Студопедия — Оформлення документів особової справи
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Оформлення документів особової справи






....

....

....

....

....

....

Подання щодо призначення особи на посаду складається у разі призначення її органом вищого рівня та в інших випадках, передбачених законодавством або регламентом відповідного органу виконавчої влади. У поданні зазначаються..., відомості про перебування претендента під слідством або наявність судимості.

Положення про підготовку призовників з військово-технічних спеціальностей: затверджене постановою Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2000р. № 1770 //Офіційний вісник України. – 2000. – № 49. – Ст. 2121.

(витяг)

Комплектування навчальних закладів призовниками

10.....

Юнаки,... що мають судимість або перебувають під слідством, у навчальні заклади, які здійснюють підготовку призовників з військово-технічних спеціальностей, не направляються.

Типовий статут громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону: затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 20 грудня 2000р. № 1872 //Офіційний вісник України. – 2001. – № 52. – Ст. 2259.

(витяг)

30. Не можуть бути членами формування особи,...судимість з яких не знята або не погашена в установленому законом порядку, раніше засуджені за умисні злочини,....

Перелік документів, які додаються до заяви про видачу ліцензії для окремого виду господарської діяльності: затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 4 липня 2001р. № 756 із змінами від 17 травня 2002р., 17 серпня 2002р., 16 листопада 2002р., 12 грудня 2002р., 24 лютого 2003р. //Офіційний вісник України. – 2001. – № 27. – Ст. 1212; 2002. – № 21. – Ст. 1016; 2002. – № 21. – Ст. 1023; 2002. – № 34. – Ст. 1585; 2002. – № 47. – Ст. 2148; 2003 – № 51. – Ст. 2294; 2003. – № 9. – Ст. 375.

(витяг)

  Вид господарської діяльності Документи, які додаються до заяви про видачу ліцензії для окремого виду господарської діяльності
45. Розроблення, виробництво, виготовлення, зберігання, перевезення, придбання, пересилання, ввезення, вивезення, відпуск, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів довідка МВС про погодження видачі ліцензій на підставі відсутності у працівників підприємства, установи або організації, які мають доступ до наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, непогашеної або незнятої судимості, пов'язаної з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, та інших даних щодо причетності їх до незаконного обігу наркотиків та наявності умов для забезпечення охорони ідприємства, його продукції

Положення про порядок надання, переоформлення та скасування громадянам допуску до державної таємниці: затверджене постановою Кабінету Міністрів України від 29 листопада 2001р. № 1601 //Офіційний вісник України. – 2001. – № 49. – Ст. 2190.

(витяг)

1. Це Положення відповідно до Закону України "Про державну таємницю" визначає порядок надання, переоформлення та скасування громадянам допуску до державної таємниці в органах законодавчої, виконавчої та судової влади, Верховній Раді Автономної Республіки Крим, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, органах прокуратури, інших органах державної влади, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах, організаціях усіх форм власності, об'єднаннях громадян (далі - органи державної влади, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи, організації).

Допуск до державної таємниці - це оформлення відповідно до Закону України "Про державну таємницю" та цього Положення права громадян на доступ до секретної інформації.

4. Допуск до державної таємниці не надається у разі:

4) наявності у громадянина судимості за тяжкі злочини, не погашеної чи не знятої в установленому порядку;

41. Допуск громадянина до державної таємниці підлягає скасуванню протягом 5 днів у разі письмового подання органу СБУ про наявність обставин, передбачених підпунктами 2 і 4 пункту 4 та пунктом 5 цього Положення. Такі письмові подання не повинні містити секретної інформації.

Допуск до державної таємниці може бути скасований, якщо органом державної влади, органом місцевого самоврядування, підприємством, установою, організацією отримано достовірні документальні відомості про наявність обставин для скасування наданого громадянинові допуску. Про факти та підстави для скасування допуску до державної таємниці у таких випадках письмово інформується орган СБУ, який проводив перевірку цього громадянина.

Порядок розгляду питань, пов¢язаних з призначенням на посади та звільнення з посад керівників, заступників керівників центральних органів виконавчої влади, урядових органів державного управління, державних підприємств та їх об¢єднань, а також голів місцевих державних адміністрацій: затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 13 грудня 2001р. № 1658 із змінами від 28 березня 2002р., 1 липня 2002р., 25 липня 2002р. //Офіційний вісник України. – 2002. – № 51. – Ст. 2275; 2002. – № 13. – Ст. 665; 2002. – № 27. – Ст. 1271; 2002. – № 3. – Ст. 1421.

(витяг)

1. Цей Порядок застосовується під час розгляду питань щодо призначення на посади та звільнення з посад міністрів, державних секретарів міністерств, їх перших заступників та заступників, керівників, заступників керівників інших центральних органів виконавчої влади, урядових органів державного управління, керівників, заступників керівників державних підприємств та їх об'єднань у разі, коли ці особи відповідно до законодавства призначаються на посади та звільняються з посад Кабінетом Міністрів України (далі - керівники підприємств), а також голів місцевих держадміністрацій.

