Студопедия — Закарпатська область
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Закарпатська область






Кандидат у Президенти України, відомий лікар Ольга Богомолець не бачить представників своєї професії серед довірених осіб на Закарпатті:

ТВО №69 Сиволожська Яна Михайлівна суб’єкт підприємницької діяльності, фізична особа підприємець.

ТВО №70 Данканич Василь Васильович суб’єкт підприємницької діяльності, фізична особа підприємець.

ТВО №71 Романюк Анатолій Васильович суб’єкт підприємницької діяльності, фізична особа підприємець.

ТВО №72 Анишинець Олександр Олександрович Хустська школа мистецтв естетичного виховання.

ТВО №73 Перехрест Олександр Олександрович Публічне акціонерне товариство «Закарпатський завод «Електроавтоматика».

ТВО №74 Легещич Василь Федорович Товариство з обмеженою відповідальністю «ПАККО Холдинг» (Ольга Богомолець визначилася з довіреними особами в Закарпатті // Новини Закарпаття (http://transkarpatia.net/transcarpathia/politic/30366-hto-v-zakarpatt-predstavlyatime-olgu-bogomolec.html). – 2014. – 27.04).

Дмитро Ярош назвав довірених осіб у Закарпатті. Ними зокрема стали:

ТВО №69 Іванців Іван Омелянович – фізична особа-підприємець,

ТВО №70 Бізіля Михайло Олександрович – тимчасово непрацюючий,

ТВО №71 Мішко Євген Вікторович – фізична особа-підприємець,

ТВО №72 Грица Семен Маркович – тимчасово непрацюючий,

ТВО №73 Кабаль Мирослав Васильович – Карпатський біосферний заповідник,

ТВО №74 Андрійчук Василь Валентинович – тимчасово непрацюючий (Хто представлятиме Яроша у Закарпатті? // Новини Закарпаття (http://transkarpatia.net/transcarpathia/politic/30363-hto-predstavlyatime-yarosha-u-zakarpatt.html). – 2014. – 27.04).

До вчорашнього дня боротьба між кандидатами в президенти йшла більш-менш без жовчі. Але в декого почали здавати нерви.

Шкода. Бо основні кандидати, ведучи виборчу компанію, все таки повинні не воювати між собою, а думати, насамперед, за Україну і безпеку наших громадян. Ні для кого не секрет, хто найбільший корупціонер серед претендентів, хто не має морального права балотуватися, хто має попросити вибачення в народу за газові контракти і за дружбу з Путіним.

Але, при всій тупиковості ситуації, при тому, що вже нинішнє керівництво держави, в силу об'єктивних причин, не змогло утримати Крим від захоплення Росією, ніхто з кандидатів публічно не робить зауважень лідеру «Батьківщини». Складається враження, ніби все як у казці про колобка. І Кучма був поганий, і Ющенко, і всі, хто ще прийдуть теж будуть погані, тільки я хороша.

Закарпатський нардеп Віктор Балога: Юлія Володимирівна, ситуація в державі інша, риторику потрібно змінювати, не потрібно з когось робити олігархів. Бо найбільший непублічний олігарх по кешу, якщо скажу, що Ви, мабуть, не помилюся.

Стосовно казки про Колобка, так це порівняння набагато ближче до самого Балоги, а не до Юлії Тимошенко (У Балоги здали нерви // Новини Закарпаття (http://transkarpatia.net/transcarpathia/politic/30340-u-balogi-zdali-nervi.html). – 2014. – 26.04).

Заступником голови ОВК №72 з центром у Хусті є представник Петра Порошенка Єгоров Ростислав Анатолійович. Цікаво, що він же у 2012 році на виборах до Верховної Ради України був секретарем ОВК від політичної партії Русь Єдина, яка у 2006 році йшла до парламенту під назвою «Партія політики ПУТІНА» і набільше прихильників набрала у Севастополі (На ОВК №72 Порошенка представлятиме сепаратист? // Новини Закарпаття (http://transkarpatia.net/transcarpathia/politic/30329-na-ovk-72-poroshenka-predstavlyatime-separatist.html). – 2014. – 25.04).

Центральна виборча комісія зареєструвала довірених осіб кандидатів у Президенти Василя Куйбіди та Олега Тягнибока у шести округах Закарпатської області. Про це стало відомо з постанов ЦВК № 304 та 308 від 18-го квітня 2014 року.

Так, довіреною особою Василя Куйбіди на виборчому окрузі № 69 став Павло Зуєв, Закарпатська філія ПАТ «Укртелеком». На попередніх президентських виборах Павло Зуєв був довіреною особою кандидата в Президенти Юрія Костенка у цьому ж окрузі.

