Студопедия — ЗАХИСТ КУРСОВОЇ РОБОТИ
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

ЗАХИСТ КУРСОВОЇ РОБОТИ






8.1. Порядок захисту і здачі на кафедру захищеної роботи. Науковий керівник курсової роботи допускає її до захисту, якщо виставлена ним рейтингова оцінка курсової роботи складає не нижче ніж 3 бали (50 балів – за системою ECTS).

Підготовка студента до захисту курсової роботи полягає у чіткому розумінні наукових досліджень, проведених у курсовій роботі, та здатності дати відповіді на питання щодо змісту роботи.

8.2. Тези по за змістом курсовійої роботіи. Тези - короткий виклад думки, істинність якої слід довести. У тезах висловлюються основні положення курсової роботи. Тези повинні бути короткими, обсягом не більше двох сторінок.

Тези по за змістом курсовійої роботіи не підшиваються до тексту курсової роботи, представляються науковому керівникові окремо від роботи і залишаються у нього для вирішення питання про можливість участі студента в студентській науковій конференції і публікації в збірці студентських наукових робіт.

8.3. Захист курсової роботи. Захист курсової роботи студентом проводиться на засіданні комісії викладачів в складі не менше 3 чоловік, до складу якої входить науковий керівник курсової роботи.

Дата, час і місце захисту курсової роботи встановлюються відповідним графіком за підписом завідувача кафедрою, на якій працює викладач – науковий керівник курсової роботи.

В процесі захисту студент докладає сутність виконаних досліджень за темою курсової роботи, результати проведеного дослідження, їх обгрунтування, відповідає на зауваження наукового керівника, на питання членів комісії, зокрема, дає відповіді на:

- не висвітлені в курсовій роботі питання;

- на питання, які висвітлені не повністю;

- питання, які висвітлені неправильно.

Курсова робота і її захист оцінюються комісією за 4-х бальною системою (відмінно, добре, задовільно, незадовільно), а для студентів, які навчаються за КМС, – і за системою ECTS.

Переведення даних 100-бальної шкали оцінювання в 4-бальну шкалу та шкалу за системою EСTS здійснюється в такий спосіб:

 

Оцінка за 100-бальною шкалою Оцінка за національною (4-бальною) шкалою Оцінка за шкалою EСTS  
100 – 90   5 (відмінно)   A  
89 – 80 4 (добре) B  
79 – 70 4 (добре) C  
69 – 60 3 (задовільно) D  
59 – 50 3 (задовільно) E  
49 – 30 2 (незадовільно) з можливістю повторного складання FX  
29 – 0 2 (незадовільно) з обов'язковим повторним вивченням дисципліни F  

 

При оцінюванні курсової роботи комісією беруться до уваги актуальність і науково-практичне значення теми, якість виконання і оформлення роботи, а також змістовність доповіді і відповідей студента, керуючись критеріями рейтингової оцінки курсової роботи (див. п. 7.4).

Оцінка виставляється комісією у відомість і залікову книжку (або індивідуальний навчальний план) студента відразу ж після захисту курсової роботи. Рішення комісії є остаточним і оскарженню не підлягає.

Якщо робота до захисту не допущена або оцінена в ході захисту на «незадовільно» (менше, ніж 50 балів за системою EСTS), студент зобов'язаний виконати нову курсову роботу за цією ж темою з урахуванням зауважень наукового керівника.

При виявленні дослівного повного або часткового (хоча б один абзац) запозичення з опублікованих джерел, шляхом використання системи Інтернет, з чужих курсових робіт (зокрема, виконаних за замовленням), з компакт-дисків і тому подібне, закріплена за студентом тема анулюється. Такому студентові виставляється незадовільна оцінка за курсову роботу. Одночасно цьому студентові комісія викладачів призначає нову тему курсової роботи. Підготувати і захистити нову курсову роботу він може в період, відведений для ліквідації академічних заборгованостей.

Факт плагіату при виконанні курсової роботи розглядається органами студентського самоврядування як грубе порушення норм правил поведінки студентів ЕПФ.

Додаток 1

ДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

КАФЕДРА ТЕОРІЇ ТА ІСТОРІЇ ДЕРЖАВИ І ПРАВА

 

 

КУРСОВА РОБОТА

з теорії права та держави

 

на тему:

 

ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ: ПОНЯТТЯ, СТАДІЇ,







Дата добавления: 2015-10-01; просмотров: 592. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Вычисление основной дактилоскопической формулы Вычислением основной дактоформулы обычно занимается следователь. Для этого все десять пальцев разбиваются на пять пар...

Расчетные и графические задания Равновесный объем - это объем, определяемый равенством спроса и предложения...

Кардиналистский и ординалистский подходы Кардиналистский (количественный подход) к анализу полезности основан на представлении о возможности измерения различных благ в условных единицах полезности...

Обзор компонентов Multisim Компоненты – это основа любой схемы, это все элементы, из которых она состоит. Multisim оперирует с двумя категориями...

Искусство подбора персонала. Как оценить человека за час Искусство подбора персонала. Как оценить человека за час...

Этапы творческого процесса в изобразительной деятельности По мнению многих авторов, возникновение творческого начала в детской художественной практике носит такой же поэтапный характер, как и процесс творчества у мастеров искусства...

Тема 5. Анализ количественного и качественного состава персонала Персонал является одним из важнейших факторов в организации. Его состояние и эффективное использование прямо влияет на конечные результаты хозяйственной деятельности организации.

Классификация потерь населения в очагах поражения в военное время Ядерное, химическое и бактериологическое (биологическое) оружие является оружием массового поражения...

Факторы, влияющие на степень электролитической диссоциации Степень диссоциации зависит от природы электролита и растворителя, концентрации раствора, температуры, присутствия одноименного иона и других факторов...

Йодометрия. Характеристика метода Метод йодометрии основан на ОВ-реакциях, связанных с превращением I2 в ионы I- и обратно...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.044 сек.) русская версия | украинская версия