Студопедия — Білборди кандидата у Президенти Михайла Добкіна, розміщені в Ужгороді, замалювали фарбою члени організації «Карпатська Січ».
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Білборди кандидата у Президенти Михайла Добкіна, розміщені в Ужгороді, замалювали фарбою члени організації «Карпатська Січ».






Тарас Деяк, представник організації: «Істота, яка сприяла розгалуженню сепаратизму в Україні, яка обливала, обливає і продовжує обливати брудом українську націю, не заслуговує на життя в межах української території і тим більше балотування в президенти та розміщення своєї пики на щитах вулицями держави». Тому націоналісти «Карпатської Січі» «виправили цю помилку» (Карпатські січовики в Ужгороді «поправили» Добкіна // 7dniv.info (http://7dniv.info/ua/news/karpatski-sichoviki-v-uzhgorodi-popravili-dobkina-foto). – 2014. – 03.05).

 

Як і передбачалося, Єдиний Центр Балоги таки звіз в Ужгород на першотравневу зустріч із кандидатом у президенти Петром Порошенком цілі автобуси з районів.

Найбільше було з тих адміністративних одиниць Закарпаття, де хоч якусь владу мають представники пробалогівського Єдиного Центру. Загалом увечері вихідного дня зібрали близько 2–2,5 тисяч людей.

Тільки з Чопа привезли три автобуси – на чолі з міським головою Галиною Цар були працівники міської ради, вчителі та медики. Був і голова обласної ради Іван Балога та депутати обласної ради – Віктор Трикур, Володимир Чубірко, ректор УжНУ Володимир Смоланка. Очевидно, наявність своїх бюджетників контролювали перший заступник міського голови Ужгорода Віталій Семаль (який зайняв цю посаду як креатура Чубірка), голова Виноградівської райради Олег Любімов, мер Перечина Мирослава Гуранич.

Представників партії УДАР, яка на загальноукраїнському рівні підтримала Порошенка, помітно не було. Як відомо, керівник закарпатської організації партії Кличка категорично відмовився співпрацювати ЄЦ.

Організатори так і не потрудилися зібрати на зустріч із кандидатом звичайних ужгородців. Для цього потрібно було тільки широко повідомити людей. А практично до вечора попереднього перед зустріччю дня навіть журналістам не була достеменно відома програма перебування кандидата на Закарпатті (Вибори // 7dniv.info (http://7dniv.info/ua/news/ves-iec-v-uzhgorodi-kogo-zignali-na-miting-u-pidtrimku-poroshenka-foto). – 2014. – 02.05).

 

На зустрічі біля драмтеатру в Ужгороді з кандидатом у президенти Петром Порошенком на його підтримку виступив колишній міністр УМВС Юрій Луценко Луценко, який супроводжує Порошенка у поїздці на Закарпаття. Він наполягав, що Порошенко – людина, за яку мусимо проголосувати, якщо хочемо щось змінити в країні. І робити це треба уже в 1 турі, щоб загально обраний керівник держави негайно почав діяти.

Присутні на мітингу Юрія Віталійовича запитали, стосовно того, що Порошенка на Закарпатті як довірені особи представляють виключно люди Балоги, представники Єдиного Центру. На що Луценко відповів, що має свою думку про Балог, відмінну від (Луценко має іншу думку про Балогу, ніж Порошенко // 7dniv.info (http://7dniv.info/ua/news/lucenko-maie-inshu-dumku-pro-balogu-nizhporoshenko-ale-golovne-meta-foto). – 2014. – 02.05).

 

В обласному центрі з’явилися білборди ще з одним кандидатом у Президенти України. На кількох агітаційних бордах, що розташовані зокрема на площі Богдана Хмельницького та по вулиці Собранецькій, обличчя Валерія Коновалюка на фоні церковних бань. А поряд напис російською – «Молитесь делами!». Нижче дрібнішим шрифтом цитата зі Святого письма: «и воздастся каждому по делам его».

На білбордах є і вихідна інформація про друк. Тут зазначається, що це додатковий тираж накладом у 143 примірники (Кілька штук – зі 143 – себе під церковними банями Коновалюк вділив Ужгороду // 7dniv.info (http://7dniv.info/ua/news/kilka-shtuk-zi-143-sebe-pid-cerkovnimi-banyami-konovalyuk-vdiliv-uzhgorodu-foto). – 2014. – 02.05).

«Так, сьогодні на прес-конференції в Ужгороді під час поїздки Закарпаттям, кандидата у президенти Петра Порошенка запитали як він ставиться до роботи монополістів, наприклад таких, як «Закарпаттяобленерго». Відповідаючи на питання, Порошенко закинув журналістам «месидж» про те, що регуляторні механізми повинні бути виведені з підпорядкування уряду напряму під президента. Так само, за його словами, президенту повинні підпорядковуватися антикорупційні механізми, адже подолання корупції – одна з головних вимог, які нині ставить українське суспільство.

