Студопедия — Роберт Лоуренс Стайн
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Роберт Лоуренс Стайн






№ 1284-р «Деякі питання функціонування

державного підприємства «Донецька залізниця»

 

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 29.12.2014 № 1284-р «Деякі питання функціонування державного підприємства «Донецька залізниця», окремого доручення Міністерства інфраструктури України від 19.01.2015 № 47/16/11-15

 

НАКАЗУЮ:

 

 

1. Утворити такі, що додаються:

1.1. Комісію з питань забезпечення виконання заходів з передачі майна структурних підрозділів ДП «Донецька залізниця» на ДП «Придніпровська залізниця» у складі згідно з додатком 1.

1.2. Комісію з питань забезпечення виконання заходів з передачі майна структурних підрозділів ДП «Донецька залізниця» на ДП «Південна залізниця» у складі згідно з додатком 2.

Далі – комісії з організації передачі майна.

2. Керівникам структурних підрозділів ДП «Донецька залізниця», зазначених у додатках 3, 4 до цього наказу, до 03.02.2015 утворити інвентаризаційні комісії, затвердити їх склади з обов’язковим включенням представників ДП «Придніпровська залізниця» та ДП «Південна залізниця» за погодженням з комісіями з організації передачі майна, а також визначити відповідальних осіб за внесення даних за результатами інвентаризації до автоматизованої системи управління майновими та земельними ресурсами (далі – АСМК) та надати копії наказів про проведення інвентаризації комісіям з організації передачі майна.

3. Комісіям з організації передачі майна до 05.02.2015 доповісти в Укрзалізницю через Департамент майнових та земельних ресурсів щодо утворення інвентаризаційних комісій структурних підрозділів ДП «Донецька залізниця» відповідно до пункту 2 цього наказу.

4. Інвентаризаційним комісіям структурних підрозділів ДП «Донецька залізниця», зазначеним у додатку 3 до цього наказу, забезпечити:

4.1. Проведення інвентаризації майна (активів та зобов’язань у розрізі статей балансу) з 01.02.2015 по 17.02.2015 станом на 31.01.2015, керуючись Положенням про інвентаризацію майна державних підприємств, що приватизуються (корпоратизуються), а також майна державних підприємств та організацій, яке передається в оренду (повертається після закінчення строку дії договору оренди або його розірвання), затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 02.03.1993 № 158, Положенням про інвентаризацію активів та зобов’язань, затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 02.09.2014 № 879.

4.2. Внесення даних за результатами інвентаризації до АСМК для їх подальшої консолідації та узагальнення, забезпечивши відповідність даних матеріалам інвентаризації.

4.3. Надання до комісій з організації передачі майна до 17.02.2015 результатів інвентаризації майна, що передається, зокрема:

переліків і зведених актів інвентаризації майна, що вноситься до статутного капіталу ПАТ «Українська залізниця»;

переліків і зведених актів інвентаризації майна, яке закріплюється за ПАТ «Українська залізниця» на праві господарського відання, у тому числі:

майна, право господарського відання яким вноситься до статутного капіталу ПАТ «Українська залізниця»;

майна, яке закріплюється за ПАТ «Українська залізниця» для забезпечення його утримання та функціонування;

майна, яке отримано у лізинг;

протоколів інвентаризаційних комісій та наказів про результати інвентаризації майна, інших матеріалів інвентаризації (інвентаризаційних описів, звіряльних відомостей);

документів, необхідних для передачі майна та проведення оцінки майна і майнових прав.

5. Інвентаризаційним комісіям структурних підрозділів ДП «Донецька залізниця», зазначених у додатку 4 до цього наказу, забезпечити:

5.1. Проведення інвентаризації майна (активів та зобов’язань у розрізі статей балансу), розташованих на контрольованій території згідно з визначеними координатами меж залізниць, з 01.02.2015 по 10.03.2015 станом на 31.01.2015, керуючись Положенням про інвентаризацію майна державних підприємств, що приватизуються (корпоратизуються), а також майна державних підприємств та організацій, яке передається в оренду (повертається після закінчення строку дії договору оренди або його розірвання), затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 02.03.1993 № 158, Положенням про інвентаризацію активів та зобов’язань, затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 02.09.2014 № 879.

