Студопедия — Американські гості
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Американські гості






Гості із США, які подорожують наодинці часто обирають місцем своїх відвідин Австрію. У США будь-який номер, навіть у найдешевшому готелі, двокімнатний; цього очікують гості із США і від свого перебування у будь-якому готелі світу. Само собою зрозуміло, що номер має бути з ванною і туалетом, телевізором і міні-баром. Американці оцінять, якщо запропонований їм номер буде номером для тих, хто не палить.

Про додаткову плату за послуги, які не включені у вартість номера, доцільно попереджати заздалегідь.

Американські гості очікують від працівників поверху хороших знань англійської мови.

Вони звикли навіть дрібниці оплачувати з допомогою кредитної картки, а також вартість номера і додаткових послуг хочуть оплачувати загальним рахунком.

Гості з Південної Америки висувають високі вимоги до гігієни, вони часто користуються ванною кімнатою, тому це приміщення є для них надзвичайно важливим.

Латиноамериканці пізно встають і дуже пізно лягають спати. Ті, хто подорожує Європою, зазвичай достатньо володіють англійською мовою, але перевагу надають іспанській. Вони з задоволенням мандрують групою.

Надають перевагу ковдрам із бавовни. Сподіваються на дружнє ставлення і культурне обслуговування.

Арабські гості подорожують, як правило, індивідуально чи з родиною. Вони очікують персонального, дружнього і завбачливого обслуговування. Персональна безпека надзвичайно важлива для арабських гостей.

Вони не дуже цінують нічний спокій, але ставлять високі вимоги до гігієни. Від персоналу очікують доброзичливості, готовності допомогти, завбачливості та незворушності.

Як правило, глава родини розмовляє англійською і очікує цього ж від працівників готелю.

Гості з Австралії і Нової Зеландії надзвичайно комунікабельні і легкі гості. Вони, як і американці, звикли сплачувати за дрібниці кредиткою та сподіваються, що за всі послуги, надані в готелі, їм виставлять єдиний рахунок.

Вони – індивідуалісти, яким не обов’язково пропонувати те, що пропонують усім туристам.

Привітність, гарний настрій і відкрита доброзичливість 4 сервісі для них важливіші, ніж стилізована, але бездушна досконалість.

Гості з Бельгії надають перевагу затишним сімейним 3* і 4* готелям. Як правило, не очікують на особливі знання персоналом мов, хочуть самі складати свої плани і не бути прив’язаними до готелю. Це індивідуалісти, які із задоволенням самі організовують своє дозвілля, але при цьому із вдячністю оцінять хорошу пораду працівника готелю.

Гості з Великобританії. При виборі місця для відпочинку британці звертають увагу на комфортабельність і зручності, очікують від співробітників готелю насамперед доброзичливості, пунктуальності і надійності. Це дуже важливі гості, і бувають випадки, коли скарги на обслуговування надходять у готель завдяки працівникам туристичних фірм через місяць після відпочинку.

У міні-барі обов’язково мають бути віскі та лід.

Британці будуть здивовані, якщо замість одного ліжка, виявлять два зсунутих докупи, оскільки вони надають перевагу справжньому двоспальному ліжку.

Гості з Великобританії хочуть, щоб із ними спілкувалися англійською мовою.

Гості з Данії люблять відпочивати родиною. Вони сподіваються на доброзичливість персоналу і відповідність готелю світовим стандартам.

Більшість данців володіють іноземними мовами, насамперед німецькою та англійською, проте молоде покоління перевагу надає англійській мов.

«Немає поганої погоди, є поганий одяг» - цим девізом керуються данці і приймають будь-які пропозиції працівників готелю стосовно проведення дозвілля.

Гості з Німеччини та Австрії. Для них причиною вирушити в подорож є бажання переключитися, розслабитися і набратися сил. Другу позицію посідає прагнення змінити звичну обстановку, втекти від повсякденності і дозволяти собі робити те, чого хочеться. У відпустці вони прагнуть насолоджуватися природою, свіжим повітрям і чистою водою. Більшість гостей з радістю погодиться на пропозицію занять спортом, а також позитивно оцінить культурну програму.

