Студопедия — Предмет договору. 1.1. Цей договір укладається з метою успішної реалізації товарів і послуг на ринку Дніпропетровської області та ділового співробітництва сторін для досягнення
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Предмет договору. 1.1. Цей договір укладається з метою успішної реалізації товарів і послуг на ринку Дніпропетровської області та ділового співробітництва сторін для досягнення






1.1. Цей договір укладається з метою успішної реалізації товарів і послуг на ринку Дніпропетровської області та ділового співробітництва сторін для досягнення найкращих економічних результатів.

1.2. Користувач, враховуючи те, що система виробництва і реалізації виробів, позначених торговельною маркою Правоволодільця, підтвердила свою високу якість, бажає здійснювати виробниче і ділове співробітництво з Правоволодільцем і тим самим увійти у виробництво морозива "Морозно", і в цій діяльності застосовувати спосіб та метод виробництва Правоволодільця, і використовувати технічну допомогу Правоволодільця.

1.3. Сторони погодилися з тим, що вони мають таку ділову мету:

а) розподіл праці і спеціалізація виробництва;

б) підвищення обсягу виробництва і виробничої програми;

в) забезпечення економічності виробництва за рахунок зниження вартості одиниці продукції і закупівельної ціни на сировину і репродуктивний матеріал;

г) збільшення гнучкості виробництва і реалізації відповідно до вимог ринку;

д) швидке оволодіння новими виробами, які користуються попитом на ринку.

 

2. Планування виробництва і розвитку

2.1. Для досягнення спільної мети, визначеної п. 1 цього договору, сторони домовились про таке:

а) їх ділові відносини за договором ґрунтуються на співробітництві і наданні допомоги в повсякденній діяльності;

б) для визначення цін при взаємному обміні товарами і послугами застосовуються ринкові критерії;

в) Користувач планує виробництво і розвиток за єдиною методологією з урахуванням пропозицій Правоволодільця;

г) Сторони докладають усіх зусиль для того, щоб у галузі планування господарської діяльності була прийнята єдина методологія і забезпечена відповідна координація як на виробництві, так і в галузі реалізації продукції, яка є предметом співробітництва за цим договором.

 

3. Предмет комерційної концесії

3.1. Предметом цього договору є здійснення співробітництва і об'єднання у виробництві та реалізації засобів і праці Правоволодільця і Користувача відповідно до положень цієї статті.

3.2. Комерційна концесія в рамках надання допомоги для розвитку виробничих потужностей охоплює:

а) співробітництво в забезпеченні технічних умов для отримання дозволу відносно місця виробництва від компетентних органів;

б) розробка програми навчання персоналу і організацію навчання;

в) забезпечення документацією для пуску і роботи об'єкта;

г) розробка програми виробництва і плану роботи;

д) регулювання питання про право використання торговельної марки;

е) забезпечення засобами праці для спільної діяльності.

3.3. Зазначені заходи в п. 3.2 становлять "пакет послуг", які надає Правоволоділець, а їх вартість за договором визначається в 100 000 грн.

 

4. Обов'язки Користувача

4.1. Користувач зобов'язаний надати такі засоби для здійснення сумісної діяльності в рамках комерційної концесії:

а) фінансові кошти на суму 50 000 грн;

б) виробничі приміщення і обладнання;

в) робочу силу відповідно до потреб виробництва.

4.2. Користувач зобов'язується:

– працювати за виробничою програмою Правоволодільця;

– використовувати торговельну марку "Морозно" на підприємствах, які працюють з предметом договору про комерційну концесію;

– забезпечувати відповідність якості товарів (робіт, послуг), що виробляються (виконуються, надаються) за договором, якості аналогічних товарів (робіт, послуг), що виробляються (виконуються, надаються) Правоволодільцем;

– надавати покупцям (замовникам) додаткові послуги, на які б вони могли розраховувати, купуючи (замовляючи) товари (роботи, послуги) безпосередньо у Правоволодільця;

– інформувати покупців (замовників) найбільш очевидним для них способом про використання ним торговельної марки та інших позначень Правоволодільця за договором комерційної концесії;

– не розголошувати секрети виробництва Правоволодільця, іншу одержану від нього конфіденційну інформацію;

– не одержувати аналогічні права від конкурентів (потенційних конкурентів) Правоволодільця;

– погоджувати з Правоволодільцем місця розташування приміщень для продажу товарів (виконання робіт, надання послуг), передбачених договором, а також їх внутрішнє і зовнішнє оформлення.

4.3. Користувач зобов'язується за використання пакета послуг виплачувати Правоволодільцю винагороду в процентах від запланованого обсягу діяльності спільно організованого виробництва і реалізації виробів, які є предметом договору. Початкова винагорода покриває витрати Правоволодільця за п. 3.2 цього договору і становить 20 %.

4.4. Користувач зобов'язаний виплачувати Правоволодільцю і поточну винагороду (комісійні), які покривають витрати на технічну допомогу, послуги з реалізації готової продукції і послуги з організації праці та виробництва, передбачених інвестиційною програмою.

4.5. Користувач відшкодовує економічно обґрунтовані, фактичні витрати на навчання кадрів.

5. Обов'язки Правоволодільця

5.1. Правоволоділець зобов'язаний передати Користувачеві технічну та комерційну документацію і надати іншу інформацію, необхідну для здійснення прав, наданих йому за цим договором, а також проінформувати Користувача та його працівників з питань, пов'язаних зі здійсненням цих прав.

