Студопедия — СУБЪЕКТЫ
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

СУБЪЕКТЫ






Основні компоненти: порошок з сухої дикоростучої пустотливий синьо-зеленої мікроводорості спіруліни; ферментований міцелій кордицепса; бета-каротин.

Властивості:

Спіруліна - мікроводорость, що існує на Землі більше 500 млн. років, містить потужну комбінацію цінних для організму людини речовин. Деякі їх них надзвичайно рідкісні і в рослинній їжі практично не зустрічаються. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я спіруліна за своїм потенційним можливостям перевершує всі відомі компоненти харчування і медичні препарати, що використовуються для оздоровлення організму.

Довгі роки в колишньому СРСР все, що стосувалося спіруліни, трималася в глибокій таємниці. «Продукт №001А призначався виключно для підтримки фізичного стану партійної та державної еліти. Особи суміші, що містять спіруліну, включалися в раціон космонавтів і видатних спортсменів. Спіруліна здатна повернути енергетичну пам'ять клітці –

у видужувальні клітини відбувається знищення інформації про перенесеної хвороби. За даними Центру радіаційної медицини Інституту експериментальної радіології після вживання спіруліни протягом одного місяця кількість стронцію в організмі зменшується на 67 %. Майже так само швидкий виводиться цезій-137.

Особливістю спіруліни «Тяньши» є те, що вона ви ращена в природних умовах, а не в спеціальних тепличны комбінатах. На сьогоднішній день на Землі залишилося лише 3 озера, де знаходиться дикоросла спіруліна: в Африці - пов озеро Чад, у Південній Америці - озеро Тескоко і в Китаї в провінції Юньнань - озеро Чинхай. Вона є найбільш повноцінні і збалансованим харчуванням для всього організму: 1 (тобто 4 таблетки по 0,25 г) спіруліни дорівнює 1 кг овочів. Соді жит більше 100 біоактивних речовин, необхідних для здоров'я

Серед них:

1. Протеїни - білки, кількість яких досягає 60-70 % у складі водорості. Легко засвоюються (на 65-80%), є основним будівельним матеріалом для клітин людського організму. При недоліку білка спостерігається втома, відсутність апетиту, затримка росту, порушення водного балансу.

2. 18 амінокислот, з них 8 незамінних.

3. Вітаміни: В1 В2, В5, В6, В9, В12, А, Е, С, РР та інші (див. «Біокальцій»).

4. Мікроелементи: залізо, йод, кальцій, натрій, калій, мідь, магній, марганець, цинк, фосфор, селен, хром, ванадій. Хром корисний для периферичної нервової системи. Ванадій бере участь у вуглеводному і жировому обміні, разом з хромом покращує інсуліновий обмін, підсилює вироблення інсуліну. Селен пригнічує ракові клітини і затримує процес старювання організму (див. «Біокальцій»).

5. Нуклеїнові кислоти (ДНК і РНК), які виконують найважливіші функції по зберіганню і передачі генетичної інформації.

6. Хлорофіл - джерело органічного заліза. Його ще називають зеленою кров'ю.

Має детоксикаційні властивості, очищає кров від шкідливих речовин і шлаків.

7. Ферменти - прискорюють обмін речовин в шкірі і загоєння ран, необхідні для переварювання харчових продуктів, стимуляції діяльності головного мозку, відновлення органів і тканин. Кожен орган і тканина організму має свою мережу ферментів, так як один активує фермент тільки один біохімічний процес. Ферменти дуже чутливі до високої температури і легко руйнуються при нагріванні. Тому, щоб організм отримував додаткову кількість ферментів, слід ость деякі продукти в сирому вигляді або приймати БАД.

8. Поліненасичені кислоти. Серед них гамма-ліноленова кислота, яка відноситься до кислот типу Омега-6. Вона знижує кров'яний тиск, бере участь у жировому обміні, сприяє розмноженню клітин, підвищує імунітет, попереджає запальні процеси і серцево-судинні захворювання (див. «Вейкан»).

9. Фікоцианін затримує ріст пухлинних клітин, стимулює імунну систему.

10. Манітол (див. «Жувальні таблетки з біокальцієм»).

11. Аналог коферменту Q10 який перетворює з харчових продуктів енергію у вигляді АТФ і розподіляє її в кожну клітину організму.

Спіруліна має дуже широким спектром дії:

1. Нормалізує мікрофлору кишечника; володіє антимікробною дією.

2. Знижує кров'яний тиск.

3. Запобігає появі вільних радикалів.

