Студопедия — Общие теоретические сведения
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Общие теоретические сведения

Захист звіту кожним студентом здійснюється комісії, що призначається деканатом економічного факультету.

Захист звіту завершується виставленням студенту диференційованої оцінки, про що робиться запис у індивідуальному плані (заліковій книжці). З метою забезпечення єдиних критеріїв, переваги в оцінці результатів проходження виробничої практики надаються керівнику виробничої практики від факультету.

Якщо студент: повністю виконав програму виробничої практики; своєчасно та якісно виконав усі передбачені програмою практики завдання; оволодів відповідними практичними навичками та вміннями, набув здатність використовувати їх; виявив сукупність усвідомлених знань щодо діяльності підприємства, установи чи організації, де проходила практика; виявив творчі здібності та вміння виконувати індивідуальні та колективні завдання, самостійно здобувати знання, знаходити відповідні джерела інформації; аргументовано і логічно формулював висновки та робив узагальнення у звіті про проходження практики, глибоко і всебічно розкривав зміст питань, які ставилися в процесі проходження практики; але допускав на захисті звіту про проходження практики окремі неточності, студент після закінчення захисту може отримати від 90 до 100 балів, що відповідає оцінці “А” за шкалою ЕСТS.

Якщо студент: повністю виконав програму виробничої практики; своєчасно та якісно виконав усі передбачені програмою практики завдання; оволодів відповідними практичними навичками та вміннями, набув здатність використовувати їх; виявив сукупність усвідомлених знань щодо діяльності підприємства, установи чи організації, де проходила практика; виявив творчі здібності та вміння виконувати індивідуальні та колективні завдання, самостійно здобувати знання, знаходити відповідні джерела інформації; логічно формулював висновки та робив узагальнення у звіті про проходження практики, глибоко і всебічно розкривав зміст питань, які ставилися в процесі проходження практики; але допускав на захисті звіту про проходження практики окремі помилки, студент після закінчення захисту може отримати від 80 до 89 балів, що відповідає оцінці “В” за шкалою ЕСТS.

Якщо студент: повністю виконав програму виробничої практики; своєчасно та якісно виконав усі передбачені програмою практики завдання; оволодів відповідними практичними навичками та вміннями, набув здатність використовувати їх; виявив сукупність усвідомлених знань щодо діяльності підприємства, установи чи організації, де проходила практика; виявив творчі здібності та вміння виконувати індивідуальні та колективні завдання, самостійно здобувати знання, знаходити відповідні джерела інформації; логічно формулював висновки та робив узагальнення у звіті про проходження практики, всебічно розкривав зміст питань, які ставилися в процесі проходження практики; але не виявив творчого підходу до написання звіту про проходження практики допускав на захисті звіту про проходження практики окремі помилки; не зовсім точно висвітлив свою діяльність як фінансиста-стажера, студент після закінчення захисту може отримати від 75 до 79 балів, що виповідає оцінці “С” за шкалою ЕСТS.

Якщо студент: виконав значну частину програми виробничої практики; виконав усі передбачені програмою практики завдання; оволодів відповідними практичними навичками та вміннями, набув здатність використовувати їх; виявив сукупність усвідомлених знань щодо діяльності підприємства, установи чи організації, де проходила практика; виявив вміння виконувати індивідуальні та колективні завдання; логічно формулював висновки та робив узагальнення у звіті про проходження практики, розкривав зміст питань, які ставилися в процесі проходження практики; але не виявив творчого підходу до написання звіту про проходження практики допускав на захисті звіту про проходження практики значні помилки; не зовсім точно висвітлив свою діяльність як фінансиста-стажера, студент після закінчення захисту може отримати від 66 до 74 балів, що відповідає оцінці “D” за шкалою ЕСТS.

Якщо студент: виконав значну частину програми виробничої практики; виконав більшу частину передбачених програмою практики завдань; певною мірою оволодів відповідними практичними навичками та вміннями, набув здатність використовувати їх; виявив сукупність усвідомлених знань щодо діяльності підприємства, установи чи організації, де проходила практика; проте допускав значну кількість суттєвих помилок при написанні та захисті звіту про проходження практики; не розумів сутності окремих завдань, студент після закінчення захисту може отримати 60-65 балів, що відповідає оцінці “Е” за шкалою ЕСТS.

Якщо студент: фрагментарно виконав програму програми виробничої практики; виконав незначну частину передбачених програмою практики завдань; не зумів оволодіти відповідними практичними навичками та вміннями, не набув здатність використовувати їх; не виявив сукупності усвідомлених знань щодо діяльності підприємства, установи чи організації, де проходила практика; допускав значну кількість суттєвих помилок при написанні та захисті звіту про проходження практики, студент після закінчення захисту може отримати від 40 до 59 балів, що відповідає оцінці “FХ” за шкалою ЕСТS.

