Студопедия — II. ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПОВЕРНЕННЯ КРЕДИТУ
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

II. ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПОВЕРНЕННЯ КРЕДИТУ

2.1. Кредит, наданий Банком, забезпечується всім належним Позичальнику майном та коштами, на які може бути звернено стягнення в порядку, встановленому законодавством України.

III. ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ СТОРІН

3.1. Банк зобов'язується:

3.1.1. Відкрити Позичальнику позичковий рахунок № 22030607664000 для обліку видачі/погашення кредиту.

3.1.2. Видати Позичальнику кредитні кошти на умовах, передбачених даним Договором, за умови сплати Позичальником "емісійної винагороди за розрахунково-касове обслуговування в розмірі 10,00% від суми кредиту,

3.1.3. Надавати Позичальнику роз'яснення з питань виконання даного Договору.

3.2. Позичальник зобов'язується:

3.2.1. Одержати і використати кредит на зазначені у даному Договорі цілі.

3.2.2. Щомісяця повертати одержаний кредит частинами шляхом переказу коштів у валюті одержаного кредиту на відкритий йому позичковий рахунок у Банку № 22030607664000, МФО 336677, у визначених п.1.1. даного Договору та Додатком №1 до нього розмірах і строки (терміни).

3.2.3. Щомісяця сплачувати проценти за користування кредитом шляхом переказу коштів у валюті одержаного кредиту на рахунок у Банку № 22030607664000, МФО 336677, у визначені даним Договором та Додатком №1 до нього строки,

3.2.4. Сплатити комісійну винагороду за розрахунково-касове обслуговування в розмірі 10.00% від суми кредиту готівкою в день укладення даного Договору шляхом переказу коштів у валюті одержаного кредиту на рахунок № 61100911013 в Банку, МФО 336677.

3.2.5. Щомісяця сплачувати плату за кредитне обслуговування шляхом переказу коштів у валюті одержаного кредиту на рахунок у Банку № 22085607664000, МФО 336677, у визначені даним Договором та Додатком №1 до нього строки.

3.2.6. Кошти для погашення заборгованості направляти в такій черговості: 1) для оплати пені та Інших штрафних санкцій за даним Договором; 2) для оплати прострочених процентів, плати за кредитне обслуговування та комісій; 3) для оплати нарахованих процентів, плати за кредитне обслуговування і комісій; 4) для погашення кредиту.

3.2.7. Повернути кредит, проценти, плату за кредитне обслуговування і комісії достроково на вимогу Банку у випадках, передбачених п.3.3.2. даного Договору.

3.3. Банк має право:

3.3.1. Проводити перевірку фінансового і матеріального стану Позичальника.

3.3.2. Вимагати від Позичальника повернення суми кредиту, плати за кредитне обслуговування і процентів достроково у випадку несплати Позичальником двох місячних платежів (частини кредиту та/або процентних платежів та/або комісій) та/або порушення будь-яких інших умов даного Договору.

3.3.3. Утримувати (списувати) з поточного рахунку Починальника в Банку: передбачені даним Договором комісії, заборгованість за кредитом, процентами, платою за кредитне обслуговування, пенею, штрафами, передбаченими даним Договором, у разі прострочення погашення кредиту (його частини), процентних платежів та/або комісій, із зарахуванням коштів на позичковий, процентний та інші рахунки Банку,

3.4. Позичальник має право:

3.4.1. Достроково повернути кредит, сплатити проценти, плату за кредитне обслуговування і комісії, відповідно до черговості, встановленої п.3.2.6. даного Договору.

3.4.2. отримати у Банку роз’яснення з питань виконання даного Договору.

IV.ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

4.1. За несвоєчасне чи неналежне виконання грошових зобов'язань за даним Договором Позичальник сплачує Банку за кожний день прострочки пеню в розмірі:

4.1.1. За несвоєчасну чи неналежну сплату процентів та користування кредитом, плати закредитне обслуговування і передбачених цим Договором комісій - 0,5% (нуль цілих і п'ять десятих відсотка) від суми боргу за кожний день прострочки.

4.1.2. За несвоєчасне чи неналежне повернення кредиту (його частини) - 0,5% (нуль цілих і п'ять десятих відсотка) від суми заборгованості по кредиту за кожний день прострочки.

4.2. У разі прострочки з погашення кредиту (його частини), процентів, плати за кредитне обслуговування та/або комісій понад шість місяців Позичальник сплачує Банку штраф у розмірі 25% від суми одержаного кредиту.

4.3. У випадку невиконання або неналежного виконання зобов'язань за даним Договором винна сторона повинна відшкодувати іншій стороні усі завдані цим збитки в повному розмірі понад суму пені і штрафів, передбачених п.п.4.1. і 4.2. даного Договору.

V. ЗАКЛЮЧНІ УМОВИ

5.1. Інформація, одержана Сторонами у зв'язку з укладенням і виконанням цього Договору, є конфіденційною, становить банківську таємницю і не може бути розкрита без згоди обох Сторін, за винятком передбачених законом і даним Договором випадків.

5.2. Даний Договір вступає в силу з дня його підписання Сторонами (дата, вказана на першій сторінці цього Договору) і діє до повного виконання Сторонами умов, передбачених даним Договором.

5.3. У разі несвоєчасного погашення кредиту та процентів за користування кредитом, Банк має право видавати наказ про примусову оплату боргового зобов'язання.