4. Знижує рівень ліпідів і холестерину, відновлює активність холінестерази.

5. Підсилює імунні функції, в особливості, за рахунок стимуляції макрофагів, які допомагають видаленню відходів з організму; містить антигени, які борються зі Снідом.

6. Протидіє злоякісним новоутворенням в порожнині рота.

7. Нормалізує обмін речовин, в т.ч. білковий.

8. Надає очищаючу дію на організм.

9. Є джерелом легко засвоюваного заліза.

Кордицепс - чудово коригує імунітет і може служити в якості канцеропротектора - захисту від раку (див. «Кордицепс»),

Бета-каротин - це жовто-оранжевий рослинний лігмент. Служить попередником вітаміну А (провітамін А).; Виконує функцію антиоксиданту; пригнічує процеси передчасного старіння; знижує ризик серцево-судинних захворювань, покращує зір і запобігає розвиток катаракти ока; захищає організм від канцерогенного впливу навколишнього середовища; зміцнює м'язи, покращує стан волосся і еластичність шкіри; нормалізує функції печінки; зміцнює нервову систему (див. «Вейкан»).

Свідчення:

1. Як загальнозміцнюючий, а також людям із зниженим харчуванням для збагачення раціону необхідними речовинами.

2. При зниженому імунітеті: для часто хворіють на ГРВІ, після перенесених вірусних та інших інфекційних захворювань.

3. Для відновлення нормальної мікрофлори кишечника при дисбактеріозах.

4. У програмах зниження ваги, тому може замінити один прийом їжі.

5. При вегетаріанському харчуванні і під час релігійних постів.

6. Як детоксикаційний засіб для очищення кишечника і організму від шлаків.

Для людей, які проживають в екологічно несприятливих умовах, що працюють на шкідливих виробництвах.

7. При хронічних запальних захворюваннях;.колитах, холециститах, гепатитах; бронхітах; остеохондрозі, захворюваннях суглобів; Снід та ін.

8. Профілактика та лікування прогресуючої короткозорості,; «сутінкового зору», катаракти та інших захворювань органа зору; уражень сітківки ока у діабетиків.

9. У комплексному лікуванні хворих на діабет, у т.ч. у інсулінозалежних можна значно знизити дозу інсуліну.

10. Профілактика і лікування атеросклерозу, стенокардії, ішемічної хвороби серця, склероз судин головного мозку, після інфаркту, інсульту, для регулювання артеріального тиску у гіпо - та гіпертензію.

11. У онкологічних хворих як загальнозміцнюючий, детоксикаційний засіб;

під час і після хіміо - та радіотерапії для зменшення радіаційного ураження клітин.

12. При захворюваннях шкіри; вугрової висипки; гіперкератозах (огрубінні шкіри), наприклад, тріщини на п'ятах.

13. При передчасному старінні; для поліпшення стану шкіри, розгладження зморшок.

14. Для прискорення процесу одужання при травмах і переломах, попередження післяопераційних і посттравматичних ускладнень.

15. Період активного зростання і розвитку.

16. Анемія.

17. Інтенсивні фізичні навантаження; спорт; екстремальні ситуації, а також при професіях, пов'язаних з обмеженим надходженням повноцінного харчування

(моряки, геологи, космонавти та ін).

18. Для нормалізації сексуального лібідо чоловіків і жінок, підвищення

потенції у чоловіків..

19. У комплексному лікуванні дітей, хворих на ДЦП.

20. Для підвищення лактації у годуючих матерів.

21. Сприяє настанню і нормальному перебігу вагітності.

22. Усуває наслідки і причини фето-плацентарної недостатності і гіпоксії

(нестачі кисню) плоду.

Протипоказання:

1. З обережністю у хворих з нирковою патологією в тих випадках, коли їм рекомендовано обмеження білкової їжі (мінімально допустима доза прийому 0,25-0,5 мг, тобто 1-2 капсули).

2. Не рекомендується при гострих шлунково-кишкових захворюваннях.

Спосіб вживання:

1. Для внутрішнього застосування:

Прийом проводити під час активності меридіана того органу, на який ви хочете впливати. Можна між прийомами їжі або замінити один прийом їжі.

