Студопедия — РІШЕННЯ
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

РІШЕННЯ






Держдепартамент розглянув заяву власника патенту

_____________________________________________________________

(прізвище,ім'я, по батькові фізичної особи або повне офіційне найменування юридичної особи, її адреса)

про реєстрацію ліцензійного договору і прийняв рішення зареєструвати ліцензійний договір, відповідно до якого дозвіл на використання винаходу

_____________________________________________________________

(назва винаходу)

патент України № __________ надається

_____________________________________________________________

(прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне офіційне найменування юридичної особи,

_____________________________________________________________

якій надається дозвіл на використання винаходу, її адреса)

 

Вид ліцензії: виключна

Строк дії ліцензійного договору: строк дії патенту

Територія дії ліцензійного договору: Україна

Реєстраційний номер

Дата реєстрації

Голова Державного департаменту

 

УГОДА №_______
про передачу прав власності на знак для товарів та послуг
“____________________”

м. Київ «__» ______ 200___ р

 

Сторони цієї Угоди (далі - СТОРОНИ):

Сторона 1. Діюче на підставі Статуту Товариство з обмеженою відповідальністю “_________________” (далі - ПЕРЕДАВАЧ ПРАВ), яке представляє директор _____________________________________________.

Сторона 2. Діюча на підставі Статуту приватна фірма _______________ _________________, яку представляє директор ___________________ _________________________

беручи до уваги, що:

ПЕРЕДАВАЧ ПРАВ є єдиним власником свідоцтва України № _______ на знак для товарів та послуг «____________________________» (далі - ЗНАК);

ПЕРЕДАВАЧ ПРАВ відповідно до статті 16 Закону України «Про охорону прав на знаки для товарів і послуг» може передавати на підставі договору, право власності на ЗНАК будь-якій особі;

ПРАВОНАСТУПНИК бажає набути і здійснювати на умовах цієї Угоди права, що випливають з свідоцтва на ЗНАК - (право власності)

домовились про таке:

Стаття 1. Визначення

У цій Угоді нижченаведені терміни вживаються у такому значенні:

Угода - ця Угода;

Договір - Договір № ____ від ________ р., про передачу прав власності на товарний знак" ___________"

Свідоцтво – Свідоцтво України № _____ на знак для товарів і послуг “________".

 

Стаття 2. Предмет Угоди

ПЕРЕДАВАЧ ПРАВ передає ПРАВОНАСТУПНИКУ на умовах Угоди права власності, що згідно з ст. 16 Закону України «Про охорону прав на знаки для товарів і послуг» випливають з Свідоцтва.

ПЕРЕДАВАЧ ПРАВ надає ПРАВОНАСТУПНИКУ послуги по забезпеченню високого рейтингу ЗНАКУ.

 

Стаття 3. Зобов'язання сторін

1.ПРАВОНАСТУПНИК зобов'язується забезпечувати якість продукції маркованої ЗНАКОМ у відповідності до діючих в Україні стандартів.

Всі дії ПРАВОНАСТУПНИКА пов'язані з просуванням товарів, маркованих ЗНАКОМ, на ринок повинні бути направлені на забезпечення та підвищення високого рейтингу ЗНАКУ.

Згідно додаткової Угоди ПЕРЕДАВАЧ ПРАВ надає ПРАВОНАСТУПНИКУ обов’язкову допомогу щодо забезпечення якості продукції, маркованої ЗНАКОМ, та рекомендації щодо маркетингової політики.

 

Стаття 4. Платежі

1. ПРАВОНАСТУПНИК за передачу прав виплачує ПЕРЕДАВАЧУ ПРАВ суму ____, 0 грн. крім того ПДВ - ___________ грн. ___ коп. Всього ____ (_________) грн. ____ коп.

2. Передача прав та оплата здійснюється на протязі місяця з дати набрання чинності Угоди, про що складається відповідний Акт.

