Студопедия — Hermes , Un Jardin Sur Le Nil
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Hermes , Un Jardin Sur Le Nil






Стать: жіноча, чоловіча

Рік створення: 2005

Сімейство: квіткові, фруктові, зелені

Тип: денні

Початкова нота: зелене манго, корінь лотоса

Центральна нота: грейпфрут, платан

Кінцева нота: ладан

 

 

Un Jardin sur le Nil –перекладається як «Сади ріки Ніл» аромат, створений під враженням красоти та незвичайних контрастів природи Африки.

Un Jardin sur le Nil - аромат,що створює хороший настрій. Настояний на суміші ароматів грейпфрута, моркви, абрикоса та ялівця в поєднанні з легкими нотами лотоса.

В цьому ароматі використана унікальна рослина - очерет, який росте біля берегів рік та наповнений прохолодою, саме він надає аромату унікальну свіжість. Основою шлейфу цього аромату є ладан.

 

Un Jardin apres la Mousson, Hermes

Стать: жіноча, чоловіча

Рік створення: 2008

Сімейство: східні аромати

Тип: денні парфуми

Початкова нота: імбир, зелень

Центральна нота: коріандр, перець, кардамон, ноти води

Кінцева нота: ветивер, лотос

Un Jardin apres la Mousson –третій аромат в «садовій» колекції Hermes.

Un Jardin apres la Mousson – аромат, присвячений індійським лісам після періоду мусонних дощів.

Аромат створений з найякісніших інгредієнтів, що надає йому атмосферу розкоші та глибини, і одночасно робить його надзвичайно легким та свіжим.

В основу парфумерної композиції аромату, який вважається унісекс-ароматом, ввійшли рослинні, квіткові та пряні ноти. Аромат заснований на нотах коріандру, імбиру, перця, імбирного цвіту та ветивера.

 

Un Jardin en Mediterranee, Hermes

 

Стать: жіноча

Рік створення: 2004

Сімейство: фруктові, квіткові, цитрусові

Тип: денні парфуми, для побачень, щоденні

Початкова нота: бергамот, лимон, мандарин

Нота "серця":білі квіти, цвіт апельсину

Кінцева нота: листя імбиру, кедр, мускус, кипарис,ялівець.

 

 

Un Jardin en Mediterranee від Hermes (Ун Жардін Ан Медітерране) – це новий парфум для жінок, аромат якого наповнений неповторними деревними акордами. «Сади Середземного моря» - переклад назви цих парфумів.

Парфуми Un Jardin en Mediterranee сповнений ніжними, тонкими нотами водяної прохолоди, які поєднуються з літнім теплом мандарину, а освіжаючий лимон гармонійно переплітається з насиченим запахом бергамоту.

Центральні ноти парфумів представлені легкими квітковими півтонами, а шлейф наповнений глибокими та насиченими тонами кедру, мускусу, імбиру та ялівця. Ідеально підходять для жінок які люблять морські та квіткові аромати. Парфуми Un Jardin en Mediterranee – це літній запах, який переливається різними тонами, поєднує в собі екзотичний жаркий сад та тендітний морський пасат.

Hermes, Eau des Merveilles

Стать: жіноча

Рік створення: 2010

Сімейство: деревні парфуми

Тип: вечірні парфуми

Початкова нота: амбра, цитрусові

Центральна нота: ваніль Кінцева нота: соснова смола, дубовий мох, кедр, веривер.

 

 

Чарівний аромат Eau de Merveilles ("Чарівна вода") – яскрава та незвичайна композиція, створена з аромату амбри.

Дуже м’який та тонкий аромат, відрізняється від більшості класичних ароматів,тому швидко запам’ятовується. Відрізняється тим, що в ньому повністю відсутні квіткові ноти.

Верхні цитрусові аромати переходять в серце з амбри та спецій, а шлейф розкривається різноманіттям деревних нот соснової смоли, дубового моху, кедрового дерева та ветивера.

 

 

Chanel, Chance Eau Tendre

Стать: жіноча

Рік створення: 2003

Сімейство: квіткові, класичні

Тип: щоденні, денні

Склад: грейпфрут, диня, жасмин, кедр, мускус, амбра, ірис.

Chanel Chance Eau Tendre – нова, легка інтерпретація аромату Chance, виконана в ніжних рожевих фруктово-квіткових відтінках.

Це літній, освіжаючий коктейль з кислими нотками. Підкреслює жіночність та ніжність.

