Студопедия — Сучасного напрямки моди в зачісках, фарбуванні волосся та макіяжі.
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Сучасного напрямки моди в зачісках, фарбуванні волосся та макіяжі.






Ні для кого не секрет, що мода мінлива і примхлива, і тому вона періодично пропонує нам захоплюючу гру з часом. Кожен сезон до нас приходить те саме нове, яке на ділі виявляється добре забутим старим. І тут вже настає наша черга робити хід конем: вплітати тренди інших епох в модний сучасний образ.
Придумати щось кардинально нове неможливо хоча б тому, що люди вигадують це нове останні шість тисяч років - з тих пір як існує тканину.
Проте всі модні будинки взялися за вивчення даної теми.

 

           
         
         
               
                 
         
       
       
                     

У колекціях «літо 2014» багато модних будинків вирішили віддати належне моді 60-х років, деякі просто створили пару луків в стилі 60-х, а колекції інших - справжня ода моді 60-х років.
Бабетта знову підкорила світ. Високий начіс з об'ємним пучком волосся на маківці знову став хітом сезону. Однак від початкового варіанта модну укладку відрізняє все та ж творча недбалість і якась недомовленість. Щоб виглядати стильно, не потрібно сильно пригладжувати волосся, а хвостик, що залишився від пучка, можна залишити розпущеним, не забираючи під валик (Мал. Крім знаменитої Бабетти, стилісти пропонують спробувати зробити пучок або гульку на самій верхівці. На відміну від твісту пучок розташовується досить високо на голові і вимагає, щоб волосся було туго стягнуте. Урізноманітнити аскетичні модні зачіски можна за допомогою оригінальних шпильок (Мал. 2).
Це доводить, що дана тема є невичерпною. Черпаючи натхнення в колекціях модельєрів середини двадцятого століття, сучасні дизайнери створюють чудові колекції, повні вишуканої витонченості 60-х, але в теж час не позбавлені індивідуальності.
Один з найпростіших способів підготуватися до нового сезону - змінити колір волосся: за допомогою простого фарбування волосся можна не лише радикально змінити зовнішність, але і слідувати найактуальнішим тенденціям, не витрачаючи величезні суми на грандіозне оновлення сезонного гардероба. Традиційно літній сезон асоціюється зі світлішими відтінками, а ось осінній повертає до темніших відтінків.

 

           
         
         
               
                 
         
       
       
                     

 

Класичним брюнеткам в новому сезоні краще всього зупинитися на відтінку темного шоколаду або трюфеля. Ні в якому разі не варто думати, що цей темний відтінок виглядатиме похмуро на фоні і без того темної зими: за рахунок поєднання відтінку шоколаду з дещо світлішими золотистими пасмами остаточний колір волосся стане глибоким, насиченим і в той же час теплим, повністю відповідаючи основним тенденціям цієї зими (Мал. 3).
Власницям рудого волосся в новому сезоні не обов'язково, як брюнеткам, експериментувати із складною технікою фарбування: для них наймоднішим кольором стане однотонний, без яких-небудь додаткових акцентів - розкішний відтінок червоного дерева. Стилісти радять брати приклад з голлівудської актриси Джуліанни Мур, власниці розкішного, блискучого темно-рудого волосся (Мал. 4).
Як і власницям рудого волосся, блондинкам в новому сезоні доведеться звернути увагу на Голлівуд - а точніше, на знаменитих каліфорнійських блондинок. Восени і зимою наймоднішим відтінком світлого волосся стане золотистий блонд, що успішно перекочував з літнього сезону в зимовий. Якщо влітку золотисте біляве волосся відмінно поєднується із засмагою, то цією зимою не менше успішний доповнять образ роковой жінки в стилі актриси Кейт Босуорт з її коханою червоною губною помадою. Дочиста освітлене волосся, популярне у минулому літньому сезоні, восени остаточно вийде з моди: на подіумах Alexander McQueen, Banana Republic, Calvin Klein, Balmain красувалися власниці світло-золотистого волосся. Головна перевага золотистого відтінку - в його універсальності, що з успіхом довів попередній сезон показів (Мал. 5).

