Студопедия — Бойовий наказ командира механізованого (танкового) взводу на оборону
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Бойовий наказ командира механізованого (танкового) взводу на оборону






(варіант)

1. Орієнтири: перший _______________________, другий _____________________, третій _______________, четвертий – основний - ________________________________.

Противник підрозділами ____ мотопіхотного батальйону «Коричневих» використовуючи результати вогневого ураження засобів старшого командира рішучою атакою прорвав оборону ___ механізованого батальйону ___ механізованої бригади наших військ на ділянці _____________________ і розвиває наступ у напрямку _____________________. На визначених напрямках прориву оборони наших військ противник широко застосовує диверсійно-розвідувальні групи, тактичні повітряні десанти, рейдові, обхідні загони. Вірогідним напрямком зосередження основних зусиль наступаючого противника слід вважати напрямок ______________. Вихід підрозділів атакуючого ешелону противника на рубіж переходу до атаки ______________ слід очікувати в _____ «Д»+1.вірогідним характером дій наступаючого угрупування противника слід вважати – прорив оборони нашого батальйону (роти, взводу) сходу, нарощування зусиль за рахунок других ешелонів (загальновійськових резервів) і розвиток наступу у глибині.

2. Завдання роти. ___ механізована (танкова) рота з ______ має завдання перейти до оборони опорного пункту: справа ______________, зліва _____________, у глибину ______________, не допустити прориву оборони наступаючим противником у напрямку ______________, нанести йому ураження і створити сприятливі умови до переходу у наступ. Основні зусилля в обороні рота зосереджує у напрямку _____________________ на утриманні району ______________________. Вогневе ураження наступаючого противника здійснити: на дальніх підступах до переднього краю - ________________ у взаємодії з ударами артилерії, штурмової та армійської авіації; на рубежах розгортання – зосередженим вогнем взводів, вогнем ПТРК, танків, БМП, гранатометів та стрілецької зброї у взаємодії з ударами артилерії, мінометів, бойових вертольотів. Противника, який буде намагатися вклинитися в оборону роти, батальйону, знищувати вогнем усіх вогневих засобів роти, взводів першого ешелону з основних і запасних вогневих позицій у взаємодії з ударами артилерії, мінометів, діями вогневих засад, ударами бронегруп, підрозділів другого ешелону (загально військового резерву) з визначених рубежів та контратаками других ешелонів.

Опорний пункт роти побудувати на двох траншеях. Першу траншею мати по рубежу ______________________, другу траншею мати по рубежу ______________________________________. Смуга вогню роти справа ________________________, зліва ___________________________, додатковий сектор стрільби ____________________________. Ділянка зосередженого вогню роти №1 в районі ___________________, №2 – в районі _________________________.

Рота відповідає за прикриття ___________ флангу опорного пункту роти. Для його прикриття виділяє ___ танка підсилення і ___ БМП (БТР) із складу ___ механізованого (танкового) взводу. Відповідальний за _____ фланг опорного пункту роти командир ____ механізованого (танкового) взводу. В ході ведення оборонного бою роту підтримує _____ батарея ______ АДН 152 мм СГ.

Завдання взводу. ___ механізований(танковий) взвод з _____________ має завдання обороняти опорний пункт ___ Справа ____, Зліва___, і в глибину___, не допустити прориву оборони наступаючим противником у напрямку___ зірвати його наступ і створити сприятливі умови для переходу в рішучий контрнаступ. Основні зусилля в обороні___ взвод зосереджує у напрямку___ на утриманні району___. Вогневе ураження наступаючого противника здійснити: на дальніх підступах: з виходом противника в передбойових порядках на рубіж __________ – зосередженим вогнем по ділянкам №1 в районі ____, №2 в районі___; з виходом противника на рубіж _______________ броньовані цілі противника знищити вогнем ПТРК БМП. З виходом противника на рубіж ________ вогонь ПТРК БМП по броньованим цілям противника наростити вогнем танків. З виходом противника на рубіж ______________ вогонь ПТРК танків по броньованим цілям противника наростити вогнем штатної зброї БМП. З виходом противника на рубіж ____________ вогонь ПТРК, танків, БМП по броньованим цілям противника наростити вогнем гранатометів. З виходом противника на рубіж переходу до атаки вогневе ураження особового складу, БМП (БТР), танків противника здійснювати вогнем штатних вогневих засобів взводу у взаємодії з ударами артилерії, авіації, вогневими засобами ___ механізованого (танкового) взводу. Противника, який вклинився в оборону взводу, роти знищувати вогнем штатних, приданих вогневих засобів з основних та запасних позицій во взаємодії з підтримуючою артилерією, авіацією, ударами броне груп та контратакою другого ешелону батальйону(роти).