Гості з Далекого Сходу надають перевагу груповому відпочинку за умови, якщо групу супроводжує гід, який вільно володіє мовою, щоб не виникав мовний бар’єр між відвідувачами і працівниками готелю. Вони із задоволенням відпочивають після обіду і не засиджуються довго ввечері. Приміщення для тих, хто не палить, не завжди користуються у них попитом. Увечері ці гості люблять спілкуватися через відчинені двері сусідніх номерів. Мовний бар’єр особливо лякає клієнтів із Гонконгу, вони у будь-якому випадку надаватимуть перевагу спілкуванню англійською мовою. Для них важливим є ввічливе ставлення.

Гості з Фінляндії. Головною особливістю гостей із Фінляндії є яскраво виражена любов до природи, що свідчить, швидше за все, про фінську національну рису, а не про альтернативний спосіб життя. Вони ставлять певні вимоги підприємствам харчування, а також високо цінують гостинність.

Звертають увагу на чистоту і надають особливої уваги гігієні. Будуть вдячні, якщо працівники готелю вільно володітимуть англійською мовою.

Гості з Франції. До яскраво виражених індивідуалістів можна віднести цю категорію гостей. Вони цінують можливість пізно вставати зранку і пізно лягати ввечері. Французи дуже цікавляться культурою, активно відвідують музеї, виставки і концертні програми.

Молоде покоління розмовляє англійською, проте гості похилого віку будуть вдячні, якщо зможуть спілкуватися з працівниками готелю французькою мовою.

Гості з Греції частіше зупиняються в сімейних пансіонах, ніж у великих готелях. Вони надають перевагу гарному вигляду з вікна, при цьому не звертаючи уваги на вуличний шум.

Греки люблять пізні вечері; вони часто палять, тому не потребують номерів для тих, хто не палить.

Опалення у вітальні і спальні вважають надмірним, пухова ковдра їм не потрібна. Великого значення надають ванній кімнаті, де обов’язково повинна бути ванна.

Греки добре розмовляють німецькою, проте зрадіють партнерові, з яким можна поспілкуватися англійською мовою. Гості похилого віку володіють французькою мовою.

Гості з Голландії, як правило, самі організовують свою мандрівку і їздять автомобілем. Вони цінують комунікабельність і задоволення. Велике значення для них має природа, ландшафт, збереження живої природи.

Вони із задоволенням і добре розмовляють англійською, а також німецькою, французькою та іспанською мовами.

Гості з Індії. Порівняно з іншими гостями, ця категорія клієнтів закрита. Вони надзвичайно чутливі до шуму, люблять дітей і встають, як правило, дуже рано вранці.

У спілкуванні перевагу надають англійській мові.

Гості з Італії. Подорожують із сім’єю чи друзями. Італійський гість цінує якість і сервіс і готовий платити за це. Крім того, італійці з радістю приймають пропозиції щодо культурного дозвілля, високо цінують гарний ландшафт і особисту безпеку.

У ванній кімнаті для них має бути передбачене біде, люблять щільні штори на вікнах.

Знання італійської мови працівниками готелю є бажаним.

Гості з Канади позитивно реагують, коли їх відрізняють від гостей із США. Вони дуже ввічливі і цінують аналогічне ставлення до себе.

Їм подобається гарний довколишній ландшафт; вони позитивно сприймають пропозиції стосовно проведення культурного дозвілля, наявність в готелі спортивного обладнання, але найбільше цінують доброзичливе ставлення.

Вони звикли, що в їхній країні звертають увагу на тих, хто не палить, наприклад у ресторанах є столики та кімнати для такої категорії відвідувачів.

Канадці надають перевагу спілкування з персоналом англійською мовою, проте гості із Квебеку із задоволенням розмовлятимуть із працівниками готелю французькою.

Гості з Норвегії люблять подорожувати всією родиною. Індивідуальний туризм – на другому плані. Вони сподіваються на якісний, але ненав’язливий сервіс у місці відпочинку. Спорт – важлива складова норвезької культури, але також їх приваблюють культурні цінності.

Розсудливість у повсякденному житті, звичка робити необхідне відразу є характерними рисами норвежців. Їм не потрібні зайві слова.

