Студопедия — Умови забезпечення кредиту
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Умови забезпечення кредиту

Предмет договору

1.1 Банк надає Позичальнику кредит на ___________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________

(зазначити на які цілі, номер та дата договору)

__________________________________________________________________________________

у сумі ____________________________________________________________________________

(сума цифрами і літерами)

строком_________________місяців з______________________по_________________________20__року із сплатою_________________________________________________відсотків річних.

 

Умови забезпечення кредиту

2.1. В забезпечення зобов'язань за договором Банком прийняті:

__________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________

(вказати конкретно: укладений договір застави, договір поруки (гарантія), цінні папери, що здані на зберігання в Банк, інші документи).

2.2. Кредит, наданий Банком,забезпечується всім належним Позичальнику майном та коштами,на які може бути звернено стягнення в порядку,встановленому законодавством України.

 

3. Банк зобов'язується

3.1. Відкрити Позичальнику позичковий рахунок N_____________________ для видачі кредиту.

3.2. Забезпечити Позичальника консультативними послугами з питань виконання договору.

3.3. На підставі даних бухгалтерської звітності (місячної,квартальної) аналізувати кредитоспроможність Позичальника, перевіряти забезпеченість та цільове використання кредиту і вносити пропозиції про подальші відносини з Позичальником.

 

4. Позичальник зобов'язується

4.1. Використати кредит на зазначені у договорі цілі і забезпечити повернення одержаного кредиту та сплату нарахованих відсотків із свого розрахункового рахунку N ________________

в________________________________________________________________(установа банку Позичальника)

в такі строки_____________________________________________________________ відповідно

до строкових зобов'язань. Відсотки за кредит Позичальник сплачує платіжним дорученням на рахунок доходів Банку N________________ до 25 числа кожного місяця.

4.2. Кошти для погашення заборгованості в першу чергу направляти для оплати відсотків за кредит,потім - простроченої заборгованості.Сума,що залишилася,направляється для погашення кредиту.

4.3. За порушення строків повернення кредиту і відсотків за кредит сплачувати Банку додатково до встановленої відсоткової ставки за кредит пеню в розмірі_______ відсотків за кожний день прострочення платежу.

4.4. Самостійно надавати Банку до _______________________________________________ (вказати строк) бухгалтерський баланс, планові, звітні документи, зміни і доповнення до угод поставки, реалізації об'єктів, що кредитуються, та інші матеріали для видачі, перевірки забезпечення кредиту і контролю за його використанням і поверненням.

4.5. Періодично (_____________________________) інформувати Банк про хід виконання угоди.

4.6. Надати Банку право самостійно стягувати відсотки у разі настання строків платежів і пені за несвоєчасну сплату відсотків.

4.7. Надати банку право після перевірки цільового використання кредиту стягувати штраф _________________________відсотків від суми коштів, що використані не за цільовим призначенням.

від імені Банку від імені Клієнта

__________________________ _______________________

м.п. м.п.

 

5. Банк має право

5.1. Дозволяти за клопотанням Позичальника в окремих випадках у разі наявності вільних кредитних ресурсів перенесення строків повернення кредиту зі стягненням підвищеної відсоткової ставки в розмірі ___________________ відсотків річних.

5.2. Проводити перевірку на місці забезпечення банківських позичок, а у разі потреби - і попередню перевірку заставних можливостей Позичальника та третіх осіб, які гарантують повернення позички.

5.3. Проводити перевірку цільового використання кредитів на місці у позичальника.

У разі виявлення нецільового використання кредитів стягувати з позичальника штраф у розмірі________________________відсотків від суми нецільового використання.

5.4. У разі недотримання Позичальником умов кредитного договору розірвати договір і достроково стягнути кредит зі сплатою штрафу у розмірі_______________відсотків від суми позички.

5.5. У разі недостатнього забезпечення кредитними ресурсами обмежити надання кредиту за відкритою кредитною лінією, повідомивши про це Позичальника за 7 днів до призупинення кредитування.

 

6. Позичальник має право

6.1. Порушувати перед Банком питання про перенесення строків платежу у разі виникнення тимчасових фінансових або інших ускладнень з незалежних від нього причин, пов'язаних з виконанням контрактів, угод за кредитним договором.