5.2. Розділення об’єктів (лінійно-протяжних), що розташовані на контрольованій території, які розділені межею залізниць, та занесення їх в окремі інвентаризаційні описи.

5.3. Внесення даних за результатами інвентаризації до АСМК для їх подальшої консолідації та узагальнення, забезпечивши відповідність даних матеріалам інвентаризації.

5.4. Надання до комісій з організації передачі майна до 10.03.2015 результатів інвентаризації майна, що передається, зокрема:

переліків і зведених актів інвентаризації майна, що вноситься до статутного капіталу ПАТ «Українська залізниця»;

переліків і зведених актів інвентаризації майна, яке закріплюється за ПАТ «Українська залізниця» на праві господарського відання, у тому числі:

майна, право господарського відання яким вноситься до статутного капіталу ПАТ «Українська залізниця»;

майна, яке закріплюється за ПАТ «Українська залізниця» для забезпечення його утримання та функціонування;

майна, яке отримано в лізинг;

протоколів інвентаризаційних комісій та наказів про результати інвентаризації майна, інших матеріалів інвентаризації (інвентаризаційних описів, звіряльних відомостей);

документів, необхідних для передачі майна та проведення оцінки майна і майнових прав.

6. Під час проведення інвентаризації інвентаризаційним комісіям:

6.1. Визначити майно, що увійде до статутного капіталу ПАТ «Українська залізниця», майно, яке буде передано на праві господарського відання, у тому числі майно, яке відповідно до законодавства не може бути включене до статутного капіталу (закріплюється з метою забезпечення його утримання та функціонування), керуючись Порядком визначення майна залізничного транспорту, що передається публічному акціонерному товариству «Українська залізниця» на праві господарського відання, затвердженим наказом Міністерства інфраструктури України від 12.11.2012 № 667, та Методичними рекомендаціями щодо визначення критеріїв віднесення майна до статутного капіталу АТ «Укрзалізниця», затвердженими наказом Укрзалізниці від 31.01.2013 № 004-Ц/од (зі змінами).

6.2. Перевірити фактичну наявність, стан і використання об’єктів майна, їх відповідність обліковим даним, скласти інвентаризаційні описи в розрізі майна, що увійде до статутного капіталу ПАТ «Українська залізниця», яке буде передане на праві господарського відання, у тому числі майна, яке відповідно до законодавства не може бути включене до статутного капіталу (закріплюється з метою забезпечення його утримання та функціонування).

6.3. При виявленні об’єктів, які не взято на облік або про які в аналітичному обліку вказані невірні дані, включити до інвентаризаційного опису відсутні або виправлені відомості й технічні показники стосовно цих об’єктів.

6.4. Здійснити опрацювання та групування первинної інформації стосовно об’єктів майна, її перевірку на повноту і достовірність, належним чином оформити інвентаризаційні описи, зведені акти інвентаризації майна, протоколи засідань інвентаризаційних комісій, переліки необоротних активів, перевірити відповідність між собою даних, що містяться в зведених актах інвентаризації майна, переліках необоротних активів та фінансовій звітності (балансі).

7. Керівникам структурних підрозділів ДП «Донецька залізниця», майно яких передається, скласти баланси на дату інвентаризації з урахуванням результатів інвентаризації та надати їх відповідним комісіям з організації передачі майна.

8. Комісіям з організації передачі майна забезпечити:

8.1. Проведення станом на 31.01.2015 перепису майна структурних підрозділів ДП «Донецька залізниця», зазначених у додатку 5 до цього наказу, що знаходиться на контрольованій території згідно з визначеними координатами меж залізниць.

8.2. Складання до 10.03.2015 переліків переписаного майна.

8.3. Опрацювання результатів інвентаризації, проведеної відповідно до пунктів 4, 5 цього наказу.

8.4. Підготовку проектів актів приймання-передачі по кожному структурному підрозділу ДП «Донецька залізниця», майно яких передається, та надання їх до Укрзалізниці через Департамент майнових та земельних ресурсів.

8.5. Перевірку наявності (заповнення) технічних характеристик про об’єкти та підготовку документів, необхідних для проведення оцінки майна і майнових прав.

8.6. Підготовку всіх документів, необхідних для здійснення передачі, та надання їх до Укрзалізниці через Департамент майнових та земельних ресурсів, а також балансів, складених структурними підрозділами ДП «Донецька залізниця», – через Фінансово-економічний департамент.

