Студопедия — Призначення, склад і можливості вузла зв’язку КП бригади. Розташування його на місцевості.
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Призначення, склад і можливості вузла зв’язку КП бригади. Розташування його на місцевості.






Вузол зв’язку КП являється основним в СЗ і АУВ бригади та старшим по відношенню до інших ВЗ ПУ і призначений для забезпечення зв’язку командиру і штабу бригади, начальникам родів військ і служб в повному обсязі зі старшим командиром і штабом, підлеглими, приданими і взаємодіючими командирами і штабами, з іншими ПУ бригади, а також для забезпечення внутрішнього зв’язку на КП бригади.

До складу ВЗ КП бригади входять слідуючі елементи:

1.Група КШМ з засобами зв’язку.

2.Телефонна станція.

3.Телеграфна станція.

4.Група каналоутворення.

5.Група радіостанцій середньої потужності.

6.Експедиція.

7.Станція електроживлення.

8.Група технічного обслуговування.

9.Група АСУ.

10.ПУВЗ.

Група КШМ з засобами зв’язку призначена для забезпечення радіозв’язку командиру, штабу бригади, начальникам родів військ і служб зі старшим штабом, з підлеглими, приданими та взаємодіючими командирами і штабами.

В групі можуть бути розгорнуті слідуючі КШМ: Р–145БМ=4(1-КБр, 3-НШ, 4-НР, 5-НРЕБ,НРХБЗ), МП–31(НОВ), ППРІ–5(НР), ПУ–12М(НППО), 1В–15(КбрАГ), Р–142Н=2(1-НІС,2-НППО). Всі КШМ та спеціальні машини мають цільове призначення.

В КШМ обладнані робочі місця посадових осіб, з яких забезпечується користування засобами зв’язку і автоматизації при розміщенні ПУ на місцевості, під час руху або з коротких зупинок. При розгорнутому рухомому ПУ КШМ забезпечують зв’язок ПО, як правило, по лініям ДУ.

Телефонна станція призначена для забезпечення ЗАЗ та відкритого телефонного зв’язку по каналам утвореним радіо, провідними, радіорелейними та тропосферними засобами зв’язку, а також для організації внутрішнього зв’язку на КП.

Розгортається на базі комплексної апаратної телефонного зв’язку П–240ТМ, яка призначена для:

- утворення радіорелейних і проводових каналів зв’язку;

- забезпечення телефонного дальнього зв’язку по лініям та каналам зв’язку з використанням апаратури ЗАЗ, так і без неї;

- розгортання та забезпечення внутрішнього телефонного зв’язку на ПУ;

- комутації і випробування каналів(ліній) зв’язку, які підключені до апаратної;

- для ДУ радіостанціями.

Телеграфна станція призначена для забезпечення ТЛГ ЗАЗ ЛДР зв’язку зі старшим штабом по каналам утвореним радіо, проводовими, радіорелейними, тропосферними засобами зв’язку.

Розгортається на базі комплексної апаратної телеграфного зв’язку П–241ТМ.

Група каналоутворення призначена для утворення каналів первинної мережі зв’язку з вищестоящим штабом, підлеглими, взаємодіючими частинами (з’єднаннями) та між ПУ бригади.

В складі ГКУ на ВЗ КП (ЗКП) можуть входити 2–3 радіорелейні станції Р–419 (Р–409) і одна тропосферна станція Р–412Б.

Радіорелейна станція Р-419№1 із складу ЦЗ КП ВЗ(п) бригади призначена для забезпечення радіорелейного зв’язку з ЗКП та ТПУ(ПУЛ) бригади. Радіорелейна станція Р-419№2 із складу ЦЗ КП ВЗ(п) бригади призначена для забезпечення радіорелейного зв’язку із взаємодіючими з’єднаннями або розгортає РРЛ прив’язки ВЗ КП до ОВЗ ПОМЗ (якщо згідно розпорядження по зв’язку об’єднання не виділяється Р-419 роти ННЗ ОЛПЗ АК). Радіорелейна станція Р-419№3 із складу роти ННЗ ОЛПЗ призначена для розгортання РРЛ прив’язки ВЗ КП бригади до ОВЗ ПОМЗ та організовує лінію прямого зв’язку з З КП бригади.

Тропосферна станція Р-412Б із складу роти ННЗ ОЛПЗ об’єднання призначена для розгортання лінії прямого зв’язку між КП бригади та КП АК.

Група радіостанцій середньої потужності призначена для забезпечення радіозв’язку командиру та начальнику штаба бригади з командиром і штабом АК(вищестоячого формування).

