Студопедия — На даному сайті застосовуватиметься білий фон на всіх сторінках та текст чорного кольору.
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

На даному сайті застосовуватиметься білий фон на всіх сторінках та текст чорного кольору.






6. Вибір структури Web-сторінок. Якщо на Web-сайті необхідно розмістити багато інформації, то можна використовувати або великі сторінки, або велику кількість сторінок.

Навести вимоги до головної та стандартних сторінок.

Визначте, присутність якої інформації про компанію в мережі небажана, яку інформацію слід обов’язкове розташувати в мережі.

Визначте, які заходи будуть використовуватися для поліпшення взаємозв’язку з клієнтами на сайті.

Ми будемо використовувати велику кількість сторінок, на головній буде розміщуватись така інформація:

Шапка сайту
Логотип Банер Пошук
Меню Основний текст Новини
Додаткова інформація
Банер
Інформація про розробника Контактні адреси та телефони Лічильники

 

Структура сайту:

-чітко виділені розділи, рубрики, підрубрики

-зручне розташування з погляду користувача

-надана карту сайту

-можливість передплати на новини

-наявність банерної реклами

-існування можливості ”зворотного зв’язку” за допомогою електронної пошти

-наявність “лічильників” відвідувань сайту.

-на початковій сторінці логотип і координати розробника?

-реклама на сайті

-бібліотека сайта

 

7. Вимоги до дизайну та графічного оформлення. Мусить бути продумана загальна концепція його графічного оформлення - елементи мальовані чи реалістичні фото будуть використані при оформленні сайта.

Загальна концепція його графічного оформлення: білий фон, чорний текст та реалістичні зображення.

Вибір засобів навігації по сайту. Система навігації повинна бути інтуїтивно зрозумілою для користувачів будь-якого рівня підготовки, вона повинна мати одразу декілька дублюючих один одного різнопланових інструментів навігації, кожний з яких буде зручний для певного кола користувачів. До елементів навігації належать: меню, випадаючий список, карта сайта, Back and Forward, пошукова машина.

На даному сайті буде застосовано такі елементи навігації:

-меню

- випадаючий список

-карта сайта

-пошукова машина

8. Визначення кількості мовних версій Web-сайта.

Повинно бути 2 мовні версії:

-англійська

-українська

У нашому випадку буде 3 мови: українська, російська, англійська.

 

II. Складання календарного плану. Складіть календарний план створення Web-сайта. Визначити виконавців проектів.

Календарний план.

Найменування робіт Початок Закінчення Звітність
Розробка технічного завдання на створення веб-сайта ТЗ. 09.04.2014 16.01.2014  
Розробка дизайну сайту. 15.04.2014 19.04.2014  
Верстка шаблонів HTML-сторінок сайту.   20.04.2014 23.04.2014  
Розробка програмної частини проекту   25.04.2014 30.04.2014 Акт про приймання робіт
Верстка (Заповнення контенту)   04.05.2014 8.05.2014  
Тестування 22.05.2014 28.05.2014  
Реєстрація сайту в розвідувачах або каталогах   29.05.2014 30.06.2014 Акт про завершення робіт зі створення сайту

 

Дата одержання виконавцем текстових матеріалів від замовника 26.06.2014

 

Виконавець: Замовник:
   
Киш Вадим Григорович Грінченко Мирослава Анатоліївна
  _________________ /________________/   _________________ /________________/  
М. П. М. П.
Найменування робіт, виконуваних Виконавцем:  
1. Розробка технічного завдання на створення веб-сайта ТЗ (Додаток № 1). Створення ТЗ, що описує всі індивідуальні особливості інтернет-сайту: функціональну й адміністративні частини.  
2. Розробка дизайну сайту. Створення дизайну сайту відповідно до вимог до оформлення сайту наведеними в ТЗ - створення основної ідеї й базового дизайну сайту з використанням наданих логотипів й інших текстових і графічних матеріалів, а також з наданням консультацій по визначенню концепції дизайну.    
3. Верстка шаблонів HTML-сторінок сайту. - нарізка й оптимізація графіки, що повторюється на всіх сторінках; - верстка шаблона початкової сторінки сайту; - верстка шаблонів ключових сторінок сайту.  
4. Розробка програмної частини проекту Створення сайту відповідно до технічного завдання.  
5. Заповнення контенту Обробка фотографій і заповнення каталогу  
6. Покупка доменого імені Покупка імені сайту (ціна за 1 рік)  
7. Покупка хоста Покупка місця на сервері для розміщення сайті (ціна за 1 рік)  
8. Тестування Перевірка працездатності інтерактивних сервисів сайту.    
9. Реєстрація сайту Реєстрація сайту в 5 розвідувачах або каталогах.  
     

