Студопедия — СТРАТЕГИЧЕСКИЕ И ОПЕРАЦИОННЫЕ АСПЕКТЫ УПРАВЛЕНИЯ
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

СТРАТЕГИЧЕСКИЕ И ОПЕРАЦИОННЫЕ АСПЕКТЫ УПРАВЛЕНИЯ






За 17 років на українському ринку компанія «Вітмарк-Україна» заслужила більше 60-ти нагород на міжнародних виставках і дегустаційних конкурсах за смак і якість, а також за інноваційні технологіі.

• Дев'ята міжнародна виставка-ярмарок " World Food-2000". Росія, м.Москва. Срібна медаль.

• VIII Міжнародний ярмарок продовольчих товарів і сировини для їх виробництва " ПродЕкспо-2001". Росія, м.Москва. Медаль " Кращий продукт на російському ринку".

• " Левада Молдовії" (" Сади Молдавії"). м. Кишинів, 2002 р.

• Перше місце в номінації " Якість 2002 р.", Перше місце в номінації " Овочеві соки: якість 2002 р.", Диплом " Глядацькі симпатії", Диплом " За найкрасивіший стенд".

• 10-а Ювілейна Азербайджанська Міжнародна Виставка Inter-Food Azerbaidjan-2004. м.Баку.Три бронзові медалі.

• Перший Всеукраїнський конкурс напоїв для роздрібної торгівлі " Зірка Торгового Справи". " Краща покупка '2004", " Гарна якість '2004", " Кращий дізайн '2004" - ТМ " Jaffa Gold".

• Дегустаційний конкурс соків " WORLD JUICE UKRAINE" у рамках VІI Міжнародного форуму " Весь Світ Харчування Україна 2004/World Food Ukraine". Перше місце в номінації " нектари".

• Холдинг " Вітмарк" нагороджений дипломом " За виробництво сокової продукції з особливо високими органолептичними показниками".

• Дегустаційний конкурс в рамках виставки " Alcosoft-2005". м.Київ, 24-27 травня 2005 р. Три золоті медалі.

• 18-а виставка-ярмарок продукції харчової промисловості " Продукти України 2005". ЗОЛОТОЮ ЗІРКОЮ ЯКОСТІ нагороджені соки в білих пакетах Одеського консервного заводу дитячого харчування (ОКЗДХ) - Грушевий, Вишневий і Томатний. Одеський консервний завод дитячого харчування нагороджений Кубком «ЛІДЕР РОКУ-2005» у номінації " продукти України".

• У 2005 року Компанія «Вітмарк-Україна» була нагороджена Почесною грамотою Міністерства Аграрної політики України за високий професіоналізм, демонстрацію досягнень сучасної техніки і передових технологій в аграрному секторі економіки країни.

• У 2005 році Одеський консервний завод дитячого харчування був нагороджений медаллю «Лідер харчової переробної промисловості».

• У 2006 році соки ТМ «Jaffa Select» отримали звання «Кращий вітчизняний товар року».

• У 2008 році Торговельна марка «JAFFA» була удостоєна звання «НАЦІОНАЛЬНА ТОРГОВЕЛЬНА МАРКА 2008 РОКУ», як марка, що викликає максимальну довіру у свідомості споживачів і стала синонімом світової якості.

• У 2008 році соки ТМ ОКЗДХ стали переможцями в Національному конкурсі «100 кращих товарів України», що проводиться Держспоживстандартом Украіни.

• У 2008 році компанія «Вітмарк-Україна» отримала одразу вісім Золотих і п'ять Срібних медалей за високу якість продукції за результатами міжнародного дегустаційного конкурсу «Alco + Soft».

• Продукція торговельної марки «Чудо-Чадо» визнана кращою в номінації «дитячі фруктові пюре» за підсумками конкурсу «ХІТ-2008. Краще для малюка», що проводиться видавничим будинком «Едіпресс-Україна» та журналом «Твой малыш».

• У 2008 році соки торговельної марки Jaffa Select визнані кращими за результатами тестування Науково-дослідницького Центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ».

• У 2009 році сокові газовані напої ТМ Jaffa Spring нагороджені двома Золотими медалями якості.

• У 2009 році соковий газований напій «Jaffa Spring» визнано кращим за підсумками тестування Науково-дослідницького Центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ».

• У 2010 році ТМ «Чудо-Чадо» визнана кращим дитячим пюре за результатами тестування Науково-дослідницького Центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ».

• У 2010 році за підсумками Міжнародного дегустаційного конкурсу «WORLD JUICE UKRAINE 2010» ТМ «Наш Сік» нагороджена Золотою медаллю за високу якість і кращі органолептичні характеристики, а ТМ «Джусік» і ТМ «Jaffa Select» нагороджені срібними медалями і визнані кращими продуктами у своїй категорії.