Оборону взводу побудувати на ___ траншеях, з переднім краєм перша - по рубежу ___ друга - по рубежу___. Смуга вогню взводу справа___, зліва___, додатковий сектор стрільби справа(зліва)___. Ділянка зосередженого вогню взводу №1-в районі___, №2-в районі___. Взвод відповідальний за прикриття ___ флангу і стик з сусідом ___. Для забезпечення прикриття ___ флангу взвод виділяє ___, для прикриття стику з сусідом ___ взвод виділяє ___. Бойові дії в обороні підтримує ___ батарея 122мм СГ бригада.

Завдання сусідів. – Справа переходить до оборони опорного пункту: справа ___, зліва ___, в глибину ___ (механізований взвод ___ механізованої роти) з завданням – не допустити прориву оборони взводу наступаючим противником у напрямку ___ нанести йому ураження на дальніх підступах, рубежах розгортання, перед переднім краєм, зірвати наступ і створити сприятливі умови для переходу у рішучий контрнаступ. Основні зусилля ___ механізований взвод зосереджує у напрямку ___ на утриманні району ___. Вогневе ураження наступаючого противника ___ взвод здійснює в районі ___ зосередженим вогнем взводу; на рубежі ___ - вогнем протитанкових керованих ракет БМП; на рубежі ___ - вогнем танкових гармат; на рубежі ___ вогнем штатної зброї БМП; на рубежі ___ вогнем гранатометів. Перед переднім краєм – вогнем стрілецької зброї у взаємодії з вогнем танків, БМП, гранатометів, ударами підтримуючої артилерії, штурмової авіації та бойових вертольотів. Вклинившегося ___в___ оборону взводу(роти) наступаючого противника ___ механізований(танковий) взвод знищує вогнем штатної зброї підлеглих та приданих підрозділів з основних та запасних позицій у взаємодії з ударами підтримуючої артилерії, резерву, броне групи батальйону з рубежів: №1 ___ №2 ___. Для прикриття стику з ___ механізованим взводом ___ механізований взвод виділяє ___. Оборону ___ механізований взвод будує на двох траншеях: на першій з переднім краєм по рубежу ___, на другій – з переднім краєм по рубежу ___. Смуга вогню ___ механізованого взводу: справа ___, зліва___, додатковий сектор стрільби справа(зліва) ___, ділянка зосередженого вогню – в районі ___. Для прикриття правого флангу опорного пункту взводу ___ механізоване відділення виділяє ___. Відповідальний за прикриття флангу – командир ___ механізованого відділення (танка). Бойові дії підтримує ___ мінометний взвод мінометної батареї ___ механізованого батальйону.

Сусід зліва ___ механізований(танковий взвод) ___ механізованої(танкової) роти переходить до оборони опорного пункту: справа ___, зліва ___, в глибину ___ з завданням не допустити прориву оборони опорного пункту наступаючим противником у напрямку ___ нанести йому вогневе ураження на дальніх підступах, рубежах розгортання, перед переднім краєм, зірвати його наступ і створити сприятливі умови для переходу в рішучий контрнаступ. Вогневе ураження наступаючого противника здійснити: в районі ___ - зосередженим вогнем взводу; на рубежі ____ - вогнем протитанкових керованих ракет БМП; на рубежі ___ вогнем танкових гармат; на рубежі ___ вогнем штатної зброї БМП; на рубежі ___ вогнем гранатометів. Перед переднім краєм – вогнем стрілецької зброї во взаємодії з вогнем танків, БМП, гранатометів, ударами підтримуючої артилерії, штурмової авіації та бойових вертольотів. Противника, який вклинився в оборону взвод повинен знищувати вогнем штатної зброї з основних та запасних позицій у взаємодії з броне групою з рубежу №1 ___, №2 ___, ударами артилерії, діями засідки із району ___. Для прикриття стику з ___ механізованим (танковим) взводом сусід зліва виділяє ___, для них підготовлює запасні позиції в районі ___. Оборону ___ механізований (танковий) взвод будує на двох траншеях: на першій – з переднім краєм по рубежу ___, на другій – з переднім краєм по рубежу ___. Смуга вогню ___ механізованого взводу справа ___, зліва___, додатковий сектор стрільби справа(зліва) ___, ділянка зосередженого вогню взводу в районі ___, роти – в районі ___. Для прикриття правого флангу опорного пункту___ механізований взвод виділяє ___. Відповідальний за прикриття ___ флангу командир ___ механізованого відділення(танка). Бойові дії підтримує ___ мінометний взвод ___ мінометної батареї.

 

3 - Наказую:

Механізованому відділенню з ___ обороняти позицію справа ___, зліва ___ з завданням не допустити прориву оборони взводу наступаючим противником у напрямку___ нанести йому ураження на дальніх підступах, рубежах розгортання, перед переднім краєм, зірвати наступ і створити сприятливі умови для переходу в рішучий наступ. Смуга вогню – справа ___, зліва - ___, додатковий сектор стрільби справа(зліва) ___. Для БМП ___ відділення основну вогневу позицію підготувати в районі ___ запасну – в районі ___, сектор стрільби з основної вогневої позиції ___, додатковий ___; сектор стрільби з запасної вогневої позиції основний___, додатковий ___; ділянка зосереджу вального вогню – в районі ___.