9. Директору ДП «Проектно-конструкторське технологічне бюро з автоматизації систем управління на залізничному транспорті України» забезпечити консультаційну та технічну підтримку структурних підрозділів ДП «Донецька залізниця» щодо забезпечення автоматизації процесів інвентаризації засобами АСМК.

10. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

В.о. генерального директора –

заступник голови комісії з реорганізації М.І. Бланк

 

 

ЦКМ, Ткаченко 5 10 99

 

 

ЦКМ __________________________

 

 

Погоджено:

 

ЦЗТ _________________________

 

ЦЦР __________________________

 

ЦЦЕ _________________________

 

ЦЦІ __________________________

 

ЦЮ ___________________________

 

ЦФ ___________________________

 


Додаток 1

до наказу Укрзалізниці

___________№________

Склад

Комісії з питань забезпечення виконання заходів з передачі майна

структурних підрозділів Донецької залізниці на Придніпровську залізницю:

 

голова комісії:

перший заступник начальника Придніпровської залізниці.

 

заступники голови комісії:

заступник начальника Придніпровської залізниці по рухомому складу і матеріально-технічному постачанню;

заступник головного інженера Придніпровської залізниці – начальник технічної служби.

 

члени комісії:

заступник головного інженера Придніпровської залізниці – начальник інформаційно-обчислювального центру;

начальник служби колії Придніпровської залізниці;

начальник служби електропостачання Придніпровської залізниці;

начальник служби будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд Придніпровської залізниці;

начальник фінансово-економічної служби Придніпровської залізниці;

начальник служби з управління майновими і земельними ресурсами Придніпровської залізниці;

начальник служби кадрової та соціальної політики Придніпровської залізниці;

начальник юридичної служби Придніпровської залізниці;

начальник служби приміських пасажирських перевезень Придніпровської залізниці;

начальник служби воєнізованої охорони Придніпровської залізниці;

начальник пасажирської служби Придніпровської залізниці;

начальник служби локомотивного господарства Придніпровської залізниці;

начальник служби матеріально-технічного постачання Придніпровської залізниці;

начальник служби вагонного господарства Придніпровської залізниці;

начальник служби сигналізації і зв’язку Придніпровської залізниці;

начальник відділу з реформування Придніпровської залізниці;

начальник Дніпропетровської дирекції залізничних перевезень Придніпровської залізниці;

начальник Запорізької дирекції залізничних перевезень Придніпровської залізниці;

керівники структурних підрозділів Донецької залізниці, визначені додатками 1, 3 до розпорядження Кабінету Міністрів України від 29.12.2014 № 1284-р.

 

У разі відсутності голови Комісії його функції виконує заступник. Члени Комісії зобов’язані брати участь у її засіданнях особисто, а у разі неможливості взяти участь у засіданні з поважних причин їх можуть заміщати заступники відповідно до розподілу обов’язків.


Додаток 2

до наказу Укрзалізниці

___________№________

 

Склад

Комісії з питань забезпечення виконання заходів з передачі майна

структурних підрозділів Донецької залізниці на Південну залізницю:

 

голова комісії:

головний інженер – перший заступник начальника Південної залізниці.

 

заступники голови комісії:

перший заступник начальника Південної залізниці;

заступник начальника Південної залізниці по рухомому складу і матеріально-технічному постачанню.

 

члени комісії:

радник начальника Південної залізниці з безпеки;

заступник головного інженера Південної залізниці – начальник технічної служби;

директор (з фінансових та економічних питань) Південної залізниці;

начальник фінансово-економічної служби Південної залізниці;

заступник головного інженера Південної залізниці – начальник інформаційно-обчислювального центру;

начальник служби з управління майновими і земельними ресурсами Південної залізниці;

начальник служби кадрової та соціальної політики Південної залізниці;

начальник юридичної служби Південної залізниці;

начальник служби комерційної роботи та маркетингу Південної залізниці;

начальник служби сигналізації та зв’язку Південної залізниці;

начальник служби колії Південної залізниці;

начальник служби вагонного господарства Південної залізниці;

начальник служби локомотивного господарства Південної залізниці;

начальник служби приміських пасажирських перевезень Південної залізниці;

начальник служби електропостачання Південної залізниці;

начальник служби будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд Південної залізниці;

начальник служби капітальних вкладень Південної залізниці;

начальник служби воєнізованої охорони Південної залізниці;

начальник служби матеріально-технічного постачання Південної залізниці;

начальник відділу з реформування Південної залізниці;

начальник Харківської дирекції залізничних перевезень Південної залізниці;

начальник Куп’янської дирекції залізничних перевезень Південної залізниці;

керівники структурних підрозділів Донецької залізниці, визначені додатками 2, 4 до розпорядження Кабінету Міністрів України від 29.12.2014 № 1284-р.