• У 2011 році за підсумками Міжнародного конкурсу «Кращий продукт 2011 року», що проходив в рамках найбільшої в Європі Міжнародної виставки продуктів харчування «Прод Експо 2011» у м.Москва, ТМ «Чудо-Чадо» нагороджено Срібною медаллю конкурсу, та визнано кращим продуктом дитячого харчування на російському ринку.

• У 2011 році за підсумками Міжнародного конкурсу «Кращий продукт 2011 року», що проходив в рамках найбільшої в Європі Міжнародної виставки продуктів харчування «Прод Експо 2011» у м. Москва, ТМ «Наш Сік» і ТМ «Jaffa Select» нагороджені Золотою медаллю конкурсу та визнані кращим продуктом 2011 року на російському ринку.

 

Компанія має 9 брендів:

1. Jaffa

2. Jaffa Kinder Spongebob

3. Наш Сік

4. Прямосок

5. Джусік

6. Соковита

7. Чудо-Чадо

8. Aquarte

9. Просто Фрукти

 

 

Jaffa

 

Торгова марка Jaffa - серія 100% соків і нектарів з добірних фруктів. Для соків цієї марки фрукти збирають на 4 континентах, при цьому плоди проходять самий жорсткий контроль якості.

Те, що соки Jaffa мають бездоганну якість, підтверджено більш ніж 60-ма нагородами і медалями професійних Міжнародних дегустаційних конкурсів, в тому числі Золотою медаллю якості і званням «Кращий продукт Росії», отриманими у 2011 році.

Крім цього, соки і нектари Jaffa рекомендовані до споживання дітьми від 3 років Інститутом харчування при МОЗ України.

Продукція Jaffa - єдина сокова продукція в Україні, запропонована як в асептичних картонних упаковках 1 літр, 0, 33 літра, і 0, 2 літра, так і в скляній упаковці 0, 25 літра.

За результатами споживчих досліджень 2011 року, 89% споживачів сказали, що таким смаком, як у Jaffa, повинен володіти справжній сік!

Сьогодні продукція Jaffa відома і популярна в 22 країнах світу, на 4 континентах.

Асортимент: 0.25 л, 0.33 л, 1 л, Новорічна серія

100% яблучний сік, Банан-полуниця, Вишня, Грейпфрут, 100% апельсиновий сік, 100% ананасовий сік, Тропічні фрукти

Наш Сік

 

«Наш Сік» - це серія 100% натуральних соків і нектарів, виготовлених переважно з українських фруктів і овочів.

«Наш Сік» завоював популярність завдяки високій якості, смаку натуральних українських фруктів і традиційним рецептурам соків.

Фрукти і овочі для продукції ТМ «Наш Сік» вирощуються в екологічно чистих районах України. А у виробництві соків цієї торгової марки використовується багаторівневий контроль якості, починаючи з етапу відбору свіжої сировини.

 

Асортимент: 0.2 л, 0.33 л, 0.5 л, 1 л, 1.5 л, 2 л

Продукція на експорт: Мультифруктовий нектар, Апельсиновий нектар, Яблучний нектар, Виноградно-яблучний нектар, Полунично-яблучний сік, Мультивітамінний сік, Персиковий сік, Томатний сік, Морквяно-яблучний сік, Грушевий сік, Сливовий сік, Айвовий сік, Виноградно-яблучний нектар з червоних сортів винограду, Вишневий нектар, Овочевий сік

Прямосік

 

«Прямосік» - нова лінійка соків прямого віджиму зі свіжих фруктів і овочів. Технологія прямого віджиму виключає етапи концентрування та наступного відновлення соків. Всі фрукти та овочі вирощуються на південних землях України, ретельно перевіряються і відбираються.

Прямосок - це:

• Традиції якості ОКЗДХ

• Максимальна користь і смак свіжих фруктів і овочів

• Приваблива і зручна упаковка Тетра Пак

Асортимент: 1 л

Яблучний сік, Яблучно-морквяний сік, Мультифруктовий сік, Томатний сік

Джусік

Соки ТМ «Джусік» - це серія соків і нектарів для дітей.

Висока якість і смак натуральних фруктів, відсутність консервантів та барвників роблять ці соки корисною складовою раціону дитини. А завдяки привабливій упаковці та цікавому герою діти самі оберуть Джусік на полиці.

 

Асортимент: 0.2 л

Яблучний нектар, Виноградно-яблучний нектар, Бананово-полуничний нектар, Мультифруктовий нектар, Мультивітамінний нектар, Персиковий сiк із м'якоттю.

 

Соковита

 

«Соковита» - це натуральні соки та сокові напої з кращою ціновою пропозицією.У лінійку цієї торгової марки включені найбільш популярні фруктові смаки. «Соковита» - це кращий вибір для споживачів, хто піклується про здоров'я сім'ї та сімейний бюджет.

Асортимент: 0.2 л, 1 л, 2 л

Томатний сік, Ананасовий соковий напій, Апельсиновий соковий напій, Мультивітамінний соковий напій з м'якоттю, Яблучний соковий напій, Мультифруктовий соковий напій, Яблучно-персиковий соковий напій з м'якоттю, Виноградно-яблучний соковий напій

 

Чудо-Чадо

 

Чудо-Чадо - це натуральне та безпечне дитяче харчування від Одеського заводу дитячого харчування.