5.2. Розробити інвестиційну програму виробництва і надати Користувачеві всю необхідну технічну і організаційну допомогу, передбачену договором.

5.3. Надати комісійні послуги для придбання обладнання Користувачем і своєчасно поставляти виробничий матеріал у запланованій кількості та відповідної якості.

5.4. Надати необхідну допомогу в розробці технологічної документації для роботи виробничої одиниці.

5.5. Надати постійну спеціальну допомогу в організації виробництва і здійснювати нагляд за якістю виробів, що є предметом цього договору.

5.6. Надавати виробничі приміщення для виконання передбаченого обсягу виробництва відповідно до можливостей виробничої одиниці.

5.7. Своєчасно виплачувати Користувачеві вартість виробів, які регулярно поставляються і реєструються відповідно до положень цього договору.

5.8. Не надавати іншим особам аналогічні комплекси прав для їх використання на закріпленій за Користувачем території — Дніпропетровській області.

 

6. Спільний орган господарської діяльності

6.1. Для успішної господарської діяльності сторони погодились утворити спільний орган господарської діяльності, який є органом паритетного складу, а голова призначається із числа осіб, яких називає Користувач.

6.2. Компетенція, спосіб роботи і прийняття рішень спільним органом будуть врегульовані у спеціальному додатку до договору і робочої інструкції, яку спільний орган приймає за згодою сторін цього договору.

6.3. Сторони погодилися з тим, що всі спори вони будуть попередньо вирішувати дружнім шляхом на підставі пропозицій спільного органу.

 

7. Строк дії, продовження і припинення договору, відмова від нього

7.1. Цей договір укладено на п'ять років.

7.2. Договір автоматично продовжується на наступні п'ять років, якщо кожна зі сторін не пізніше як за шість місяців до закінчення строку його дії не відмовиться від нього письмово.

7.3. Користувач має право на укладення договору на новий строк на тих же умовах, якщо він належним чином виконував свої обов'язки за цим договором.

7.4. Перехід виключного права на торговельну марку від Правоволодільця до іншої особи не є підставою для зміни або розірвання цього договору.

7.5. Державна реєстрація договору після його укладення та у разі його розірвання покладається на Правоволодільця.

7.6. Договір припиняється у разі:

– припинення права Правоволодільця на торговельну марку чи інше позначення, визначене в цьому договорі, без його заміни аналогічним правом;

– оголошення Правоволодільця або Користувача неплатоспроможним (банкрутом).

 

8. Вирішення спорів

8.1. Усі спори, які будуть виникати з цього договору чи у зв'язку з ним, сторони вирішують за домовленістю.

8.2. Якщо сторони не дійшли згоди щодо вирішення спору, вони звертаються до Дніпропетровського господарського суду, який і вирішує спір.

8.3. Сторони зобов'язуються виконати рішення господарського суду в строк, який визначений у самому рішенні.

 

9. Заключні положення

9.1. Цей договір набирає чинності після його підписання Правоволодільцем і Користувачем та державної реєстрації.

9.2. Зміни і доповнення до цього договору можуть бути здійснені тільки письмово.

9.3. Додатки і протоколи можуть змінювати чи доповнювати цей договір за умови, що вони підписані представниками обох сторін.

9.4. Цей договір складено у двох примірниках, по одному для
кожної зі сторін.

Юридичні адреси та банківські реквізити сторін:

Договір уклали:

 

Праволоділець Користувач

Директор (Глущенко С.С.) Директор (Петренко П.П.)







Дата добавления: 2015-09-06; просмотров: 393. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Вычисление основной дактилоскопической формулы Вычислением основной дактоформулы обычно занимается следователь. Для этого все десять пальцев разбиваются на пять пар...

Расчетные и графические задания Равновесный объем - это объем, определяемый равенством спроса и предложения...

Кардиналистский и ординалистский подходы Кардиналистский (количественный подход) к анализу полезности основан на представлении о возможности измерения различных благ в условных единицах полезности...

Обзор компонентов Multisim Компоненты – это основа любой схемы, это все элементы, из которых она состоит. Multisim оперирует с двумя категориями...

Значення творчості Г.Сковороди для розвитку української культури Важливий внесок в історію всієї духовної культури українського народу та її барокової літературно-філософської традиції зробив, зокрема, Григорій Савич Сковорода (1722—1794 pp...

Постинъекционные осложнения, оказать необходимую помощь пациенту I.ОСЛОЖНЕНИЕ: Инфильтрат (уплотнение). II.ПРИЗНАКИ ОСЛОЖНЕНИЯ: Уплотнение...

Приготовление дезинфицирующего рабочего раствора хлорамина Задача: рассчитать необходимое количество порошка хлорамина для приготовления 5-ти литров 3% раствора...

Определение трудоемкости работ и затрат машинного времени На основании ведомости объемов работ по объекту и норм времени ГЭСН составляется ведомость подсчёта трудоёмкости, затрат машинного времени, потребности в конструкциях, изделиях и материалах (табл...

Гидравлический расчёт трубопроводов Пример 3.4. Вентиляционная труба d=0,1м (100 мм) имеет длину l=100 м. Определить давление, которое должен развивать вентилятор, если расход воздуха, подаваемый по трубе, . Давление на выходе . Местных сопротивлений по пути не имеется. Температура...

Огоньки» в основной период В основной период смены могут проводиться три вида «огоньков»: «огонек-анализ», тематический «огонек» и «конфликтный» огонек...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.012 сек.) русская версия | украинская версия