 

У разі відсутності голови Комісії його функції виконує заступник. Члени Комісії зобов’язані брати участь у її засіданнях особисто, а у разі неможливості взяти участь у засіданні з поважних причин їх можуть заміщати заступники відповідно до розподілу обов’язків.

 


Додаток 3

до наказу Укрзалізниці

___________№________

 

ПЕРЕЛІК
структурних підрозділів Донецької залізниці,

цілісні майнові комплекси яких передаються

Придніпровській та Південній залізницям

 

№ п/п Код згідно з ЄДРПОУ Найменування та місцезнаходження структурного підрозділу
  структурні підрозділи Донецької залізниці, цілісні майнові комплекси яких передаються Придніпровській залізниці  
    Авдіївський експерементальний завод нестандартизованого обладнання, м. Авдіївка, вул. Маяковського, 96
    Вагонне депо Красноармійськ, м. Красноармійськ, вул. Шмідта, 155а
    Вагонне депо Волноваха, м. Волноваха, вул. Шевченка, 2
    Вагонне депо Маріуполь, м. Маріуполь, вул. Паровозна, 30
    Красноармійська дистанція колії, м. Красноармійськ, вул. Шота, 34
    Донецький центр механізації колійних робіт імені В. І. Білого, м. Красноармійськ, вул. Добропільська, 1
    Станція Волноваха, м. Волноваха, пров. Шляховий  
    Станція Маріуполь-Порт, м. Маріуполь, пл. Морвокзалу, 10
    Станція Красноармійськ, м. Красноармійськ, пл. Привокзальна, 1
    Оздоровчий комплекс “Урзуф”, Донецька область, Першотравневий район, с. Урзуф
    Локомотивне депо Волноваха, м. Волноваха, вул. Шевченка, 88
    Локомотивне депо Красноармійськ, м. Красноармійськ, вул. Шмідта, 139а
    Авдіївський завод залізобетонних конструкцій та будівельних деталей, м. Авдіївка, вул. Леніна, 66
    Маріупольське будівельно-монтажне експлуатаційне управління, м. Маріуполь, пл. Павлова, 10
    Ясинуватський відділ служби матеріально-технічного постачання, м. Авдіївка, вул. Маяковського, 121
    Красноармійська дистанція сигналізації та зв’язку, м. Красноармійськ, вул. Свердлова, 140
    Волноваська дистанція колії, м. Волноваха, вул. Леніна, 57
  структурні підрозділи Донецької залізниці, цілісні майнові комплекси яких передаються Південній залізниці  
    Дорожній склад бланків, м. Артемівськ, станція Артемівськ-2
    Артемівський центр професійного розвитку персоналу, м. Артемівськ, вул. Куйбишева, 5
    Краснолиманський центр професійного розвитку персоналу, м. Красний Лиман, вул. Кірова, 45
    Санаторій-профілакторій “Сосновий” Луганська область, Станично-Луганський район, с. Нижня Вільхова, вул. Річна, 1
    Головний матеріально-технічний склад, м. Артемівськ, вул. Космонавтів, 4
    Колійний ремонтно-механічний завод Дебальцеве, м. Дебальцеве, вул. Полтавська, 1а
    Дорожні електромеханічні майстерні на станції Красний Лиман, м. Красний Лиман, вул. Нова, 10
