Студопедия — Інтернет ресурси з громадянської освіти
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Інтернет ресурси з громадянської освіти






· http://www.iatp.org.ua - український сервер громадянської освіти.

· http://www.gurt.org.ua/ - інформація від Центру розвитку громадських організацій "Гурт".

· http://www.polit.com.ua/ - інформаційний сервер "Політична Україна”. Головним завданням цього серверу є подання інформації, пов'язаної з політичним життям в Україні та формування каталогу політичних ресурсів. Сервер складається з двох частин - інформаційної та довідкової.

· http://www.cdd.kiev.ua/ - сторінка в Інтернеті "Влада і суспільство: партнерство в законотворчості". На сторінці подано аналітичні матеріали щодо моніторингу та експертизи проектів рішень владних структур. Сторінка дозволяє приєднатися до обговорення законопроектів, висловити своє ставлення до них, запропонувати конкретні поправки та пропозиції.

· http://www.ukrcivnet.iatp.ua/ - сторінка „Політична наука та громадянська освіта в Україні” Інституту громадянської освіти Національного університету "Києво-Могилянська Академія", яка містить корисну інформацію про дослідницькі проекти, методичні поради, літературу, посилання на Інтернет-ресурси з громадянської освіти, інформацію про семінари, конференції та інше.

· http://usinfo.state.gov -сторінка, яка підтримується Державним департаментом США з міжнародних інформаційних програм. Тут можна знайти інформацію про політику США у сфері міжнародних відносин, економічних питань, демократії та прав людини тощо. На цій сторінці також розміщено декілька електронних журналів http://usinfo.state.gov /journals/, серед яких є "Питання демократії, "Довузівська освіта в США", "До демократичної спільноти" та інші.

· http://www.rada.gov.ua - сторінка Верховної Ради України, яка містить законодавство України та дозволяє здійснювати швидкий пошук необхідних документів.

· http:www.civnet.org - Досить повний ресурс навчальних матеріалів з громадянської освіти, опублікованих CIVITAS International, міжнародною НУО, метою якої є сприяння громадянській освіті та розвитку громадянського суспільства. Описує нові розробки з громадянської освіти, пропонує дискусійний форум, а також бібліотеку навчальних матеріалів з громадянської освіти та навчальні курси.

· http://www.politea.net - Politea використовується для організації контактів між організаціями, що сприяють політичній участі, освітянами та громадянами. Містить інформацію про організації, інституції та громадянські рухи по всьому світу, новітні розробки в галузі громадянської освіти.

· Веб-сторінка Центру Інформації Прав Людини http://hr_ukraine.tripod.com містить інформацію з конференції по правам людини в Одесі, підготовлену студентами та професорами у сфері прав людини в Україні.

· Веб-сторінка Програми підтримки громадського сектора в Росії http://ngo.org.ru/ngoss/ru/ServerRoot.html Сторінка також містить електронну бібліотеку для неурядових громадських організацій російською та англійською мовами.

· http://www.doba.lviv.ua/ - сторінка всеукраїнської асоціації викладачів історії та суспільних дисциплін. Містить науково-методичні розробки та посібники з громадянської освіти, інформацію про центр громадянської освіти „Доба”, програми міжнародних обмінів та мереж з громадянської освіти та історії. На сайті розміщено також анонси щодо проведення семінарів та конференцій з громадянської освіти та матеріали з конференцій, що проходили в Україні протягом 2002-2004р.р.

· http://www.edu-democracy.org.ua/ - сторінка проекту „Освіта для демократії в Україні”, який проводиться рядом українських, європейських та американських установ, організацій та експертів за підтримки Європейського Союзу та уряду США. Містить списки літератури та методичних посібників, що знаходяться у ресурсних центрах різних регіонів України: http://www.edu-democracy.org.ua/m3.html, а також концепцію громадянської освіти в Україні, програму курсу „Громадянська освіта” для 9-11 класів, матеріали конференцій - (http://www.edu-democracy.org.ua/materialua.html).

· http://www.westukr.iatp.org.ua/ - сайт „Інтерактивні технології у громадянській освіті” - західноукраїнський ресурсний інтернет-портал дистанційної освіти з суспільно-гуманітарних наук. http://www.westukr.iatp.org.ua/link.html - велика колекція посилань на Інтернет-джерела з громадянської освіти в Україні, Росії та Білорусії.

· http://www.tu.edu.te.ua/irex/ - сторінка „Бібліотека громадянської освіти”, створена Тернопільським державним технічним університетом імені Івана Пулюя. Розділ „Електронний читальний зал” – велике зібрання матеріалів з громадянської освіти, посилання на ресурси з громадянської освіти, матеріали з громадянськї освіти в Україні і світі. Матеріали

· http://civic.univers.krasu.ru/ - Сторінка „Громадянська освіта для інформаційного століття” - міжнародний освітній проект, що поєднав у співпраці російських та американських вчених і вчителів. Розробка навчального курсу з громадянської освіти „Сучасні соціальні проблеми” для 8-11 класів.

· http://www.ug.ru/civicnet/home.htm - Сторінка Асоціації „Граждановедение в России”, яку було створено у 1994 році за ініціативою „Вчительської газети”. Сторінка містить багато інформації щодо проведення освітніх програм з громадянської освіти в Росії, матеріали семінарів, конференцій, олімпіад та питання з заочної Інтернет-олімпіади з суспільних дисциплін на 2005 рік.







Дата добавления: 2015-09-19; просмотров: 374. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Кардиналистский и ординалистский подходы Кардиналистский (количественный подход) к анализу полезности основан на представлении о возможности измерения различных благ в условных единицах полезности...

Обзор компонентов Multisim Компоненты – это основа любой схемы, это все элементы, из которых она состоит. Multisim оперирует с двумя категориями...

Композиция из абстрактных геометрических фигур Данная композиция состоит из линий, штриховки, абстрактных геометрических форм...

Важнейшие способы обработки и анализа рядов динамики Не во всех случаях эмпирические данные рядов динамики позволяют определить тенденцию изменения явления во времени...

Типология суицида. Феномен суицида (самоубийство или попытка самоубийства) чаще всего связывается с представлением о психологическом кризисе личности...

ОСНОВНЫЕ ТИПЫ МОЗГА ПОЗВОНОЧНЫХ Ихтиопсидный тип мозга характерен для низших позвоночных - рыб и амфибий...

Принципы, критерии и методы оценки и аттестации персонала   Аттестация персонала является одной их важнейших функций управления персоналом...

Механизм действия гормонов а) Цитозольный механизм действия гормонов. По цитозольному механизму действуют гормоны 1 группы...

Алгоритм выполнения манипуляции Приемы наружного акушерского исследования. Приемы Леопольда – Левицкого. Цель...

ИГРЫ НА ТАКТИЛЬНОЕ ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ Методические рекомендации по проведению игр на тактильное взаимодействие...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.012 сек.) русская версия | украинская версия