Чудо-Чадо - це натуральні фруктово-овочеві соки та пюре, вироблені за класичними рецептурами ОКЗДХ. Соки Чудо-Чадо схвалені Міністерством охорони здоров'я України та НДІ харчування. У виробництві соків і пюре Чудо-Чадо використовується тільки високоякісні фрукти та овочі, а готова продукція перевіряється за 24 стандартами контролю якості.

Асортимент: 0.125 л, 0.17 л, 0.2 л

Сік яблучний з м`якоттю, Сік персиковий з м`якоттю, Сік яблучно-абрикосовий з м`якоттю, Сік виноградно-яблучний, Яблучне пюре без цукру, Яблучно-абрикосове пюре, Грушево-яблучне пюре без цукру, Пюре з яблук, моркви та айви.

«Aquarte»

 

«Aquarte» - перша в Україні функціональна вода з рослинними екстрактами.

Одночасно з користю, чистотою і освіженням «Aquarte» пропонує різноманітність смаків: гібіскус-гуарана-гранат, женшень-яблуко, ацерола-апельсин і ромашка-маракуйя. Кожен смак має особливий ефект, завдяки вмісту рослинних екстрактів.

«Aquarte» - це сучасний продукт для людей, що живуть активним та швидким життям, піклуються про здоров'я і гарне самопочуття.

Асортимент: 0.5 л

ГІБІСКУС - ГУАРАНА - ГРАНАТ, АЦЕРОЛА - АПЕЛЬСИН, ЖЕНЬШЕНЬ - ЯБЛУКО, РОМАШКА - МАРАКУЙЯ

 

 

Просто Фрукти

 

Просто Фрукти – перші смузі в Україні – фрукти, перетерті в яблучному соку. Унікальність Просто Фруктів - у 100 % натуральних складових без додавання цукру і консервантів, а висока якість підтверджена нашою багаторічною працею.

Споживайте Просто Фрукти:

• Як швидкий, смачний сніданок

• Як корисний снек впродовж дня

• Задля насолоди

Асортимент: 0.33 л, 1 л

Персик, Манго, Апельсин, Полуниця, Лісові ягоди

СТРАТЕГИЧЕСКИЕ И ОПЕРАЦИОННЫЕ АСПЕКТЫ УПРАВЛЕНИЯ

 

1. Понятия: стратегия, стратегический менеджмент, стратегическое планирование.

 

СТРАТЕГИЯ – совокупность всех действий управляющих, способствующих достижению целей организации; действующая стратегия компании частично спланирована, частично адаптирована к изменениям среды.

На вершине иерархии корпоративных целей находится миссия или обоснование деятельности организации, описание ее ценностей, устремлений и причин существования. Четко сформулированная миссия является фундаментом для формирования целей и стратегий организации







Дата добавления: 2014-10-29; просмотров: 1117. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Кардиналистский и ординалистский подходы Кардиналистский (количественный подход) к анализу полезности основан на представлении о возможности измерения различных благ в условных единицах полезности...

Обзор компонентов Multisim Компоненты – это основа любой схемы, это все элементы, из которых она состоит. Multisim оперирует с двумя категориями...

Композиция из абстрактных геометрических фигур Данная композиция состоит из линий, штриховки, абстрактных геометрических форм...

Важнейшие способы обработки и анализа рядов динамики Не во всех случаях эмпирические данные рядов динамики позволяют определить тенденцию изменения явления во времени...

Трамадол (Маброн, Плазадол, Трамал, Трамалин) Групповая принадлежность · Наркотический анальгетик со смешанным механизмом действия, агонист опиоидных рецепторов...

Мелоксикам (Мовалис) Групповая принадлежность · Нестероидное противовоспалительное средство, преимущественно селективный обратимый ингибитор циклооксигеназы (ЦОГ-2)...

Менадиона натрия бисульфит (Викасол) Групповая принадлежность •Синтетический аналог витамина K, жирорастворимый, коагулянт...

Неисправности автосцепки, с которыми запрещается постановка вагонов в поезд. Причины саморасцепов ЗАПРЕЩАЕТСЯ: постановка в поезда и следование в них вагонов, у которых автосцепное устройство имеет хотя бы одну из следующих неисправностей: - трещину в корпусе автосцепки, излом деталей механизма...

Понятие метода в психологии. Классификация методов психологии и их характеристика Метод – это путь, способ познания, посредством которого познается предмет науки (С...

ЛЕКАРСТВЕННЫЕ ФОРМЫ ДЛЯ ИНЪЕКЦИЙ К лекарственным формам для инъекций относятся водные, спиртовые и масляные растворы, суспензии, эмульсии, ново­галеновые препараты, жидкие органопрепараты и жидкие экс­тракты, а также порошки и таблетки для имплантации...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.008 сек.) русская версия | украинская версия