4. У поданні на ім'я Прем'єр-міністра України щодо призначення претендента на відповідну посаду зазначаються..., наявність судимості або перебування під слідством.

....

Порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців: затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002р. № 169 //Офіційний вісник України. – 2002. – № 8. – Ст. 351.

(витяг)

7. До участі у конкурсі не допускаються особи, які:

...;

...;

мають судимість, що є несумісною із зайняттям посади державного службовця;

....

Порядок знищення рослин, що містять наркотичні засоби та психотропні речовини, а також відходів таких рослин: затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2002р. № 743 із змінами від 16 листопада 2002р. //Офіційний вісник України. – 2002. – № 23. – Ст. 1114; 2002. – № 47. – Ст. 2149.

(витяг)

7. До знищення рослин та їх відходів не допускаються особи, які:

...;

мають непогашену чи незняту судимість;

звинувачуються у скоєнні злочинів, пов'язаних з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів;

....

Порядок проведення конкурсу для прийняття на дипломатичну службу: затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2002р. № 1754 //Офіційний вісник України. – 2002. – № 47. – Ст. 2142.

(витяг)

5. До участі у конкурсі не допускаються особи, які:

...;

...;

мають судимість, що є несумісною із зайняттям посади державного службовця;

...;

позбавлені в установленому законом порядку права займати відповідні посади на визначений термін;

....

Порядок погодження в Кабінеті Міністрів України кандидатур на посади керівників структурних підрозділів центральних органів виконавчої влади: затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 8 травня 2003р. № 676 // Офіційний вісник України. – 2003. – № 20. – Ст. 889.

(витяг)

3. Подання щодо погодження кандидатур на відповідні посади оформляється згідно з вимогами пункту 4 Порядку розгляду питань, пов¢язаних з призначенням на посади та звільнення з посад керівників, заступників керівників центральних органів виконавчої влади, урядових органів державного управління, державних підприємств та їх об¢єднань, а також голів місцевих державних адміністрацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 грудня 2001р. № 1658.

....

 

Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу: затверджене наказом Міністра оборони України від 4 січня 1995р. № 1 //Офіційний вісник України. – 2000. – № 35. – Ст. 1520.

(витяг)

12.....

Начальник другого відділення районного військового комісаріату проводить бесіду з кожним юнаком та перевіряє наявність необхідних документів і повноту заповнення технічними працівниками, залученими для роботи на призовних дільницях, облікової карти призовника (додаток N 5) і особової справи призовника (додаток N 6).

....

Додаток № 5

до п. 12 Положення про

підготовку і проведення

призову громадян України на

строкову військову службу







Дата добавления: 2015-10-01; просмотров: 322. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Композиция из абстрактных геометрических фигур Данная композиция состоит из линий, штриховки, абстрактных геометрических форм...

Важнейшие способы обработки и анализа рядов динамики Не во всех случаях эмпирические данные рядов динамики позволяют определить тенденцию изменения явления во времени...

ТЕОРЕТИЧЕСКАЯ МЕХАНИКА Статика является частью теоретической механики, изучающей условия, при ко­торых тело находится под действием заданной системы сил...

Теория усилителей. Схема Основная масса современных аналоговых и аналого-цифровых электронных устройств выполняется на специализированных микросхемах...

Значення творчості Г.Сковороди для розвитку української культури Важливий внесок в історію всієї духовної культури українського народу та її барокової літературно-філософської традиції зробив, зокрема, Григорій Савич Сковорода (1722—1794 pp...

Постинъекционные осложнения, оказать необходимую помощь пациенту I.ОСЛОЖНЕНИЕ: Инфильтрат (уплотнение). II.ПРИЗНАКИ ОСЛОЖНЕНИЯ: Уплотнение...

Приготовление дезинфицирующего рабочего раствора хлорамина Задача: рассчитать необходимое количество порошка хлорамина для приготовления 5-ти литров 3% раствора...

ЛЕЧЕБНО-ПРОФИЛАКТИЧЕСКОЙ ПОМОЩИ НАСЕЛЕНИЮ В УСЛОВИЯХ ОМС 001. Основными путями развития поликлинической помощи взрослому населению в новых экономических условиях являются все...

МЕТОДИКА ИЗУЧЕНИЯ МОРФЕМНОГО СОСТАВА СЛОВА В НАЧАЛЬНЫХ КЛАССАХ В практике речевого общения широко известен следующий факт: как взрослые...

СИНТАКСИЧЕСКАЯ РАБОТА В СИСТЕМЕ РАЗВИТИЯ РЕЧИ УЧАЩИХСЯ В языке различаются уровни — уровень слова (лексический), уровень словосочетания и предложения (синтаксический) и уровень Словосочетание в этом смысле может рассматриваться как переходное звено от лексического уровня к синтаксическому...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.008 сек.) русская версия | украинская версия