___ механізованому відділенню з ___ обороняти позицію справа ___, зліва ___ з завданням не допустити прориву оборони взводу наступаючим противником у напрямку ___ нанести йому ураження на дальніх підступах, рубежах розгортання, перед переднім краєм, зірвати наступ і створити сприятливі умови для переходу в рішучий наступ. Смуга вогню – справа ___, зліва ___, додатковий сектор стрільби справа(зліва) ___. Для БМП ___ відділення основну вогневу позицію підготувати в районі ___, запасну – в районі ___; сектор стрільби з основної вогневої позиції: основний ___, додатковий ___; сектор стрільби з запасної вогневої позиції – основний ___, додатковий ___; ділянка зосереджу вального вогню в районі ___.

___ механізованому відділенню з ___ обороняти позицію справа ___, зліва ___, з завданням не допустити прориву оборони взводу наступаючим противником у напрямку ___ нанести йому ураження на дальніх підступах, рубежах розгортання, перед переднім краєм, зірвати його наступ і створити сприятливі умови для переходу в наступ. Смуга вогню – справа ___, зліва ___, додатковий сектор стрільби справа(зліва).___ Для БМП___ відділення основну вогневу позицію підготувати в районі ___, запасну – в районі ___, сектор стрільби з основної вогневої позиції ___, додатковий справа(зліва) - ___; сектор стрільби з запасної вогневої позиції ___, додатковий справа(зліва) ___; ділянка зосередженого вогню в районі ___.

Танку № ___ основну вогневу позицію підготувати в районі ___, запасну – в районі ___; основний сектор стрільби з основної позиції ___, додатковий – справа (зліва) ___; основний сектор з запасної вогневої позиції ___, додатковий – справа (зліва)___, ділянка зосередженого вогню взводу – в районі ___.

Снайперу – у ході ведення оборонного бою бути готовим до виконання команд щодо знищення бойових розрахунків протитанкових засобів, командного складу в бойових порядках спішеної піхоти противника а також до виконання інших раптово виникаючих завдань. Основну вогневу позицію підготувати в районі ___, запасну – в районі ___. Спостереження вести в секторі ___, вогонь на знищення по визначеним цілям вести ___.

Стрільцю–санітару з початком оборонного бою знаходитись ___ з завданням надавати долікарняну допомогу легкопораненим, важкопораненим по можливості евакуювати шляхом винесення (виведення) на медичний пост роти при цьому документи, особиста зброя повинна ___. Облік легко та важкопоранених вести в ___.

4-Оборону ___ механізованому(танковому) взводу зайняти до ___. Систему вогню підготувати до ___. Під час фортифікаційного обладнання опорного пункту інженерні роботи першої черги виконати до ___, інженерні роботи другої черги – до ___, маскування вогневих, оборонних позицій, ходів сполучення завершити до ___.

Сигнали оповіщення: про застосування противником засобів зброї масового ураження - ___ про дії авіації противника; ___про початок вогневої підготовки наступу противника - _________.

5. У ході підготовки і ведення оборони Я знаходжусь ___, мій заступник ___.

 

 







Дата добавления: 2015-08-12; просмотров: 530. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Функция спроса населения на данный товар Функция спроса населения на данный товар: Qd=7-Р. Функция предложения: Qs= -5+2Р,где...

Аальтернативная стоимость. Кривая производственных возможностей В экономике Буридании есть 100 ед. труда с производительностью 4 м ткани или 2 кг мяса...

Вычисление основной дактилоскопической формулы Вычислением основной дактоформулы обычно занимается следователь. Для этого все десять пальцев разбиваются на пять пар...

Расчетные и графические задания Равновесный объем - это объем, определяемый равенством спроса и предложения...

Трамадол (Маброн, Плазадол, Трамал, Трамалин) Групповая принадлежность · Наркотический анальгетик со смешанным механизмом действия, агонист опиоидных рецепторов...

Мелоксикам (Мовалис) Групповая принадлежность · Нестероидное противовоспалительное средство, преимущественно селективный обратимый ингибитор циклооксигеназы (ЦОГ-2)...

Менадиона натрия бисульфит (Викасол) Групповая принадлежность •Синтетический аналог витамина K, жирорастворимый, коагулянт...

Классификация потерь населения в очагах поражения в военное время Ядерное, химическое и бактериологическое (биологическое) оружие является оружием массового поражения...

Факторы, влияющие на степень электролитической диссоциации Степень диссоциации зависит от природы электролита и растворителя, концентрации раствора, температуры, присутствия одноименного иона и других факторов...

Йодометрия. Характеристика метода Метод йодометрии основан на ОВ-реакциях, связанных с превращением I2 в ионы I- и обратно...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.031 сек.) русская версия | украинская версия