Студопедия — Центральная избирательная комиссия по состоянию на 9 апреля 2014 г. уже зарегистрировала 144 международных наблюдателей на досрочных выборах президента Украины.
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Центральная избирательная комиссия по состоянию на 9 апреля 2014 г. уже зарегистрировала 144 международных наблюдателей на досрочных выборах президента Украины.






Сегодня комиссия зарегистрировал 20 наблюдателей от «Украинского конгрессового комитета Америки» (ЦИК зарегистрировала еще 20 международных наблюдателей на выборах президента // 112.ua (http://112.ua/vybory_prezidenta/cik-zaregistrirovala-esche-20-mezhdunarodnyh-nablyudateley-na-vyborah-prezidenta-46963.html). – 2014. – 09.04).

 

НОВИНИ З РЕГІОНІВ

Донецька область

Старт виборчої компанії вперше в Україні відбувається в умовах збройного протистояння в суспільстві. У Донбасі посилюється терористична діяльність проросійських угрупувань, держустанови та силові відомства один за одним захоплюються озброєними сепаратистами. Українські військові заявляють, що в дестабілізації на сході України задіяне головне розвідуправління генштабу збройних сил Росії, яке, власне, й координує дії сепаратистів.

У свою чергу Партія регіонів скликає терміново 16 квітня надзвичайний з’їзд депутатів Донецької області усіх рівнів. З’їзд вимагатиме від центральної влади прямих виборів губернатора, бюджетної автономії та державного статусу російської мови. Як ідеться в повідомленні Партії регіонів, мета з’їзду – запобігти розколу України й припинити подальше кровопролиття. Проте експерти вказують на подвійні стандарти, яких дотримуються регіонали.

Голова донецького обласного Комітету виборців України Сергій Ткаченко: «Оскільки значною мірою саме місцеві еліти стоять за дестабілізацією на сході України, то власне від їхньої позиції сьогодні залежить, чи буде запроваджено надзвичайний стан, чи вдасться їм за підтримки Росії зірвати вибори, чи буде країна існувати в стані хаосу і відсутності президента» (Передвиборча кампанія в умовах збройного протистояння // DW (http://www.dw.de/передвиборча–кампанія–в–умовах–збройного–протистояння/a–17566346). – 2014. – 14.04).

Возможности главы ОГА Сергея Таруты влиять на исход выборов практически равняются нулю. В условиях тотального доминирования «регионалов» в местных советах проблематично даже предотвращение фальсификаций, не говоря уж об обеспечении честной конкуренции кандидатов в предвыборный период. (Они все равно попользуют админресурс // facty.info (http://facty.info/oni-vse-ravno-popolzuyut-adminresurs/) – 2014. – 08.04).

Житомирська область

На черговій зустрічі в одному зі столичних ВНЗ до Юлії Тимошенко звернувся студент та учасник Євромайдану в Києві. Юнак розповів про "грішки" одного з нардепів та соратника Тимошенко, житомирського політика Сергія Пашинського.

А також запитав Юлію Володимирівну, як можна довіряти її силі, якщо на 10 представників чесних, свідомих депутатів, знайдеться 3-4 таких як пан Пашинський.

Представився хлопець Іллею Крутенком. Він є студентом НАУ, членом революційного страйкому, а також членом ради Всеукраїнського об'єднання "Майдан". Хлопець зачіпив тему очищення влади від недобросовісних чиновників та згадав події на Грушевського. Як зазначив хлопець, там Пашинський став "героєм скандалу"(Студент та член об'єднання «Майдан» розповів Тимошенко про діянняжитомирськогополітик // ІнфоМалин(http://infomalin.biz/news/politika/zhitomir/student-ta-chlen-obyednannya-maydan-rozpoviv-timoshenko-pro-diyannya-zhitomirskogo-politika-video.html).-2014.-14.04).

 

Закарпатська область

За дивним збігом обставин, проти силової операції щодо терористів і ГРУ РФ на Сході України виступає сама Росія, Партія регіонів, комуністи і ЮВТ.

Ми уже «не давали приводів» Росії у Криму. І що – це когось зупинило? По-моєму, усім уже зрозуміло, що така позиція – прихована підтримка Кремля. Бо якби Фінляндія в 1939 році сказала, що не буде застосовувати силу проти Росії, щоб не провокувати конфлікт, то зараз ця країна була б колишньою радянською республікою, а не державою з одним із найвищих показників ВВП на душу населення. В черговий раз написав на своїй сторінці у Фейсбук закарпатський нардеп Віктор Балога.