На ТВО № 70 призначили колишнього заступника начальника Державної екологічної інспекції в Закарпатській області Ігоря Щербака, який тепер працює в Закарпатській філії ПАТ «Укртелеком».

У виборчому окрузі № 71 інтереси кандидата відстоюватиме депутат Свалявської міської ради – Едуард Супп, ТОВ «Голден Фрутс».

Довіреною особою Василя Куйбіди на ТВО № 72 призначили колишнього депутата Закарпатської облради, двічі голову (2002–2006, 2006–2010 роки) Хустської міської ради – Михайла Джанду, працівника адвокатської контори.

На ТВО № 73 – викладач УжНУ, кандидат філософських наук, Іван Габор. З 2005 по 2007 роки очолював обласне управління праці і соціального захисту населення Закарпатської ОДА. На парламентських виборах 2012-го року був кандидатом у народні депутати України. Балотувався від УНП в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 72.

На ТВО № 74 довіреною особою Кандидата став приватний підприємець Юрій Міговк. Згідно з постановою ЦВК № 308, довіреною особою кандидата в Президенти Олега Тягнибока на ТВО № 69 стала журналістка, поетеса, активістка ужгородського Майдану Ірина Гармасій, яка за інформацією сайту ЦВК, тимчасово не працює.

У виборчому окрузі № 70 – Андрій Гайович, ТОВ «Карпатєвротранс».

На ТВО № 71 інтереси кандидата відстоюватиме ще один тимчасово безробітний – Мирослав Куцина.

У виборчому окрузі № 72 довіреною особою обрали Івана Мигалка, ПП «Велич Хуст». На парламентських виборах 2012-го року Іван Мигалко був уповноваженою особою політичної партії ВО «Свобода» на виборчому окрузі № 71.

На ТВО № 73 довіреною особою кандидата став Степан Глеб, тимчасово не працює.

На ТВО № 74 – пенсіонер Богдан Пукач. На позачергових виборах берегівського міського голови у 2013 році був членом ДВК № 14009 (Закарпаття: Міський голова став довіреною особою Куйбіди, викладач та журналістка – Тягнибока // Громадянська мережа ОПОРА (http://oporaua.org/news/4767-zakarpattja-miskyj-golova-stav-dovirenoju-osoboju-kujbidy-vykladach-ta-zhurnalistka-tjagnyboka). – 2014. – 24.04).

 







Дата добавления: 2015-08-31; просмотров: 357. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Обзор компонентов Multisim Компоненты – это основа любой схемы, это все элементы, из которых она состоит. Multisim оперирует с двумя категориями...

Композиция из абстрактных геометрических фигур Данная композиция состоит из линий, штриховки, абстрактных геометрических форм...

Важнейшие способы обработки и анализа рядов динамики Не во всех случаях эмпирические данные рядов динамики позволяют определить тенденцию изменения явления во времени...

ТЕОРЕТИЧЕСКАЯ МЕХАНИКА Статика является частью теоретической механики, изучающей условия, при ко­торых тело находится под действием заданной системы сил...

Измерение следующих дефектов: ползун, выщербина, неравномерный прокат, равномерный прокат, кольцевая выработка, откол обода колеса, тонкий гребень, протёртость средней части оси Величину проката определяют с помощью вертикального движка 2 сухаря 3 шаблона 1 по кругу катания...

Неисправности автосцепки, с которыми запрещается постановка вагонов в поезд. Причины саморасцепов ЗАПРЕЩАЕТСЯ: постановка в поезда и следование в них вагонов, у которых автосцепное устройство имеет хотя бы одну из следующих неисправностей: - трещину в корпусе автосцепки, излом деталей механизма...

Понятие метода в психологии. Классификация методов психологии и их характеристика Метод – это путь, способ познания, посредством которого познается предмет науки (С...

Функциональные обязанности медсестры отделения реанимации · Медсестра отделения реанимации обязана осуществлять лечебно-профилактический и гигиенический уход за пациентами...

Определение трудоемкости работ и затрат машинного времени На основании ведомости объемов работ по объекту и норм времени ГЭСН составляется ведомость подсчёта трудоёмкости, затрат машинного времени, потребности в конструкциях, изделиях и материалах (табл...

Гидравлический расчёт трубопроводов Пример 3.4. Вентиляционная труба d=0,1м (100 мм) имеет длину l=100 м. Определить давление, которое должен развивать вентилятор, если расход воздуха, подаваемый по трубе, . Давление на выходе . Местных сопротивлений по пути не имеется. Температура...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.011 сек.) русская версия | украинская версия