           
         
         
               
                 
         
       
       
                     

Власницям каштанового волосся в новому сезоні найлегше підібрати трендовий відтінок, слідуючи лише одному правилу - вибраний колір має бути теплим. Цього сезону стилісти радять поєднувати теплі відтінки молочного шоколаду із золотистими акцентами - таке поєднання найвигіднішим чином відтіняє шкіру обличчя, роблячи її свіжіше і молодше, а саме волосся виглядає красивішим і блискучішим. Не варто і говорити про те, що коричневий - найуніверсальніший колір: цей відтінок підійде для власниць абсолютно будь-якого відтінку шкіри.
З’являються найрізноманітніші фарбування за схемами, це дуже модно в цьому сезоні для тих хто любить експерементувати над собою (Мал. 6).
Природний модний макіяж літо 2014 з ефектом прозорості і здоровий рум'янець пропагували багато брендів (Мал. 7). На показах цей образ несли Dolce & Gabbana, Marni, Bottega Veneta.
Відмовтеся від макіяжу губ, якщо хочете виділити красиві виразні очі. Ваші губи повинні стати практично непомітними, щоб на них не перемикалася увагу. Яскравий макіяж в стилі «жінка Сходу» - це те, що потрібно (Мал. 8).
За допомогою яскравої підводки і чорних тіней зробіть «котячий» розріз очей, зробіть їх важкими. Тут складно «переборщити», адже модний макіяж влітку 2013 увазі використання дуже яскравих відтінків: смарагдово-зелених, неоново-синіх, яскраво-блакитних і, уявіть собі, червоних.
Якщо Ви вирішили вибрати макіяж в червоній гамі, експериментуйте, обережно вибираючи відтінки. Постарайтеся зрозуміти, які саме тіні краще підходять, головне - щоб очі не здавалися запаленими. Доповнюють макіяж рум'яна того ж відтінку.

 

           
         
         
               
                 
         
       
       
                     

Пошук моди в цьому сезоні - яскраві губи (Мал. 9). Для цього підходить помаранчева помада, що має матовий відтінок. Вона річна, сонячна і життєрадісна, допомагає привнести в створений образ особливу принадність. Це колір підходить жінкам всіх цветотипов. Якщо Ви не любите помаранчевий, не хочете виділятися з натовпу, виберіть інші варіанти кольорів помади, що не менш сміливі та яскраві.
Влітку 2013 актуальні відтінки фуксії, а також яскраво-червоний і яскраво-рожевий кольори, крім того, гарні бордовий і інші яскраві відтінки. Можете використовувати помітні кольори, аж до неонових. У цьому варіанті макіяжу краще не фарбувати очі, хоча можете використовувати туш, щоб підкреслити вії. Такий варіант макіяжу пропагують візажисти з Rochas, Burberry Prorsum, Missoni.

Мал. 1. Мал. 2.

 

           
         
         
               
                 
         
       
       
                     



Мал. 3. Мал. 4.


Мал. 5. Мал. 6.

 

 

           
         
         
               
                 
         
       
       
                     

 


Мал. 7. Мал. 8.


Мал. 9.

           
         
         
               
                 
         
       
       
                     






Дата добавления: 2015-09-04; просмотров: 665. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Кардиналистский и ординалистский подходы Кардиналистский (количественный подход) к анализу полезности основан на представлении о возможности измерения различных благ в условных единицах полезности...

Обзор компонентов Multisim Компоненты – это основа любой схемы, это все элементы, из которых она состоит. Multisim оперирует с двумя категориями...

Композиция из абстрактных геометрических фигур Данная композиция состоит из линий, штриховки, абстрактных геометрических форм...

Важнейшие способы обработки и анализа рядов динамики Не во всех случаях эмпирические данные рядов динамики позволяют определить тенденцию изменения явления во времени...

Йодометрия. Характеристика метода Метод йодометрии основан на ОВ-реакциях, связанных с превращением I2 в ионы I- и обратно...

Броматометрия и бромометрия Броматометрический метод основан на окислении вос­становителей броматом калия в кислой среде...

Метод Фольгарда (роданометрия или тиоцианатометрия) Метод Фольгарда основан на применении в качестве осадителя титрованного раствора, содержащего роданид-ионы SCN...

Билиодигестивные анастомозы Показания для наложения билиодигестивных анастомозов: 1. нарушения проходимости терминального отдела холедоха при доброкачественной патологии (стенозы и стриктуры холедоха) 2. опухоли большого дуоденального сосочка...

Сосудистый шов (ручной Карреля, механический шов). Операции при ранениях крупных сосудов 1912 г., Каррель – впервые предложил методику сосудистого шва. Сосудистый шов применяется для восстановления магистрального кровотока при лечении...

Трамадол (Маброн, Плазадол, Трамал, Трамалин) Групповая принадлежность · Наркотический анальгетик со смешанным механизмом действия, агонист опиоидных рецепторов...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.009 сек.) русская версия | украинская версия