 

Стаття 5. Застереження про конфіденційність

ПЕРЕДАВАЧ ПРАВ і ПРАВОНАСТУПНИК погодились, що текст Угоди, будь-які матеріали, інформація та відомості щодо нього є конфіденційними і не можуть передаватись третім особам без попередньої письмової згоди іншої СТОРОНИ, крім випадків, коли таке передавання пов'язане з одержанням офіційних дозволів, документів для виконання Угоди або сплати податків, інших обов'язкових платежів, а також у випадках, передбачених чинним законодавством, яке регулює зобов'язання ПЕРЕДАВАЧА ПРАВ і ПРАВОНАСТУПНИКА в межах Угоди.

 

Стаття 6. Форс-мажорні обставини

У разі виникнення форс-мажорних обставин (дії нездоланної сили, яка не залежить від волі ПЕРЕДАВАЧА ПРАВ та ПРАВОНАСТУПНИКА), а саме: війни, воєнних дій, блокади, ембарго, інших міжнародних санкцій, пожеж, повеней, іншого стихійного лиха чи сезонних природних явищ тощо ПЕРЕДАВАЧ ПРАВ і ПРАВОНАСТУПНИК звільняються від виконання своїх зобов'язань на строк дії цих обставин або можуть відмовитися від виконання умов Угоди частково чи в цілому без додаткової фінансової відповідальності. Строк дії форс-мажорних обставин підтверджується Торгово-промисловою палатою ПЕРЕДАВАЧА ПРАВ.

 

Стаття 7. Захист прав

1. ПЕРЕДАВАЧ ПРАВ запевняє, що йому невідомо про права третіх осіб, які могли бути порушені Угодою.

2. ПЕРЕДАВАЧ ПРАВ зобов'язується протягом строку дії Угоди не посягати на права ПРАВОНАСТУПНИКА на ЗНАК і не підтримувати третіх осіб в їх посяганнях на ці права.

3. У разі пред'явлення ПРАВОНАСТУПНИКУ претензії чи позову з приводу порушення ним прав третіх осіб у зв'язку з використанням права власності на ЗНАК з вини ПЕРЕДАВАЧА ПРАВ, ПЕРЕДАВАЧ ПРАВ одноосібно відшкодовує ПРАВОНАСТУПНИКУ всі понесені ним у зв'язку з цією подією збитки.

 

Стаття 8. Відповідальність

1. СТОРОНА, що не виконала вищевказані умови Угоди чи додаткових Угод які є невід'ємною часткою цієї Угоди, зобов'язана відшкодувати іншій СТОРОНІ завдані цим збитки.

2. В разі невиконання зобов'язань по платежах, передбачених в Угоді чи в додаткових Угодах ПРАВОНАСТУПНИК разом з відшкодуванням збитків сплачує ПЕРЕДАВАЧУ ПРАВ пеню в розмірі подвійної облікової ставки НБУ від недоплаченої суми за кожний день прострочення виконання. Першим днем прострочення виконання зобов'язань по платежах вважається перший день після місяця, в якому необхідно було здійснити платіж.

 

Стаття 9. Розв'язання спорів

1. Всі спори та розбіжності, що виникають з цієї Угоди або Додаткових угод, чи у зв'язку з ними, будуть по можливості розв'язуватись шляхом переговорів.

2. Будь-який спір, що виникає з цієї Угоди або у зв'язку з нею, підлягає передачі для розгляду і остаточного вирішення до арбітражного суду м. Києва.

3. Мовою арбітражного розгляду є українська мова.

4. Спори, що виникають з цієї Угоди, можуть розглядатися одним арбітром.

5. Рішення зазначеного суду є остаточним, оскарженню не підлягає та є обов'язковим для виконання його обома сторонами.

 

Стаття 10. Набрання чинності Угоди

1. Угода та Додаткові Угоди набирають чинності з дня їх підписання СТОРОНАМИ і діють протягом десяти років.

 

Стаття 11. Припинення чинності Угоди.

1. Угода припиняє чинність з дати набрання законної сили рішення суду про визнання Свідоцтва недійсним повністю або частково, яке ухвалено за позовом будь-якої особи.

2 Угода припиняє чинність у разі її розірвання СТОРОНОЮ через невиконання іншою СТОРОНОЮ будь-якої суттєвої її умови чи додаткових Угод.

3. Розірвання Угоди СТОРОНОЮ здійснюється після письмового повідомлення про це іншої СТОРОНИ, якщо протягом 60 днів після нього остання не виконає своє зобов'язання.