Якщо студент: фрагментарно виконав програму програми виробничої практики; виконав незначну частину передбачених програмою практики завдань; не зумів оволодіти відповідними практичними навичками та вміннями, не набув здатність використовувати їх; не виявив сукупності усвідомлених знань щодо діяльності підприємства, установи чи організації, де проходила практика; не виконав окремі завдання керівників практики; допускав велику кількість суттєвих помилок при написанні та захисті звіту про проходження практики, не виконав окремі завдання керівників практики, студент після закінчення захисту може отримати віл 0 до 39 балів, що виповідає оцінці “F” за шкалою ЕСТS.

При одержанні незадовільної оцінки по виробничій (переддипломній) практиці студент не допускається до державної атестації з базової освіти.


Додаток 1

Міністерство освіти і науки України

Таврійський національний університет ім. В. І. Вернадського

Економічний факультет

 

 

ЗВІТ

про проходження виробничої (переддипломної) практики

 

(повна назва установи)

 

 

студента _______ курсу

_______________ форми навчання

групи ________________________

спеціальності 7.050104 “Фінанси”

спеціалізація «»

 

______________________________

(прізвище, ім’я, по-батькові)

 

 

Керівники практики:

Від кафедри

______________________________

(прізвище, ініціали підпис)

 

Від підприємства

______________________________

(прізвище, ініціали підпис)

 

М.П.

 

 
 


Сімферополь 20___

 

 
 

Общие теоретические сведения

Информация, размещаемая на компьютере, имеет упорядоченную структуру дисков, папок (каталогов) и файлов и хранится в виде записей, которые называются файлами.

Для различия одних файлов от других им присваиваются уникальные имена. В файлах хранятся программы и данные. Чтобы отличить тип данных (например, текст от графики), в структуре имени файла различают две составляющие: собственно имя и расширение, указывающее на формат представления данных.

Для упорядочивания информации, сохраненной в файлах, предусмотрены папки или каталоги. Папка, также как и файл, имеет уникальное имя и может содержать в своей структуре папки и файлы.

С файлами и папками можно выполнять следующие операции: создание, копирование, перемещение, удаление, переименование. Файлы и папки имеют свойства (размер, дата и время создания и т.п.) и атрибуты (только чтение, архивный, скрытый).

Для работы с файлами и папками в ОС Windowsиспользуется программа-файлер Проводник, в котором каждый файл (или папка) обозначается рисунком (значком) с подписью и открывается в отдельном окне. Операции над объектами можно выполнять используя: верхнюю строку окна, правую клавише мыши, технологию drag-and-drop.




<== предыдущая лекция | следующая лекция ==>
Продолжительности нашего сотрудничества | Упражнение 1. Создание папки

Дата добавления: 2015-10-18; просмотров: 330. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Расчетные и графические задания Равновесный объем - это объем, определяемый равенством спроса и предложения...

Кардиналистский и ординалистский подходы Кардиналистский (количественный подход) к анализу полезности основан на представлении о возможности измерения различных благ в условных единицах полезности...

Обзор компонентов Multisim Компоненты – это основа любой схемы, это все элементы, из которых она состоит. Multisim оперирует с двумя категориями...

Композиция из абстрактных геометрических фигур Данная композиция состоит из линий, штриховки, абстрактных геометрических форм...

Хронометражно-табличная методика определения суточного расхода энергии студента Цель: познакомиться с хронометражно-табличным методом опреде­ления суточного расхода энергии...

ОЧАГОВЫЕ ТЕНИ В ЛЕГКОМ Очаговыми легочными инфильтратами проявляют себя различные по этиологии заболевания, в основе которых лежит бронхо-нодулярный процесс, который при рентгенологическом исследовании дает очагового характера тень, размерами не более 1 см в диаметре...

Примеры решения типовых задач. Пример 1.Степень диссоциации уксусной кислоты в 0,1 М растворе равна 1,32∙10-2   Пример 1.Степень диссоциации уксусной кислоты в 0,1 М растворе равна 1,32∙10-2. Найдите константу диссоциации кислоты и значение рК. Решение. Подставим данные задачи в уравнение закона разбавления К = a2См/(1 –a) =...

МЕТОДИКА ИЗУЧЕНИЯ МОРФЕМНОГО СОСТАВА СЛОВА В НАЧАЛЬНЫХ КЛАССАХ В практике речевого общения широко известен следующий факт: как взрослые...

СИНТАКСИЧЕСКАЯ РАБОТА В СИСТЕМЕ РАЗВИТИЯ РЕЧИ УЧАЩИХСЯ В языке различаются уровни — уровень слова (лексический), уровень словосочетания и предложения (синтаксический) и уровень Словосочетание в этом смысле может рассматриваться как переходное звено от лексического уровня к синтаксическому...

Плейотропное действие генов. Примеры. Плейотропное действие генов - это зависимость нескольких признаков от одного гена, то есть множественное действие одного гена...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.012 сек.) русская версия | украинская версия