Як відомо, після кривавих подій на Майдані одне з перших, що зробила нова влада – повернула дію Конституції 2004 року, яка суттєво обмежує функції президента. Змінили формат основного закону на користь глави держави саме під президента Віктора Януковича. Зараз напрацьовується новий текст Конституції, основна мета якого розосередити владу, аби вона не концентрувалася в руках однієї людини, котра могла б стати диктатором. Очевидно, у Порошенка свої плани, основні важелі він планує таки підпорядкувати собі (Порошенко в Ужгороді розповів, що збирається підтягти під себе // 7dniv.info (http://7dniv.info/ua/news/poroshenko-v-uzhgorodi-rozpoviv-shcho-zbiraietsya-pidtyagti-pid-sebe). – 2014. – 01.05).

Наразі виборча кампанія уже проходить, кандидати їздять по регіонах. Їх штаби, однак, формуються за принципом «хто хоче попрацювати, той і працює», а не «хто хоче гроші, той працює». Це якщо говорити про офіційну роботу у штабах.

Втім, спроби використати старі методики у багатьох районах таки будуть, зокрема здійснюватимуться вони головними штабами. Населення, в свою чергу, від подачок наврядчи відмовиться. Зараз про це ще не говорять, але після травневих свят, десь уперіод з 12 до 25 травня будуть лунати звинувачення такого роду». З цього повідомлення стає зрозумілим, що журналісти «завидівської сім’ї» хочуть упередити майбутні звинуваченні в їх адрес.

Кандидат у Президенти пан Порошенко завтра відвідає Закарпаття у рамках свого перевиборчого туру по Україні (Гроші на виборах за Порошенка будуть давати з 12 до 25 травня // Новини Закарпаття (http://transkarpatia.net/transcarpathia/actual/30498-grosh-na-viborah-za-poroshenka-budut-davati-z-12-do-25-travnya.html). – 2014. – 30.04).

 

У ТВО№73 (Центр – Тячів) наразі не прийняли присягу четверо членів окружної виборчої комісії. Всього в цьому окрузі – 19 членів ОВК. Голова окружної виборчої комісії №73, Іван Келемен припускає, що причиною, через яку троє членів ОВК так і не з’явилися на двох засіданнях, що вже відбулися, є їх місце проживання.

Троє членів ОВК №73 проживають в Києві, Ужгороді та Виноградівському районі. Ще один член комісії, зауважив голова ОВК, повідомив їх про те, що не може виконувати свої обов’язки через хворобу та лікування.

За словами голови комісії,якщо члени ОВК знову не з’являтьсяна наступному засіданні, то ОВК прийме відповідну постанову і направить її в ЦВК.

Крім того, обов’язки секретаря комісії все таки буде виконувати призначений ЦВК, Сергій Рабаджи – від кандидата на посаду Президента Зоряна Шкіряка. На першому засіданні Сергій Рабаджи відмовився від роботи в комісії і обов’язки секретаря тимчасово виконував Олександр Репринцев (за квотою кандидата П. Порошенка). Однак вже на другому засіданні до виконання обов’язків секретаря приступив Сергій Рабаджи.

Серед членів окружної виборчої комісії на ТВО №73 немає жодного представника з Рахівського району, який є частиною територіального виборчого округу №73.

Норма ч. 4 ст. 28 ЗУ «Про вибори президента України» передбачає, що «засідання виборчої комісії є повноважним за умови присутності більше половини членів комісії від складу цієї комісії» (Члени ТВК у Тячеві ігнорують засідання комісії // 7dniv.info (http://7dniv.info/ua/news/chleni-tvk-u-tyachevi-ignoruyut-zasidannya-komisiyi). – 2014. – 30.04).







Дата добавления: 2015-08-31; просмотров: 335. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Расчетные и графические задания Равновесный объем - это объем, определяемый равенством спроса и предложения...

Кардиналистский и ординалистский подходы Кардиналистский (количественный подход) к анализу полезности основан на представлении о возможности измерения различных благ в условных единицах полезности...

Обзор компонентов Multisim Компоненты – это основа любой схемы, это все элементы, из которых она состоит. Multisim оперирует с двумя категориями...

Композиция из абстрактных геометрических фигур Данная композиция состоит из линий, штриховки, абстрактных геометрических форм...

Понятие метода в психологии. Классификация методов психологии и их характеристика Метод – это путь, способ познания, посредством которого познается предмет науки (С...

ЛЕКАРСТВЕННЫЕ ФОРМЫ ДЛЯ ИНЪЕКЦИЙ К лекарственным формам для инъекций относятся водные, спиртовые и масляные растворы, суспензии, эмульсии, ново­галеновые препараты, жидкие органопрепараты и жидкие экс­тракты, а также порошки и таблетки для имплантации...

Тема 5. Организационная структура управления гостиницей 1. Виды организационно – управленческих структур. 2. Организационно – управленческая структура современного ТГК...

Этические проблемы проведения экспериментов на человеке и животных В настоящее время четко определены новые подходы и требования к биомедицинским исследованиям...

Классификация потерь населения в очагах поражения в военное время Ядерное, химическое и бактериологическое (биологическое) оружие является оружием массового поражения...

Факторы, влияющие на степень электролитической диссоциации Степень диссоциации зависит от природы электролита и растворителя, концентрации раствора, температуры, присутствия одноименного иона и других факторов...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.008 сек.) русская версия | украинская версия