Студопедия — Предмет Договору
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Предмет Договору






Відповідно до статті 25 та статті 42 Закону та Постанови Кабінету Міністрів України № 992 від 27.06.2003 р. «Про розмір відрахувань виробниками та імпортерами обладнання і матеріальних носіїв із застосуванням яких у домашніх умовах можна здійснити відтворення творів і виконань, зафіксованих у фонограмах і (або) відеограмах» (далі по тексту - Постанови) відтворення допускається без згоди автора (авторів), виконавців і виробників фонограм (відеограм), але з виплатою їм винагороди.

Для виконання вимог частини 4 статті 42 Закону за цим Договором Імпортер зобов’язується виплатити Уповноваженій організації відрахування (відсотки) у розмірі та в порядку, передбаченому цим Договором, а Уповноважена організація зобов’язується прийняти кошти від Імпортера для їх подальшого розподілу між авторами, виконавцями, виробниками фонограм (відеограм).

Даний Договір не є ліцензією чи ліцензійним договором і не розповсюджується на передання (надання) будь-яких майнових авторських і (або) суміжних прав.

Порядок, розмір та строки сплати відрахувань (відсотків)

За цим Договором Імпортер зобов’язується за п’ять календарних днів до ввезення матеріальних носіїв на митну територію України надіслати на поштову та електронну адресу Уповноваженої організації повідомлення про ввезення носіїв на митну територію України.

Імпортер зобов’язується під час ввезення матеріальних носіїв на митну територію України до митного оформлення перераховувати на рахунок Уповноваженій організації п’ять відсотків від вартості матеріальних носіїв, зазначеної в зовнішньоекономічному договорі (контракті) Імпортера про придбання матеріальних носіїв в національній валюті по курсу Національного Банку України на день виплати відрахувань (відсотків). Відрахування обчислюються і перераховуються тільки виходячи з вартості тих матеріальних носіїв, які фактично ввозяться на територію України.

Імпортер зобов’язується протягом 15 календарних днів з дати перерахування відрахувань (відсотків) надати Уповноваженій організації довідку про виплату відрахувань, завірену підписом особи, яка має право першого підпису від імені Імпортера та печаткою Імпортера, шляхом відправлення рекомендованого листа з повідомленням про вручення.

Відповідальність Сторін

В разі несвоєчасного виконання Імпортером зобов’язання по сплаті відрахувань (відсотків), передбаченого пунктом 3.2. цього Договору Імпортер зобов’язаний виплатити Уповноваженій організації пеню, у розмірі подвійної облікової ставки Національного Банку України, що діяла у період, за який сплачується пеня, за кожний день затримки.

В разі невиконання Імпортером пункту 3.3. цього Договору, Імпортер зобов’язується сплатити уповноваженій організації штраф у розмірі п’яти відсотків від суми відрахувань.

Імпортер несе відповідальність за невиконання положень Закону, умов цього Договору та за достовірність інформації, на підставі якої здійснюється розрахунок відрахувань, згідно з законодавством України.

Сторони звільняються від відповідальності за повне або часткове невиконання зобов’язань за цим Договором, якщо таке невиконання є наслідком дії обставин непереборної сили, що виникли після укладення цього Договору і якщо Сторона, яка посилається на ці обставини не могла на момент укладення цього Договору передбачити чи відвернути їх.

Строк дії Договору та порядок вирішення спорів.

Цей Договір набуває чинності з моменту його підписання Сторонами і діє до 31 грудня 2009 року.

Дія цього Договору буде автоматично продовжуватися на один рік, якщо за три місяці до закінчення або через один рік після пролонгації жодна із Сторін не заявить шляхом направлення рекомендованого листа про своє бажання розірвати Договір.

У разі невиконання Імпортером одного із пунктів цього Договору, Уповноважена організація має право в односторонньому порядку його розірвати, повідомивши про це Імпортера за один місяць до дати розірвання.

У випадку виникнення спорів між Сторонами з питань, передбачених цим Договором, вони вирішуються шляхом переговорів.

У випадку неможливості розв’язання спорів шляхом переговорів, вони вирішуються в господарському суді за місцем знаходження Уповноваженої організації.

Заключні положення

Всі доповнення та зміни до цього Договору здійснюються лише за погодженням обох Сторін та оформлюються в письмовому вигляді у формі додаткової угоди, що підписуються уповноваженими представниками Сторін і є його невід’ємними частинами.

Сторони зобов’язуються протягом 5 календарних днів письмово попереджати одна одну про зміну місцезнаходження, банківських реквізитів, характеру діяльності, про реорганізацію або припинення своєї діяльності.

Уповноважена організація є неприбутковою організацією, включеною до реєстру неприбуткових організацій. Імпортер_______________________.

Цей договір складено українською мовою в двох оригінальних примірниках, кожен з яких має однакову юридичну силу.

Юридичні реквізити та підписи Сторін

Уповноважена організація Імпортер






Дата добавления: 2015-09-06; просмотров: 323. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Практические расчеты на срез и смятие При изучении темы обратите внимание на основные расчетные предпосылки и условности расчета...

Функция спроса населения на данный товар Функция спроса населения на данный товар: Qd=7-Р. Функция предложения: Qs= -5+2Р,где...

Аальтернативная стоимость. Кривая производственных возможностей В экономике Буридании есть 100 ед. труда с производительностью 4 м ткани или 2 кг мяса...

Вычисление основной дактилоскопической формулы Вычислением основной дактоформулы обычно занимается следователь. Для этого все десять пальцев разбиваются на пять пар...

Дизартрии у детей Выделение клинических форм дизартрии у детей является в большой степени условным, так как у них крайне редко бывают локальные поражения мозга, с которыми связаны четко определенные синдромы двигательных нарушений...

Педагогическая структура процесса социализации Характеризуя социализацию как педагогический процессе, следует рассмотреть ее основные компоненты: цель, содержание, средства, функции субъекта и объекта...

Типовые ситуационные задачи. Задача 1. Больной К., 38 лет, шахтер по профессии, во время планового медицинского осмотра предъявил жалобы на появление одышки при значительной физической   Задача 1. Больной К., 38 лет, шахтер по профессии, во время планового медицинского осмотра предъявил жалобы на появление одышки при значительной физической нагрузке. Из медицинской книжки установлено, что он страдает врожденным пороком сердца....

Реформы П.А.Столыпина Сегодня уже никто не сомневается в том, что экономическая политика П...

Виды нарушений опорно-двигательного аппарата у детей В общеупотребительном значении нарушение опорно-двигательного аппарата (ОДА) идентифицируется с нарушениями двигательных функций и определенными органическими поражениями (дефектами)...

Особенности массовой коммуникации Развитие средств связи и информации привело к возникновению явления массовой коммуникации...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.012 сек.) русская версия | украинская версия