Студопедия — Заповнити пропущені місця. 1. ___________ __________ - це позичковий капітал банку у грошовій формі, що передається у тимчасове користування на засадах строковості
Студопедия Главная Случайная страница Обратная связь

Разделы: Автомобили Астрономия Биология География Дом и сад Другие языки Другое Информатика История Культура Литература Логика Математика Медицина Металлургия Механика Образование Охрана труда Педагогика Политика Право Психология Религия Риторика Социология Спорт Строительство Технология Туризм Физика Философия Финансы Химия Черчение Экология Экономика Электроника

Заповнити пропущені місця. 1. ___________ __________ - це позичковий капітал банку у грошовій формі, що передається у тимчасове користування на засадах строковості






1. ___________ __________ - це позичковий капітал банку у грошовій формі, що передається у тимчасове користування на засадах строковості, повернення, платності, забезпеченості та цільового використання.

2. ___________ __________ - кредити, надані на визначений у договорі строк.

3. ___________ __________ - видаються на невизначений строк; позичальник повинен погасити такий кредит за першою вимогою банку.

4. ___________ __________ – кредити, по яких строк погашення, встановлений кредитним договором, минув.

5. ___________ __________ – кредити, щодо яких за клопотанням позичальника банком прийняте рішення про перенесення строків погашення кредиту на більш пізню дату.

6. ___________ __________ - кредити, що надаються під забезпечення (заставу майна, поручительство, гарантію, страхування ризику неповернення кредиту).

7. ___________ __________ - кредити, що надаються без забезпечення (лише під зобов'язання позичальника погасити позичку); пов'язані з великим ризиком для банку, тому потребують ретельнішого вивчення кредитоспроможності позичальника і надаються під більш високий процент.

8. ___________ __________ __________ - кредити, коли рішення про надання приймається окремо по кожному кредиту.

9. ___________ __________ __________ - кредити надаються у межах завчасно визначеного ліміту кредитування без погодження кожний раз із банком умов кредитного договору.

10. ___________ __________ – кредити, коли банк бере на себе зобов'язання у разі потреби надати кредит клієнту визначеного розміру протягом відповідного періоду; можуть бути двох видів: з обумовленою датою видачі кредиту та з наданням кредиту в міру виникнення потреби в ньому.

11. ___________ __________ - надаються консорціумом банків, в якому один з банків бере на себе роль менеджера, збирає з банків-учасників потрібну кредитоодержувачу суму ресурсів, укладає з ним договір і надає кредит, займається розподілом відсотків.

12. ___________ __________ - кредити, що передбачають участь в їх наданні кількох банків; кредити одному позичальникові надають різні банки, але на одних, завчасно погоджених, умовах.

13. ___________ __________ - це юридичний документ, що визначає взаємні обов'язки і відповідальність між банком і клієнтом з нагоди одержання останнім кредиту.

14. ___________ __________ - це ризик несплати позичальником кредитору основного боргу і процентів за його користування; це ймовірність (загроза) втрати банком частини своїх ресурсів, недотримання прибутків або збільшення витрат у результаті здійснення певних фінансових операцій.

15. ___________ __________ - це здатність позичальника своєчасно погасити кредит.

16. ___________ __________ _________ – коефіцієнт, який характеризує, наскільки обсяг поточних зобов'язань за кредитами і розрахунками можна погасити за рахунок усіх мобілізованих оборотних активів.

17. ___________ __________ _________ - коефіцієнт, який показує, яка частина поточних (короткострокових) зобов'язань може бути погашена негайно.

18. ___________ __________ ___________ і __________ _________ - коефіцієнт, який характеризує розмір залучених коштів на 1 грн. власних коштів.

19. ___________ __________ ___________ - коефіцієнт, який свідчить про питому вагу власних коштів у загальній сумі заборгованості.

20. ___________ __________ ___________ __________ – коефіцієнт, який характеризує ступінь мобільності використання власних коштів.

21. ___________ - процес обрахунку початкової вартості інвестицій, на яку вже нараховані складні проценти.

22. ___________ __________ ___________ __________ - це зворотне значення майбутньої вартості, визначеної з допомогою складного процента.

23. ___________ __________ __ – позичальник, в якого фінансова діяльність дуже добра і дає змогу погашати основну суму кредиту і проценти за ним у встановлені строки.

24. ___________ __________ __ – позичальник, в якого фінансова діяльність добра, але немає можливості підтримувати її на цьому рівні протягом тривалого часу.

25. ___________ __________ __ – позичальник, в якого фінансова діяльність задовільна, але спостерігається чітка тенденція до погіршення.

26. ___________ __________ __ – позичальник, в якого фінансова діяльність погана і спостерігається її чітка циклічність протягом коротких періодів часу.

27. ___________ __________ __ – позичальник, в якого фінансова діяльність свідчить про збитки і очевидно, що ні основна сума кредиту, ні проценти за ним не можуть бути сплачені.

 

 







Дата добавления: 2014-11-10; просмотров: 1237. Нарушение авторских прав; Мы поможем в написании вашей работы!



Расчетные и графические задания Равновесный объем - это объем, определяемый равенством спроса и предложения...

Кардиналистский и ординалистский подходы Кардиналистский (количественный подход) к анализу полезности основан на представлении о возможности измерения различных благ в условных единицах полезности...

Обзор компонентов Multisim Компоненты – это основа любой схемы, это все элементы, из которых она состоит. Multisim оперирует с двумя категориями...

Композиция из абстрактных геометрических фигур Данная композиция состоит из линий, штриховки, абстрактных геометрических форм...

Меры безопасности при обращении с оружием и боеприпасами 64. Получение (сдача) оружия и боеприпасов для проведения стрельб осуществляется в установленном порядке[1]. 65. Безопасность при проведении стрельб обеспечивается...

Весы настольные циферблатные Весы настольные циферблатные РН-10Ц13 (рис.3.1) выпускаются с наибольшими пределами взвешивания 2...

Хронометражно-табличная методика определения суточного расхода энергии студента Цель: познакомиться с хронометражно-табличным методом опреде­ления суточного расхода энергии...

Приготовление дезинфицирующего рабочего раствора хлорамина Задача: рассчитать необходимое количество порошка хлорамина для приготовления 5-ти литров 3% раствора...

Дезинфекция предметов ухода, инструментов однократного и многократного использования   Дезинфекция изделий медицинского назначения проводится с целью уничтожения патогенных и условно-патогенных микроорганизмов - вирусов (в т...

Машины и механизмы для нарезки овощей В зависимости от назначения овощерезательные машины подразделяются на две группы: машины для нарезки сырых и вареных овощей...

Studopedia.info - Студопедия - 2014-2024 год . (0.009 сек.) русская версия | украинская версия