Студопедия — IV етап
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

IV етап






Перегляд кольороподілу

Якщо необхідно виконати кольороподіл документів для друку (commercial printing), необхідно скористатися палітрою Separations Preview (Перегляд кольороподілу), щоб отримати точне уявлення про те, яка частина документа буде друкуватися і яким кольором.

1. Виберіть у меню команду Window * Output Preview * Separations (Вікно * Перегляд вихідних даних *Кольороподіл).

2. У списку View (Вигляд) палітри, що відкривається, Separations Preview (Перегляд кольороподілу) виберіть значення Separations (кольороподіл).

3. Натисніть «мишею» на значку «ока» (), розташованому біля кожного з кольорів Pantone 2582, щоб вимкнути відповідний колір.

Зверніть увагу, як пропадають певні об'єкти, зображення і текст при виключенні відображення кожного з кольорів. Кожний з цих об'єктів забарвлений в різні різновиди кольору Pantone. Цей недолік буде виправлений пізніше за допомогою діалогу Ink Manager (Диспетчер фарб).

4. У списку View (Вигляд) палітри, що відкривається, Separations Preview sid14835802 (Перегляд кольороподілу) виберіть значення Off (Вимкнене), щоб увімкнути перегляд всіх кольорів.

V етап

Перегляд об'єднаної прозорості

Якщо зображення даної публікації були налаштовані з використанням прозорості, то скористайтесь можливостями палітри Flattener Preview (Перегляд прозорості), щоб визначити вплив прозорості на фінальну версію документа, призначену для друку.

1. Виберіть в меню команду Window * Output Preview * Flattener (Вікно * Перегляд вихідних даних * Контроль прозорості).

2. У списку Highlight (Виділити) палітри, що відкривається, Flattener Preview sid14835802 (Перегляд прозорості) виберіть значення All Affected Objects (Всі об'єкти, що попадають).

3. У списку, що відкривається, Preset (Попередні налаштування) виберіть значення High Resolution (Висока роздільна здатність). Ці параметри ви будете використовувати пізніше в цій лабораторній роботі при налаштуванні друку файла.

Зверніть увагу, що над деякими об'єктами на сторінці з'явилося червоне підсвічування. Це об'єкти, на які буде впливати прозорість, що використовується в даному документі. Підсвічування може використовуватися для визначення на сторінці зон, на які впливає прозорість, з тим щоб можна було відкорегувати параметри прозорості належним чином.

4. У списку Highlight (Підсвічування) палітри, що відкривається, Flattener Preview (Перегляд прозорості) виберіть значення None (Ні).

1.2.5 Про об'єднання прозорості в ілюстраціях

Кожен раз при друці з програми InDesign або при експортуванні у формат, відмінний від формату Adobe PDF 1.4 (Acrobat 6.0) або PDF 1.5 (Acrobat 7.0), програма InDesign виконує процес, який називається об'єднанням шарів (flattening). При об'єднанні шарів, ілюстрація, в якій використовується прозорість, розрізається на окремі частини для представлення зон перетину у вигляді окремих зон, які є векторними об'єктами, або растровими зонами. При ускладненні ілюстрації (змішування зображень, векторів, тексту, плашкових кольорів, друку з накладенням і таке інше) ускладнюється також і процес об'єднання шарів.

Для зручності об'єднання прозорості програма InDesign CS включає три готові набори налаштувань. Налаштування підібрані так, щоб якість і швидкість об'єднання відповідали обраній роздільній здатності растрових зон прозорості, залежно від призначення документа.

1. Low Resolution (Низька роздільна здатність) - підходить для пробних відтиснень, друкованих на чорно-білих настільних принтерах, а також для документів, призначених для публікації в Web або для експортування у формат SGV.

2. Medium Resolution (Середня роздільна здатність) - підходить для пробних відтиснень, друкованих на настільних принтерах, а також для документів, друкованих на вимогу (print-on-demand) на кольорових PostScript-принтерах.

3. High Resolution (Висока роздільна здатність) - підходить для фінального друку, а також для високоякісних пробних відтиснень, наприклад, для колірних проб.







Дата добавления: 2014-11-12; просмотров: 616. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Практические расчеты на срез и смятие При изучении темы обратите внимание на основные расчетные предпосылки и условности расчета...

Функция спроса населения на данный товар Функция спроса населения на данный товар: Qd=7-Р. Функция предложения: Qs= -5+2Р,где...

Аальтернативная стоимость. Кривая производственных возможностей В экономике Буридании есть 100 ед. труда с производительностью 4 м ткани или 2 кг мяса...

Вычисление основной дактилоскопической формулы Вычислением основной дактоформулы обычно занимается следователь. Для этого все десять пальцев разбиваются на пять пар...

Решение Постоянные издержки (FC) не зависят от изменения объёма производства, существуют постоянно...

ТРАНСПОРТНАЯ ИММОБИЛИЗАЦИЯ   Под транспортной иммобилизацией понимают мероприятия, направленные на обеспечение покоя в поврежденном участке тела и близлежащих к нему суставах на период перевозки пострадавшего в лечебное учреждение...

Кишечный шов (Ламбера, Альберта, Шмидена, Матешука) Кишечный шов– это способ соединения кишечной стенки. В основе кишечного шва лежит принцип футлярного строения кишечной стенки...

Травматическая окклюзия и ее клинические признаки При пародонтите и парадонтозе резистентность тканей пародонта падает...

Подкожное введение сывороток по методу Безредки. С целью предупреждения развития анафилактического шока и других аллергических реак­ций при введении иммунных сывороток используют метод Безредки для определения реакции больного на введение сыворотки...

Принципы и методы управления в таможенных органах Под принципами управления понимаются идеи, правила, основные положения и нормы поведения, которыми руководствуются общие, частные и организационно-технологические принципы...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.009 сек.) русская версия | украинская версия