Більшість гостей із Норвегії вільно володіє англійською мовою.

Гості з Португалії цінують насамперед чистоту, доброзичливість і готовність допомогти.

Вони звикли пізно лягати спати і тому гідно оцінять пізній сніданок. Варто також брати до уваги сентиментальність португальців. Навіть тоді, коли до відкритого конфлікту не доходить, португальські гості пам’ятають всі неприємні дрібниці.

Клієнт із Португалії очікує від працівників готелю володіння будь-якою мовою із групи романських. Співробітники повинні як мінімум знати англійську мову.

Гості з Росії зазвичай бронюють свій відпочинок через туристичні фірми. Наявність сніданку для росіян є обов’язковою.

На відпочинку вони пізно лягають спати, проте при цьому своєчасно приходять на сніданок. Надають перевагу ванній над душем.

Російський гість сподівається на хороший сервіс, затишний і прибраний готель.

Гості із Швеції звикли подорожувати; вони мають у цьому досвід і очікують від сторони, яка приймає, сучасного комфорту. Особливо характерні для шведів вимоги до гігієни та охорони навколишнього середовища.

Шведські гості не оцінять імпровізації і не люблять змін.

Вони цінують дружні контакти з оточуючими та затишну обстановку. Пропозиції щодо культурної, спортивної, прогулянкової програми повинні надходити їм особисто, з індивідуальним підходом.

Гості з Швейцарії також люблять подорожувати. Вони надто чутливі до шуму. Вимоги до комфорту та гігієни дуже високі.

Швейцарці хочуть у відпустці відпочити, насолодитися культурною програмою, відвідати екскурсії тощо. Вони цінують впевненість, доброзичливість працівників, готовність надавати послуги, із задоволенням приймають участь у проведенні свят.

Гості з Іспанії приймають пропозицію занять спортом на дозвіллі і цінують культурну програму. Особливо їм до душі гостинність. Більшість іспанців пізно лягає спати і пізно встає. Час сніданку для них має бути продовжений.

У них високі вимоги до душу, ванни, туалету і біде, якого в готелях часто немає.

Знання іноземних мов від персоналу іспанці не вимагають. Проте якщо з ними розмовляють рідною іспанською мовою, вони сприймають це як прояв надзвичайної поваги.







Дата добавления: 2015-08-10; просмотров: 368. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Вычисление основной дактилоскопической формулы Вычислением основной дактоформулы обычно занимается следователь. Для этого все десять пальцев разбиваются на пять пар...

Расчетные и графические задания Равновесный объем - это объем, определяемый равенством спроса и предложения...

Кардиналистский и ординалистский подходы Кардиналистский (количественный подход) к анализу полезности основан на представлении о возможности измерения различных благ в условных единицах полезности...

Обзор компонентов Multisim Компоненты – это основа любой схемы, это все элементы, из которых она состоит. Multisim оперирует с двумя категориями...

Типы конфликтных личностей (Дж. Скотт) Дж. Г. Скотт опирается на типологию Р. М. Брансом, но дополняет её. Они убеждены в своей абсолютной правоте и хотят, чтобы...

Гносеологический оптимизм, скептицизм, агностицизм.разновидности агностицизма Позицию Агностицизм защищает и критический реализм. Один из главных представителей этого направления...

Функциональные обязанности медсестры отделения реанимации · Медсестра отделения реанимации обязана осуществлять лечебно-профилактический и гигиенический уход за пациентами...

Философские школы эпохи эллинизма (неоплатонизм, эпикуреизм, стоицизм, скептицизм). Эпоха эллинизма со времени походов Александра Македонского, в результате которых была образована гигантская империя от Индии на востоке до Греции и Македонии на западе...

Демографияда "Демографиялық жарылыс" дегеніміз не? Демография (грекше демос — халық) — халықтың құрылымын...

Субъективные признаки контрабанды огнестрельного оружия или его основных частей   Переходя к рассмотрению субъективной стороны контрабанды, остановимся на теоретическом понятии субъективной стороны состава преступления...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.011 сек.) русская версия | украинская версия