Студопедия — ПРИЙМИ МОЮ ВІРУ – ВРЯТУЙ УКРАЇНУ 12 страница
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

ПРИЙМИ МОЮ ВІРУ – ВРЯТУЙ УКРАЇНУ 12 страница






Внаслідок того, що та війна велася на високому технічному рівні, появилася гіпотеза, що її вчинили інопланетяни, але це дурниця. Так само, як сьогодні в любий момент може відбутися ядерне протистояння, за такими ж законами війна виникла і провадилася між землянами тоді, і я навіть знаю, як це було. Інформацію про кульмінаційний момент загибелі цивілізації я одержав уві сні. Хоч для багатьох така інформація може здатися сумнівною, я все ж таки її подам з огляду на її важливість для всього людства, а також з огляду на те, що іншого джерела просто не може бути (то інформація з Інформаційного Поля). Я чомусь вважав, що ядерна війна буде короткою, можливо, декілька днів – достатньо, щоб людям отямитись. Але ні, та війна була затяжною і тривала багато літ. Ударна хвиля, теплове випромінювання, радіація – це, виявляється, не найстрашніше в ядерній війні, від того якось можна було захищатись. Але неочікуваним фактом при критичній масі зірваних бомб стало явлення феномену саморозкладання повітря так, що воно швидко ставало непридатним для

життя. Піднялася загальна паніка, адже невдовзі загине все живе. Рішення було швидким: треба викликати вітер, щоб він приніс нове повітря – рівень цивілізації дозволяв викликати таке явище. Вітер був викликаний, і він приніс нове повітря, але це було те повітря, котре зіпсували ми своїми вибухами, воно виявилось ще гіршим за повітря, котре було тут. Цей факт викликав уяву про страждання, про той жах, – хоч і самим несолодко, - які довелося перенести тим людям, котрих уже, очевидно, немає в живих, і, замість радості перемоги, в душах запанували співчуття, жаль і розпач.

Отже схоже, що наша цивілізація на Землі далеко не перша, то ж слід здогадатися, що вона може легко стати і не останньою. Ще 2 мільярди років тому, виявляється, на Землі були ядерні реактори. В 1972 р. в районі уранових видобутків у екваторіальній Африці було виявлено 17 доісторичних ядерних реакторів, 9 із яких знаходилися у повністю вичерпаних уранових покладах, час виробітки яких оцінюється ученими в 1 мільйон років – уявіть рівень розвитку тієї цивілізації.

Ідея загрози ядерного самознищення людства існує з Божого благословення як дієвий стимул до створення високоорганізованого світового суспільства, оскільки глобальне надзавдання – поширення земного раю на сусідню космічну пустелю – непосильне окремому народу, а лише – всьому світовому суспільству. З цією ж метою існує і інша ідея знищення земної цивілізації – постійна загроза зіткнення з астероїдом, або кометою. Вчені віднайшли вже 300 тисяч астероїдів діаметром за сто метрів, а також 2 тисячі астероїдів діаметром 1км і більше, які пересікаються з орбітою Землі. Що означає зіткнення з астероїдом діаметром в 1 – 2 км.? Це 50 млн. Хіросім – вистачить на все живе. Але ця загроза не є невідворотною. Навіть сучасні технології, теоретично, здатні відхилити напрямок руху астероїда від впливу земної гравітації, а що стосується практики, то до цього ще не дійшло через недосконалість світового суспільства, тут спрацьовує принцип «моя хата скраю», але вже у світовому вимірі.

ОТЖЕ, ІДЕЯ ТЕРМОЯДЕРНОЇ ВІЙНИ (останньої для нашої цивілізації) існує об’єктивно. Матеріалізується вона, чи ні, не залежить від невеликої держави, це може статися лише внаслідок світових амбіцій якоїсь із наддержав. Світ прекрасний у своїй розмаїтій чисельності різних народів, хай буде він таким, яким створив його Бог. Хай впадуть імперії! Хай над світом запанує ідея вільних націй!

СВІТ СЬОГОДНІ стоїть на порозі вибухоподібного науково-технічного прогресу, що обіцяє нам передовий напрямок науки під назвою «нанотехнологія» (технологія на молекулярному і атомному рівнях). Вчені прогнозують, що нанотехнологія за декілька десятків літ змінить світ до невпізнанності. Цей метод застосовуватиметься в усіх життєвих і виробничих областях людської діяльності. В медицині молекулярні роботи, введені в організм людини, виведуть з нього будь-яку хворобу, очищатимуть його від шлаків і отрут, здійснюватимуть «ремонт» уражених старінням клітин і пошкоджених ДНК, що відкриє перспективу для безсмертя людини.

В промисловості формування конструкцій відбуватиметься без обробки металів, без хімічних реакцій, деталі формуватимуться, чи «виростатимуть» з атомів і молекул. Нанотехнологія дозволить людству створити надтверді матеріали зі зміненою молекулярною структурою. Вже сьогодні розробляються матеріали, що міцніші за сталь у 50 разів, а легші, при цьому, за пластик. Застосування нанотехнологій у інтернеті збільшить швидкість передач даних у 100 разів. Зникнуть енергетичні проблеми, бо застосування нанотехнологій у відборі сонячної енергії дасть можливість здобувати її, скільки потрібно, так що про нафту і газ можна буде забути.

На основі нанотехнології створюватимуться аналоги живих організмів тваринного і рослинного світу, розроблятимуться такі, що вже давно вимерли, або й такі, що не існували ніколи. Будуть створені штучні бактерії, що опанують навколишні планети і підготують на них умови для життя людини.