5.4. Даним Договором Позичальник доручає та дає розпорядження Банку списувати з усіх рахунків Позичальника в Банку заборгованість Позичальника за даним Договором у випадку прострочки сплати процентів, плати за кредитне обслуговування, комісій та/або повернення кредиту (його частини) і зараховувати кошти на позичковий та процентний рахунки в Банку.

5.5. Всі зміни і доповнення до даного Договору оформляються додатковою угодою Сторін, яка є невід'ємною частиною даного Договору.

5.6. Якщо одна із Сторін змінить свою адресу, місце проживання чи інші реквізити, вказані в розділі VI даного Договору, то вона зобов'язана інформувати про це другу Сторону до того, як нові реквізити вступлять в силу.

5.7. Спори, які виникають з даного Договору, розглядаються у відповідності з чинним законодавством України.

5.8. Позичальник заявляє та гарантує, що: уся інформація, відомості та документи (у тому числі ті що містяться в даному Договорі та кредитній справі Позичальника у Банку), які повідомлені та надані ним Банку з метою одержання кредиту, є достовірними і відповідають дійсності; кредит одержується ним на поточні потреби та не пов'язаний із підприємницькою діяльністю; Банк повідомив йому у належній формі в повному обсязі інформацію, передбачену ч.2 ст. 11 Закону України „Про захист прав споживачів", зазначена інформація Йому відома та зрозуміла з вказаним законом він ознайомлений, належний йому примірник оригіналу даного Договору з додатком (графіком платежів) йому вручено Банком при підписанні даного Договору; умови даного Договору він вважає справедливими і такими, що відповідають його інтересам.

5.9. Позичальник ознайомлений та згідній з тим, що Банк має право подати (розкрити) всю наявну інформацію і документацію про Позичальника в Єдиний, реєстр позичальників, який ведеться НБУ, а також будь-яким третім особам та органам, підприємствам, установам і організаціям, засобам масової інформації, у випадку невиконання чи неналежного виконання Позичальником зобов’язань за даним Договором.

5.10. Даний Договір складений у двох оригінальних примірниках, кожний з яких має однакову юридичну силу.

5.11.Додатки до даного Договору: Додаток №1 - графік повернення кредиту, процентних платежів і комісій. Додатки до даного Договору становлять його невід'ємну частину.

VI. РЕКВІЗИТИ, АДРЕСИ І ПІДПИСИ СТОРІН

Відділення за яким числиться кредит:

1. Відділення №1

2. Відділення №2

3. Відділення №3

ЗАТ КБ „ПриватБанк”:49094, м. Дніпропетровськ, вул.Набережна Перемоги, 50. МФО 305299 Код ЄДРПОУ 14360570 78200, м.Коломия, вул. І.Франка б.3. МФО 336677, тел. 8(03433)23871)   Фасовська Наталія Антонівна паспорт СС №038408, виданий Коломийським МВ УМВС 29.04.1996р. проживає за адресою: Україна, Івано-Франквська, м.Коломия вул. Перемоги 3, ІПН 1478107063, тел: дом. 80343324706
  _________ Намистюк А.М. ___________________Фасовська Н.А.

М.П.




<== предыдущая лекция | следующая лекция ==>
Банки, как центры кредитных отношений | Завдання 1. Види кредитів (ч.2 ст. 347 ГК України).

Дата добавления: 2015-09-04; просмотров: 269. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Обзор компонентов Multisim Компоненты – это основа любой схемы, это все элементы, из которых она состоит. Multisim оперирует с двумя категориями...

Композиция из абстрактных геометрических фигур Данная композиция состоит из линий, штриховки, абстрактных геометрических форм...

Важнейшие способы обработки и анализа рядов динамики Не во всех случаях эмпирические данные рядов динамики позволяют определить тенденцию изменения явления во времени...

ТЕОРЕТИЧЕСКАЯ МЕХАНИКА Статика является частью теоретической механики, изучающей условия, при ко­торых тело находится под действием заданной системы сил...

Расчет концентрации титрованных растворов с помощью поправочного коэффициента При выполнении серийных анализов ГОСТ или ведомственная инструкция обычно предусматривают применение раствора заданной концентрации или заданного титра...

Психолого-педагогическая характеристика студенческой группы   Характеристика группы составляется по 407 группе очного отделения зооинженерного факультета, бакалавриата по направлению «Биология» РГАУ-МСХА имени К...

Общая и профессиональная культура педагога: сущность, специфика, взаимосвязь Педагогическая культура- часть общечеловеческих культуры, в которой запечатлил духовные и материальные ценности образования и воспитания, осуществляя образовательно-воспитательный процесс...

Философские школы эпохи эллинизма (неоплатонизм, эпикуреизм, стоицизм, скептицизм). Эпоха эллинизма со времени походов Александра Македонского, в результате которых была образована гигантская империя от Индии на востоке до Греции и Македонии на западе...

Демографияда "Демографиялық жарылыс" дегеніміз не? Демография (грекше демос — халық) — халықтың құрылымын...

Субъективные признаки контрабанды огнестрельного оружия или его основных частей   Переходя к рассмотрению субъективной стороны контрабанды, остановимся на теоретическом понятии субъективной стороны состава преступления...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.009 сек.) русская версия | украинская версия