7 клас).

33. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: " Андрій Малишко "Пісня про рушник", "Стежина"("Чому, сказати, й сам не знаю … "). Патріотичні почуття, найвищі духовні цінності в них. Художні засоби донесення до читача ідей патріотизму, гуманізму, історичної пам’яті" (7 клас).

34. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Іван Карпенко-Карий. "Сто тисяч" – одна з кращих сатиричних комедій в українській драматургії" (8 клас).

35. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Українська народна дума "Маруся Богуславка". Проблема вибору, душевна роздвоєність Марусі Богуславки між любов’ю до рідної землі та становищем дружини турецького вельможі" (8 клас).

36. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Слово про похід Ігорів". Давньоруська пам’ятка, перлина українського ліро-епосу. Історична основа твору" (8 клас).

37. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Іван Франко "Іван Вишенський". Історична правда тахудожній вимисел: постать українського мислителя XVII ст. І художній образ у творі" (8 клас).

38. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Леся Українка "Давня весна". Тема гармонійного єднання людини з природою" (8 клас).

39. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Леся Українка. "Давня казка". Ідея вільної творчості, вільнолюбства людини. Роль митця в суспільстві, служіння музі й народові, суть людського щастя" (8 клас).

40. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Тарас Шевченко "Катерина – ліро-епічна соціально-побутова поема" (9 клас).

41. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Марко Вовчок "Інститутка". Образи селян-кріпаків, жінок-кріпачок" (9 клас).

42. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: " Марко Вовчок "Інститутка" – визначне явище в українській антикріпосницькій прозі" (9 клас).

43. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Василь Стефаник. Огляд життя і творчості письменника. "Камінний хрест". Трагедія переселення галицьких селян до Канади" (10 клас).

44. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Інтимна й пейзажна лірика В.Сосюри ("Білі акації будуть цвісти…", "Так ніхто не кохав…") (10 клас).

45. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Улас Самчук. "Марія" – перший в українській літературі твір про насильницьку колективізацію, страшний голодомор 1933 року" (11 клас).

46. Змоделюйте структуру уроку і складіть за нею план-конспект на тему: "Дмитро Павличко. Пісенна творчість поета ("Дзвенить у зорях небо чисте…", "Я стужився, мила, за тобою…", "Два кольори") (11 клас).

Федеральное агентство по образованию и науке РФ







Дата добавления: 2015-09-19; просмотров: 547. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Обзор компонентов Multisim Компоненты – это основа любой схемы, это все элементы, из которых она состоит. Multisim оперирует с двумя категориями...

Композиция из абстрактных геометрических фигур Данная композиция состоит из линий, штриховки, абстрактных геометрических форм...

Важнейшие способы обработки и анализа рядов динамики Не во всех случаях эмпирические данные рядов динамики позволяют определить тенденцию изменения явления во времени...

ТЕОРЕТИЧЕСКАЯ МЕХАНИКА Статика является частью теоретической механики, изучающей условия, при ко­торых тело находится под действием заданной системы сил...

Методы анализа финансово-хозяйственной деятельности предприятия   Содержанием анализа финансово-хозяйственной деятельности предприятия является глубокое и всестороннее изучение экономической информации о функционировании анализируемого субъекта хозяйствования с целью принятия оптимальных управленческих...

Образование соседних чисел Фрагмент: Программная задача: показать образование числа 4 и числа 3 друг из друга...

Шрифт зодчего Шрифт зодчего состоит из прописных (заглавных), строчных букв и цифр...

Демографияда "Демографиялық жарылыс" дегеніміз не? Демография (грекше демос — халық) — халықтың құрылымын...

Субъективные признаки контрабанды огнестрельного оружия или его основных частей   Переходя к рассмотрению субъективной стороны контрабанды, остановимся на теоретическом понятии субъективной стороны состава преступления...

ЛЕЧЕБНО-ПРОФИЛАКТИЧЕСКОЙ ПОМОЩИ НАСЕЛЕНИЮ В УСЛОВИЯХ ОМС 001. Основными путями развития поликлинической помощи взрослому населению в новых экономических условиях являются все...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.009 сек.) русская версия | украинская версия