Отже, конче необхідно захопити лідерство у цій галузі науки, і починати тут треба з дітей – відбирати талановитіших, навчати і виховувати з прицілом на означену перспективу. Але сьогодні тут, як і завжди, попереду всіх японці. Вони в цю галузь науки вкладають колосальні кошти і вже почали випускати у вузах фахівців відповідного напрямку. У нас тут, як розумієте, і кіт не качався.

Тут саме час подумати, які мови світу повинні опановувати наші діти. Вважаю, що японську, китайську, німецьку, англійську. Тобто ті, де народжуються новітні технології, Росія, за визначенням міжнародних експертів, і сьогодні, і завтра нічого нового запропонувати світу не зможе.

За прогнозами учених, уже в найближче десятиліття фінансовий оборот у створенні нанопродуктів складатиме 1 триліон доларів. А куди вкладаються наші кошти? Як гриби повсюдно зводяться піднебесні хатинки «вдачливих» українців з житловими приміщеннями, які ніколи не будуть задіяні, тут інтерес один – сховати вкрадені гроші (на чесну зарплату розкошувати по-дурному не будеш!) Мабуть ці особні наївно уявляють себе панкамиі мислять категоріями позаминулого століття. Але вина тут не їхня, а всього нашого суспільства, що створило умови для розвою подібного дикунства.

Хоч нові технології полегшать життя людини, світ безпечнішим від того не стане, навпаки, життя буде також ускладнюватись в геометричній прогресії, і врешті виживе лише той народ, який керуватиметься інтелектом, духовністю, колективною свідомістю, буде творчо активним, організованим і цілеспрямованим.

У БОГА ВИБІР Є, Він може обійтися і без нас, і в Його розпорядженні – вічність. У тебе вибір невеликий: або будувати свою могутню Державу і прожити радісне життя, наповнене творчою працею, або податися до чужих країн і нице задовольнятись крихтами від столу «розвиненіших» націй, а дівчатам при цьому, найвірогідніше місце в заморських борделях з перспективою обслуговування клієнтів по 25 задрипанців на добу. Щоправда, є і третій шлях: прийняти все, як є, залити мізки самогоном і отримувати кайф від життя постійним його туди доливанням. І не треба кивати на владу, чи на якісь обставини – якщо ти вже дорослий, то в наших суспільних бідах винуватий ти. Адже і державний «дерибан», і поголовне хабарництво, головотяпство державних мужів, суспільні хвороби і все інше зло існують там, де є для них умови, а умови ці залежать від волі людей, отож, коли вони є, то Небесним Інформаційним Полем сприймаються як відповідне замовлення. Щоправда, державотворення потребує твоєї офірності, але правда і те, що у Бога немає для людини вищої благодаті, ніж дар самовідданого служіння своєму народу!

Нагадаю, що ще в позаминулому столітті Карл Маркс назвав українців відпрацьованим етносом. Але після того ми ще витримали: революцію 1905 року, Першу Світову війну, Жовтневий переворот 1917 року з наслідковою громадянську війною, голод 1921-22-го років, знищення найпродуктивнішої економічної сили – українських хліборобів шляхом розкуркулення, виселення, фізичного нищення, колективізацію, спланований голодний геноцид 33-го, коли українці вгноїли землю своїми трупами від Збруча по Кубань, сплановане знищення національної інтелігенції і заміну її псевдоінтелігенцією, кривавий розгул «Чорного Ворона», Фінську війну, криваву розправу з інтелігенцією Західної України з наслідковою партизанською війною на два фронти (фактично на три, бо ще і від польських зазіхань на нашу землю доводилось відбиватися), Другу Світову війну, голод 1947-го року, часткову депортацію населення, одержали у спадок спотворену економіку внаслідок соціалістичного експерименту, чорнобильську катастрофу. Сьогодні нас навряд чи залишилася четверта частина від того, що мало б бути, але ми ще є, і ми ще здатні явити світові велич нашого духу і велич нашої праці!

Слава Україні!

 







Дата добавления: 2015-06-29; просмотров: 331. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Аальтернативная стоимость. Кривая производственных возможностей В экономике Буридании есть 100 ед. труда с производительностью 4 м ткани или 2 кг мяса...

Вычисление основной дактилоскопической формулы Вычислением основной дактоформулы обычно занимается следователь. Для этого все десять пальцев разбиваются на пять пар...

Расчетные и графические задания Равновесный объем - это объем, определяемый равенством спроса и предложения...

Кардиналистский и ординалистский подходы Кардиналистский (количественный подход) к анализу полезности основан на представлении о возможности измерения различных благ в условных единицах полезности...

ТЕОРИЯ ЗАЩИТНЫХ МЕХАНИЗМОВ ЛИЧНОСТИ В современной психологической литературе встречаются различные термины, касающиеся феноменов защиты...

Этические проблемы проведения экспериментов на человеке и животных В настоящее время четко определены новые подходы и требования к биомедицинским исследованиям...

Классификация потерь населения в очагах поражения в военное время Ядерное, химическое и бактериологическое (биологическое) оружие является оружием массового поражения...

Примеры решения типовых задач. Пример 1.Степень диссоциации уксусной кислоты в 0,1 М растворе равна 1,32∙10-2   Пример 1.Степень диссоциации уксусной кислоты в 0,1 М растворе равна 1,32∙10-2. Найдите константу диссоциации кислоты и значение рК. Решение. Подставим данные задачи в уравнение закона разбавления К = a2См/(1 –a) =...

Экспертная оценка как метод психологического исследования Экспертная оценка – диагностический метод измерения, с помощью которого качественные особенности психических явлений получают свое числовое выражение в форме количественных оценок...

В теории государства и права выделяют два пути возникновения государства: восточный и западный Восточный путь возникновения государства представляет собой плавный переход, перерастание первобытного общества в государство...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.013 сек.) русская версия | украинская версия