 

 

III. Розробка ескізів сторінок. Необхідно розробити ескізи головної та стандартної сторінок з вказівкою основних графічних елементів, колірної гамми, навігаційні елементи. Надати текст цих сторінок.

Ми будемо використовувати велику кількість сторінок, на головній буде розміщуватись така інформація:

Шапка сайту
Логотип Банер Пошук
Меню
  • О нас
  • Наш бизнес
  • КСО
  • Связи с инвесторами
  • Пресс-центр
  • Карьера
  • Контакты
Основний текст ДТЭК – крупнейшая частная вертикально-интегрированная энергетическая компания Украины, чьи предприятия эффективно работают в сферах добычи и обогащения угля, а также на рынках генерации и поставок электроэнергии. ДТЭК является энергетическим подразделением Систем Кэпитал Менеджмент (СКМ), ведущей финансово-промышленной группы Украины. Большая часть добываемого угля ДТЭК обогащается на собственных фабриках и поставляется преимущественно на предприятия генерирующего сегмента ДТЭК. Часть угля экспортируется. Производимая ТЭС электроэнергия поставляется на оптовый рынок электроэнергии Украины, где ДТЭК выступает одним из ключевых операторов. Закупаемая на рынке энергия по собственным сетям Компании поступает крупнейшим промышленным потребителям Украины. Новини
Додаткова інформація
Банер
Інформація про розробника Контактні адреси та телефони Украина, 01032, г. Киев, ул. Льва Толстого 57, Бизнес Центр 101 Тауэр, 19 этаж На карте Тел.: +38 044 581 45 39 Факс: +38 044 503-59-78 E-mail: [email protected] Лічильники

Також фон буде білим, а текст чорного кольору

Стандартна сторінка:

Банер  
     
Меню
  • О нас
  • Наш бизнес
  • КСО
  • Связи с инвесторами
  • Пресс-центр
  • Карьера
  • Контакты
 
Основний текст ДТЭК уверенно занимает лидирующие позиции на рынках угля и тепловой генерации Украины. Компания также является ключевым игроком на рынке дистрибуции электроэнергии. Активно развиваются новые направления - ветровая электроэнергетика и трейдинговые операции. Синергия угледобывающих и генерирующих предприятий, внедрение передовых технологий, профессиональный менеджмент, взвешенная социальная политика позволяют ДТЭК сохранять лидирующие позиции на топливно-энергетическом рынке Украины. Концепция развития ДТЭК предполагает построение энергетической компании, связывающей Украину, Евросоюз и Россию в единую цепочку по производству и продаже электроэнергии, используя преимущества вертикальной интеграции, лучшую управленческую экспертизу на рынках присутствия, опыт развития угольных предприятий со сложными геологическими условиями и уникальное географическое расположение Украины - нашего базового рынка.  
 
 

 

ІV. Вибір місця розміщення Web-сайта. Вирішіть питання щодо розміщення сайта.

ВЕБ-ХОСТИНГ

Веб-хостинг - це фізичне розміщення веб-сторінок на сервері. Це віртуальний аналог оренди приміщення, але орендується місце на диску, яке обчислюється мегабайтами. Від того, де буде розміщено сайт, залежить багато якісних характеристик, тому важливо вибрати оптимальний майданчик для сайту, що відповідає критеріям надійності та стабільності.

Залежно від країни розташування, хостинг може бути, наприклад: українським (технічний майданчик розташовано в Україні), російським (в Росії), американським (у США) тощо.

Хостинг умовно можна поділити на безкоштовний і платний.

Платний хостинг

1. У платному хостингу, власник сайту оплачує певну суму за використання дискового простору та сервіси, що йому надаються.

2. Технічна підтримка з боку хостера.

3. Швидкість роботи вище в рази в порівнянні з безкоштовним хостингом.

4. Стабільна робота серверів.

5. Можливість використання серверних скриптів та баз даних.

6. Відсутність реклами.

7. Самостійний вибір доменного імені.

Ми будемо користуватися платним хостиногом, так я в нас велика корпорація та нам потрібно, безперервну роботу сайта та інше.

V. Просування Web-сайта в Інтернеті.

Цей етап доведеться виконувати з певною періодичністю, щоб на сайт приходили нові відвідувачі. Кількість і постійний потік відвідувачів на сайт не залежить цілком від реклами, основну роль все ж таки грає наявність цікавої для певної групи людей інформації, заради якої вони і відвідуватимуть ресурс.