2. Для місцевого і зовнішнього застосування:

1) У косметології: можна використовувати як маску для обличчя. Для цього за основу краще взяти збитий яєчний білок, вершки, перемелені вівсяні висівки або різні види глини (рожева, блакитна, біла), додати попередньо подрібнені 3-4 капсули спіруліни, добре все перемішати до кашкоподібного стану. Якщо всі складові маску інгредієнти порошковій формі, то в суміш поступово додати 1-2 чайні ложки настою чаю «Тяньши». Легкими рухами нанести на обличчя, залишити на 20-30 хвилин. змити теплою водою і нанести крем.

Бажано таку маску робити 2-3 рази в тиждень протягом одного-двох місяців.

2) В дерматології: 2-3 капсули подрібнити, розвести настоєм чаю «Тяныш»

до консистенції вершків, нанести на уражену поверхню на 10-20 хвилин. Потім змити настоєм чаю.

Дозування:

- діти до 7 років: по 1/2-1 капсули на день;

- діти до 14 років: по 1-2 капсули в день;

- дорослі: по 2-6 капсули на день.

Курс прийому: 1-6 місяців.

Форма випуску: з додаванням кордицепса - 300 таблеток в упаковці; без додавання кордицепса - 100 капсул в упаковці.

СУБЪЕКТЫ

Инвесторы осуществляют инвестиционную деятельность с использованием собственных или привлеченных средств (+ заемные средства).

В качестве инвесторов выступают ФЛ, ЮЛ, граждане РФ, государственные органы власти и управления, органы местного самоуправления, иностранные субъекты (иностранные ФЛ и ЮЛ), органы государственной власти иностранных государств.

Субъекты – заказчики. Уполномоченные инвестором ЮЛ и ФЛ, которые осуществляют реализацию инвестиционного проекта. ЮЛ выступают заказчиками чаще, они имеют лицензию, осуществляют работу «под ключ». Инвесторы также могу выступать как заказчики, когда организация своими силами осуществляет инвестиционный процесс.

Заказчики, если это сторонние организации, они не вмешиваются в предпринимательскую деятельность инвестора.

Подрядчики. Только ЮЛ, которые имеют лицензию и на основе договора подряда выполняют те или иные работы. Обязательная лицензия. Зачастую один инвестиционный проект окружает несколько подрядных организаций, которые могут формировать так называемую сеть ген. и субподрядчиков.

Пользователь объектов инвестиций – это ФЛ/ЮЛ, органы государственной власти и местного самоуправления, а также иностранные организации, для которых создается объект капитальных вложений. Инвесторы могут выступать в качестве пользователей.







Дата добавления: 2015-10-15; просмотров: 333. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Аальтернативная стоимость. Кривая производственных возможностей В экономике Буридании есть 100 ед. труда с производительностью 4 м ткани или 2 кг мяса...

Вычисление основной дактилоскопической формулы Вычислением основной дактоформулы обычно занимается следователь. Для этого все десять пальцев разбиваются на пять пар...

Расчетные и графические задания Равновесный объем - это объем, определяемый равенством спроса и предложения...

Кардиналистский и ординалистский подходы Кардиналистский (количественный подход) к анализу полезности основан на представлении о возможности измерения различных благ в условных единицах полезности...

Прием и регистрация больных Пути госпитализации больных в стационар могут быть различны. В цен­тральное приемное отделение больные могут быть доставлены: 1) машиной скорой медицинской помощи в случае возникновения остро­го или обострения хронического заболевания...

ПУНКЦИЯ И КАТЕТЕРИЗАЦИЯ ПОДКЛЮЧИЧНОЙ ВЕНЫ   Пункцию и катетеризацию подключичной вены обычно производит хирург или анестезиолог, иногда — специально обученный терапевт...

Ситуация 26. ПРОВЕРЕНО МИНЗДРАВОМ   Станислав Свердлов закончил российско-американский факультет менеджмента Томского государственного университета...

Дизартрии у детей Выделение клинических форм дизартрии у детей является в большой степени условным, так как у них крайне редко бывают локальные поражения мозга, с которыми связаны четко определенные синдромы двигательных нарушений...

Педагогическая структура процесса социализации Характеризуя социализацию как педагогический процессе, следует рассмотреть ее основные компоненты: цель, содержание, средства, функции субъекта и объекта...

Типовые ситуационные задачи. Задача 1. Больной К., 38 лет, шахтер по профессии, во время планового медицинского осмотра предъявил жалобы на появление одышки при значительной физической   Задача 1. Больной К., 38 лет, шахтер по профессии, во время планового медицинского осмотра предъявил жалобы на появление одышки при значительной физической нагрузке. Из медицинской книжки установлено, что он страдает врожденным пороком сердца....

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.01 сек.) русская версия | украинская версия