До її складу входить дві радіостанціїї середньої потужності Р-161А2М. Перша радіостанція працює в інтересах командира бригади в радіомережі командувача АК і забезпечує телефонний ЗАЗ ГС за допомогою апаратури ЗАЗ Т-230-1А. Якщо бригада виконує важливе завдання ця радіостанція може виходити в радіонапрямок. Друга радіостанція працює в інтересах начальника штаба бригади в радіомережі штаба АК і забезпечує телеграфний слуховий відкритий зв’язок. При необхідності обміну документованою інформацією радіостанція переводиться в окремий радіонапрямок, забезпечуючи ТЛГ ЗАЗ ЛДР зв’язок.

Експедиція призначена для приймання, обробки, доставки вихідних телеграм (радіограм) в апаратні (радіостанції) та для здійснення контролю за термінами проходження по каналам зв’язку та якістю оборбки вхідних телеграм(радіограм). Розгортається на базі самостійно обладнаної апаратної(кунга) або в цих цілях розгортається палатка.

Станція електроживлення призначена для забезпечення електроенергією телефонної та телеграфної станції. Розгортається на базі апаратної електроживлення Е–351А із складу відділення ЗАЗ ЦЗ КП ВЗ(п).

Група технічного обслуговування призначена для проведення технічного обслуговування і ремонту засобів зв’язку і автоматизації, в тому числі апаратури ЗАЗ, заряджання акумуляторних батарей і технічного обслуговування автотранспорта ВЗ (п) мбр.

Розгортається на базі відділення ТО ВЗ(п) в складі апаратних АТО–4, АТО–6, АТО–18, МТО–АТ. Апаратні технічного обслуговування призначені:

- АТО-4 – для ремонту та технічного обслуговування радіостанцій;

- АТО-6 – для ремонту та технічного обслуговування РР станцій;

- АТО-18 – для ремонту та технічного обслуговування апаратури ЗАЗ;

- МТО-АТ –для ремонту та технічного обслуговування автомобілів.

Група АСУ призначена для збору, обробки, зберігання, систематизації та уніфікації даних, ефективний їх пошук і надання посадовим особам, забезпечення рішення інформаційних, розрахункових та інших задач.

Розгортається на базі відділення АСУ ВЗ(п) бригади. Планується розгортання засобів АСУ „Карпати” (Т–240) та АСУ „Дніпро” на базі АПД Т–235 із складу КШМ МП-31та ПЕОМ.

ПУ вузлом зв’язку є робочим місцем начальника ВЗ і його чергового помічника та призначений для управління елементами ВЗКП. Від нього забезпечується службовий зв’язок з ПУ СЗ і АУВ та з усіма елементами ВЗ. Розгортається самостійно на базі обладненної апаратної (кунга).







Дата добавления: 2015-10-15; просмотров: 1699. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Кардиналистский и ординалистский подходы Кардиналистский (количественный подход) к анализу полезности основан на представлении о возможности измерения различных благ в условных единицах полезности...

Обзор компонентов Multisim Компоненты – это основа любой схемы, это все элементы, из которых она состоит. Multisim оперирует с двумя категориями...

Композиция из абстрактных геометрических фигур Данная композиция состоит из линий, штриховки, абстрактных геометрических форм...

Важнейшие способы обработки и анализа рядов динамики Не во всех случаях эмпирические данные рядов динамики позволяют определить тенденцию изменения явления во времени...

СИНТАКСИЧЕСКАЯ РАБОТА В СИСТЕМЕ РАЗВИТИЯ РЕЧИ УЧАЩИХСЯ В языке различаются уровни — уровень слова (лексический), уровень словосочетания и предложения (синтаксический) и уровень Словосочетание в этом смысле может рассматриваться как переходное звено от лексического уровня к синтаксическому...

Плейотропное действие генов. Примеры. Плейотропное действие генов - это зависимость нескольких признаков от одного гена, то есть множественное действие одного гена...

Методика обучения письму и письменной речи на иностранном языке в средней школе. Различают письмо и письменную речь. Письмо – объект овладения графической и орфографической системами иностранного языка для фиксации языкового и речевого материала...

Растягивание костей и хрящей. Данные способы применимы в случае закрытых зон роста. Врачи-хирурги выяснили...

ФАКТОРЫ, ВЛИЯЮЩИЕ НА ИЗНОС ДЕТАЛЕЙ, И МЕТОДЫ СНИЖЕНИИ СКОРОСТИ ИЗНАШИВАНИЯ Кроме названных причин разрушений и износов, знание которых можно использовать в системе технического обслуживания и ремонта машин для повышения их долговечности, немаловажное значение имеют знания о причинах разрушения деталей в результате старения...

Различие эмпиризма и рационализма Родоначальником эмпиризма стал английский философ Ф. Бэкон. Основной тезис эмпиризма гласит: в разуме нет ничего такого...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.01 сек.) русская версия | украинская версия