Студопедия — ПРОТОКОЛ. місто Дніпропетровськ 19 листопада 2012 року
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

ПРОТОКОЛ. місто Дніпропетровськ 19 листопада 2012 року






допиту потерпілого

місто Дніпропетровськ 19 листопада 2012 року

 

Допит розпочато о 21 год. 00 хв.

Допит закінчено о 21 год. 30 хв.

 

Слідчий СВ Індустріального РВ Дніпропетровського МУ ГУМВС України в Дніпропетровській області капітан міліції Іванов Іван Ігорович, у кримінальному провадженні № 100016, відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 19 листопада 2012 року у приміщенні кабінету № 203 Індустріального РВ Дніпропетровського МУ ГУМВС України в Дніпропетровській області в присутності осіб, яким роз’яснені вимоги ч. 3 ст. 66 КПК України про їх обов’язок не розголошувати відомості щодо проведеної процесуальної дії:

____________________________________________________________________

(їх прізвище, ім'я, по батькові, дата народження та місце проживання, підпис)

яким заздалегідь повідомлено про застосування технічних засобів фіксації, умови та порядок їх використання: _____________________________________

(характеристики технічних засобів фіксації та носіїв інформації, які застосовуються

___________________________________________________________________

при проведенні цієї процесуальної дії, підписи осіб)

____________________________________________________________________

з дотриманням вимог статей 55, 56, 95, 104, 106, 223, 224 КПК України, допитав як потерпілого:

1. Прізвище, ім’я та по батькові СОМОВ СЕРГІЙ СЕМЕНОВИЧ

2. Дата та місце народження: 15 жовтня 1980 року народження,

уродженець м. Дніпропетровська

3. Національність українець

4. Громадянство України

5. Освіта середня спеціальна (закінчив Дніпропетровський зварювальний технікум у 1999 році)

6. Місце роботи (навчання) У приватного підприємця “Григоренко” 7. Рід заняття та посада охоронець

8. Місце проживання (реєстрації) м. Дніпропетровськ, вул. Леніна, буд. 17, кв. 3

9. Судимість зі слів раніше не судимий

10. Чи є депутатом (якої Ради) не є депутатом

11. Відомості про паспорт або інший документ, що засвідчує особу
Паспорт серії ЦЦ 123456 виданий Індустріальним РВ Дніпропетровського МУ ГУМВС України в Дніпропетровській області

Потерпілому роз’яснено, що його викликано для дачі показань у кримінальному провадженні щодо розбійного нападу на нього, вчиненого невстановленими слідством особами.

 

Потерпілому Сомову С.С. роз’яснено зміст ст. 63 Конституції України про те, що особа не несе відповідальності за відмову давати показання або пояснення щодо себе, членів сім’ї чи близьких родичів, коло яких визначене законом.

підпис

 

Потерпілому Сомову С.С. роз’яснено зміст ст. 18 КПК України про свободу від самовикриття та право не свідчити проти близьких родичів чи членів сім’ї.

підпис

 

Потерпілому Сомову С.С. роз’яснено порядок проведення допиту, його права, передбачені ст. 56 КПК України, та обов’язки, передбачені ст. 57 КПК України.

підпис

 

Потерпілого Сомова С.С. попереджено про кримінальну відповідальність, передбачену ст. 384 КК України (Завідомо неправдиве показання).

підпис

 

 

Ознайомившись із своїми правами, потерпілий заявив, що бажає давати показання українською мовою та викладати їх під запис.

 

Послуг перекладача не потребує.

 

Потерпілий: Сомов С.С. (підпис)

 

 

На пропозицію дати показання щодо обставин вчиненого на нього групового розбійного нападу Сомов С.С. дав наступні показання: 19 листопада 2012 року приблизно о 18 годині 30 хвилин я знаходився на перехресті вулиць Калинової та Косіора в м. Дніпропетровську. В руці я тримав барсетку темно коричневого кольору, вартістю 400 грн., в якій знаходилися:

1) гаманець з штучної шкіри чорного кольору, вартістю 50 грн., в якому були 230 грн купюрами у 100, 50, 50, 10, 10 та 10 грн., а також електронна пластикова зарплатна картка “Приватбанку” на моє ім’я.

2) мобільний телефон Нокіа 6300 IMEI 1234567891234, корпус сріблястого кольору з тріщиною на задній його частині. Вартість телефону оцінюю в 700 грн.

В цей час до мене підійшли двоє раніше невідомих мені осіб чоловічої статі, прикмети яких я добре пам’ятаю.

Прикмети першого: європейської національності, зріс приблизно 170-175 см, на вигляд 25-30 років, худорлявої статури, обличчя овальне, над лівою частиною верхньої губи невеликий вертикальний шрам розміром близько 0,5 см, був одягнений у чорну шапку-горщик, чорну коротку шкіряну куртку, сині джинси та темні черевики.

Прикмети другого: кавказької національності, зріс приблизно 175-180 см, на вигляд 25-30 років, худорлявої статури, обличчя овальне, два середні верхні зуба з металу жовтого кольору, був одягнений у чорну кепку, “дуту” чорну коротку куртку, сині джинси та темні черевики.