 

Стаття 12. Інші умови

1. ПЕРЕДАВАЧ ПРАВ зобов'язується протягом одного місяця зареєструвати ДОГОВІР на передачу права власності на ЗНАК у Державному патентному відомстві України

2. Права і обов'язки однієї СТОРОНИ Угоди не можуть бути передані третім особам без письмової згоди іншої СТОРОНИ, за виключенням випадків, передбачених Угодою

3. Всі зміни та доповнення до Угоди вважаються невід'ємною й складовою частиною за умови виконання їх у письмовій формі та підписання уповноваженими представниками обох СТОРІН

 

Стаття 13. Юридичні адреси та платіжні реквізити сторін

ПЕРЕДАВАЧ ПРАВ:   Директор ПРАВОНАСТУПНИК:   Директор

ДОГОВІР
про поступку права
на одержання патенту на винахід

м. Київ, "__"___________ р.

 

Фізичні особи, громадяни України

_______________________________

_______________________________

_______________________________,

що іменуються надалі "Автори";, і

ТОВ "_________________", що іменується надалі "Підприємство";, в особі Директора _____________________________, що діє на підставі Статуту, уклали даний договір про наведене нижче:

1. Автори передають Підприємству право на одержання патенту в Україні та за кордоном на винахід "_____________________", створений Авторами.

2. Автори зобов'язуються в 30-денний термін з моменту завершення роботи над створенням винаходу, що підпадає під дію даного договору, письмово повідомити про це Підприємство з повним розкриттям суті винаходу.

3. Представник Підприємства, що відповідає за роботу в сфері промислової власності, у 10-денний термін зобов'язаний письмово повідомити Авторів, чи приймає Підприємство право на одержання патенту на винахід чи залишає його за Авторами. Документом, що засвідчує факт приймання прав Підприємством може бути Акт приймання матеріалів винаходу. У випадку залишення права на одержання патенту за Авторами Підприємство зобов'язується зберігати конфіденційність отриманих від Авторів даних про винахід і не вчиняти дій, що перешкоджають отриманню Авторами патенту на винахід.

4. Підприємство зобов'язується подати до Укрпатенту заявку на винахід, право на одержання патенту, за яким прийнято їм відповідно до пунктів 1 і 2 даного Договору, протягом чотирьох місяців з дати повідомлення його Авторами про створений ними винахід, а також починати всі дії, необхідні для одержання патенту і підтримки його в силі.

5. У випадку прийняття Підприємством рішення про припинення підтримки патенту в силі Підприємство зобов'язується завчасно запропонувати Авторам укласти договір про переуступку йому цього патенту.

6. За надані права Підприємство зобов'язується виплатити Авторам винагороду в тримісячний термін з дати отримання ним винагороди від використання винаходу у таких розмірах:

 

Прізвище, ініціали ______(__________________________) грн. 00 коп.

Прізвище, ініціали ______(__________________________) грн. 00 коп.

Прізвище, ініціали ______(__________________________) грн. 00 коп.

7. Автори зобов'язується робити всі необхідні дії для одержання Підприємством патенту на Україні та за кордоном (участь у складанні опису, підписання документів заявки, акту про переуступку та ін.) і зберігати конфіденційність усіх даних, що стосуються винаходу.

8. Всі дії пов'язані з подальшим використанням патенту (винаходу) Підприємство виконує самостійно і без погодження з Авторами. Автори не претендують на отримання будь-якої винагороди за продаж чи використання винаходу Підприємством, крім вказаної у п.6. цього Договору.

9. Зміни і доповнення даного договору, включаючи встановлення особливостей його застосування до окремих винаходів, можуть бути зроблені на підставі двостороннього протоколу чи додатку до цього договору.

10. За невиконання чи неналежне виконання умов договору Автори і Підприємство несуть відповідальність згідно з діючим законодавством.

11. Реквізити сторін:

Підприємство:

Товариство з обмеженою відповідальністю "____________"

_________, м. Київ, вул. _________________

Р/рах ________________ в _____________ МФО ______

Код ЄДРПОУ ______________________

Директор _______________________

Автори:

1. ______________________________________________________________

паспорт: __ № ________, виданий _______ МВС України в м. Києві, _____ р.

