Студопедия — ЭЛЕКТРОКАРДИОГРАММАНЫ ЖАЗУ ЖӘНЕ ИНТЕРПРИТАЦИЯЛАУ
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

ЭЛЕКТРОКАРДИОГРАММАНЫ ЖАЗУ ЖӘНЕ ИНТЕРПРИТАЦИЯЛАУ

8.1. З метою контролю статутної діяльності, виконання рішень Конференції та Правління СНТТ в СНТТ створюється Контрольно-ревізійна комісія СНТТ у складі 3 осіб, які обираються Конференцією СНТТ.

8.2. Члени Контрольно-ревізійної комісії не можуть входити до складу будь-яких інших органів СНТТ. Контрольно-ревізійна комісія підзвітна лише Конференції СНТТ.

8.3. Контрольно-ревізійну комісію очолює її Голова, який обирається членами Контрольно-ревізійної комісії зі свого складу. Робота Контрольно-ревізійної комісії будується відповідно до затвердженого Правлінням Положення СНТТ про Контрольно-ревізійну комісію СНТТ.

8.4. До компетенції Контрольно-ревізійної комісії належить:

8.4.1. Розгляд заяв про порушення посадовими особами СНТТ норм чинного Статуту.

8.4.2. Призупинення до моменту розгляду по суті Конференцією СНТТ виконання рішень, окрім як рішень самої Конференцією СНТТ, якщо Контрольно-ревізійна комісія вважає, що вони суперечать або були прийняті з порушенням чинного Статуту.

8.4.3. Здійснення перевірок діяльності СНТТ.

8.5. Члени Контрольно-ревізійної комісії мають право брати участь, з правом дорадчого голосу, у засіданнях будь-яких органів СНТТ.

8.6. Всі органи та посадові особи СНТТ зобов’язані надавати на запит Контрольно-ревізійної комісії для ознайомлення будь-які документи стосовно діяльності СНТТ.

9. Внесення змін і доповнень до статутних документів СНТТ

9.1. Статутними документами СНТТ є Положення Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського про студентське самоврядування та його органи та цей Статут.

9.2. Зміни та доповнення до Статуту СНТТ ухвалює Конференція СНТТ.

9.3. Зміни та доповнення до Статуту СНТТ вносяться рішенням Конференції СНТТ, якщо вони були підтримані простою більшістю голосів учасників Конференції СНТТ.

9.4. Зміни та доповнення до Положення Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського про студентське самоврядування та його органи вносяться у встановленому ним порядку.

 

10. Припинення діяльності СНТТ

10.1. Припинення діяльності СНТТ здійснюється відповідно до Положення Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського про студентське самоврядування та його органи шляхом його ліквідації або реорганізації.

10.2. Рішення про припинення діяльності СНТТ приймається Конференцією осіб, які навчаються у Миколаївському національному університеті імені В.О.Сухомлинського, за поданням Конференції СНТТ.

10.3. Подання Конференції СНТТ про припинення діяльності СНТТ приймається не менш як чотирма п’ятими голосів її делегатів за умови підтримання цього рішення Правлінням СНТТ та не менш ніж двома третіми Правлінь СНТТ.

10.4. Припинення діяльності СНТТ здійснюється також за рішенням суду у випадках та в порядку, передбачених чинним законодавством.

10.5. При реорганізації СНТТ сукупність його прав та обов'язків переходить до правонаступника (правонаступників).

 

11. Прикінцеві положення СНТТ

11.1. Цей Статут набуває чинності з моменту його прийняття Конференцією СНТТ.

11.2. Усі акти СНТТ, що суперечать Положенню Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського про студентське самоврядування та його органи та цьому Статуту, є такими, що не мають юридичної сили.

11.3. До введення в дію Положення Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського про студентське самоврядування та його органи щодо питань, не врегульованих цим Статутом, застосовуються положення відповідних актів СНТТ, що діяли до набуття чинності цим Статутом.

11.4. Правління СНТТ проводять свою діяльність у відповідність із цим Статутом протягом трьох місяців після набуття чинності цим Статутом.

 

 

БЕКЕТ

ЭЛЕКТРОКАРДИОГРАММАНЫ ЖАЗУ ЖӘНЕ ИНТЕРПРИТАЦИЯЛАУ

Студетке арналған нұсқау

Сіздің міндетіңіз электрокардиограмманы жазу және интерпритация жүргізу.

 

 

Барлық іс-әрекетіңізді айтып отырыңыз.

 

 

БЕКЕТ

ЭЛЕКТРОКАРДИОГРАММАНЫ ЖАЗУ ЖӘНЕ ИНТЕРПРИТАЦИЯЛАУ

Емтихан қабылдаушыға арналған нұсқау

Студентке арналған нұсқауды мұқият оқыңыз.

 

Бекет жабдығы: муляж.

 

Студент, бекетте, электрокардиограмманы жазу және интерпритация жүргізу керек және ол не істеп жатқанын сізге айтуы қажет.

 

 

БЕКЕТ




<== предыдущая лекция | следующая лекция ==>
ПРОСЛЕДОВАНИЕ НЕИСПРАВНОГО ВЫХОДНОГО СИГНАЛА. | ГЛАВА 2

Дата добавления: 2015-10-12; просмотров: 405. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Важнейшие способы обработки и анализа рядов динамики Не во всех случаях эмпирические данные рядов динамики позволяют определить тенденцию изменения явления во времени...

ТЕОРЕТИЧЕСКАЯ МЕХАНИКА Статика является частью теоретической механики, изучающей условия, при ко­торых тело находится под действием заданной системы сил...

Теория усилителей. Схема Основная масса современных аналоговых и аналого-цифровых электронных устройств выполняется на специализированных микросхемах...

Логические цифровые микросхемы Более сложные элементы цифровой схемотехники (триггеры, мультиплексоры, декодеры и т.д.) не имеют...

Решение Постоянные издержки (FC) не зависят от изменения объёма производства, существуют постоянно...

ТРАНСПОРТНАЯ ИММОБИЛИЗАЦИЯ   Под транспортной иммобилизацией понимают мероприятия, направленные на обеспечение покоя в поврежденном участке тела и близлежащих к нему суставах на период перевозки пострадавшего в лечебное учреждение...

Кишечный шов (Ламбера, Альберта, Шмидена, Матешука) Кишечный шов– это способ соединения кишечной стенки. В основе кишечного шва лежит принцип футлярного строения кишечной стенки...

Что такое пропорции? Это соотношение частей целого между собой. Что может являться частями в образе или в луке...

Растягивание костей и хрящей. Данные способы применимы в случае закрытых зон роста. Врачи-хирурги выяснили...

ФАКТОРЫ, ВЛИЯЮЩИЕ НА ИЗНОС ДЕТАЛЕЙ, И МЕТОДЫ СНИЖЕНИИ СКОРОСТИ ИЗНАШИВАНИЯ Кроме названных причин разрушений и износов, знание которых можно использовать в системе технического обслуживания и ремонта машин для повышения их долговечности, немаловажное значение имеют знания о причинах разрушения деталей в результате старения...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.012 сек.) русская версия | украинская версия