    Вагонне депо Попасна, м. Попасна, вул. Первомайська, 120
    Вагонне депо Дебальцеве-Сортувальне, м. Дебальцеве, вул. Курчатова
    Вагонне депо Красний Лиман, м. Красний Лиман, вул. Залізнична, 30
    Вагонне депо Слов’янськ, м. Слов’янськ, вул. Ком’яхова, 1
    Вагонне депо Костянтинівка, м. Костянтинівка, вул. Залізнична, 9
    Краснолиманський центр з вантажної та комерційної роботи, м. Красний Лиман, пров. Бригадний, 6
    Вокзал Дебальцеве, м. Дебальцеве, вул. Леніна, 10а  
    Відокремлений підрозділ моторвагонне депо Сватове, м. Сватове, кварт. Залізничників, 5
    Слов’янська дистанція колії, м. Слов’янськ, вул. Ком’яхова, 42а
    Краснолиманська дистанція колії, м. Красний Лиман, вул. Кірова, 10
    Локомотивне депо Дебальцеве-Пасажирське, м. Дебальцеве, вул. Мокієвська, 79
    Локомотивне депо Дебальцеве-Сортувальне, м. Дебальцеве, вул. Путєва, 18а
    Локомотивне депо Слов’янськ, м. Слов’янськ, вул. Гагаріна, 1
    Локомотивне депо Попасна, м. Попасна, вул. Дніпровська, 1
    Локомотивне депо Красний Лиман, м. Красний Лиман, вул. Кірова, 28а
    Краснолиманське будівельно-монтажне експлуатаційне управління, м. Красний Лиман, пров. Робочий, 6
    Попаснянське будівельно-монтажне експлуатаційне управління, м. Попасна, вул. Привокзальна, 19
    Слов’янське будівельно-монтажне експлуатаційне управління, м. Слов’янськ, вул. Ком’яхова, 63
    Санаторій-профілакторій “Щуровський”, м. Красний Лиман, с. Щурове
    Відокремлений підрозділ Станція Дебальцеве, м. Дебальцеве, вул. Леніна, 12
    Станція Дебальцеве-Сортувальне, м. Дебальцеве, вул. 50-років Жовтня, 31
    Станція Краматорськ, м. Краматорськ, вул. Залізнична, 1  
    Станція Красний Лиман, м. Красний Лиман, вул. Кірова, 14 а
    Станція Попасна, м. Попасна, ст. Попасна
    Дорожні майстерні на станції Ступки, м. Артемівськ, вул. Тухачевського, 57
    Колійна машинна станція № 9, м. Дебальцеве, вул. Курчатова
    Колійна машинна станція № 10, м. Красний Лиман, вул. Свободи, 1
    Колійна машинна станція № 134, м. Попасна, вул. Миронівська, 4
    Колійна машинна станція № 222, м. Старобільськ, пл. Товарна, 1
    Краснолиманський рейкозварювальний поїзд, м. Красний Лиман, вул. Кірова, 54
    Краснолиманський загін воєнізованої охорони, м. Красний Лиман, вул. Івана Лейка, 2б
    Дебальцевський загін воєнізованої охорони, м. Дебальцеве, вул. Залізнична, 15
    Слов’янська дистанція сигналізації та зв’язку, м. Слов’янськ, вул. Ком’яхова, 36
    Краснолиманська дистанція сигналізації та зв’язку, м. Красний Лиман, просп. Гагаріна, 6
    Головний матеріально-технічний склад, м. Артемівськ, вул. Космонавтів, 4
    Дебальцевський відділ служби матеріально-технічного постачання, м. Дебальцеве, вул. Мокієвської, 1