Перш, ніж зайнятися рекламою сайту, варто подумати – а чи потрібно це? Якщо потрібно, то навіщо. Що зміниться від того, що на сайті стане десятком відвідувачів більше? Якщо це все-таки потрібно, слід продумати, яка аудиторія зацікавлена у ресурсі (вік, стать, професійна зайнятість цієї аудиторії – наприклад, програмісти вони або вчителі, люди похилого віку або діти). Після визначення аудиторії, треба з’ясувати її уподобання: які сайти відвідує, які журнали читає, і т.д. Там слід розставити посилання: розмістити рекламу в журналі або газеті, на потрібних сайтах. Краще всього дослідження аудиторії і рекламу сайту довірити професіоналам, які ретельно продумають рекламну кампанію, і в них краще вийде виконати поставлене завдання в рамках бюджету. Адже реклама теж вимагає певних знань і грошових вкладень, це не такий вже простий етап, як може показатися спочатку.

З безкоштовних шляхів рекламування ресурсу: каталоги, пошукові системи, банерообмінні мережі, а також схвальні відгуки про сайт на сторінках інших людей. На жаль, безкоштовно розкрутити свій ресурс дещо важко, але все-таки можна, головне запастися терпінням, адже на безкоштовне просування ресурсу знадобиться дуже багато часу і сил.

Природно, є і інші безкоштовні технології просування сайту, як спам або накрутка – але хотілося б застерегти від використання даних методів. Ефект від них тимчасовий, дані способи є чорними, тобто такі способи не вітаються рейтинговими і пошуковими системами і можуть спричинити виключення сайту з рейтингів і блокування в пошукових системах.

Докладніше про методи просування і реклами сайту можна прочитати в Інтернет.

Яким би хорошим не був сайт, його слід періодично поповнювати новою інформацією, щоб не втратити відвідувача. Підтримкою і оновленням комерційних сайтів, як правило, займається теж фахівець: веб-розробник. З одного боку це універсал, від якого потрібні знання як працювати з графікою (поверхневе), хороші знання в області кодингу (html, css) і знання мов програмування (поверхневе); з іншого боку веб-розробник не має глибоких знань ні в області програмування, ні в області дизайну, тобто не може замінити ні дизайнера, ні програміста при розробці серйозного комерційного ресурсу. Підтримкою ж особистих проектів доведеться займатися самостійно, правда, з часом, якщо ресурс хороший, можуть з'явиться помічники-добровольці. Але, відвідувача цікавить не лише нова інформація. Важливо також підтримувати зв'язок з відвідувачами: спілкування на форумі або в гостьовій книзі, які розташовуються на сайті, по можливості, відповідати на всі листи відвідувачів.

При розвитку ресурсу іноді необхідно орієнтуватися на думку відвідувача: запитувати у відвідувачів, в яких матеріалах вони зацікавлені, що їм хотілося б побачити на сайті найближчим часом. Опитування можуть допомогти в розвитку сайту. Потрібно відстежувати за сайтами з подібною тематикою, і прагнути бути на належному рівні. Відстеження за тенденціями в дизайні і новими технологіями: те, що було добре декілька років тому, сьогодні може виявитися застарілим і безглуздим, можливо прийде такий момент, коли оформлення сайту доведеться змінити, і його начинку також.







Дата добавления: 2015-09-19; просмотров: 448. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Картограммы и картодиаграммы Картограммы и картодиаграммы применяются для изображения географической характеристики изучаемых явлений...

Практические расчеты на срез и смятие При изучении темы обратите внимание на основные расчетные предпосылки и условности расчета...

Функция спроса населения на данный товар Функция спроса населения на данный товар: Qd=7-Р. Функция предложения: Qs= -5+2Р,где...

Аальтернативная стоимость. Кривая производственных возможностей В экономике Буридании есть 100 ед. труда с производительностью 4 м ткани или 2 кг мяса...

Этапы трансляции и их характеристика Трансляция (от лат. translatio — перевод) — процесс синтеза белка из аминокислот на матрице информационной (матричной) РНК (иРНК...

Условия, необходимые для появления жизни История жизни и история Земли неотделимы друг от друга, так как именно в процессах развития нашей планеты как космического тела закладывались определенные физические и химические условия, необходимые для появления и развития жизни...

Метод архитекторов Этот метод является наиболее часто используемым и может применяться в трех модификациях: способ с двумя точками схода, способ с одной точкой схода, способ вертикальной плоскости и опущенного плана...

Этапы и алгоритм решения педагогической задачи Технология решения педагогической задачи, так же как и любая другая педагогическая технология должна соответствовать критериям концептуальности, системности, эффективности и воспроизводимости...

Понятие и структура педагогической техники Педагогическая техника представляет собой важнейший инструмент педагогической технологии, поскольку обеспечивает учителю и воспитателю возможность добиться гармонии между содержанием профессиональной деятельности и ее внешним проявлением...

Репродуктивное здоровье, как составляющая часть здоровья человека и общества   Репродуктивное здоровье – это состояние полного физического, умственного и социального благополучия при отсутствии заболеваний репродуктивной системы на всех этапах жизни человека...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.011 сек.) русская версия | украинская версия