адреса: _______________________________________ Підпис

 

2. ______________________________________________________________

паспорт: __ № _________, виданий ______ МВС України в ______, ______ р.

адреса: _______________________________________ Підпис

3. ______________________________________________________________

паспорт: __ № _______, виданий __________ МВС України в ______, ____ р.

адреса: ______________________________________ Підпис

 

АКТ № _______

Про приймання-здачу документації за Договором__________
від _____________ р.

 

Цей Акт складено між ТОВ “___________” (далі - Підприємство) в особі директора ______________, з однієї сторони і авторами винаходу, громадянами України___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________, (далі Авторами), у тому, що,

Автори передали, а Підприємство прийняло всю документацію на винахід "_____________";.

Згідно із Актом вся документація необхідна для подачі заявки на винахід передана у повному обсязі і Сторони не мають претензій одна до одної.

Підприємство: Товариство з обмеженою відповідальністю "____________" _______, м. Київ, вул. ________________________________ р/рах ___________________________ в ____________ МФО _____________ Код ЄДРПОУ ______________________

 

Директор _______________________

 

Автори:

1. ___________________________________________________________

паспорт: __ № _______, виданий _______ МВС України в м. Києві, _____ р.

адреса: ____________________________________ Підпис

2. ___________________________________________________________

паспорт: __ № ________, виданий _______ МВС України в _______, _____ р.

адреса: ____________________________________ Підпис

3. ___________________________________________________________

паспорт: __ № ______, виданий _______ МВС України в ______, ________ р.

адреса: ____________________________________ Підпис

Договір №

на проведення оцінки майна

м. Київ _____________________ р.

 

Сторона 1: Фізична особа, громадянин України _________________ _______________________, який є автором та власником "Ноу-хау "______________________" до винаходу "________________________", що захищений патентом України № 000111А, та виступає в інтересах інших авторів та власників вищезазначеного ноу-хау, надалі - Замовник,

та

Сторона 2: Товариство з обмеженою відповідальністю "______________ _______________", в особі Директора ____________________________, діючого на підставі Статуту, надалі - Платник,

та

Сторона 3: Товариство з обмеженою відповідальністю "______________ ___________", в особі директора _________________________, діючого на підставі Статуту, надалі - Суб'єкт оціночної діяльності,

далі разом по тексту "Сторони", дійшли згоди про наступне:







Дата добавления: 2015-09-18; просмотров: 397. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Композиция из абстрактных геометрических фигур Данная композиция состоит из линий, штриховки, абстрактных геометрических форм...

Важнейшие способы обработки и анализа рядов динамики Не во всех случаях эмпирические данные рядов динамики позволяют определить тенденцию изменения явления во времени...

ТЕОРЕТИЧЕСКАЯ МЕХАНИКА Статика является частью теоретической механики, изучающей условия, при ко­торых тело находится под действием заданной системы сил...

Теория усилителей. Схема Основная масса современных аналоговых и аналого-цифровых электронных устройств выполняется на специализированных микросхемах...

Весы настольные циферблатные Весы настольные циферблатные РН-10Ц13 (рис.3.1) выпускаются с наибольшими пределами взвешивания 2...

Хронометражно-табличная методика определения суточного расхода энергии студента Цель: познакомиться с хронометражно-табличным методом опреде­ления суточного расхода энергии...

ОЧАГОВЫЕ ТЕНИ В ЛЕГКОМ Очаговыми легочными инфильтратами проявляют себя различные по этиологии заболевания, в основе которых лежит бронхо-нодулярный процесс, который при рентгенологическом исследовании дает очагового характера тень, размерами не более 1 см в диаметре...

Способы тактических действий при проведении специальных операций Специальные операции проводятся с применением следующих основных тактических способов действий: охрана...

Искусство подбора персонала. Как оценить человека за час Искусство подбора персонала. Как оценить человека за час...

Этапы творческого процесса в изобразительной деятельности По мнению многих авторов, возникновение творческого начала в детской художественной практике носит такой же поэтапный характер, как и процесс творчества у мастеров искусства...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.013 сек.) русская версия | украинская версия