 


Додаток 4

до наказу Укрзалізниці

___________№________

 

 

ПЕРЕЛІК
структурних підрозділів Донецької залізниці, які зареєстровані на контрольованій території, окреме майно яких передається

Придніпровській та Південній залізницям

 

№ п/п Код згідно ЄДРПОУ Найменування та місцезнаходження структурного підрозділу
  структурні підрозділи Донецької залізниці, окреме майно яких передається Придніпровській залізниці
    Маріупольська дистанція сигналізації та зв`язку "Державного підприємства"Донецька залізниця" Донецька обл., м. Маріуполь, Приморський р-н, пл. Павлова, 10
    Красноармійська дистанція електропостачання "Державного підприємства"Донецька залізниця" Донецька обл., м. Красноармійськ, вул. Шота, 14
    Волноваська дистанція електропостачання "Державного підприємства"Донецька залізниця" Донецька обл., Волноваський р-н, м. Волноваха, пров. Енергетичний, 1
  структурні підрозділи Донецької залізниці, окреме майно яких передається Південній залізниці
    Костянтинівська дистанція колії "Державного підприємства"Донецька залізниця" Донецька обл., м. Костянтинівка, вул. Леніна, 75
    Артемівська дистанція захисних лісонасаджень "Державного підприємства"Донецька залізниця" Донецька обл., м. Артемівськ, вул. Леваневського, 20А
    Дебальцевська дистанція захисних лісонасаджень "Державного підприємства"Донецька залізниця" Донецька обл., м. Дебальцеве, вул. Курчатова, 1
    Автобаза станції Артемівськ "Державного підприємства"Донецька залізниця" Донецька обл., м. Артемівськ, вул. Трудова, 7
№ п/п Код згідно ЄДРПОУ Найменування та місцезнаходження структурного підрозділу
    Ново-Кіндрашівська дистанція сигналізації та зв`язку "Державного підприємства"Донецька залізниця" Луганська обл., Станично-Луганський р-н, смт Станиця Луганська, вул. Піонерська,38
    Попаснянська дистанція сигналізації та зв`язку "Державного підприємства"Донецька залізниця" Луганська обл., Попаснянський р-н, м. Попасна, вул. Комсомольська, 4
    Попаснянська дистанція колії "Державного підприємства"Донецька залізниця" Луганська обл., Попаснянський р-н, м. Попасна, вул. Заводська, 15
    Дебальцевська дистанція колії "Державного підприємства"Донецька залізниця" Донецька обл., м. Дебальцеве, вул. Бакинська, 1
    Новокіндрашівська дистанція колії "Державного підприємства"Донецька залізниця" Луганська обл., Станично-Луганський р-н, смт Станиця Луганська пров. Піонерський, 1
    Краснолиманська дирекція залізничних перевезень "Державного підприємства"Донецька залізниця" Донецька обл., м. Красний Лиман, вул. Кірова, 22
    Краснолиманська дистанція електропостачання "Державного підприємства"Донецька залізниця" Донецька обл., м. Красний Лиман, вул. Кірова, 33
    Дебальцевська дистанція електропостачання "Державного підприємства"Донецька залізниця" Донецька обл., м. Дебальцеве, вул. Мокіївської, 59
    Артемівська дистанція сигналізації та зв`язку "Державного підприємства" Донецька залізниця" Донецька обл., м. Артемівськ, вул. Радянська, 1
    Дебальцевська дистанція сигналізації та зв`язку "Державного підприємства" Донецька залізниця" Донецька обл., м. Дебальцеве, вул. Мокієвської, 96
    Слов`янська дистанція електропостачання "Державного підприємства"Донецька залізниця" Донецька обл., м. Слов'янськ, вул. Свердлова, 64
    Дебальцевська дирекція залізничних перевезень "Державного підприємства"Донецька залізниця" Донецька обл., м. Дебальцеве вул. Леніна, 12

 


Додаток 5

до наказу Укрзалізниці

___________№________

 

ПЕРЕЛІК
структурних підрозділів Донецької залізниці, які зареєстровані на неконтрольованій території, окреме майно яких передається

Придніпровській та Південній залізницям

 