Тим самим Балога звинуватив Тимошенко в зраді України та показав, що він боїться її приходу у крісло Президента України(Балога звинуватив Тимошенко в зраді України // Новини Закарпаття (http://transkarpatia.net/transcarpathia/politic/29954-baloga-zvinuvativ-timoshenko-v-zrad-ukrayini.html).-2014.-14.04).

На Закарпатті розпочалась передвиборча компанія по виборам Президента України,які мають бути проведені 25 травня цього року. Початком компанії ознаменувався роздачею безплатною «політичною макулатури». Згідно інформації, яка в ній розміщено Порошенко виграв вибори Президента так, як його рейтинг суттєво перевищує Юлю Тимошенко та Сергія Тігіпко.

Надаємо, що згідно соціологічних досліджень близько 60% закарпатців, ще не визначилися за кого вони будуть голосувати на майбутніх виборах(Порошенко виграв перший тур виборів Президента // Новини Закарпаття (http://transkarpatia.net/transcarpathia/politic/29987-poroshenko-vigrav-pershiy-tur-viborv-prezidenta.html).-2014.-14.04).

Останнім часом в УжНУ відбулися справді революційні зміни - змінили керівника і очільників багатьох підрозділів, реальним, а не декларативним стає вузівське самоуправління, уже найближчим часом очікуються вибори ректора.

Одна з відправних точок оновлення в УжНУ - "круглий стіл", який пройшов 19 березня. На ньому, серед іншого, започаткували створення при університеті Громадської ради (ГР).

Проте 9 квітня стало відомо, що в.о.ректора УжНУ Володимир Смоланка рішенням ЦВК зареєстрований довіреною особою кандидата на посаду президента України Петра Порошенка. Разом з ним офіційними "представниками" на Закарпатті у передвиборчій роботі стали також усі брати-Балоги. Зважаючи на давню і тісну співпрацю Смоланки з мукачівською родиною, очевидно, слід очікувати, що Балога вимагатиме забезпечити голоси студентів та викладачів за Порошенка (Чи використає Смоланка УжНУ у виборах Порошенка? // 7dniv.info (http://7dniv.info/ua/news/chi-vikoristaie-smolanka-uzhnu-u-viborah-poroshenka).-2014.-14.04).

В рамках своєї передвиборчої програми кандидат в Президенти України Юля Тимошенко, у найближчий час приїде на Закарпаття. В рамках поїздки вона має намір побувати в Ужгороді, Мукачеві, Берегові та Хусті. Коли конкретно відбудеться приїзд Тимошенко, наші джерела не знають. Юля Тимошенко, якщо приїде буде першою з 23 кандидатів у Президенти, яка приїде у наш край (Тимошенко їде на Закарпаття? // Новини Закарпаття (http://transkarpatia.net/transcarpathia/politic/29874-timoshenko-yide-na-zakarpattya.html). – 2014. – 12.04).

Всі пробалогівські ЗМІ та підконтрольні їм ручні політологи заявляють, що на Закарпатті вибори Президента вже можна не робити, оскільки у нас переміг олігарх Петро Порошенко. Так звана «перемога» Порошенка на Закарпатті – блеф. Згідно соціологічних досліджень, близько 60% українців та закарпатців у тому числі ще не визначилися, за кого вони будуть голосувати на виборах 25 травня.

Достовірно відомо, що Балоги активно почали залучати до виборчої кампанії тих перевірених ними людей, які мають досвід підкупу виборців. Невже Небесна сотня, яка загинула на Майдані, померла за те, щоб ми знову повернулися у минуле?

Невже закарпатський «Правий сектор» допустить, щоб за гроші купляли голоси виборців? Закарпатцям болить те, що до влади знову рвуться ті люди, які, будучи в команді Балоги, розкрадали народне добро. Невже знову повернеться те, що було десятками років? Де люстрація? Так для кого і чого тоді був Майдан? (Пелехач В. Перемога олігарха Порошенка на Закарпатті блеф // Новини Закарпаття (http://transkarpatia.net/transcarpathia/voice/29888-peremoga-olgarha-poroshenka-na-zakarpatt-blef.html). – 2014. –12.04).

В області триває формування виборчих штабів кандидатів у Президенти України. Окремі претенденти вже визначилися з керівниками своїх штабів.

Так, обласний виборчий штаб Сергія Тігіпка очолить Михайло Попович, колишній заступник екс-голови Закарпатської обласної адміністрації Олександра Ледиди. У 2010-му році Михайло Попович балотувався і пройшов за списками від «Сильної України» в Закарпатську обласну раду. Депутат Закарпатської обласної ради VІ скликання.