 

Chanel, №5

Стать: жіноча

Рік створення:1921

Сімейство: альдегідні

Тип: вечірні

Початкові ноти: альдегіди,нероли, іланг-іланг, бергамот,лимон

Центральні ноти: ірис, фіалка, жасмин, лаванда, троянда

Кінцеві ноти: амбра, сандалове дерево,пачулі, мускус, ветивер, дубовий мох

Chanel № 5 — парфуми, створені у 1921 Ернестом Бо для кутюр'є Коко Шанель. За даними французького уряду об'єм продажу Chanel № 5 перевищує 100 млн доларів США в рік.Коко Шанель бажала мати світлий очищений аромат, який би личив її виробам: «штучні парфуми, кажу я, штучні, як сукня, тобто, як тканина. Я ремісниця в моді. Я не хочу троянду чи конвалію, я бажаю мати парфуми з різними складниками.»Вона замовила парфуми у Ернеста Бо, зустрівшись із ним на Лазурному берегу. Бо приніс їй дві серії пляшечок, пронумеровані 1-5 та 20-24. Вона вибрала запах із п'ятої пляшечки. На запитання про назву, яку вона бажала б для своїх парфумів, Коко відповіла, що запускає колекцію 5 травня, в п'ятому місяці року, тож залишимо їм назву 5, яка принесе їм успіх.Chanel № 5 мав серед 80 своїх компонентів альдегід 2-метилундеканол. Це синтетичний альдегід із запахом, що нагадує запах помаранча. Це було новинкою, оскільки на той час синтетичні інгредієнти не використовувалися в парфумерії.

 

 

Chanel, N°19

Стать: жіноча

Рік створення: 1980

Сімейство: квіткові, зелені

Тип: денні

Початкові ноти: неролі, бергамот, зелень

Центральні ноти: ірис, нарцис, троянда, лаванда

Кінцеві ноти: ветивер, сандалове дерево, дубовий мох, шкіра

 

Chanel №19 - названі на честь дати народження Коко Шанель (Coco Chanel) – 19серпня. Цей складний аромат було створено спеціально для мадемуазель Коко, щоб вона могла користуватись цим ароматом або дарувати близьким чи клієнтам.

Chanel №19 – свіжий та ніжний квітковий аромат. Він починається з свіжих квіткових відтінків, які потім переходять в ноти моху та ароматної деревини.

Основними нотами цих парфумів є бергамот, жасмин, дубовий мох та ветивер. Це аромат для жінок з хорошими манерами, бездоганним стилем та впевнених у своїй силі.

 







Дата добавления: 2015-09-04; просмотров: 472. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Функция спроса населения на данный товар Функция спроса населения на данный товар: Qd=7-Р. Функция предложения: Qs= -5+2Р,где...

Аальтернативная стоимость. Кривая производственных возможностей В экономике Буридании есть 100 ед. труда с производительностью 4 м ткани или 2 кг мяса...

Вычисление основной дактилоскопической формулы Вычислением основной дактоформулы обычно занимается следователь. Для этого все десять пальцев разбиваются на пять пар...

Расчетные и графические задания Равновесный объем - это объем, определяемый равенством спроса и предложения...

Правила наложения мягкой бинтовой повязки 1. Во время наложения повязки больному (раненому) следует придать удобное положение: он должен удобно сидеть или лежать...

ТЕХНИКА ПОСЕВА, МЕТОДЫ ВЫДЕЛЕНИЯ ЧИСТЫХ КУЛЬТУР И КУЛЬТУРАЛЬНЫЕ СВОЙСТВА МИКРООРГАНИЗМОВ. ОПРЕДЕЛЕНИЕ КОЛИЧЕСТВА БАКТЕРИЙ Цель занятия. Освоить технику посева микроорганизмов на плотные и жидкие питательные среды и методы выделения чис­тых бактериальных культур. Ознакомить студентов с основными культуральными характеристиками микроорганизмов и методами определения...

САНИТАРНО-МИКРОБИОЛОГИЧЕСКОЕ ИССЛЕДОВАНИЕ ВОДЫ, ВОЗДУХА И ПОЧВЫ Цель занятия.Ознакомить студентов с основными методами и показателями...

Методика обучения письму и письменной речи на иностранном языке в средней школе. Различают письмо и письменную речь. Письмо – объект овладения графической и орфографической системами иностранного языка для фиксации языкового и речевого материала...

Классификация холодных блюд и закусок. Урок №2 Тема: Холодные блюда и закуски. Значение холодных блюд и закусок. Классификация холодных блюд и закусок. Кулинарная обработка продуктов...

ТЕРМОДИНАМИКА БИОЛОГИЧЕСКИХ СИСТЕМ. 1. Особенности термодинамического метода изучения биологических систем. Основные понятия термодинамики. Термодинамикой называется раздел физики...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.011 сек.) русская версия | украинская версия