Студопедия — Задум бою
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Задум бою






(варіант)

ВИРІШИВ:

1. Головні зусилля в наступі зосередити на напрямку відм. 149.4 (4483), ЕЛЬТЕСУМОВО (4278).

2. Способом розгрому противника вибрати послідовне нанесення ураження противнику на передньому краї та в глибині оборони в період вогневої підготовки атаки вогнем гармат і мінометів з закритих вогневих позицій, вогнем танків, бойових машин піхоти, стрілецької зброї під час переходу в атаку, в ході атаки і розгрому противника на першій оборонній позиції в ході вогневої підтримки атаки, стрімкою атакою захопити ротні опорні пункти противника.

Наростити зусилля вводом в бій другого ешелону батальйону, з ходу форсувати р. ПЕКШУ, завершити розгром батальйонних резервів противника, частиною сил, 2 мр у взаємодії з 2 мб деблокувати 4 мр 14 мбр і виконати до “Ч”+ 2.00 найближче завдання батальйону захопивши рубіж ліс (44801), ЕЛЬТЕСУМОВО (4278)..

У подальшому, у взаємодії з з сусідом зліва 2 мб, розгромити бригадні резерви противника відбиттям його можливої контратаки з вигідного рубіжу а у разі зайняття ними оборони – атакою з ходу і продовжувати розвивати наступ в глибину та до “Ч”+ 4.00 вийти на рубіж вугол лісу (44789) виконавши подальше завдання батальйону.

У наступному продовжувати наступ у напрямку ЧИЖОВО(4377), МАЛЫЕ ТЫНЦЫ (4374).

Для введення противника в оману відносно дійсних дій батальйону передбачити підготовку маршрутів висування БОРОДИНСКОЕ (5088), БАТМАНЫ (4882), ЮКША (4877).

3. Бойовий порядок батальйону побудувати в два ешелони, в першому мати 1 і 2 механізовані роти, в другому – танкову роту з 3 мр, мінометну батарею, гранотометний взвод, зенітно-ракетний взвод.

Після вводу в бій другого ешелону створити загальновійськовий резерв – 2 мр.

 

 

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ

до заняття 4. Завершення прийняття рішення на наступальний бій.

БУСВ. Ч. ІІ. Ст. 131. … Найближче завдання роти першого ешелону … як правило, полягає у знищення противника в опорному пункті взводу першого ешелону і оволодінні ним.

Напрямок продовження наступу визначається з таким розрахунком, щоб забезпечувалась виконання найближчого завдання батальйону.

Найближче завдання роти другого ешелону під час введення його в бій може полягати у завершенні знищення противника спільно з ротами першого ешелону в опорних пунктах у глибіні оборон і оволодінні першою позицією.

БУСВ. Ч. ІІ. Ст.148. … ротам першого ешелону… засоби підсилення, найближче завдання і напрямок продовження наступу, вихідні позиції і час їхнього заняття, хто підтримує;

роті другого ешелону – вихідну (очікувальну) позицію і час її заняття, можливі рубежі введення в бій, найближче завдання і напрямок продовження наступу, засоби підсилення під час введення в бій;

резерву - вихідну позицію, напрямок і порядок переміщення в ході наступу, завдання до виконання яких бути готовим;

гранатометному підрозділу – цілі для знищення і подавлення в період вогневої підготовки атаки і з початком атаки, вогневу позицію, маршрут і порядок висування, напрямок стрільби, час готовності до відкриття вогню, кого підтримувати під час атаки, завдання щодо забезпечення введення в бій другого ешелону, прикриття флангів, відбиття контратак, місце в бойовому порядку батальйону і порядок переміщення.

1. Визначення бойових завдань підрозділам.

Перший ешелон у складі 1 і 2 мр атакою з ходу, з рубежу відм. 151.9 (4582), дорога (44839) розгромити противника в ротному опорному пункті на передньому краї, у взаємодії з підрозділами 2 мб розгромити батальйонні резерви противника.