№ п/п Код згідно ЄДРПОУ Найменування та місцезнаходження структурного підрозділу
  структурні підрозділи Донецької залізниці, окреме майно яких передається Придніпровській залізниці
    Ясинуватська дирекція залізничних перевезень "Державного підприємства" Донецька залізниця"Донецька обл., м. Ясинувата, вул. Скрипника, 97
    Ясинуватський загін воєнізованої охорони "Державного підприємства"Донецька залізниця" Донецька обл., м. Ясинувата, вул. Октябрська, 164А
    Ясинуватська дистанція колії "Державного підприємства"Донецька залізниця" Донецька обл., м. Ясинувата, вул. Октябрська, 168А
    Криничанська дистанція колії "Державного підприємства"Донецька залізниця" Донецька обл., м. Макіївка, смт Кринична, вул. Вокзальна, 2
    Донецька дистанція колії "Державного підприємства"Донецька залізниця" Донецька обл., м. Донецьк, Київський р-н, вул. Артемівська, 103-Б
    Ясинуватська дистанція захисних лісонасаджень "Державного підприємства"Донецька залізниця" Донецька обл., м. Ясинувата, вул. Орджонікідзе, 200
    Відокремлений підрозділ моторвагонне депо Ясинувата "Державного підприємства" Донецька залізниця" Донецька обл., м. Ясинувата,
    Іловайська дистанція захисних лісонасаджень "Державного підприємства"Донецька залізниця" Донецька обл., м. Харцизьк, м. Іловайськ, вул. Покровського, 4
№ п/п Код згідно ЄДРПОУ Найменування та місцезнаходження структурного підрозділу
    Ясинуватське будівельно-монтажне експлуатаційне управління Державного підприємства "Донецька залізниця" Донецька обл., м. Ясинувата, вул. Октябрська, 178
    Микитівська дистанція колії "Державного підприємства"Донецька залізниця" Донецька обл., м. Горлівка, Микитівський р-н, вул. Бубнова, 32
    Колійна машинна станція №62 "Державного підприємства" Донецька залізниця" Донецька обл., м.Горлівка, Микитівський р-н, ст.Майорск
  структурні підрозділи Донецької залізниці, окреме майно яких передається Південній залізниці
    Луганська дирекція залізничних перевезень "Державного підприємства"Донецька залізниця" Луганська обл., м. Луганськ, Кам'янобрідський р-н вул. Кірова, 44
    Луганська дистанція електропостачання "Державного підприємства"Донецька залізниця" Луганська обл., м. Луганськ, Кам'янобрідський р-н вул. Кірова, 12А
    Луганська дистанція захисних лісонасаджень "Державного підприємства"Донецька залізниця" Луганська обл., м. Луганськ, Артемівський р-н, вул. А. Линьова, 81
    Родаківська дистанція колії "Державного підприємства"Донецька залізниця" Луганська обл., Слов'яносербський р-н, смт Родакове вул. Квартал Шевченко, 15
    Луганська дистанція колії "Державного підприємства "Донецька залізниця" Луганська обл., м. Луганськ, Артемівський р-н вул. Андрея Ліньова, 85-Ж
         

 

Роберт Лоуренс Стайн







Дата добавления: 2015-09-15; просмотров: 367. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Кардиналистский и ординалистский подходы Кардиналистский (количественный подход) к анализу полезности основан на представлении о возможности измерения различных благ в условных единицах полезности...

Обзор компонентов Multisim Компоненты – это основа любой схемы, это все элементы, из которых она состоит. Multisim оперирует с двумя категориями...

Композиция из абстрактных геометрических фигур Данная композиция состоит из линий, штриховки, абстрактных геометрических форм...

Важнейшие способы обработки и анализа рядов динамики Не во всех случаях эмпирические данные рядов динамики позволяют определить тенденцию изменения явления во времени...

Растягивание костей и хрящей. Данные способы применимы в случае закрытых зон роста. Врачи-хирурги выяснили...

ФАКТОРЫ, ВЛИЯЮЩИЕ НА ИЗНОС ДЕТАЛЕЙ, И МЕТОДЫ СНИЖЕНИИ СКОРОСТИ ИЗНАШИВАНИЯ Кроме названных причин разрушений и износов, знание которых можно использовать в системе технического обслуживания и ремонта машин для повышения их долговечности, немаловажное значение имеют знания о причинах разрушения деталей в результате старения...

Различие эмпиризма и рационализма Родоначальником эмпиризма стал английский философ Ф. Бэкон. Основной тезис эмпиризма гласит: в разуме нет ничего такого...

ТЕХНИКА ПОСЕВА, МЕТОДЫ ВЫДЕЛЕНИЯ ЧИСТЫХ КУЛЬТУР И КУЛЬТУРАЛЬНЫЕ СВОЙСТВА МИКРООРГАНИЗМОВ. ОПРЕДЕЛЕНИЕ КОЛИЧЕСТВА БАКТЕРИЙ Цель занятия. Освоить технику посева микроорганизмов на плотные и жидкие питательные среды и методы выделения чис­тых бактериальных культур. Ознакомить студентов с основными культуральными характеристиками микроорганизмов и методами определения...

САНИТАРНО-МИКРОБИОЛОГИЧЕСКОЕ ИССЛЕДОВАНИЕ ВОДЫ, ВОЗДУХА И ПОЧВЫ Цель занятия.Ознакомить студентов с основными методами и показателями...

Меры безопасности при обращении с оружием и боеприпасами 64. Получение (сдача) оружия и боеприпасов для проведения стрельб осуществляется в установленном порядке[1]. 65. Безопасность при проведении стрельб обеспечивается...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.009 сек.) русская версия | украинская версия