Студопедия — Призначення та ТТХ КП-130.
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Призначення та ТТХ КП-130.






Кухні причіпні призначенні для приготування та транспортування їжі в польових умовах: кухні КП-130 - для приготування їжі з 2-х страв та гарячого чаю та можуть працювати як на рідині, так і твердому паливі.

Обладнання кухонь змонтовано на спеціальних причепах і складається із теплового блоку, паливної системи та допоміжного обладнання.

Кухня причепна КП-130 база монтажу спеціальна; кількість харчующихся 130 чол.; котли – 4 шт.; форсунка КГФ-3М; бак для палива 2/48/56 літрів; витрати палива ДП-7-10 кг. На годину роботи, тверде паливо- 28-32.

6. ТТХ польового хлібозаводу та його технологічне обладнання.

Польовий механізований хлібозавод складається з:

- хлібопекарна піч ХПК-50 (50М) – 1-2шт.;

- агрега тістовиготовлення причіпний;

- машини просіювальні, тісторозподільні й тістоформувальні переносні;

- палатка-цех (по кількоті печей), палатки підсобного призначення – 4шт.;

- пересувна електростанція – 2шт.;

- міскість для води ЦВ-50 (1,2);

- інше допоміжне обладнання.

Хлібопекарна піч ХПК-50 (50М) змонтована на шасі одноосного причепу, складається із пекарської камери, топки з водогрійним баком, газоходу, конвеєра, приводного механізму конвеєра та димової труби. Вона має відношення до хлібопекарських печей безперервної дії з канальним обігрівом пекарської камери.

Пекарська камера, складається з корпусу та торцових стінок.

Топка розташована позаду пекарської камери та закріплена на 2-х швелерах, які приварені до рама автопричепу.

Газохід – циліндричної форми, розташований концентрично корпусу пекарської камери, виготовлений з листової сталі та складається із 2-х каналів – нижнього та верхнього, по яким проходять димові гази з топки у димову трубу.

Конвеєр печі розташований в середині пекарської камери, виконаний по принципу “білячого колеса” та складається з 2-х кілець, шести зв`язуючих їх роспорних стержнів і дев`яти шарнірно підвішених люльок (у кожній люльці по 12 фром).

Приводний механізм конвеєра змонтований на кінцях валіков ведучої шестерні і переднього опорного ролика, складається із приводної рукоятки, втулки, шестерні, цевочного колеса, втулки та стопору.

Агрегат для виготовлення тіста розташований на шасі 2-х осного причепу та призначений для механізованого замісу тіста, включає в себе машину для виготовлення тіста ТМ-3М (8 діжок по 300л.) на двоосному причепі, складається із 2-х конвеєров з 8 діжками, колонки з ковпаком та механічного приводу електродвигуна до машини і діжками.

Тісто формувальна машина складається зі станіни, електродвигуна в кожусі, редуктора та кожуха машини, який включає в себе приймальну (завантажувальну) воронку, шнекову коробку і тістового мундштуку.

Всередині шнекової коробки міститься 2 обертаючихся на зустріч один одному

смугастих шнека.

Для просіювання борошна та його подачі в ящик, який змонтований на підлозі автопричепу, агрегату для виготовлення тіста додається бурат-просіювальна машина та нория-самотаска.

Бурат-просіювальна машина служить для просіювання борошна, яке призначено для виготовлення тіста.

Нория-самотаска призначена для подачі просіяного борошна із просіювателя у ящик для борошну, змонтована на задньому борту агрегату для виготовлення тіста разом з бурат-просіювальною машиною, які є одним агрегатом.

Пересувні (причіпні) електростанції призначенні для вироблення постійного струму для мереж ПМХ та роботи його обладнання. Для цього використовують електросилові агрегати ЕСД-10ВС.

Цистерна для води ЦВ-50(1,2) призначена для транспортування та збереження води, яка використовується при виготовленні хліба.

Палатка хлібопекарня – для розташування обладнання та організації робіт по виготовленню хліба у польових умовах.

Палатка підсобного призначення для зберігання муки, охолодження та зберігання виготовленого хлібу, установки ЕСД-10ВС, допоміжного обладнання і інвентарю.

Допоміжне обладнання та інвентар включає в себе:

- приладдя до печей;

- приладдя до агрегату для виготовлення тіста;

- інвентар спеціального та загального призначення;

- похідно-встановочний інвентар;

- приладдя до водо постачання;

- приладдя до палаток;

- провода силової, освітлювальної та заземляючої мережі.

7. Класифікація технічних засобів підвозу води.

Автоводоцистерни, причепи-цистерни для води, цистерни переносні для води призначенні для доставки (перевезення), зберігання додаткових запасів води в пунктах постійної дислокації, польових виходах, при розташуванні поза меж пунктів постійної дислокації.

Автоводоцистерни (АЦПТ-4,1) база монтажу ЗіЛ 131; місткість 4100 л.

Цистерни причипні (ЦВ-1,2) база монтажу ІАПЗ758; місткість 1200 л

Цистерни переносні (ЦВ-4) місткість 400 л.;маса суха 80 кг. повна 400 кг

8. Засоби доставки горячої їжі.

Термоси:ТВН-12, ТН-36.

Термос-ящики:Т-15М, Т-15.

Термоси призначені для доставки та утримання гарячої їжі в польових умовах, термоси ТВН-12, ТН-36, складаються з корпусу, сталевого бачка, кришки.

Термос-ящики:Т-15М, Т-15 призначені для короткочасного зберігання, доставки та утримання гарячої їжі в польових умовах на 15 військовослужбовців, з розрахунку перших та других страв, складається з корпусу-ящику розділений перегородкою на дві частини, де розташовані сталеві судки для холодних закусок і гарячої їжі.







Дата добавления: 2015-09-04; просмотров: 970. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Вычисление основной дактилоскопической формулы Вычислением основной дактоформулы обычно занимается следователь. Для этого все десять пальцев разбиваются на пять пар...

Расчетные и графические задания Равновесный объем - это объем, определяемый равенством спроса и предложения...

Кардиналистский и ординалистский подходы Кардиналистский (количественный подход) к анализу полезности основан на представлении о возможности измерения различных благ в условных единицах полезности...

Обзор компонентов Multisim Компоненты – это основа любой схемы, это все элементы, из которых она состоит. Multisim оперирует с двумя категориями...

ТЕРМОДИНАМИКА БИОЛОГИЧЕСКИХ СИСТЕМ. 1. Особенности термодинамического метода изучения биологических систем. Основные понятия термодинамики. Термодинамикой называется раздел физики...

Травматическая окклюзия и ее клинические признаки При пародонтите и парадонтозе резистентность тканей пародонта падает...

Подкожное введение сывороток по методу Безредки. С целью предупреждения развития анафилактического шока и других аллергических реак­ций при введении иммунных сывороток используют метод Безредки для определения реакции больного на введение сыворотки...

Анализ микросреды предприятия Анализ микросреды направлен на анализ состояния тех со­ставляющих внешней среды, с которыми предприятие нахо­дится в непосредственном взаимодействии...

Типы конфликтных личностей (Дж. Скотт) Дж. Г. Скотт опирается на типологию Р. М. Брансом, но дополняет её. Они убеждены в своей абсолютной правоте и хотят, чтобы...

Гносеологический оптимизм, скептицизм, агностицизм.разновидности агностицизма Позицию Агностицизм защищает и критический реализм. Один из главных представителей этого направления...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.011 сек.) русская версия | украинская версия