Перший з них дістав з правої кишені своєї куртки ніж та сказав мені, щоб я віддав свою барсетку. Розуміючи реальність їх намірів, я спробував втекти від них і побіг в бік Будинку культури “Нижньодніпровського трубного заводу”. Але біля службового входу Будинку культури мене наздогнали. Перший чоловік спробував вдарити мене кулаком правої руки в голову, але не втримав рівновагу та впав на мене, зачепившись руками мені за куртку. Скориставшись тим, що він знаходився переді мною в нахиленому стані, я вдарив його коліном ноги, скоріше за все правої, в обличчя. Після цього удару цей чоловік продовжував триматися за мене, прижавшись обличчям до моєї куртки.

В цей час другий нападник наблизився до мене з правого боку, штовхнув руками на землю та почав бити ногами в голову й тулуб. Весь цей час я намагався тримати свою барсетку в обох руках. Однак від нанесених ударів я на деякий час (приблизно на півхвилини) втратив свідомість, чим скористався перший нападник на вирвав з моїх рук барсетку. Хоча цей момент я не пам’ятаю, оскільки був непритомний, але, прийшовши до тями, побачив, як

підпис


перший нападник, той що зі шрамом на обличчі, тримає в лівій руці мою барсетку говорить другому нападнику, що треба швидко уходити. Після цього вони побігли по вулиці Калиновій в бік проспекту імені Газети “Правда”.

Після цього на передній правій частині куртки, в яку я був одягнений, я помітив декілька плям крові. Оскільки нанесені мені тілесні ушкодження не супроводжувалися кровотечею, я зробив висновок, що це кров першого нападника, якого я вдарив коліном під час нападу на мене. Одразу після цього я дійшов до міської клінічної лікарні № 6 м. Дніпропетровська, де мені надали медичну допомогу.

 

Показання зафіксовані на носії інформації додаткові технічні засоби фіксації не застосовувалися

 

За результатами фіксування допиту технічними засобами від учасників процесуальної дії клопотання про внесення тексту показань до протоколу допиту ________________________

(надходили, не надходили)

Учасникам процесуальної дії повідомлено про спосіб ознайомлення із змістом протоколу, а саме надання складеного слідчим протоколу для особистого прочитання

Ознайомившись із текстом протоколу допиту від учасників процесуальної дії клопотання про внесення до нього змін, доповнень і зауважень не надійшло.

 

Потерпілий Сомов С. С підпис

 

 

Допитав:

Слідчий СВ Індустріального РВ

Дніпропетровського МУ ГУМВС України

в Дніпропетровській області

капітан міліції підпис І.І. Іванов

 

Від підписання протоколу допиту відмовляюсь у зв’язку з __________________

____________________________________________________________________

(вказати причини такої відмови з боку потерпілого або іншого учасника процесуальної дії)

 

Потерпілий ____________________________ /________________/

(прізвище, ім’я, по батькові) (підпис)

Представник ____________________________ /________________/

(прізвище, ім’я, по батькові) (підпис)

 

Поняті (у разі відсутності представника (захисника) потерпілого):

1. ____________________________________________ /____________/

2. ____________________________________________ /____________/

____________________________________________________________________ (слідчий, посада, найменування органу, підпис, прізвище, ініціали)


Слідчому слідчого відділу Індустріального РВ Дніпропетровського міського управління ГУМВС України

в Дніпропетровській області

капітану міліції

Іванову І.І.

ЗАЯВА

 

Прошу долучити до матеріалів кримінального провадження мою куртку, на якій мають місце плями речовини біологічного походження бурого кольору.

 

 

19.11.2012 С.С. Сомов

 








Дата добавления: 2015-08-27; просмотров: 520. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Шрифт зодчего Шрифт зодчего состоит из прописных (заглавных), строчных букв и цифр...

Картограммы и картодиаграммы Картограммы и картодиаграммы применяются для изображения географической характеристики изучаемых явлений...

Практические расчеты на срез и смятие При изучении темы обратите внимание на основные расчетные предпосылки и условности расчета...

Функция спроса населения на данный товар Функция спроса населения на данный товар: Qd=7-Р. Функция предложения: Qs= -5+2Р,где...

Опухоли яичников в детском и подростковом возрасте Опухоли яичников занимают первое место в структуре опухолей половой системы у девочек и встречаются в возрасте 10 – 16 лет и в период полового созревания...

Способы тактических действий при проведении специальных операций Специальные операции проводятся с применением следующих основных тактических способов действий: охрана...

Искусство подбора персонала. Как оценить человека за час Искусство подбора персонала. Как оценить человека за час...

Правила наложения мягкой бинтовой повязки 1. Во время наложения повязки больному (раненому) следует придать удобное положение: он должен удобно сидеть или лежать...

ТЕХНИКА ПОСЕВА, МЕТОДЫ ВЫДЕЛЕНИЯ ЧИСТЫХ КУЛЬТУР И КУЛЬТУРАЛЬНЫЕ СВОЙСТВА МИКРООРГАНИЗМОВ. ОПРЕДЕЛЕНИЕ КОЛИЧЕСТВА БАКТЕРИЙ Цель занятия. Освоить технику посева микроорганизмов на плотные и жидкие питательные среды и методы выделения чис­тых бактериальных культур. Ознакомить студентов с основными культуральными характеристиками микроорганизмов и методами определения...

САНИТАРНО-МИКРОБИОЛОГИЧЕСКОЕ ИССЛЕДОВАНИЕ ВОДЫ, ВОЗДУХА И ПОЧВЫ Цель занятия.Ознакомить студентов с основными методами и показателями...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.012 сек.) русская версия | украинская версия