Студопедия — Правила оформлення контрольної роботи
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Правила оформлення контрольної роботи






ПО ДИСЦИПЛИНЕ: «Банковский менеджмент»

НА ТЕМУ: «_____________________________________»

 

Работу выполнил:

Студент группы __________

_________________________

(Ф.И.О. студента)

Работу проверил:

_________________________

(Ф.И.О. преподавателя)

Работа защищена:

«___» ____________ _____ г.

_________________________

 

г. Ставрополь, 20__ г.

 

 

Методические указания

к контрольной работе по дисциплине

«банковский менеджмент»

для студентов специальности

080105 – «Финансы и кредит»

 

Составитель: Серебрякова Е.А.

 

Рецензент: Зенченко С.В.

 

Редактор

_____________________________________________________

Подписано в печать

Формат 60 х 84 1/16 Усл.п.л.____ Уч.-изд.л. ___

Тираж 50. Заказ №

Северо – Кавказский федеральный

университет

355029 г. Ставрополь, пр. Кулакова, 2

_____________________________________________________

Типография СевКавГТУ

ЗМІСТ

 

ВСТУП.. 3

1. ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ.. 4

2. ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА.. 9

3. ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА.. 10

Задача 1. 10

Задача 2. 14

Задача 3. 17

СПИСОК РЕКОМЕНДОВАННОЇ ЛІТЕРАТУРИ.. 20

Додаток А Значення показників для визначення ціни на різних етапах життєвого циклу товару. 21

Додаток Б Показники підприємств для оцінювання його конкурентоспроможності 23

Додаток В Вихідні дані для прогнозування попиту в регіоні 27

 

ВСТУП

В сучасних умовах особливого значення набуває діяльність підприємств, скерована на розвиток бізнесу, орієнтованого на задоволення потреб споживача. Маркетинг є однією з основних дисциплін щодо вивчення ринку, розробки стратегії та тактики діяльності підприємства.

Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Маркетинг» призначено для студентів заочної форм навчання.

Головна мета контрольної роботи — формування у студентів систематичних теоретичних знань та набуття ними практичних навичок маркетингової діяльності підприємства в умовах ринкової економіки.

Завданням контрольної роботи з дисципліни «Маркетинг» євивчення теорії та методологічних основ маркетингу, засвоєння практичних навичок управління маркетинговою діяльністю у конкурентному середовищі, формування вмінь щодо стратегічного планування та розробки програм маркетингу на підприємстві.

Контрольна робота виконується студентами заочної форми навчання для напряму підготовки 6.030509 «Облік і аудит», спеціальностей 7.03050801 «Фінанси і кредит», 7.03050901 «Облік і аудит» та 7.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування».


ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ

Контрольна робота з дисципліни «Маркетинг» повинна виявити і висвітлити набуті студентом знання та навички, містити його точку зору, спостереження, дослідження та висновки.

За структурою курсова робота складається з двох розділів: теоретичної частини і практичної частини, які виконуються за вказаним у завданні варіантом. Теоретична частина складається з теоретичного питання, а практична частина складається з трьох задач, виконаних за вказаним у завданні варіантом. Вихідні дані для розрахунку контрольної роботи наведені у Додатках А.Б.В. Варіант призначається за порядковим номером прізвища студента у журналі.

Зміст контрольної роботи:

Титульна сторінка.

Вступ

І. Теоретична частина (8-12 сторінок)

ІІ Практична частина.

Задача 1.Визначення ціни на різних етапах життєвого циклу товару.

Задача 2.Оцінювання конкурентоспроможності продукції.

Задача 3.Прогнозування попиту.

Висновки

Список використаної літератури.

 

Правила оформлення контрольної роботи

Текстова частина. Контрольна робота виконується на окремих аркушах білого паперу формату А-4 (210 х 297 мм). Текст повинен бути надрукований з інтервалом 1,5, шрифт 14.

Текст повинен мати поля з 4-х боків аркуша: верхнє, ліве і нижнє не менше 20 мм, а праве ‑ не менше 10 мм.

Абзацний відступ повинен бути однаковим упродовж усього тексту і дорівнювати 1,25 см.

Сторінки нумерують арабськими цифрами, на титульну сторінку номер не ставлять. Номер сторінки проставляють у верхньому, правому куті.

Ілюстрації. Ілюстрації (креслення, рисунки, графіки, схеми, діаграми) слід розміщувати безпосередньо після тексту, де вони згадуються вперше, або на наступній сторінці. На всі ілюстрації у роботі мають бути посилання.

Ілюстрації можуть мати назву, яку розміщують під ілюстрацією. Ілюстрація позначається словом “Рис....”, яке разом з назвою ілюстрації розміщують після пояснювальних даних.

Після назв діаграм, рисунків, графіків ставиться крапка.

Таблиці. Таблиці слід розташовувати безпосередньо після тексту, у якому вона згадується вперше, або на наступній сторінці. На всі таблиці мають бути посилання в тексті курсової роботи.

Таблиці слід нумерувати арабськими цифрами порядковою нумерацією в межах розділу, за винятком таблиць, що наводяться у додатках. Номер таблиці складається з номера розділу і порядкового номера таблиці, відокремлених крапкою, наприклад, таблиця 2.1. ‑ другий розділ, перша таблиця.

Формули. Формули розташовують безпосередньо після тексту, в якому вони згадуються, посередині сторінки. Вище і нижче кожної формули повинно бути залишено не менше одного вільного рядка.

Усі формули, якщо їх у роботі більше однієї, повинні нумеруватися наскрізною нумерацією арабськими цифрами.

Література. Після того, як літературу для контрольної роботи підібрано, потрібно скласти список використаних джерел (бібліографію). Бібліографічні описи джерел подають у тому порядку, за яким вони вперше згадуються у тексті курсової роботи.

 







Дата добавления: 2015-09-19; просмотров: 303. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Картограммы и картодиаграммы Картограммы и картодиаграммы применяются для изображения географической характеристики изучаемых явлений...

Практические расчеты на срез и смятие При изучении темы обратите внимание на основные расчетные предпосылки и условности расчета...

Функция спроса населения на данный товар Функция спроса населения на данный товар: Qd=7-Р. Функция предложения: Qs= -5+2Р,где...

Аальтернативная стоимость. Кривая производственных возможностей В экономике Буридании есть 100 ед. труда с производительностью 4 м ткани или 2 кг мяса...

Вопрос 1. Коллективные средства защиты: вентиляция, освещение, защита от шума и вибрации Коллективные средства защиты: вентиляция, освещение, защита от шума и вибрации К коллективным средствам защиты относятся: вентиляция, отопление, освещение, защита от шума и вибрации...

Задержки и неисправности пистолета Макарова 1.Что может произойти при стрельбе из пистолета, если загрязнятся пазы на рамке...

Вопрос. Отличие деятельности человека от поведения животных главные отличия деятельности человека от активности животных сводятся к следующему: 1...

Способы тактических действий при проведении специальных операций Специальные операции проводятся с применением следующих основных тактических способов действий: охрана...

Искусство подбора персонала. Как оценить человека за час Искусство подбора персонала. Как оценить человека за час...

Этапы творческого процесса в изобразительной деятельности По мнению многих авторов, возникновение творческого начала в детской художественной практике носит такой же поэтапный характер, как и процесс творчества у мастеров искусства...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.014 сек.) русская версия | украинская версия