Другий ешелон тр з 3мр ввести в бій після оволодіння першою оборонною позицією для нарощування зусиль і розгрому сумісними з 1 мр зусиллями у взаємодії з підрозділами 2 мб бригадних резервів противника.

Мінбатр в ході вогневої підготовки атаки з вогневих позицій поляна (5837), які зайняти в “Ч“ –1.00 подавити взводний опорний пункт на передньому краї, в ході вогневої підготовки атаки зосереджу вальним вогнем подавити живу силу противника в глибіні першої оборонної позиції.

Гв в період вогневої підготовки атаки з вогневої позиції шосе (44838), поляна (44839), які зайняти в “Ч“ –1.00 подавити протитанкові засоби противника на передньому краї, в ході атаки пересуватися за 2 мр і підтримувати її вогнем з вигідних позицій.

Визначення основних питань взаємодії.

Під час визначення основних питань взаємодії командир батальйону визначає основні етапи бою за якими необхідно організовувати взаємодію, такими питаннями можуть бути:

висування з вихідного району, розгортання і перехід в атаку;

атака і виконання найближчого завдання батальйону щодо розгрому противника на першій оборонній позиції;

виконання подальшого завдання щодо розгрому бригадних резервів противника.

Взаємодію організую за наступними основними питаннями:

- висування з вихідного району, розгортання і перехід в атаку;

- атака і виконання найближчого завдання батальйону, розгрому противника на першій оборонній позиції;

- виконання подальшого завдання батальйону, розгром бригадних резервів противника.

Визначення основ організації управління.

Під час визначення організації управління командир батальйону визначає місце командно-спостережного пункту, заступників і порядок відновлення управління у разі його порушення.

Управління організую в ході висування і розгортання сигналами з командно-спостережного пункту в голові колони батальйону, з “Ч”- 0.06 з командно-спостережного пункту відм 149.4 (4483).

У разі порушення управління і виходу зі строю командно-спостережного пункту батальйону, управління батальйоном передається командиру танкової роти.







Дата добавления: 2015-08-12; просмотров: 1301. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Вычисление основной дактилоскопической формулы Вычислением основной дактоформулы обычно занимается следователь. Для этого все десять пальцев разбиваются на пять пар...

Расчетные и графические задания Равновесный объем - это объем, определяемый равенством спроса и предложения...

Кардиналистский и ординалистский подходы Кардиналистский (количественный подход) к анализу полезности основан на представлении о возможности измерения различных благ в условных единицах полезности...

Обзор компонентов Multisim Компоненты – это основа любой схемы, это все элементы, из которых она состоит. Multisim оперирует с двумя категориями...

Мелоксикам (Мовалис) Групповая принадлежность · Нестероидное противовоспалительное средство, преимущественно селективный обратимый ингибитор циклооксигеназы (ЦОГ-2)...

Менадиона натрия бисульфит (Викасол) Групповая принадлежность •Синтетический аналог витамина K, жирорастворимый, коагулянт...

Разновидности сальников для насосов и правильный уход за ними   Сальники, используемые в насосном оборудовании, служат для герметизации пространства образованного кожухом и рабочим валом, выходящим через корпус наружу...

Что такое пропорции? Это соотношение частей целого между собой. Что может являться частями в образе или в луке...

Растягивание костей и хрящей. Данные способы применимы в случае закрытых зон роста. Врачи-хирурги выяснили...

ФАКТОРЫ, ВЛИЯЮЩИЕ НА ИЗНОС ДЕТАЛЕЙ, И МЕТОДЫ СНИЖЕНИИ СКОРОСТИ ИЗНАШИВАНИЯ Кроме названных причин разрушений и износов, знание которых можно использовать в системе технического обслуживания и ремонта машин для повышения их долговечности, немаловажное значение имеют знания о причинах разрушения деталей в результате старения...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (7.515 сек.) русская версия | украинская версия