6.2. Достроково погашати кредит і сплачувати відсотки за кредит.

6.3. Достроково розірвати договір, повністю повернувши одержаний кредит, включаючи відсотки за його користування, повідомивши про це Банк не пізніше, ніж за 7 днів.

 

7. Особливі умови

7.1. У разі відсутності коштів на розрахунковому рахунку Позичальника відшкодування боргів банку проводиться шляхом

__________________________________________________________________________________

(вказати конкретно:звернення стягнення на предмет застави,стягнення з гаранта, поручителя тощо у встановленому чинним законодавством порядку).

7.2. У разі зміни кредитної політики згідно з рішеннями Верховної Ради України, Національного банку України, а також Банку в договір за погодженням з Позичальником вносяться в десятиденний строк відповідні зміни з моменту введення нових положень. При розбіжностях сторін Банк пред'являє кредит до стягнення. У разі відсутності коштів кредит виноситься на рахунок прострочених позичок з нарахуванням відсотків і пені відповідно до п.4.2.

7.3. Плата за кредит підлягає коригуванню при зміні облікової ставки Національного банку України.

7.4. У разі зміни національної грошової одиниці сума кредиту підлягає перерахунку відповідно до чинного законодавства.

7.5. Спірні питання за цим договором розглядаються згідно з чинним законодавством в судовому порядку.

7.6. Позичальник зобов'язується у триденний строк повідомити Банк про зміну юридичної та фактичної адреси, номера телефону.

7.7. Зміни в договорі оформляються додатковою угодою сторін і є невід'ємною частиною угоди.

7.8. Строк дії цього договору встановлюється з дня надання кредиту і до повного погашення кредиту та відсотків за ним.

7.9. Особливі умови ___________________________________________________________

__________________________________________________________________________________

8.Юридична адреса та реквізити:

  Клієнт Банк
  ПІБ:   Назва Банку  
  Адреса:   Код банку  
  Паспорт: серія _ № Код в ЄДРПОУ  
  Ким та коли виданий: Місцезнаходження Банку    
  Дата народження:    
  Ідентифікаційний номер:    
       
     
           

 




<== предыдущая лекция | следующая лекция ==>
Задача 4. Приватний підприємець Р. взяв кредит у акціонерного банку “Агробуд” на суму 100 000 грн | 

Дата добавления: 2015-09-04; просмотров: 315. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Кардиналистский и ординалистский подходы Кардиналистский (количественный подход) к анализу полезности основан на представлении о возможности измерения различных благ в условных единицах полезности...

Обзор компонентов Multisim Компоненты – это основа любой схемы, это все элементы, из которых она состоит. Multisim оперирует с двумя категориями...

Композиция из абстрактных геометрических фигур Данная композиция состоит из линий, штриховки, абстрактных геометрических форм...

Важнейшие способы обработки и анализа рядов динамики Не во всех случаях эмпирические данные рядов динамики позволяют определить тенденцию изменения явления во времени...

Весы настольные циферблатные Весы настольные циферблатные РН-10Ц13 (рис.3.1) выпускаются с наибольшими пределами взвешивания 2...

Хронометражно-табличная методика определения суточного расхода энергии студента Цель: познакомиться с хронометражно-табличным методом опреде­ления суточного расхода энергии...

ОЧАГОВЫЕ ТЕНИ В ЛЕГКОМ Очаговыми легочными инфильтратами проявляют себя различные по этиологии заболевания, в основе которых лежит бронхо-нодулярный процесс, который при рентгенологическом исследовании дает очагового характера тень, размерами не более 1 см в диаметре...

Методика исследования периферических лимфатических узлов. Исследование периферических лимфатических узлов производится с помощью осмотра и пальпации...

Роль органов чувств в ориентировке слепых Процесс ориентации протекает на основе совместной, интегративной деятельности сохранных анализаторов, каждый из которых при определенных объективных условиях может выступать как ведущий...

Лечебно-охранительный режим, его элементы и значение.   Терапевтическое воздействие на пациента подразумевает не только использование всех видов лечения, но и применение лечебно-охранительного режима – соблюдение условий поведения, способствующих выздоровлению...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.01 сек.) русская версия | украинская версия