Обласний виборчий штаб Олега Тягнибока очолить голова Закарпатської обласної організації Всеукраїнськогооб'єднання «Свобода» Олег Куцин. У 2005–2006 рр. – перший заступник голови Тячівської райдержадміністрації. Двічі обирався депутатом Тячіської міської ради. Член Всеукраїнського об’єднання «Свобода», голова Закарпатської обласної організації. Член Політради ВО «Свобода».

Екс-голова Закарпатської обласної адміністрації, член політради Партії Регіонів Олександр Ледида очолить обласний виборчий штаб Михайла Добкіна. Олександр Ледида у 1999 до 2001 роках був заступником голови Закарпатської облдержадміністрації. Напарламентських виборах 2002 року керував районним штабом блоку Віктора Ющенка «Наша Україна». З лютого 2004 року – голова Закарпатського обласного відділення Партії регіонів. У 2006–2007 роках – народний депутат України. З 18 березня 2010 року – Голова Закарпатської обласної державної адміністрації. 22 лютого 2014 року написав заяву про відставку. Був Народним депутатом України 5 скликання.

Обласний виборчий штаб Дмитра Яроша очолить Олександр Сачко, координатор Закарпатського «Правого сектору». Голова обласного осередку політичної партії «Конгрес українських націоналістів», один з очільників закарпатської спортивно-патріотичної організації «Карпатська Січ».

Керівником обласного виборчого штабу Анатолія Гриценка в Закарпатті став Андрій Марусій, який 2004 році був членом територіальної виборчої комісії виборчого округу №190 (Хмельницька обл.) від кандидата на пост Президента України Черновецького Леоніда Михайловича. У 2010 році був членом окружної виборчої комісії територіально виборчого округу №190 (Хмельницька обл.) від кандидата на пост Президента Анатолія Гриценка.

Президентською кампанією кандидата Юлії Тимошенко в області опікуватимуться одразу 12 окружних штабів, які напряму будуть підпорядковуватися Києву. На Закарпатті є 6 округів, тож на кожен припадатиме по 2 штаби. Однак імена керівників поки що невідомі.

Імена інших керівників обласних виборчих штабів поки невідомі (На Закарпатті вже визначилися з керівниками виборчих штабів. Але не всі // 7dniv.info (http://7dniv.info/ua/news/na-zakarpatti-vzhe-viznachilisya-z-kerivnikami-viborchih-shtabiv-ale-ne-vsi). – 2014. – 11.04).







Дата добавления: 2015-08-31; просмотров: 361. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Композиция из абстрактных геометрических фигур Данная композиция состоит из линий, штриховки, абстрактных геометрических форм...

Важнейшие способы обработки и анализа рядов динамики Не во всех случаях эмпирические данные рядов динамики позволяют определить тенденцию изменения явления во времени...

ТЕОРЕТИЧЕСКАЯ МЕХАНИКА Статика является частью теоретической механики, изучающей условия, при ко­торых тело находится под действием заданной системы сил...

Теория усилителей. Схема Основная масса современных аналоговых и аналого-цифровых электронных устройств выполняется на специализированных микросхемах...

Шрифт зодчего Шрифт зодчего состоит из прописных (заглавных), строчных букв и цифр...

Краткая психологическая характеристика возрастных периодов.Первый критический период развития ребенка — период новорожденности Психоаналитики говорят, что это первая травма, которую переживает ребенок, и она настолько сильна, что вся последую­щая жизнь проходит под знаком этой травмы...

РЕВМАТИЧЕСКИЕ БОЛЕЗНИ Ревматические болезни(или диффузные болезни соединительно ткани(ДБСТ))— это группа заболеваний, характеризующихся первичным системным поражением соединительной ткани в связи с нарушением иммунного гомеостаза...

Ведение учета результатов боевой подготовки в роте и во взводе Содержание журнала учета боевой подготовки во взводе. Учет результатов боевой подготовки - есть отражение количественных и качественных показателей выполнения планов подготовки соединений...

Сравнительно-исторический метод в языкознании сравнительно-исторический метод в языкознании является одним из основных и представляет собой совокупность приёмов...

Концептуальные модели труда учителя В отечественной литературе существует несколько подходов к пониманию профессиональной деятельности учителя, которые, дополняя друг друга, расширяют психологическое представление об эффективности профессионального труда учителя...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.009 сек.) русская версия | украинская версия